Találatok a következő kifejezésre: New Yorkból hazarepülni (1 db)

New Yorkból fogok hazarepülni a Delta légitársasággal. Milyen szabályok vonatkoznak a poggyászokra illetve kézipoggyászokra?

Egyszer?en sehol nem találok információt, és nem tudom, hogy megéri-e elhozni haza egy-két dolgot onnan.

Legjobb válasz: éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.

éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedvességet...
Ha nem jegy nélkül akrsz utazni, miért nem kérded meg ott, ahol a jegyet vetted. De kérheted írásban is, ezzel sok bosszuságot takaríthatsz meg!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a különbség a turista vízum és az ESTA között?

3

Ha Tpa-Bud-Tpa retúr repülőjegynek felhasználtam a Tpa-Bud részét, de vissza mégsem utaznék, akkor mit tudok tenni, hogy visszakapjam legalább valamekkora részét a kifizetett jegynek?

Visszaváltható-e, esetleg átíratható más névre? Ha igen, milyen nagyságrendű összegért? Azt tudom, hogy átíratás díja 10-20e, plusz a mindenkori repülőjegy értékének különbözetét kérik. De mivel hasonlítják össze, egy sima odaútra szóló jegy árával vagy egy retúrjegyével?

3

Melyik utcából készült a kép? (Los Angeles)

http://media.tumblr.com/tumblr_mbv6hhw2OW1r8u5ii.jpg
Én egy óráig kerestem street view-vel, de nem találtam...

2

ESTA-val valo tultartozkodas eseten, mennyie lehetetseges a belfoldi repulo jaratokon mozogni?

tehat ha valakinek lejart az ESTA ,es itt felejtette magat, es szeretne belfoldi geppel utazni, akkor van esetleg immigration check vagy ilyesmi,ahol rajonnenenk hogy miujsag van?

7

Tervezi valaki, hogy megy ki az USA-ba 2-3 hétre az év vége felé kirándulás szempontjából?

Hamarosan elkezdek dogozni és úgy tűnik lesz elég pénzem, hogy elmehessek egy kis időre:) Egy álmom válik valóra!
Igazából egyedül mennék, de szívesen mennék plusz 1+2 emberrel, persze ha csak van jelentkező...
Az a helyzet, hogy mint tudjuk Amerikában inkább a kocsival való közlekedés az elterjedtebb. Nekem egyenlőre nincs jogsim, sajnos mikor hazajövök nem lesz rá időm hogy letegyem, mivel 1 hónapnál több időt nem leszek itthon! Szóval szívesen mennék valaki olyannal akinek jogsija is van:D És persze jól vezet! (tapasztalatról van szó:D)
Én szeretnék elmenni NYC-be pár napra, de a lényegesebb hely az most Florida lenne!:) Apropó, mivel a belföldi repülőjegy annyira nem halálos odaát, arra gondoltam ha úgy van akkor beleférhet a keretbe még egy pár nap LA.
Ha esetleg Te is gondolkozol azon hogy mész ki az év vége felé.. akkor szívesen csatlakoznék:D

U.i: Normális válaszokat szeretnék:)

10

Bevándorlás, amerikai állampolgárság, hogyan zajlik egy ilyen folyamat?

Akik Magyarországról költöztek ki az USA-ba írják meg kérlek, hogyan zajlott az egész folyamat.
Hogyan kapja meg valaki az amerikai állampolgárságot, milyen vizsga van. Valamint ha házasság játszik közre a kiutazás okaként, a bevándorlási hivatal hányszor ellenőrzi a pért, milyen kérdéseket tesznek fel stb stb. MINDEN érdekel, ami ezzel kapcsolatos! Az ügyintézéstől kezdve, az árak, MINDEN!!

0

Hogy tudnék 90 napnál tovább élni az Usaban?

Zöldkártya nélkül.Vagy hogy lehet olyat szerezni.

4

Szerintetek lehet valaki híres zeneszerző vagy énekes hollywoodban? (magyar ember)

4

Hollywoodban lehetne egy magyar ember híres?

4

Melyik városban érdemes elkezdeni az életet? (egyesült államok)

Megvannak a papírok csak még a helyszín nincs meg.. sajnos csak 2000 dollárunk van rá az első hónapban . albérlet, stb .
Melyik várost ajánlanátok ennyi pénzel kezdetnek vagy akár végleg is.
Megírnátok hogy miért az a város?
Nem nagy, mert az drága lenne legalábbis kezdetnek,hanem valami kisebb de ahol lehet munkalehetőséget találni informatikai tudással.
előre köszi

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!