Találatok a következő kifejezésre: New Yorkból hazarepülni a (1 db)

New Yorkból fogok hazarepülni a Delta légitársasággal. Milyen szabályok vonatkoznak a poggyászokra illetve kézipoggyászokra?

Egyszer?en sehol nem találok információt, és nem tudom, hogy megéri-e elhozni haza egy-két dolgot onnan.

Legjobb válasz: éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.

éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedvességet...
Ha nem jegy nélkül akrsz utazni, miért nem kérded meg ott, ahol a jegyet vetted. De kérheted írásban is, ezzel sok bosszuságot takaríthatsz meg!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Feladott csomagban lehet vinni házi pálinkát? Ha igen akkor hogy és mennyit?

Usa-ba megyek és vinnék ajándékba vagy 2-3 literrel :D

4

Miéér? . Miéér? Mégis miér nem húznak mán ki engem ezek a áámerikáiak a lottón? Miéé vagyok ilyen szerencsétlen? Nem csináltam semmi rosszat. Már vagy 20 éve jáccok

Na erre irjatok valami okosat ha lehet

7

Azokhoz szól a kérdésem, akik utaztak már ESTA-val Amerikába, hogy ment a dolog?

Tudom, hogy 90 napig érvényes, de a repülőjegyekről érdeklődnék. Van összefüggés a kettő között? Mármint előbb kell megvennem a repülőjegyet, hogy megkapjam az ESTA-t? Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de hallottam már mindenfélét. És még valami: elég ha csak az oda-jegyem van meg, vagy ajánlott ha már megvan a visszafelé is? Remélem érthető voltam. Előre is köszi a válaszokat!

23/N

5

Las Vegasban milyen az élet?

Nem tervezek semmit csak érdekelne,milyenek a munkalehetőségek,fizetés,meg az egész élet milyen, inkább kint élők válaszát várom ha lehet.

2

Hogyan tudnék több évre, akár véglegesen is kiköltözni az Egyesült Államokba?

Egyáltalán lehetséges ez? Nincs kint semmi rokonom, barátom. Házasodni nem szeretnék csak azért egy amerikaival, hogy kint maradhassak, és jelenleg nem is tervezem, karrierért szeretnék kimenni. Valami olyasmit olvastam, hogy munkával talán ki lehet, hogyan? Innen Magyarországról valahogy tudnék oda munkát szerezni? És valaki pontosan el tudná magyarázni a vízumos meg zöldkártyás dolgokat?
Köszönöm! :)

12

Csak nemzetközi diákigazolványt fogadnak el az Államokban?

egy csomó múzeum honlapján van kedvezmény akkor, ha van valid student id-d. én megkapom a kedvezményt magyar diákigazolvánnyal,vagy igényeljek inkább nemzetközit?

3

Ha foglaltam repülőjegyet de helyet nem engedett foglalni hozzá akkor hogy lesz helyem?

Pelikan.hu-n foglaltam

11

Kanadai útmutató valaki?

A nyáron Kanadába költözünk a családdal,és nem nagyon tudjuk hogy milyen a Kanadaiak kultúrája,stb.stb... Ha valaki tud segíteni,kérem segítsen! És hülye válaszokat nem kérek!!! Köszi előre is!!

3

USA-ba lehet kaját bevinni (csokik, fűszerek, ajándék lenne)?

5

Hogyan lehet az Egyesult Allamokban tartozkodni legalisan?

Jelenleg Floridaban elek 2 eves vizummal szeretnem hogy a baratnom is kikoltozzon vagy hosszabb idore itt tudna tartozkodni milyen ut mod van erre? Baratnom novemberben lesz 21, en ugy tudom hogy az o eseteben o nem tartozkodhat az allamokban fel evnel tovabb.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!