Találatok a következő kifejezésre: Nincs a terhestorna, (2 db)

Nincs a környéken terhestorna, ezért DVD-ről csinálom, az is ugyanannyit ér?

Találtam egy jó DVD-t (kismama pilates), szinte minden nap végigcsinálom a 25 perces programot. Jól esik, felfrissít. Nem baj, ha nincs szakember mellettem, aki kijavít? Ér valamit így is ez a torna? Csak szülés felkészít?re tudok majd menni a kórházba.

Legjobb válasz: Szia. Persze. Én mindíg is itthon tornáztam dvd-rõl, soha nem jártam el. Bár én a pilatest nem szeretem, de a lényeg hogy mozogsz. Annyit és addig csináld amíg jól esik. Üdv, 37 hetes kismama

Szia. Persze. Én mindíg is itthon tornáztam dvd-rõl, soha nem jártam el. Bár én a pilatest nem szeretem, de a lényeg hogy mozogsz. Annyit és addig csináld amíg jól esik. Üdv, 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Korábban jártam "normál" pilates órára, ott elsajátítottam az alapokat, tehát nem voltam szûz a dologban, de ott is mindig azt hajtották, hogy szükséges a szakember jelenléte, stb. De talán ennyi gyakorlat elég volt... Szép babavárást!

Gond van vagy természetes? 21 hetes vagyok, és tegnap kétszer bekeményedett a hasam. Először terhestorna közben, utána meg csak ülés közben. Kicsit szúrt is. Ilyen még nem volt. Ugye nincs gond?

Ez miatt nem mertünk este szexelni. Mit gondoltok?

Legjobb válasz: Szia, szerintem természetes, ugyanis nyúlnak a méhszalagok, nõl a méh. Nekem is a terhesség 20. hetétõl naponta akár többször is bekeményedett a hasam. Nagyon jó rá a Magne B6 tabletta, illetve pihenj többet és ne idegeskedj, minden rendben lesz.

Szia, szerintem természetes, ugyanis nyúlnak a méhszalagok, nõl a méh. Nekem is a terhesség 20. hetétõl naponta akár többször is bekeményedett a hasam. Nagyon jó rá a Magne B6 tabletta, illetve pihenj többet és ne idegeskedj, minden rendben lesz.
Ez teljesen normális! Bár nem mindíg vesszük észre, de kb 20 percenként megkeményszik a has és ebben a fájdalommentes, de azért kellemetlen állapotban marad közel 20 másodpercig. Ez valójában a Braxton Hicks contractio, vagyis az úgynevezett fájdalmatlan megkeményedés. Ez végigkíséri a terhességed, csak eddig még nem figyeltél fel rá. Segíti a méh növekedését és megfelelõ keringést biztosít a méh vérereiben. Néha szúrásszerû fájdalmat is érezhetsz lent a hasad tájékán, ilyenkor megfeszül a méh izomzata. Próbálj pihenni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!