Találatok a következő kifejezésre: New Yorkból hazarepülni (1 db)

New Yorkból fogok hazarepülni a Delta légitársasággal. Milyen szabályok vonatkoznak a poggyászokra illetve kézipoggyászokra?

Egyszer?en sehol nem találok információt, és nem tudom, hogy megéri-e elhozni haza egy-két dolgot onnan.

Legjobb válasz: éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.

éppen fél percembe került hogy rákeresek. http://www.delta.com/traveling_checkin/baggage/baggage_allow.. itt minden info megvan. hát ahogy olvasom inkább örülj ha egy heti cuccod befér, mert 18kg a maxx az eus járatokon 20 kg, szóval nagyon ne pakolj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a kedvességet...
Ha nem jegy nélkül akrsz utazni, miért nem kérded meg ott, ahol a jegyet vetted. De kérheted írásban is, ezzel sok bosszuságot takaríthatsz meg!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Olyan krédsem lenne, hogy a családommal hamarosan ki utazunk Amerikába Los Angelesbe nyaralni 2-3 hétre! És úgy tudjuk hogy 90 napig nem kell vizumot kérni! Ez igaz?

2

Az USA-ban letezik eltartasi szerzodes, lehet ilyet kotni valakivel?

Tuom hogy van 'prenuptial agreement' hazastarsak kozott, de eltartasirol meg nem hallottam, pedig ott eltem sokaig.

1

Kedvenc városotok Észak-Amerikában? Miért?

Lehet kisváros, nagyváros :) Lehet többet írni, tehát maximum kettőt, Kérlek!

9

A kérdésem a következő lenne:Hamarosan utazom ki a családdal üdülésre Amerikába 2-3hétre! Olvastam az interneten és többet is mondták, hogy az útlevél mellé kell tartózkodási engedély, úgynevezett vizum is! Hol lehet olyat igényelni? Mennyibe kerül?

3

Az ESTA-t engedelyt megkaptam kinyomtattam magyarul, mindenkepp angolul kell? ha igen hol tudom atalitani a nyelvet mielott kinyomtatnam?

1

Az lenne az álmom hogy kiköltözzek az Államokba . De fogalmam nincs hogy-hogy fogjak hozzá, mik szükségesek, másoknak miként is sikerült ez? Volna egy ismerős aki segítene!

3

1-2 hónapos út amerikába mennyibe kerülne?

az érdekelne kogy mik a legolcsóbb szálláslehetőségek, átlag bolti árak, olcsó repjegy
főleg florida és/vagy kalifornia érdekelne
nem vagyokok gazdag de csak pár év mulva lenne aktuális ezért érdekel h kb mennyit kéne gyüljtenem
u.i: csak normális válaszokat várok lehülyézésre nem vagyok kíváncsi

10

New York-ban vagy Los Angeles-ben élnél inkább?

9

Miután megvan a magyar érettségim lehetséges e/ érdemes e még 1 évet tanulni amerikai állami közép iskolában?

nem magán vagy bentlakásos hanem ingyenes középiskolára gondolok a szállást meg tudom oldani ismerősnél
szeretnék ott egyetemre menni de jobb lenne elöbb belerázódni a nyelvbe úgy h napi szinten azt használom és azon tanulok most is folyékonyan beszélem de úgy tanulni azért mégis más

6

Kanadába tényleg olyan nehéz kijutni? Milyen a munka? Több szabadság van, mint az USAban? (ott csak 2 hét) Szép ország? Milyenek az etfeltételek?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!