Találatok a következő kifejezésre: New York-ban felhők (2 db)

New York-ban a felhők össze vannak karcolva?

Legjobb válasz: Elég durván, de már terveznek felhõpolírozó épületeket a felhõkarcolók mellé, hogy egyensúly legyen.

Elég durván, de már terveznek felhõpolírozó épületeket a felhõkarcolók mellé, hogy egyensúly legyen.
Szerintem meg minden magas épület tetején ott csücsül egy bácsi, aki figyel mikor jön egy alacsony felhõ, és ha meglát egyet akkor megkéri szépen hogy emelkedjen feljebb, és a felhõ felemelkedik, így mindketten jól járnak.
Igen. Elég komoly iparággá vát a felhõ-karc eltávolítás. Sokáig négerekkel políroztatták az eget de a többség elment bandaháborúzni a gettókba így más megoldás kellett. Újabban gyártanak karcvédõ felhõbevonatokat is titániumötvözetbõl. És mert a titánium drága, ezért kapható bevonatvédõ fólia teflonból. Ezeket a felhõkre kell erõsíteni de oly módon, hogy a használati utasítás kívül látható legyen mert a gyártó cég mindenféle (a használatból eredõ) kárt elhárít magától. A használati utasítást és a jogi nyilatkozatot mindenkinek el kell olvasni aki felett elhalad egy ilyen felhõ.
Nem, mert amelyik felhõt összekarcolják, az kiszakad, és kidõl belõle az esõ. Aztán a felhõ leereszt, és lezuhan valamelyik felhõkarcoló tetejére. Azért van némelyiken egy nagy lapos céltábla, hogy oda essen. Utána a karbantartók vagy befoltozzák, vagy leselejtezik.
A kérdező hozzászólása: Valami ilyesmire gondoltam én is.Köszi a válaszokat. :)
Bezony..:D Egy bizonyos magasságból te is láthatod. :)
nem igaz. a new yorki felhõkarcolók csak a nevükben azok, ezeket speciális techonlogiával építetették. ha egy felhõ túl alacsonyan repül, akkor az épületek összébb húzzák magukat, hogy kárt ne tegyenek benne. ha megnézel egy építkezésrõl készült képet, akkor láthatod, hogy elõször egy marha nagy lyukat ásnak, és csak azután kezdik építeni magát az épületet. azért csinálják az a nagy lyukat, hogy oda tudjanak lesüllyedni a túl magas épületek.
Na, ezeken jot rohogtem.

New York-ban a felhők össze vannak karcolva?

Legjobb válasz: Jaja, ha már nagyon karcosak, akkor mennek a felhõpolírozók melózni.

Jaja, ha már nagyon karcosak, akkor mennek a felhõpolírozók melózni.
New Yorkban karcolódnak össze, nálunk meg kifolyik belõlük a víz ;)
hát igen, sajnos ott nagyon karcosak :( rabokkal szokták néha políroztatni úgy, hogy feldugnak nekik egy léggömböt, teleengedik héliummal, és már mehetnek is.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!