Találatok a következő kifejezésre: New Yorkból hazarepülni (1 db)

New Yorkból fogok hazarepülni a Delta légitársasággal. Milyen szabályok vonatkoznak a poggyászokra illetve kézipoggyászokra?

Egyszer?en sehol nem találok információt, és nem tudom, hogy megéri-e elhozni haza egy-két dolgot onnan.

Legjobb válasz: éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.

éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedvességet...
Ha nem jegy nélkül akrsz utazni, miért nem kérded meg ott, ahol a jegyet vetted. De kérheted írásban is, ezzel sok bosszuságot takaríthatsz meg!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Au pair pszichologia teszt, mire szamitsak?

Az au pair ceg akihez jelentkeztem azt irtak, hogy lesz egy angol nyelvü interju, amiröl meg van elkepzelesem...de, hogy ebben a tesztben mit fognak kerdezni, arrol mar nem igazan...aki mar irt ilyet le tudna irni milyen jellegü kerdesek voltak? vagy talalok mintat a neten vhol?

2

Május hatodikán 10/30-as géppel repülök Bécsből CLEVALENDIG, Washingtoni átszállással. Egyedül megyek, nem beszélek (német-angolt). Csatlakozhatnék valakihez segítségért? Nagyon megköszönném!

4

Hogyan kaphatok munkavállalói vízumot az USA-ban építőiparral foglalkozóként? Hogyan kaphatok ezáltal zöldkártyát?

Legális keretek között szeretnék az USA-ban munkát vállalni.Építőmérnök végzettséggel rendelkezem,viszont közel áll hozzám a passzívház tervezés, a felújítás és az ingatlanok világa is.Milyen elhelyezkedési lehetőségek vannak,illetve az USA mely területeiben célszerű gondolkodni?Az angol nyelvvel nincs problémám,szakmai gyakorlatom van (2 év).
Hallottam a H1B vízumról.Mennyi esély van rá,hogy kapjon ilyet az ember?És ezzel a vízummal lehet kapni zöldkártyát?Kérem,valaki világosítson fel ezekkel kapcsolatban,mert nem igazán látom át a rendszert!
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
Szép napot!

3

Cancun gyönyörü tengerpartjára hogy lehet eljutni? Vagyis repülővel hányszor és hol kell átszállni?

Valaki volt már ott? Olcsó repjegyhez hol lehet hozzájutni? Előre is köszi a válaszokat!!

4

A párommal Április 22. -én leszünk 2 évesek és arra gondoltunk, hogy évfordulós ajándékként elutazunk Las Vegasba! (? )

Esetleg akik jártak már kint és tudnak tanácsot adni, hogy van valami különleges, vagy furcsa, esetleg titkos dolog amit muszáj lenne tudnunk mielőtt kiindulnánk?
A válaszokat előre is köszönöm!! :)

6

Zöldkártya lottó? Vélemény?

Találtam egy oldalt, ahol 9.900 forint a jelentkezés. De több oldalon láttam már, hogy a fizetős oldalakon nem szabad jelentkezni, mert átverés. Tudtok olyan oldalt ajánlani, ami biztonságos, vagy nektek bevált? Csak mert egy ismerősöm fizetett egyszer 17 ezret egy ilyen oldalon, amiről végül kiderüt, hogy csalás, de egyik jelenkezőnek sem adták vissza a pénzt. Én nem szeretnék ennek bedőlni, ezért valami biztonságos oldalon szeretnék inkább jelenkezni. :)
Válaszaitokat előre is köszönöm!

2

Éveken keresztül végeztem diákmunkát az USA-ban.24 évesen kiderült, hogy egy vesém van. Kapok munkavállalásra jogosító vízumot?

Most attól tartok, hogy nem kapom meg a vízumot, mert ez egy igen súlyosan hangzó tény! Eddig nem tudtam róla, és nem is panasz vagy betegség kapcsán derült ki. Egy teljesen átlagos, jó erőben lévő egészséges sportos fiatalembernek gondoltam, eddig magam. De attól félek, hogy a vízumosok úgy fognak aposztrofálni mint valami halálsoron lévőt. Pedig már 2 nyarat keményen végigdolgoztam és buliztam Amerikában a legnagyobb boldogságban, mit sem tudva arról, hogy egy vesém van...
Szerintetek ez lehet gond?

9

Winnipegben milyen látnivalók vannak?

Járt már ott valaki? És miket nézett meg, milyen látnivalók vannak?

1

Nyugat-Európai kikötőben (pl. Hamburg, Rotterdam stb. ) könnyű találni olyan teherhajót, ami kevés pénzért vagy cserébe azért, hogy beállok ideiglenesen a legénységbe kivisz magával Amerikába?

Félreértés ne essék, nem illegális amerikai akarok lenni, hanem ESTA-val kimenni 1-2 hónapra turistának, csak nagyon drága a repülőjegy, Amerika meg ahogy látom elég olcsó ország, szóval ezzel a módszerrel több pénzem lenne a kinti élethez.

5

Milyen Amerikában élni? Milyenek ott az emberek? Nehéz letelepedni?

Te mióta élsz ott és hol?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!