Találatok a következő kifejezésre: Nimfapapagájom csipegetett ürülékéből. Pár napja kedvtelenebb, (1 db)

Nimfapapagájom csipegetett az ürülékéből. Pár napja kedvtelenebb, és kevesebbet is eszik. Igaz, hogy ettől el is pusztulhat?

Miel?tt észrevettem,hogy csipegeti,pár nappal azel?tt emésztetlen magokat találtam az ürülékükben.Ez csak kb.2 napig tartott.Lehet valami baja?

Legjobb válasz: Remelem meg megvan a papagajod...szerintem asvanyi anyag hianya van. Ajanlom, hogy rakj be neki egy tanyerba sodert. A madaraknak ugyanis szukseguk van apro kavicsokra, hogy meg tudjak emeszteni amit felcsipegettek. Ajanlanam vitamin cseppek belekevereset a itato vizebe. Tojas hejat is erdemes kiszaritani osszetorni de nem porra es kis talban berakni neki. Nagyon boldog lesz. Tele van Kalciummal. Akar magat a fott tojast oda lehet neki adni termeszetesen csak egy darabjat de mindenkeppen sargajaval. A mi madaraink nagyon szerettek a tyukhur nevu novenyt. De miutan mostmar hideg van odakinn, zoldsegzoldje is jol jon. Majd kitapasztalod mi a jo neki. Sok szerencset, remelem segithettem!

Remelem meg megvan a papagajod...szerintem asvanyi anyag hianya van. Ajanlom, hogy rakj be neki egy tanyerba sodert. A madaraknak ugyanis szukseguk van apro kavicsokra, hogy meg tudjak emeszteni amit felcsipegettek. Ajanlanam vitamin cseppek belekevereset a itato vizebe. Tojas hejat is erdemes kiszaritani osszetorni de nem porra es kis talban berakni neki. Nagyon boldog lesz. Tele van Kalciummal. Akar magat a fott tojast oda lehet neki adni termeszetesen csak egy darabjat de mindenkeppen sargajaval. A mi madaraink nagyon szerettek a tyukhur nevu novenyt. De miutan mostmar hideg van odakinn, zoldsegzoldje is jol jon. Majd kitapasztalod mi a jo neki. Sok szerencset, remelem segithettem!
Szia! A kérdezõ vagyok.Köszi a választ.Másnap kaptak fõtt tojást héjjal együtt, és már nem is volt semmi bajuk.Vitamincseppeket nem kapnak, hanem inkább gyümölcsöt és zöldséget.Az enyémek is imádják a tyúkhúrt. (madaras oldalam címe, ha érdekel nézzétek meg!!Köszi http://www.gportal.hu/nimfabarat)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

SEGITSÉÉG (bövebben lent) ki tud segíteni?

A jákópapagájom kirepült a kalitkából, egy szekrényajtón ül (magasan), és elég csípős, nem merek hozzáérni, valahogyan pedig vissza kéne rakni :/ mit tegyek?

2

Tyúk kotló alá lehet tenni napos pulykát?

Mármint összekeverni a frissen kelt kiscsibéket a napospulykákkal?

3

Melyik az a madár, amelyik szürkületkor, a legnagyobb csendben leszáll valahova, és nekiáll dubstepet fütyörészni?

Vagy legyen inkább R2D2, szóval miféle madár ő?

4

Hogyan vegyem rá a szüleimet, hogy lehessen papagájom?

tények:
-a szüleim elváltak
-hullámos papagájt szeretnék
-a bátyám el van kényesztetve (elméletileg egy régi családi ügy miatt),a szüleimnek semmi nem jó amit csinálok
-a bátyám mindig drága dolgokat kapott, én meg olcsót
mindenki segitségét előre köszönöm!!! :)

5

Ez normális egy papagájnál?

A barátnőm papagájánál mindig tojásokat találunk, pedig nincs párja. Lehet valami abból a tojásból és miért nem ül rá?

3

Miért ilyen zajosak reggelente?

3 éve van papagájom.A szüleim nagyon hamar megengedték, de most valahogy elege lett anyunak belőle, hogy állandóan csiripelnek, még 6 óra előtt is.Van hátul egy mellék épület és oda kirakta.Miért csipognak ennyire?? Hiába mondom nekik, hogy nekem nagyon fontosak, meg hogy tekintsék már végre őket családtagnak, nem fogják fel. Mit csinálhatnék.Állandóan emiatt veszekedek velük...

10

Szerintetek egy 41cm-er hosszú 30cm-ermagas 20cm-er széles kalitka 2 zebrapintynek jó lenne?

Normális válaszokat ha lehet.

6

A galambra az alábbi dolgok milyen hatással vannak? Ezalatt arra gondolok, hogy eheti, nem eheti, jó vagy esetleg nem. -kenyér, rizs, lucerna, lencse, mindenféle gyommagvak.

2

A galamb fiókáknak hány naposan nyílík ki a szemük?

3

A kingjeimnek szó szerint zöld hasmenésük van, pedig kapnak vitamint (dovitot, röptét) ugyanazt eszik mindt eddig na meg a vizükbe keverek almaecetet! Mi lehet a bajuk? Ez normális?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!