Találatok a következő kifejezésre: New Yorkból hazarepülni a Delta (1 db)

New Yorkból fogok hazarepülni a Delta légitársasággal. Milyen szabályok vonatkoznak a poggyászokra illetve kézipoggyászokra?

Egyszer?en sehol nem találok információt, és nem tudom, hogy megéri-e elhozni haza egy-két dolgot onnan.

Legjobb válasz: éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.

éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedvességet...
Ha nem jegy nélkül akrsz utazni, miért nem kérded meg ott, ahol a jegyet vetted. De kérheted írásban is, ezzel sok bosszuságot takaríthatsz meg!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kanadába szeretnék letelepedni. Szerintetek?

Leginkább Calgaryba szeretnék menni.
Mik a hiányszakmák ott?
És azt hallottam hogy Albertaban előbb lehet állampolgárságért folyamodni.Ez igaz?

2

Mi van ha nem tudok angolul, mit csinál a bevándorlási tiszt?

Szeptemberben utazok New York-ba, édesanyám is jön, de ő nem tud angolul. Hogy kérdezik ki? Tolmácsolhatok neki? Vagy ha egyesével megy a kikérdezés, mit csináljunk/csináljon?

3

Ha az USA egyik tagállamában bérelek egy autót, akkor azzal átmehetek másik államba is?

5

Valaki utazik október közepén New York-ba?

1

Mennyi az esélye hogy elutasitják a kérelmet?

16 éves vagyok és szeretnék a barátnőmhöz kiutazni pár hétre Amerikába. Utána olvastam hogy milyen macerás a kijutás. Ès legjobban attól félek hogy elutasitják a kérelmemet a vizumra (a korom miatt vagy ilyesmi).

8

Ha haza úton átszállásnál Pl Chicagoban sokat kell várni az európába induló járatra elhagyhatom a repteret?

6

Túristaútra megyek - USA-ba magyaroknak nem kell vízum, de ESTA kell. Azt hol lehet szerezni? És ha azzal beengednek, akkor 90 napig lehet maradni?

1

Kanada (Calgaryba) szeretnénk kijutni barátnőmmel természetesen meghívólevéllel! Nővéremhez és élettársához. Élettársa kanadai állampolgár (indián) a meghívólevélben fel lesz tűntetve h minden felelőséget ők válalnak irántunk! Kijuthatunk így?

érvényes utlevelünk van minden adott beengednek így minket a Kanadai reptéren ha leszálltunk? Sajnos sok rossz hírt hallottam hogy állitólag nem engednek be hanem azonnal visszafordítanak! Várom válaszotokat

4

Mi a véleményetek róla collage of medicine university of florida?

a honlapon van pár ösztöndíj lehetőség de nem tudom hogy van e rá esélyem vagy csak született amerikaiaknak vannak

2

USA-ba lehet kivinni gyógyszereket?

(fejfájás csillapítókat pl)

valamint repülőre lehet felvinni (a leadott bőröndben) dezodort, kisollót, manikűrkészletet?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!