Találatok a következő kifejezésre: New Yorkból hazarepülni a Delta (1 db)

New Yorkból fogok hazarepülni a Delta légitársasággal. Milyen szabályok vonatkoznak a poggyászokra illetve kézipoggyászokra?

Egyszer?en sehol nem találok információt, és nem tudom, hogy megéri-e elhozni haza egy-két dolgot onnan.

Legjobb válasz: éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.

éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedvességet...
Ha nem jegy nélkül akrsz utazni, miért nem kérded meg ott, ahol a jegyet vetted. De kérheted írásban is, ezzel sok bosszuságot takaríthatsz meg!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

New York vagy Los Angeles?

Hova érdemesebb kimenni 1-2-3 héte körbenézni?
Mindkett? várost szeretném nagyon látni, de csak egyikre lenne lehet?ségem.

22

H2a vizummal kapcsoltban erdeklodnek. Van szponzorom is aki segitenie. Kb mennyi idobe es penzbe tellik? Munkavalloi zoldkartya megszerzese is erdekelne.

2

Az USA-t vagy Kanadát látogatnátok meg szívesebben?

5

Szeretnék amerikai tengerészgyalogos lenni. Hogy szerezhetek zöldkártyát?

7

Mik a lehetőségeim Kanadával kapcsolatban?

Sziasztok! Szeretnék kiköltözni kanadában, távoli rokonaim élnek ott(csak angolul beszélnek, meg egy kicsit franciául), Vancouverben, Véglegesen szeretnék letelepedni ott. Milyen lehet?ségeim vannak? A hazai egyetemet hagynám itt, milyen munkát tudnék vállalni? 2-3 hónap alatt eltudnék úgy helyezkedni(legalja meló akár), hogy lakást tudjak bérelni2-3 barátommal? Mennyibe kerül kijutni, mi kell hozzá?

2

Hogy költözhetek ki Kanadába egyedül?

vagy külföldre, lehet 13 évesen is, ki költözhetek gyámhoz?

12

Mennyibe kerül egy doboz cigi (pl. Marbolo) Kanadában?

2

USA-ba szeretnék menni kb.1 hónapra. Hol tudom a beutazási engedélyt megigényelni? Milyen iratokkal és okmányokkal kell rendelkeznem?

5

Vancouverben lehet jó ár-értékben ruhákat vásárólni?

Ezalatt azt értem hogy jó min?ség?, de nem márkás ruhák kb milyen árban mozognak?

1

Kell ESTA, ha szárazföldön át megy valaki az USA-ba?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!