Találatok a következő kifejezésre: Neten rendeltem megérkezett (1 db)

Neten rendeltem repülőjegyet, megérkezett a kiváltó kódom, személyivel kiválthatom a jegyet?

Hol válthatom ki a jegyet és mikor?

Legjobb válasz: ha fapados nem kell kiváltanod. mész a személyiddel vagy utlevéllel és ott a check in pultnál csak a személyidet kell felmutatni, checkin kor, de érdemes kinyomtatni a visszaigazolást, ha valami galiba lenne akkor ott legyen. ha nem fapados akkor ki kell hogy küldjék vagy a megadott irodában felvenni.

ha fapados nem kell kiváltanod. mész a személyiddel vagy utlevéllel és ott a check in pultnál csak a személyidet kell felmutatni, checkin kor, de érdemes kinyomtatni a visszaigazolást, ha valami galiba lenne akkor ott legyen. ha nem fapados akkor ki kell hogy küldjék vagy a megadott irodában felvenni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ryanair járatok esetén a kézipoggyászba mehetnek ezek a dolgok?

Pár napra megyek ismer?seimmel Rómába Ryanair járattal és csak kézipoggyászt viszünk.

9

Csereotthon, szerintetek ez az ajánlat hihető?

Ti elmennék csereotthon programban idegen helyre (Amerika,Ausztrália)?Vannak a neten ezekkel foglakozó oldalak,de nem hiszek benne igazából,de ha valóban beválna,akkor szívesen belemennék.

6

Ha meg veszek a boltbol egy full gyári Xbox-ot és ha írok ki gépről játékokat akkor fogja futtatni a másolt lemezeket? Vagy azokat is ki kell chipelni mint a PS eket?

5

Easyjettel utazom, sajtokat pakolhatom feladandó poggyászba?

Élelmiszert elvileg kézibe kéne, de krémsajtokat úgy tudom nem lehet felvinni, mert folyékony anyagnak min?sül. Feladandóba meg romlandó tételt nem lehet. Kérdés, hogy a sajt romlik-e vagy csak megérik ? :D

4

Következő félévben Spanyolországban fogok tanulni. Hogyan csomagoljak? Mit érdemes magammal vinni?

Sose voltam még hosszabb ideig külföldön, nem tudom, mennyi ruhát érdemes vinni? Ruhán kívül még mit vigyek magammal? Mit érdemes inkább itthon hagyni és kint megvenni? Max 30 kilós b?röndöt vihetek.

13

Mennyi pénzt érdemes vagy ajánlott kivinni Bécsbe (vásár, üzletek)?

Nem üres kézzel szeretnék hazajönni de azt sem akarom hogy ha kimegyek szükölködni kelljen pénzbe. Aki volt mennyit ajánl árakhoz mérten?

1

18. -tól 20. -ig megyek a Nagybörzsönybe túrázni, milyen időjárási viszonyokra számíthatok?

Hóesés, es?, nagy hideg, éppen meleg, vagy aközött? Ilyesmikre gondoltam.

2

BÉCS látnivalói amik nem kerülnek pénzbe?

Azt szeretném megtudni, hogy Bécsben milyen látnivalók érdekességek vannak, ami nem kerül pénzbe, vagy csak szép helyek. Busszal megyünk 1 napra és kapunk hozzá egy egész napos metró jegyet. Hol érdemes megállni? Valamint a vásárlási lehet?ség is érdekelne.

2

Mi a különbség vonaton a fekvőhelyes és a hálókocsi között?

1

13 órás éjszakai vonatútra megéri hálókocsiba jegyet venni, vagy ülőhely is megteszi?

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!