Találatok a következő kifejezésre: Nincs AFP Gond ez (1 db)

Nincs AFP eredményem. Gond ez?

Voltam genetikai uh-n mindent rendben talált a doki, csak az eredményemet vesztették el.. És így nem tudjuk mi lett az eredmény.:( mondta hogy utólag már nem tudnak mit csinálni meg végülis az uh-n van a hangsúly. Csak azért mégis felháborító.

Legjobb válasz: Szia. Valóban az UH eredmény a döntõ. AFP eredmény nélkül még alaposabban nézik a pocaklakót. Genetikai UH, vagyis fokozottabban figyelnek a különbözõ , lehetséges elváltozások jeleire.Pl. gerinc, koponya, vese, stb.Bosszantó, hogy nincs lelet.AFP és egyéb eredményrõl kérhetõ másolat abban az intézményben, ahová a vért vizsgálatra küldik./Ha nem ott veszett el!!Védõnõd vagy tanácsadó orvos tud adni telefonszámot, melyen kérheted. Ha nincs messze, akár személyesen is./

Szia. Valóban az UH eredmény a döntõ. AFP eredmény nélkül még alaposabban nézik a pocaklakót. Genetikai UH, vagyis fokozottabban figyelnek a különbözõ , lehetséges elváltozások jeleire.Pl. gerinc, koponya, vese, stb.Bosszantó, hogy nincs lelet.AFP és egyéb eredményrõl kérhetõ másolat abban az intézményben, ahová a vért vizsgálatra küldik./Ha nem ott veszett el!!Védõnõd vagy tanácsadó orvos tud adni telefonszámot, melyen kérheted. Ha nincs messze, akár személyesen is./

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Veszélyeztetett terhesség miatt táppénzen lévök, mikor kaptatok táppénzt?

A munkahelyem nem kifizetöhely. 2 hónapja vagyok tp-en, de semmit nem kaptam mèg! :( Ilyen sokára utalnak? Érdemes bemenni az OEP-hez emiatt?

6

Hogyan tereljem el a gondolatom erről a félelemről? Hogy ne parázzak ennyire?

Ma van/lenne a mensi napja. Eléggé görcsölget a hasam, és kicsit a derekam is "húzódik". Már 4 erősödő pozitív tesztem van, de annyira aggódok, hogy valami baj van. Olyan rossz egyből ilyen rossz dolgokra gondolni, de annyira félek. Az orvosom azt mondta, jövőhéten menjek.

10

Szerintetek fiús pocak vagy lány pocak?

http://kepfeltoltes.hu/view/131028/DSC_0308_www.kepfeltoltes..

5

Tippelnétek? Hetet, nemet?

http://www.kepfeltoltes.hu/view/131028/fdc6128-fenykep0820-1..

9

Mit csináljak? Menjek el az endokrin dokihoz?

Pajzsmirígy műtétem volt 3 éve,eltávolították az egészet,azóta gyógyszert szedek rá,l-thiroxint. Pár napja végeztem egy tesztet,ami + lett. Kb. 4-5 hetes lehetek. Még nem döntöttük el,hogy mi legyen a párommal(még nem éltünk együtt,8 hónapja ismerjük egymást).... Ám,ha megtartjuk a babát,túl későn sem szeretnék menni .

2

Akinek volt beágyazódáskor barnafolyása/vérzése, mit tapasztalt, milyen volt?

nem biztos h az van nekem, csak azért gondolok erre, mert 10 nappal hamarabb "megjött", ami sose volt még és ragacsos nyálkás rózsaszines folyásom van és görcsölök.. volt már valakinek ilyen?

6

Több helyről kölcsön kapott babaruhát mikor vissza kell adni, hogyan különböztetsz meg?

Kaptam fiu babaruhákat 2 helyről, kölcsönbe.
Mikor majd eljön az ideje, hogy vissza kell adni, honnan fogom tudni mit kitől kaptam? Hogy szokták az ilyet csinálni?

Most még külön vannak téve de használat közben, mosás meg stb, összekeverdik,és nem is hiszem, hogy lesz időm két baba mellett nézegetni melyik kié volt.

Hogy csináljam?

6

Akinek kisfia és kislánya is van, elmondaná miben volt más a két terhessége? Mik voltak a tünetei és mikor?

7

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!