Találatok a következő kifejezésre: Neten rendeltem megérkezett (1 db)

Neten rendeltem repülőjegyet, megérkezett a kiváltó kódom, személyivel kiválthatom a jegyet?

Hol válthatom ki a jegyet és mikor?

Legjobb válasz: ha fapados nem kell kiváltanod. mész a személyiddel vagy utlevéllel és ott a check in pultnál csak a személyidet kell felmutatni, checkin kor, de érdemes kinyomtatni a visszaigazolást, ha valami galiba lenne akkor ott legyen. ha nem fapados akkor ki kell hogy küldjék vagy a megadott irodában felvenni.

ha fapados nem kell kiváltanod. mész a személyiddel vagy utlevéllel és ott a check in pultnál csak a személyidet kell felmutatni, checkin kor, de érdemes kinyomtatni a visszaigazolást, ha valami galiba lenne akkor ott legyen. ha nem fapados akkor ki kell hogy küldjék vagy a megadott irodában felvenni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A születési anyakönyvi kivonatot, hogyan fordítsam le angolra?

Angliában élek fél éve. A gyerekeimet akarom kihozni. Lehet-e, hogy én magam fordítom le és csatolom mellé az eredetit vagy valaki "hivatalosnak" kell ezt megcsinálni?

2

Szép napot nektek. Kérdésem : Miért kell kitömni a mellet? Miért kell olyan rosszul kitömni a mellet? Nem vagyunk vakok csak elnézők, amiért nem jelezzük.

Tudod nem mondhatom ill. nem illik aszt mondani hogy, csinos vagy csak rosszul vagy kitömve drága. Konkrét válaszokat kérek,kimondottan a kérdésre irányuljon a válasz.Köszönöm

7

Görögországba szállás? Gyors segítség?

A családommal Görögországba utaznánk a nyáron.Édesapám,anyukám,húgom én és a barátom. Valaki ajánlana nekünk egy jó szállást?Lehet szálloda is,de lehetőleg inkább apartman vagy magánszállás.Várost tudnátok ajánlani? Olyan utazásra gondoltunk ahol buszos,tehát nem kell az utazással bajlódnunk.Esetleg megadom a telefonszámomat is ha bárki tud ajánlani egy céget,vagy bármit.Nagyon szépen köszönöm előre is.

2

Valaki infókat skóciai kintélésről?

Sziasztok!Lehetne egy pár kérdésem? Most készülök ki skóciába a barátnőmmel és az érdekelne hogy összesen ketten fogunk majd keresni 1600-1700 Fontot.Ebből meglehet élni?
Pl mennyi egy albérlet ami kulturált nem azt mondom hogy luxus szintű legyen,de kulturált legyen.4-en laknák egy lakásba az kb fejenként rezsivel együtt mennyire jönne ki?Csak egy olyan átlagár érdekelne.
A másik kérdésem az ha már kifizettem az albit akkor a megmaradt pénzből ketten meglehet élni és még félre is lehet rakni esetleg?
Én ugy hallottam hogy rezsivel együtt egy olyan albi ahol négyen laknak kb fejenként olyan 200 fontra jön ki.Ez igaz?
Valamint még egy olyan kérdésem lenne hogy valaki van e kint az euwork munkaközvetitőn keresztül,meg lehet bennük bizni?Clothes aid ltd.--illetve ennek az alapitványak dolgozik e valaki az euworkon keresztül?
Köszi előre is a válaszokat.
Üdv:
Tomi

6

Extra borondert kinek kell fizetni, ha tobb, mint egy repulotarsasaggal repulok?

Jelenleg az USA-ban tartozkodok, majd juniusban megyek haza. A repjegyem mar megvan, 3 geppel megyek haza, 2 repulotarsasaggal: Lufthansa es United Airlines. Ugy nez ki, hogy egyel tobb boronddel kell hazamennem, mint amivel jottem, kinek kell fizetnem a tobbletdijert ebben az esetben?

1

Mi annak a honlapnak a pontos címe, ahol "hátizsákos" turisták kínálnak egymásnak szállást?

Olvastam régebben valahol, hogy van egy olyan oldal, ahol regisztrálás után kereshetünk a világban olyan embert, aki ingyen biztosít nekünk szállást, cserébe azért, hogy amikor ő jön esetleg a mi hazánkba, mi is ellássuk őt. Ilyen tényleg van?

3

Laptop táskát felvihetek kézipoggyászként Ryanairre?

Méretileg belefér a keretbe, csak ugye ehhez oldalra kell fordítani, így akkor gyakorlatilag a teteje kerül oldalra, ahol van a füle, de méretileg mindenképpen jó.

3

Turizmusból államvizsgára készülök, ezt a tételt hogyan kell értelmezni?

Így szól a tétel:
"Ön egy utazási iroda alapítására szánta el magát. Határozza meg, hogy leendő irodájának milyen összefüggései vannak a tervezett tevékenységgel és a vagyoni biztosítékkal."

Szóval én itt a kérdés első felét nem értem. Miről kell beszélni, mi az összefüggés az iroda és a tevékenység között? Úgy értem, a nyilvánvalókon túl. A tárgyi feltételek azért nem lehetnek, mert az egy másik tételben már benne van, kétszer hülyeség ugyanazt kérni. Pár támpont is elég lenne az elinduláshoz.

2

A két gyerekünknek tengerpartra miket csomagoljak, ami esetleg plusz dolognak számít (busszal megyünk)?

4 éves és 2 éves
köszönöm

naptej, tengeri papucs, napvédő sapi... kell még vmi?
esetleg gyógyszerek?
ruha, kaja stb.?

8

Kézipogyónak számít a füle?

55×40×20 a felvihető kézipogyó Ryanairre. A táskám mérete 50×39×20 azonban a füle 3,5cm, így 2,5 centivel magasabb füllel ami nem leszerelhető. Ez gond lehet, lehet hogy emiatt nem engedik fel a táskát? Vagy a fül nem számít bele?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!