Találatok a következő kifejezésre: Neten rendeltem megérkezett a kiváltó kódom, (1 db)

Neten rendeltem repülőjegyet, megérkezett a kiváltó kódom, személyivel kiválthatom a jegyet?

Hol válthatom ki a jegyet és mikor?

Legjobb válasz: ha fapados nem kell kiváltanod. mész a személyiddel vagy utlevéllel és ott a check in pultnál csak a személyidet kell felmutatni, checkin kor, de érdemes kinyomtatni a visszaigazolást, ha valami galiba lenne akkor ott legyen. ha nem fapados akkor ki kell hogy küldjék vagy a megadott irodában felvenni.

ha fapados nem kell kiváltanod. mész a személyiddel vagy utlevéllel és ott a check in pultnál csak a személyidet kell felmutatni, checkin kor, de érdemes kinyomtatni a visszaigazolást, ha valami galiba lenne akkor ott legyen. ha nem fapados akkor ki kell hogy küldjék vagy a megadott irodában felvenni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

OTP Junior MasterCard (nem dombornyomott) kártyám van, ezzel a kártyával lehet offline módban fizetni? Pl: Angliában vonatjegy vásárlás szempontjából?

4

Hátizsákos utazásról tapasztalatok, mások is szívesen utaznának így?

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen csekély 18 évem ellenére rengeteg helyen jártam, különböző kultúrákat és különleges embereket ismerhettem meg a világban. A sok utazás, kényelmes repülőgépek és csillogó hotelek azonban nem rejtegetnek semmi kihívást... Úgy gondoltam, hogy idén nyáron belevágok valami sokkal izgalmasabba, és felfedezem Európát amolyan 'hátizsákos' módon. :) Mivel semmi tapasztalatom nincs a témában, szeretném hozzáértők véleményét kérdezni arról, hogy egyáltalán hogyan érdemes nekivágni egy ilyen útnak, hol találhatok útitársakat stb. Úti célnak a nyugati, valamint mediterrán régióra gondoltam, de bármiről meggyőzhető vagyok. Esetleg az is érdekelne, tervez e valaki hasonlót, így ötleteket meríthetnék az Õ gyűjtéseikből is.

4

Mi történik ilyenkor? (Bővebben lent)

Tegnap foglaltam egy szállodai szobát Rómában,a következők szerepeltek a feltételek között:
A legtöbb szálláshely a foglalás garanciájaként kéri a hitelkártya-adatok megadását. Ennek érdekében hitelkártya-információit eljuttatjuk a lefoglalt szállodába és a kártyát ellenőrizhetjük...A szálláshely előzetesen ellenőrizheti vagy megterhelheti hitelkártyáját (néhány esetben visszatérítési lehetőség nélkül).
Nos, a problémám az lenne hogy ma reggel kaptam egy sms-t a bankomtól hogy sikertelen tranzakciót hajtott végre a szálloda,ami azért lehet mert nincs pénz a kártyámon.Ugye emiatt nem mondja vissza a szálloda a foglalásomat?

4

Most komolyan nem vihetek semmit kézipoggyászon kívül?

ezt írta a tanárom:1. kézipoggyász 55x40x20 max.10kg ez ingyenes és felvihető a repülőre
2. 15 kg bőrönd 10400 Ft
3. 20 kg bőrönd 17300 Ft

mondtam hogy legyen a kézipoggyász, mert úgy tudom hogy ahhoz még tartozik egy ingyen felvihető bőrönd.De most azt írta hogy:Neked xy Ft-t kell (és mindenkinek, akinek nincs bőröndje)... akkor most komolyan abba a kis szarba kell bepakolnom? vagy rosszul tudom hogy lehet még egy ingyen bőröndöt is vinni?

10

Van a debreceni repülőtéren vámmentes bolt?

1

Ha repülésnél az online check-in-t megcsinálom, és a beszállókártyát kinyomtatom (air lingus, ryanair), akkor a repülőjegyemet is ki kell nyomtatni, vagy elég a beszállókártya?

4

Busszal Rómába? (Bővebben lent)

A párom nagy álma hogy eljusson Rómába,ezért szeretném meglepni a születésnapján egy ilyen úttal.Mivel diákok vagyunk,nem igazán van sok pénzünk ezért egy szervezett buszos utazásra gondoltam,ami annyit takar hogy a buszon alszunk másnap leszállunk Rómában,körbenézünk,este pedig felszállunk a buszra.Ez így árban mennyi lenne?Mennyire éri meg?Mennyire kell egy ilyen utat előre megtervezni?Elsősorban azok válaszát várom aki már részt vett ilyen utazáson.

2

Rúzsból korlátlan mennyiséget felvihetek kézipoggyászban a repülőre?

Külföldre utazom, és azon még talán túlteszem magam, hogy nem vehetek krémeket, de a rúzs a gyengém. Betehetem a kézipoggyászomba? Beleszámít a 10x100ml-be?

4

Budapest-Plitvice hány órás út busszal? Volt már valaki 1 napos kiránduláson?

5

A táskám mérete nagyobb, mint a kézipoggyász megengedett mérete, de nem fogom telepakolni, tehát ha rekeszes ellenőrzés van, akkor nem para. Csak azt nem tudom, hogy ezt a többi helyen is így csinálják-e. Én wizz Air-rel utazok, itt is így működik?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!