Találatok a következő kifejezésre: Nimfapapagájom csipegetett ürülékéből (1 db)

Nimfapapagájom csipegetett az ürülékéből. Pár napja kedvtelenebb, és kevesebbet is eszik. Igaz, hogy ettől el is pusztulhat?

Miel?tt észrevettem,hogy csipegeti,pár nappal azel?tt emésztetlen magokat találtam az ürülékükben.Ez csak kb.2 napig tartott.Lehet valami baja?

Legjobb válasz: Remelem meg megvan a papagajod...szerintem asvanyi anyag hianya van. Ajanlom, hogy rakj be neki egy tanyerba sodert. A madaraknak ugyanis szukseguk van apro kavicsokra, hogy meg tudjak emeszteni amit felcsipegettek. Ajanlanam vitamin cseppek belekevereset a itato vizebe. Tojas hejat is erdemes kiszaritani osszetorni de nem porra es kis talban berakni neki. Nagyon boldog lesz. Tele van Kalciummal. Akar magat a fott tojast oda lehet neki adni termeszetesen csak egy darabjat de mindenkeppen sargajaval. A mi madaraink nagyon szerettek a tyukhur nevu novenyt. De miutan mostmar hideg van odakinn, zoldsegzoldje is jol jon. Majd kitapasztalod mi a jo neki. Sok szerencset, remelem segithettem!

Remelem meg megvan a papagajod...szerintem asvanyi anyag hianya van. Ajanlom, hogy rakj be neki egy tanyerba sodert. A madaraknak ugyanis szukseguk van apro kavicsokra, hogy meg tudjak emeszteni amit felcsipegettek. Ajanlanam vitamin cseppek belekevereset a itato vizebe. Tojas hejat is erdemes kiszaritani osszetorni de nem porra es kis talban berakni neki. Nagyon boldog lesz. Tele van Kalciummal. Akar magat a fott tojast oda lehet neki adni termeszetesen csak egy darabjat de mindenkeppen sargajaval. A mi madaraink nagyon szerettek a tyukhur nevu novenyt. De miutan mostmar hideg van odakinn, zoldsegzoldje is jol jon. Majd kitapasztalod mi a jo neki. Sok szerencset, remelem segithettem!
Szia! A kérdezõ vagyok.Köszi a választ.Másnap kaptak fõtt tojást héjjal együtt, és már nem is volt semmi bajuk.Vitamincseppeket nem kapnak, hanem inkább gyümölcsöt és zöldséget.Az enyémek is imádják a tyúkhúrt. (madaras oldalam címe, ha érdekel nézzétek meg!!Köszi http://www.gportal.hu/nimfabarat)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan szoktassam össze a tyúkokat?

Vannak 1 éves tyúkjaim, és egypár 6-hetes is amit egy ismerősömtől kaptam. Hogyan szoktassam meg őket, hogy ne bántsák az 1 évesek őket? (Külön helyen vannak, most, de ez nem maradhat így).

2

Meddig fog élni a hullámos papagájom?

Kifejlett hím, itt van róla egy kép is :3 :
Nem tudom hány éves. De egy átlag, egészséges hullámos meddig él?

9

A szajkót mennyi időnként kell etetni és mekkora falatokat adjak neki? És még valami! Milyen kaja domináljon az étrendjében?

2

A fürjeim 2 honaposak, és néhány már kezdett tolyni. Mi történhetett az egyikükkel, reggelre nem állt lábra?

védekeznik ,hogy ne fogjam meg, de gyengének érzem, nem is eszik, nem is iszik akkor sem ha fogom, vagy odarakom az ételhez....belekostol, és annyi....anyum egy tiszta fehér tolyást segitett ki belöle. Lehet kalcium hiány vagy ilyesmi? A többinek egészséges a tolyása is...

4

Van egy hullámosom. Reggelente mikor kitakarom, ijedten gubbaszt egy sarokba, az ébresztés után még 5-10 percig ott is marad, és ijedten szemlélődik. Régebben a hintájában aludt. Miért ijedt? Vgy csak szokásváltozás?

Már gondoltunk arra, hogy fél a ventillátortól, és azért megy le, hogy védett legyen a széltől, de megnéztem, nem megy oda a szél, és most éjjel nem is volt bekapcsolva. Mégis a kis ijedt gombóc ott volt a sarokba:/ szokásváltozás lenne, vagy valami oka van?

4

Mitől halt meg a papagájom?

hullámos papagáj volt.2óra alatt a semmiből meghalt szegényke.egyszer csak nehezen vette a levegőt olyan sípolósan aztán nem tudott járni oldalra dőlt.időnként mintha életre kelne hirtelen futott egy kört de aztán megint elesett.pont indultunk volna vele orvoshoz amikor verdesett a szárnyaival,fura halk hangokat adott ki majd meghalt.

5

Leszállt a tollas fiókáról a galambom, és már nem is ül rá vissza. Miért szállt le? Valami rosszat csináltam?

Jól van a kicsi egyébként, galambtápszert szoktam neki csinálni, azzal etetem, szépen nő.De erre kíváncsi vagyok, valamit csináltam? Esetleg csak gondolt egyet és leszállt? Mi lehetett a baj?

9

Kaphat vmi fertőzést a többi papagáj?

Szal egy röpdében tartok vagy 35 hull. papagájt és tegnap e. azt vettem észre, h az egyik madár a röpde rácsán kívülről mászkál. Azt hittük, h kiszökött, de szerencsére befogtuk. Utána azt vettem észre, h a papagáj, ami kiszökött nem hasonlít egyik papagájra sem. Egy kóbor papagájt sikerült befognom. Az a kérdésem, h kaphat-e a többi papagáj vmi, betegséget tőle? Lecseppentettem a befogott madarat, ami elpusztítja a baktériumokat. Hordozhat- e valami betegséget pl verebektől? Elengedni meg nincs szívem. Így is nagy szerencséje volt, h megláttuk, mert miután megfogtuk jött 1 3 órás nagy vihar. Szóval szerintetek külön vegyem a többitől?Am egészségesnek látszik.

4

Lehetséges egy 9-10 éves hullámos papagáj kézhez szoktatása?

Eddig nővéremé volt, ám ő nem foglalkozott vele. Nemrég azonban elment egyetemre, és így többnyire én etetem. Tudom, hogy már elég idős, de azért van rá esély, hogy a kezemre üljön?

5

Az egyik madaram (fürjem) nem tudja kinyitni a szemét. Tettem egy kis vizet a szemére, s ahogy a lábával megvakarta kinyilt egy nagyon kicsit. Akárhogy próbáltam, nem sikerült, hogy jobban kinyiljon. Segitetek?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!