Találatok a következő kifejezésre: New English Intermediate (10 db)

New english file pre intermediate munka füzethez ki tud nekem egy olyan linket küldeni ahonnan le tudom tölteni a megoldásokat hozzá?

10.es vagyok és ilyen kék a munkafüzet ehhez kellene nekem emgoldás az össze feladathoz

Legjobb válasz: beírod google-be,hogy New english file pre intermediate key azt csá.. még a knyhöz járó dogák is fent vannak, csak jó helyen kell keresni (épp ezért kéne megtanulni angolul, h lyenkor tudj keresni)

beírod google-be, hogy New english file pre intermediate key azt csá.. még a knyhöz járó dogák is fent vannak, csak jó helyen kell keresni (épp ezért kéne megtanulni angolul, h lyenkor tudj keresni)
A kérdező hozzászólása: na az angolról engem ne oktass ki köszi

New Headway vagy New English File? Upper-Intermediate és Advanced szinteken melyik a jobb?

Legjobb válasz: Nekem New English File van,és szerintem nagyon jó!:)

Nekem New English File van, és szerintem nagyon jó!:)

5 Perc angol után melyikkel folytassam: New English File vagy New Headway (Pre-Intermediate)?

Legjobb válasz: én gimiben a headwaybõl tanultam 2évi angoltanulás után, és nagyon jó volt, pedig aggódtam, hogy hülyébb leszek mint azok a társaim akik 6-7 éve angolt tanultak, de egy szinten voltam velük, és értettem az anyagot, meg az alapokról kezdni, pl barátom két hónapja kezdett el angolt tanulni az alapoktól mert eddig csak németet tanult, és dicséri a könyvet, mert sok gyakorlat van benne, és érthetõen is magyaráz

én gimiben a headwaybõl tanultam 2évi angoltanulás után, és nagyon jó volt, pedig aggódtam, hogy hülyébb leszek mint azok a társaim akik 6-7 éve angolt tanultak, de egy szinten voltam velük, és értettem az anyagot, meg az alapokról kezdni, pl barátom két hónapja kezdett el angolt tanulni az alapoktól mert eddig csak németet tanult, és dicséri a könyvet, mert sok gyakorlat van benne, és érthetõen is magyaráz
azt elfelejtettem írni, hogy van a headwaynek is alapszintû könyve, de ha van már minimális tudásod akkor a pre intermediatet ajánlom, amibõl én is tanultam
Ez a kérdés már nem aktuális, de én attól még leírom, hogy a New English File Pre-Intermediate könyvébõl tanulok, szerintem jó, és a neten egy csomó angol feladat van hozzá.


New english file pre intermediate vélemények?

Barátom aki angol tanár, ajánlotta,hogy ebb?l készülhetek középfokúra... Csak azt nem értem,hogy ezt általános iskola 6-7. osztályban veszik a gyerekek,az lehetséges?

Idegen nyelvi faktokon kb. milyen szintről kezdik el a nyelvet? A New English File Upper-Intermediate milyen szintről kezdődik?

Még csak 9.-be járok és egy közepes angol csoportban vagyok. A2 szinten lehetek valahol. Milyen szintre kell majd fejl?dnöm, ha angolból emeltezni akarok majd meg faktra járni? A könyvet meg azért kérdezem, hogy milyen szintr?l kezd?dik, mert a 11.-esek jelenleg olyanból tanulnak fakton.

Legjobb válasz: nem

nem
A kérdező hozzászólása: ez most mire volt jó?
Az Upper-intermidiate nevében benne van, hogy valamivel feljebb van, mint a középszint (de nem felsõfok). Emelt érettségire tökéletes, mert bár hivatalosan egy középfokú nyelvvizsgával egyenértékû, mégis attól azért nehezebb, valahol a B2 és C1 között van.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Hát akkor igencsak bele kell húznom...

New English File Intermediate könyv megoldásai valakinek megvannak? És a könyv hanganyaga?

neten nem igazán találom, valaki nem töltötte fel valahova? a könyvben lev? feladatok -tehát nem a munkafüzet- megoldásai, és a könyv -nem a munkafüzet- cdjét. Köszönöm! Aki belinkeli vagy valami, annak ezer hálám, és persze pozitív értékelés.

New English File Intermediate munkafüzet megoldásokat hol találok?

kitöltött munkafüzet is érdekelne ^^

Legjobb válasz: Könyvesboltban. With key.

Könyvesboltban. With key.
az érettségi feladatokat tartalmazó rész is a munkafüzetben van. igen nem ez volt a kérdés. de ennyit tudtam neki segíteni, és ezzel is elõrébb lehet. könyvesboltban 2800ft körül libriben is megtalálható.
Nem ez volt a kérdés, a kérdezõ nem ezt kereste. Válaszoltam a kérdésre: könyvesboltban.
21:37.... ez az érettségis részhez a megoldókulcs. még mindig többet találtam mint te.. és neked is csak a címet kellet volna elolvasnod.
Hát, amit most belinkeltél, az minden, csak nem az. Csak a címét kellett volna elolvasnod ...
http://www.oup.hu/mp3/nefint/NEFIntanswerkey.pdf ezen a linken megtudod nyitni pdfbe
hát nekünk a közepén az érettségis izé van
második vagyok. A közepén van a megoldás. átverõs, mert nem a végén, osztálytársamnak olyan könyve van, õ se vette észre :D
Nem azért new a new, ez egy teljesen átírt könyv. Kapható megoldókulccsal és anélkül. elsõ
nekem sima English File Intermediate munkafüzetem van és annak a leghátuljában van a megoldókulcs. lehet azért new a new mert nincs benne megoldókulcs ?:D
****** Automatikusan eltávolított tartalom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!