Találatok a következő kifejezésre: New Yorkból hazarepülni a Delta (1 db)

New Yorkból fogok hazarepülni a Delta légitársasággal. Milyen szabályok vonatkoznak a poggyászokra illetve kézipoggyászokra?

Egyszer?en sehol nem találok információt, és nem tudom, hogy megéri-e elhozni haza egy-két dolgot onnan.

Legjobb válasz: éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.

éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedvességet...
Ha nem jegy nélkül akrsz utazni, miért nem kérded meg ott, ahol a jegyet vetted. De kérheted írásban is, ezzel sok bosszuságot takaríthatsz meg!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valóban nem kell szárazföldi Amerikába lépésnél esta engedély? és miből áll a nyomtatvány, amit akkor kell kitölteni?

csak az aki tapasztalatból tudja!

6

Milyen melegebb éghajlatú, élhető város van az USA-ban?

Miami, New Orleans, Phoenix vagy más, melyik a jobb?

8

Zöldkártyával kapcsolatban néhány kérdés?

1. A 2015-ös DV-re mikortól lehet regisztrálni? Október környékén azt tudom, de a hivatalos oldalon nem találok pontos dátumot. Lehet, hogy még nincs fent?

2. Nem tudom elhinni, hogy a 2013-asra csak 105e-en jelentkeztek (az 50e helyre). Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy minden második nyert? (Approximately 105,628 applicants have been registered)

3. Az 50e hely országonként arányosan van elosztva (tegyük fel, Magyar nevezőből sorsolnak 100-at, Németből 800-at, stb) vagy teljesen véletlenszerű a sorsolás az összes nevező közt? Mivel kettős állampolgár vagyok, lehet több esélyem lenne ha Horvátként neveznék?

4. A 2014-esen nyert valaki aki olvassa ezt a kérdést? :)

Köszi

4

Érdemes-e itthon megvásárolni a belépőket? Pl Empire SB, Universal Studió (Los Angeles), Six Flags (San Francisco)?

2

Mi a véleményetek erről az amerikai munkaközvetítő cégről?

Szeretnék kimenni az USA-ba dolgozni. Egy apróhirdetési újságban találtam ezt a lehetőséget még tavaly ősszel. most szedtem össze annyi pénzt, hogy bele tudnék vágni. Átolvastam az egész weboldalukat és nem tűnik csalásnak. Pénzt nem kérnek előre és bejelentenek állandó munkaerőnek. Az utazást magamnak kell állnom saját költségből. Sokat töprengtem rajta, hogy lehet-e benne valami átverés, - mert ugye a mai világban roppant körültekintőnk kell lenni - de nem találtam semmi buktatót. A közvetítői díj 1000$ amit 3 hónapon keresztül 3 részletben arányosan vonnak le a fizetésemből.
(Nyilván ingyen senki nem visz ki embereket dolgozni.)
Szóval szerintetek lehetséges, hogy van benne valami buktató vagy átverés? Esetleg valaki volt már kapcsolatban ezzel a közvetítő céggel?
Minél több ember véleménye érdekelne.
A weblapjuk:

17

Nevadaban elfogadják a magyar jogosítványt? Lehetséges ott csináltatni?

3

Volt esetleg valaki Amerikában fly&drive utazáson hazai utazási irodával? Mik a tapasztalatok a szervezéssel és az úttal kapcsolatban?

Úgy látom eltérőek az utazási irodák ajánlatai, az útvonalak ugyan hasonlóak de az árakban jelentős különbségek vannak. Pl. valahol a több mint 300 ezres összegben benne van a repülőjegy illetékkel együtt, máshol ugyanennyiért nincs de nincs plusz szolgáltatás sem, ami megemelné az alapárat.

0

Hol érdemes vásárolni New Yorkban?

Ruhát, vagy emlékeket.

10

Mennyibe kerülne egy utazás?

Torontoba szeretnénk utazni.(Nyáron)
2 hétre mennyi pénz kellene?(2 főre)
A repjegyen kívül.
csak egy kb. ára vagyok kíváncsi hiszen tudom hogy sok mindentől függ.

4

A zöldkártyához elég a szakmunkás bizonyitvány is vagy érettségi kell?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!