Találatok a következő kifejezésre: Neten meg tanulni (18 db)

Hogyan tudok a neten meg tanulni szintetizatorozni? Mert nem talalok semilyen programot.

Legjobb válasz: Elsõre elég, ha leülsz mellé, és hallás alapján megpróbálsz visszajátszani egyszerûbb dallamokat. Ehhez nem kell program sem.

Elsõre elég, ha leülsz mellé, és hallás alapján megpróbálsz visszajátszani egyszerûbb dallamokat. Ehhez nem kell program sem.
viszont ha programhoz akarsz folyamodni akkor van egy olyan progi hogy Guitar Pro annak az 5.2 es verzióját ajánlom van szintifelülete alap kottákkal és ha többet akarsz akkor googléba gp tabs és ott kidoja a kottákt

Neten meg lehet tanulni angolul?

Talaltam par oldalt ,de mindenhol a leckeket kuldik!

Legjobb válasz: Neten nem biztos de apám úgy tanult meg németül, hogy elolvasott egy szótárat, néhány szót megjegyzett és utánna német regényt kezdett el olvasni és szépen fordította amit megjegyzett, amit meg nem tudott azt meg a szótárban kikereste :D ezzel már ki tudott menni külföldre és ott perfect lett :)

Neten nem biztos de apám úgy tanult meg németül, hogy elolvasott egy szótárat, néhány szót megjegyzett és utánna német regényt kezdett el olvasni és szépen fordította amit megjegyzett, amit meg nem tudott azt meg a szótárban kikereste :D ezzel már ki tudott menni külföldre és ott perfect lett :)
Szia! Szerintem nem lehet megtanulni neten keresztül, hallani kell a helyes kiejtést, a nyelvtant sem olyan könnyû felfogni egyedül. Hidd el késõbb ha mégis tanárhoz fordulnál nagyon nehéz lenne kijavítani a rögzült hibákat.
Szerintem az alapoknál különösen fontos, hogy valaki a segítségedre legyen amíg el nem sajátítod a legalapvetõbb jellegzetességeit a nyelvnek. Amikor már van egy biztos alapod akkor már hasznos lehet az egyéni tanulás pl. netrõl, de akkor is fontos, hogy halljad is a nyelvet, tehát eleinte nyelvtanulóknak való kazettákat, késõbb rövidebb filmeket, stb is meghallgathatsz/nézhetsz. De valóban úgy van ahogy az elõttem szóló mondja, ha teljesen egyedül vágsz bele, rögzülhetnek olyan hibák, amiket késõbb nehéz lesz javítani. Emelett azért is nehéz egydeül netrõl megtanulni egy nyelvet, mert ezzel a legfontosabbat, a kommunikációt nem tudod gyakorolni...
Nekem jó a nyelvérzékem, próbáltam két nyelvet is (az egyik az angol) egyedül megtanulni. Valójában sikerült is, de borzasztóan passzív a tudásom, amit megszereztem. Pont azért, amit az elõzõ válaszoló említett: ha egyedül tanulsz, nincs kivel gyakorolni a kommunikációt! Most tulajdonképpen tudok angolul, mégsem tudok beszélgetni senkivel ezen a nyelven, mert megértem, mit mond, de rettentõen nyögvenyelõsen tudok csak válaszolni. (Mondjuk valamire azért jó volt: levelezni azért tudok) Szóval az én tanácsom is az, hogy keress meg egy tanárt, vagy legalább egy tanuló-társat, hogy gyakorolhasd a beszédet, mert ez egyedül nem megtanulható!
Ha már mindenképpen neten akarod megtanulni, akkor olyan programot keress, ahol lehetõséged van a hanganyagot is megkapni. Nagyon sok klub van ahová szinte ingyen el lehet menni, (max:1-2.ezer a tagság) és a megszerzett tudást szavakkal kifejezni, azért jó mert ki is javítanak. :) Viszont a legjobb külföldön vagy tanárnál, én nem tanultam tanárnál, de voltam kinn, és most raktam le a középfokút tanulás nélkül, mert a kinti alapom már megvolt hozzá...
ezen a honlapon tudsz idegen nyelvu emberekkel gyakorolni, csak ovatosan az informacioddal! Cim, telefonszam egyeb... http://www.sharedtalk.com Sok sikert! Kiscsajszi;)


Villanyszereléssel kapcsolatos anyagokat szeretnék olvasgatni meg tanulni tudtok ehez neten pár oldalt?

Legjobb válasz: Csináld magad - Villanyszerelés letölthetõ innen: http://www.ingyenprogramok.com/download.php?view.344 Ha konkrét kérdésed van írj, igyekszem segíteni.

Csináld magad - Villanyszerelés letölthetõ innen: http://www.ingyenprogramok.com/download.php?view.344 Ha konkrét kérdésed van írj, igyekszem segíteni.
A kérdező hozzászólása: köszöntem
A kérdező hozzászólása: lenne egy kérdésem, van a szobámban egy konnektor amin nincs földelés és cserélni szeretném földelésesre csak a falban nincs föld vezeték de van egy gázcsõ a konnektor mellett arra igaz nem szabad rákötni a földelést?
Így van! Nem szabad!
be kell vinned egy szál vezetéket a bejárati ajtó közelében vagy a villanyóra szekrényben levõ lakáselosztóba és ott össze kell kötni a földelõ vezetékkel....csak igy szabad
utolsó vagyok! Egyébbként bemész egy könyvesboltba és rengeteg olyan könyvet találsz amibõl tanulhatsz külön ágazatokra lebontva/ lakás, kábel, légvezeték stb, szerelés. /vill szer/

én jártam aikidora de szinte már 4-5 hónapja nem voltam de még is kéne önvédelem de nem nagyon merek el menni mit szólna az edző? Vagy mit csináljak? Neten lehet valamit tanulni?

Legjobb válasz: Nem fog semmi rosszat szólni, ha akrasz hantázhatsz, hogy sajnos családi okok miatt nem tustál stb. Az a baj a netes dolgokkal, hogy alapszinten meg tudsz vmit tanulni, de ehhez muszály egy edzõ akik kijavít ha vmit rosszul csinálsz stb. ezt saját tapasztalatból mondom. Én fõleg könyveket olvastam a témáról, de csak alapszintre sikerült velük eljutnom, ami igaz hasznos, de sokkal jobb ha egy olyan ember magyarázza el aki már több éve mûveli.

Nem fog semmi rosszat szólni, ha akrasz hantázhatsz, hogy sajnos családi okok miatt nem tustál stb. Az a baj a netes dolgokkal, hogy alapszinten meg tudsz vmit tanulni, de ehhez muszály egy edzõ akik kijavít ha vmit rosszul csinálsz stb. ezt saját tapasztalatból mondom. Én fõleg könyveket olvastam a témáról, de csak alapszintre sikerült velük eljutnom, ami igaz hasznos, de sokkal jobb ha egy olyan ember magyarázza el aki már több éve mûveli.
*tudtál

Meg lehet a neten tanulni énekelni? Ha igen hol?

légyszi linkeljetek oldikat el?re is köszi mindenkinek a választ :)

Legjobb válasz: Én zongorán tanultam meg akkor gondolom énekelni is lehet tanulni

Én zongorán tanultam meg akkor gondolom énekelni is lehet tanulni

A neten van olyan oldal ahol meg lehet tanulni kottát írni?

Legjobb válasz: számokat akarsz írni? azért akarsz kottázni tanulni?

számokat akarsz írni? azért akarsz kottázni tanulni?
A kérdező hozzászólása: Igen valami olyasmi :D
Nem tudom de szerintem a wikipédián lehetnek jó lapok (pl. kotta vagy zene). Ha nem találsz semmit, akkor írj privit és el tudom neked magyarázni, de ahhoz hogy ténylegesen tudj is írni valamit, ahhoz kell egy hangszer is (hisz azon hallod hogy hogyan szól az elkészûlt mûved!).

Meg lehet tanulni spanyolul egyedül a neten?

Legjobb válasz: Ha találsz megbízható nyelvtan anyagot, hanganyagot akkor szerintem igen bár talán az alapokhoz (abécé, alap mondat felépítés) nem ártana egy tanár, vagy ismerõs, aki már tanult spanyolul. Illetve az sem ártana, ha lenne, akihez fordulhatsz idõnként, hogy leteszteljen és elmagyarázza, ha valamit nem értesz bár ezt talán neten is megoldhatod.

Ha találsz megbízható nyelvtan anyagot, hanganyagot akkor szerintem igen bár talán az alapokhoz (abécé, alap mondat felépítés) nem ártana egy tanár, vagy ismerõs, aki már tanult spanyolul. Illetve az sem ártana, ha lenne, akihez fordulhatsz idõnként, hogy leteszteljen és elmagyarázza, ha valamit nem értesz bár ezt talán neten is megoldhatod.
Meg lehet, kezdésnek ott az FSI tanfolyama kiejtéshez és alapmondatokhoz, szótárakat és nyelvtant pedig le lehet tölteni. Mondjuk kényelmesebb egy papír nyelvtankönyv, mint a képernyõrõl olvasni.

Teljesen kész vagyok ettől a zenétől. Tudtok esetleg neten olyan oldalt ahol meg lehet így tanulni táncolni? Lépésről lépésre, lassan, de az sem baj ha gyors.

http://www.youtube.com/watch?v=PVTQa7SNK8g

Legjobb válasz: Uh, hát ez nem nehéz, HA van érzéked a tánchoz, meg ritmusérzéked... utánozd. szerintem nincs olyan videó, ahol a szádba fogják rágni, hogy "így rázd a segged jobbra-balra"... ehhez tényleg nem kell nagy tudomány, ha van érzéked a tánchoz. Ha nincs, akkor meg eleve halott ötlet.

Uh, hát ez nem nehéz, HA van érzéked a tánchoz, meg ritmusérzéked... utánozd. szerintem nincs olyan videó, ahol a szádba fogják rágni, hogy "így rázd a segged jobbra-balra"... ehhez tényleg nem kell nagy tudomány, ha van érzéked a tánchoz. Ha nincs, akkor meg eleve halott ötlet.
Hét ezt netrõl, fõleg azt nem tudva, mennyi tehetséged van hozzá - sehol. Keress valami hiphop tánciskolát pl. Vagy nem tudom.

Van olyan oldalt neten, ahonnan meg lehet tanulni csotkit csomózni? (Ismerős nincs, aki megtanítana. ) Vagy ha ez végképp nem megy, van-e olyan bolt Pesten, ahol készen lehet kapni? (Netes rendelést tudom, de személyesen csak egyszerűbb lenne venni)

Legjobb válasz: Látogass el a szimandron.hu oldalra ott magáról a Jézus-imáról is több mindent találsz. Csotkit pedig a budapesti ortodox Nagyboldogasszony templomban tudsz venni (én is ott vettem), amikor nyitva vana templom. A nyitvatartást szintén ezen a honlapon találod meg, az istentiszteleti rendek között. Ha elakadnál, írj magánban nyugodtan.

Látogass el a szimandron.hu oldalra ott magáról a Jézus-imáról is több mindent találsz. Csotkit pedig a budapesti ortodox Nagyboldogasszony templomban tudsz venni (én is ott vettem), amikor nyitva vana templom. A nyitvatartást szintén ezen a honlapon találod meg, az istentiszteleti rendek között. Ha elakadnál, írj magánban nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! Ma olvastam, hogy a Ferenciek terén az udvarban is nyílt egy görögkatolikus bolt, hátha valakinek meg ez az info jön még jól:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!