Találatok a következő kifejezésre: Neten ismertem egy (17 db)

Szerintetek van esély összejönni egy külföldi pasival, akit a neten ismertem meg?

Már jó ideje írogatunk egymásnak,de rettentő messze lakik,ki se merem írni,annyira messze...szerintetek meddig lehet ezt a dolgot húzni? Nincs pénzem utazgatni,és neki sincs.Ha 1-2 év alatt gyűlik össze csak a pénz az utazásra,akkor még lehet valami esély?Valakinek volt hasonló élménye? Privát üzenetektől kíméljetek meg,azokra nem válaszolok. Ide a közösbe kérek tanácsot,köszi!!!

Legjobb válasz: kímélünk nefélj nem rablunk el tõle :) De mégis több konkrétumra lenne szükség, merre lakik milyen oldalon ismerted meg nincs-e felesége barátnõje telefonon dumáltatok-e már?

kímélünk nefélj nem rablunk el tõle :) De mégis több konkrétumra lenne szükség, merre lakik milyen oldalon ismerted meg nincs-e felesége barátnõje telefonon dumáltatok-e már?
szóval te addig még kihasználod a pasidat amig nem jön egy másik ?
ehez viszont tényleg gerinc kell
Én már látom a történet végét, de nem akarok spoilerezni.
A kérdező hozzászólása: Nem kell a pasikat azért annyira sajnálni, többségük egoista, nem tudhatom, hogy a külföldi pasi milyen lenne hosszú távon, de lehet, hogy nem olyan rosszindulatú, mint a magyarok! :) Ez persze majd kiderül, vagy sem....
A kérdező hozzászólása: Amúgy azért vagyok kicsit bizakodó ezügyben, mert van olyan ismerõsöm, akinek sikeres kimenetelû lett a távkapcsolat.Jó, ott annyiból más a helyzet, hogy a pasi közelebb lakik, de 1-2 év huzavona után csak felkeresték egymást, és ma már házasok! Tehát, nekem is sikerülhet!!!
Te beszélsz a rosszindulatrol amikor kihasznàlod? Majd tégedse kelljen sajnàlni amikor valami rossz történik veled
A kérdező hozzászólása: redlines, éppen elég rossz történt velem, pontosan ezért vagyok ilyen! Erre nem gondoltál? De vigyázz, ne ítélj, hogy meg ne ítéltess!!!
attól mert veled valaki szemét volt nem kell szemétté válnod m1 te dolgod
A kérdező hozzászólása: Jah, bocs, tényleg elcsesztem, rosszul olvastam...XD
A kérdező hozzászólása: 7/9, gondolod, hogy még eddig nem beszéltem a barátommal...közel 2 éve próbálom jobb belátásra bírni, de nem sokat javul a helyzet, viszont nem hagyom el, mert vannak dolgok, ami miatt ragaszkodom hozzá, persze egészen addig, amig az álompasi meg nem érkezik Magyarországra!
"A haverod jó fej lehet, ha chilei csajjal flörtöl! Drukkolok neki, hogy sikerüljön!!!" Azért én újra elolvasnám amit írt.
majd a végén az lesz h küldjél már neki pénzt h letudjon hozzád jönni de mivel az egész utat nemtudod állni akkor csak egy részét , hogy lenne már esélye hogy össze gyere egy mitt tudom én hol élõ emberrel
A kérdező hozzászólása: Közösségi oldalon ismertem meg, nem vagyunk teljesen függetlenek, neki barátnõje, nekem barátom van, de ez lényegtelen, bármikor lehet rajta változtatni :) annyit elmondok, hogy még csak nem is Európában lakik, de a konkrét helyszínt inkább nem írom ki...belegondolni is rossz...szerintem komolyan vesz engem, hisz õ kezdett el velem ismerkedni.Én is komolyan veszem õt, és szeretnék vele találkozni.
hát ha barátodat eldobod egy a világ másik felén élõ ember miatt akit még csak nem is ismersz igazán akkor csak gratulálni tudok:D
A kérdező hozzászólása: redlines, ha pénzem lenne utazásra, akkor én mennék ki hozzá, nem pedig az õ utazását fizetném, mert az a biztos. Éppen lehet õ egy szélhámos is, de ez ugyanakkor a 25 km-re lakó magyar hódolómnál is elõfordulhat.Nem biztos, hogy õ is úgy gondolkodik, mint a sok bunkó magyar.Nem akarom mindjárt sötéten látni a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Bocsi, de a barátom is nyugodtan foglalkozhatna velem többet, és akkor talán nem érdeklõdnék másvalaki után, aki még a távolból is jobban odafigyel rám!
#6: igen, ez így van, hiszen annyira szereted a barátodat te is, hogy ahelyett, hogy neki mondanád el a gondjaid, már azon gondolkodsz, hogyan jöjj össze másik pasival.
Nem tudom, fura nekem ez. Nem az hogy nem vagytok függetlenek mert van ilyen... De most ha leírod az országot talán jobban lehet véleményt mondani. Mondjuk ha Guadeloupe szigetén él ami kb 8000 Kilométer az is sok viszont a sziget az únió tagja és ha esetleg elmennél akkor olyan 250000 bõl meg lehet úszni. Nem okoskdni szeretnék de ha egy távoli valaki akivel még sosem találkoztál így felkavar akkor szerintem a barátoddal beszélni kellene, így lenne a tisztességes nem ismerlek de nem tudom te hogy reagálnál ha õ bevallaná hogy igazából azért álmos mert éjjelente egy chilei lánnyal chatel...
A kérdező hozzászólása: Romero, igazából azért kavar fel a dolog, mert az illetõ annyira megfelel minden elképzelésemnek, hogy ilyet még Magyarországon nem ismertem meg.Bocsi, de konkrétan tényleg nem akarom kiírni az ország nevét, nehogy valaki ismerõsöm meglássa, mert tudják egy páran, hogy mit csinálok, és ne cikizzenek miatta. Lényeg a lényeg, még a 250.000 ft összeg is most húzós lenne a repülõjegyre, de esküszöm jövõre összeszedem magam. A pasi szegényebb országban él, mint én (pedig aztán nálunk sincs kolbászból a kerítés), ígyhát szerintem nekem elõbb van esélyem összeszedni a pénzt, mint neki. Hidd el én annak örülnék a legjobban, ha ki tudnék belõle ábrándulni, mert így csak szenvedek :( A haverod jó fej lehet, ha chilei csajjal flörtöl! Drukkolok neki, hogy sikerüljön!!!
A kérdező hozzászólása: Nem tartom kifejezetten szemétségnek azt, amit teszek, nevezném inkább " boldogság keresésnek! "Ez talán nekem is jár, nem csak másoknak!

Jövő héten találkozom először egy fiú barátommal akit neten ismertem meg. Tudtok adni tippeket hova mehetnénk? Mit csinálhatnánk?

Győrben lesz a találozó.17.l(F/23)

Legjobb válasz: menjetek el az Aradi útra ott van egy kisebb patak is szép hely

menjetek el az Aradi útra ott van egy kisebb patak is szép hely
Rábapart? Szép idõbe bárhol jó sétálni, amerre jól esik :P Aztán isztok valamit a belvárosba. Am jobban csak akkor gondolkozom el, ha velem találkoznál :P
Panzió->szex!
Nem ismerem Gyõrt, de mivel elsõ találkozás, szerintem menjetek valami forgalmas helyre...Árkád? ott be tudnátok ülni egy kávéra. meg igazából attól függ...lesz mirõl beszélnetek?mert a kínos csendeket el kéne kerülni.én a mozit ajánlanám elsõ programként, aztán séta..és ha kifogytok a szavakból akkor fel lehet hozni a filmet újabb témaként:D sok sikert!
én is találkoztam már így fiúval mi elõször a srácnál találkoztunk, felmentem hozzá a lakásukra és ott beszélgettünk :) 23L
én semmi pénzért nem találkoznék egy olyan fiúval akit a neten ismertem meg!
Te csak te tudhatod.
ha rákérdezel, hogy ez az érzés az e akkor nem:D tudni fogod hidd el:) remélem érteni, mit akartam mondani:) )

Neten ismertem meg egy srácot, holnap talizunk először, sosem láttuk egymást még képen sem. Mire számíthatok?

Chaten néhány hónapja beszélgetünk, jó fejnek t?nik, annyit tudok róla hogy 36 éves, én jóval kevesebb vagyok, de csak mint barátok talizunk azt hiszem, így ez nem gond. Kocsival jön értem Bp-r?l, a Mátrába megyünk, legalább is ez van hozzám közel, ezért ezt beszéltük meg.

Legjobb válasz: Szia! Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy "bátor" dolog egy ismeretlen férfival az elsõ találkozás alkalmával kocsiba ülni és a Mátrába menni... Sztem se tedd! Nem ismered õt, a mai világban bármi megtörténhet. Válasszatok forgalmasabb helyet! Sok sikert egyébként, remélem, nem fogsz csalódni! :)

Szia! Igazuk van azoknak, akik azt mondják, hogy "bátor" dolog egy ismeretlen férfival az elsõ találkozás alkalmával kocsiba ülni és a Mátrába menni... Sztem se tedd! Nem ismered õt, a mai világban bármi megtörténhet. Válasszatok forgalmasabb helyet! Sok sikert egyébként, remélem, nem fogsz csalódni! :)
nekem is kicsit gyanús a dolog. te hány éves vagy? mert amenyiben 20 alatt akkor én nem kocsikáznék vele... fõleg nem elsõ talikor. azt sem tudod hogy néz ki. annyi h chat. ott meg midnenki azt kamuzik amit csak akar. szóval én elõször valami "forgalmas" helyen atalálkoznék vele. de te tudod. remélem jól fog azért sikerülni. csak nehogy nagy csalódás legyen a vége
Hát a pasi komolyságától is függ, hogy mi lesz. Nem is biztos, hogy elmegy, mert pl egyik haveromnak egy csaj már hetek óta ígérgeti, hogy hétvégén megy... és persze azóta sem ment egyik hétvégén sem. De ne csüggedj ha nem megy el, mert lesz más, aki igen :-) És ha megy, akkor se dõlj be neki, ismerd meg, mert lehet, hogy csak egy laza kapcsira hajt (még ha nem is ezt mondja, vagy te most nem is hiszed el, hogy ez lenne a szándéka). Tehát csak óvatosan. Na és persze, hogy jó tapasztalatot is mondjak, nekem van egy csomó haverom netrõl, akikkel tök jóba vagyok. Remélem jól alakul majd a hétvégéd!
Már az is gyanús h 36 évesen fiatal csajokra hajt!
Bátor vagy, hogy a Mátrában kocsikázol egy jóval idõsebb ismeretlen(ugye chaten mindenki azt mond amit akar) faszival. Nehogy valami durva vége legyen.
igen, én is talakoztam már igy valakivel...jól fog telni neked is
Igen, volt már ilyen, de mi találkoztunk, nem "taliztunk"......pfhu...
Én 17 voltam amikor megismertem egy 45!!! éves férfit telefonon.Minden nap hivott, sokat beszélgettünk, és bàr sose làttam szeelmes lettem.a tàvolsàg 3oo km volt.3 honap utàn àén utaztam vonattal hozzà.az elsö làtvàny:huuuuuu.nem ugy képzeltem el, kissé csalodtam, viszont aznap màr nem volt vonat, igy ott maradtam vele.elkezdtünk beszélgetni, aztàn annyira megbaràtkoztam vele hogy kapcsolatba kezdtünk.viszont nem tartott sokàig.ha egy fiatal egy idössel kezd, ritka ha sikerül, mert màs a céljuk, màs a hobbi stb....nem mondom hogy ne talàlkozz vele de légy ovato, nem biztos hogy olyan szerencséd lesz mint egykor nekem....inkàbb egy nyilt helyen talàlkozzatok, és ha ö nem akarja, akkor persze csak egyet szeretne töled......36 és nincs senkije?(baràtnö, feleség)vigyàzz magadra!!!¨¨
szia! en 2006 nyaran mentem Romaniaba a csaladdal elosszor 2battyam es az anyukam ott szuletett de mi a noveremmel Magyarba.2004ben kikorltozunk Irorszagba, es mikor volt penzunk hazamentunk Magyarba nyaralni, es Romaniaba is elvitt battyam minket, hogy lassuk milyen hely is az...anyukamnak az apukajanak a huganal laktunk, csak 2-3 napra mentunk, es a kisebbik battyam bemutatta nekem a ket gyerekkori baratjait.ameddig ott voltunk egesz vegig csak hulyultunk, de a vegen visszajottunk Irorszagba, es elkezdtem beszelni az egyikolyukkel es mar 2eve jarunk, 2007nyaran talakoztunk elosszor ugy, hogy meg csak 2x lattuk egymast, es akkor meg nem volt semmi...hat nekem elhiheted, nagyon fura erzes volt mikor 1ev netes beszelgetes utan beleszeretsz valakibe, es 1ev utan mesz hozza es maris azon kapod magad hogy 4napig egymashoz vagytok lancolva s dul a love...fantasztikus volt az a 4nap amit egyutt tolthettunk, de sajnos csak annyi volt, de iden nyaron o jon ki ide Irorszagba, es ki tudja lehet hogy meg a vegen itt is marad.amugy en 15vagyok, a srac 19, elvagyunk tavkapcsolat nem is olyan rossz.remelem neked is lessz ha nem is ez a fiu de valaki mas, akivel elfelejthetettlen dolgokat fogtok egyutt atelni:) sok sikert az elethez!
Lányok, lányok!!!! Túl sok tinihorrort néztek!....egyszer.... ...másszor, egy 36 évesnek nem lehet igénye egy magánál fiatalabbra?Mi ez a szarság....!És továbbra is kikérem magamnak azt a "talit" vagy mit...?!
Attól félek mondhatunk mi itt neked akármit a kíváncisság hajt téged, Isten õrizz, hogy bajod legyen csak ezt tudom mostmár mondani:(..mert a saját vesztedbe rohansz
Én sem tartom jó ötletnek a talit, de ha mindenképpen kiváncsi vagy rá, szerintem nézd meg elõbb messzebbrõl, mielõtt odamész hozzá, hogy ki ez, lehetõleg ugy hogy téged akkor még ne lásson.Ha mégis ugy döntesz, hogy odamész hozzá, akkor elsõre ne menj túl messzire el.Hiszen nem ismered, nem tudod ki ez.Ha bármi történne, akkor meg mégis csak a közelben vagy.Vigyázz magadra!
Sorry, de már látom magam elõtt a 2 eshetõséget! 1. Pár nap múlva a híradóban benne leszel, h eltünt egy 15 éves csaj. Utoljára a barátnõjéhez ment. A szülõk beleõrülnek a dologba , aztán a pszichiáterek meg nyugtatgatják õket, hogy úgyis haza jön hisz cask biztos hirtelen felindulásból mentél el pár napra de majd hazajössz... -aztán mégse, vagy összeverva vagy istentudja... 2 eshetõség: életed elsõ orbitális nagy szexpartyjában lesz részed ahol a létezõ összes pózt, szerepjátékot kipróbálják rajtad és az se biztos h egyedül lesz a pasas. Megy majd a sok haverjával aztán meg kényszerítenek mindenféle dolgokra! Jó kis szexrabszolga lesz belõled! De ha ilyen fura hajlamiad vannak hajrá! De az is lehet h élvezni fogod:)
Na mitörtént? Mi volt? minden rendbe? Nem esett bajod?? Írd le h.mi volt!!
"Mire számíthatok?" Õszintén? Sztem a legrosszabbra! :)
Én már kezdem azt hinni kamukérdés. Egyszerûen nem lehet valaki ennyire hülye. Mielõtt jön valaki azzal, hogy csak 15 éves, én is voltam annyi mégsem voltam tökkelütött. Naivsági rekordokat döngetsz, ha ez igaz. 36 éves férfi(nem fiú ahogy itt egyesek írják) mit akarna 15 éves lánytól? Komoly kapcsolatot? Vicces lenne, még várna 40 éves koráig míg a lány kicsit érik, vagy hogy? Barát? Ne röhögtessetek már. Hány ilyen "barátot" láttok az utcán? Mûködik? Biztos hasonló az élvetfelfogásuk, ha pasi megrekedt egy szinten. Majd jókat dumálnak a sörözõben. De ha egyik sem akkir mi maradt? HÁt igen, csak AZ. Jobb esetben csak akkor akar megdugni, ha te is akarod, rosszab esetben akkor is, ha nem. Csak mert chaten nem beszélt a szexrõl az nem jelent semmit, talán 36 évesen van annyi esze, hogy tudja, azért annyira még te sem vagy hülye, hogy elmenj egy szexgyanús perverzzel. Remélem valamit felfogtál az itt elhangzott válaszokból és elgondolkodsz, amire nem nagy esélyt látok abból amiket írtál. Teljes a homály a szemeid elõtt. Max saját károdon tanulsz, nem úgy, mint az okos, másén. Mondjuk nem tudom minek kockáztatsz feleslegesen, mert ezt okosan is lehetne csinálni, ahogy mások írták. Nem kell egybõl a Góbi-sivatagba menni, akkor se nagyon szimpatikus.
Jaj szerintetek miert nem ir kommentett?Lett vmi baja?:S
A kérdező hozzászólása: Találkoztunk a megbeszélt helyen, mikor megláttam hirtelen én sem tudtam mit gondoljak, de mivel a legrosszabbra számítottam így nem csalódtam, lehetett volna rosszabb is. Buszmegbõl rögtön kocsiba és felmentünk a Mátrába, út közbe úgy kapaszkodtam mint még sose, úgy tûnik szeret száguldozni, ez a kanyargós út meg nem a legbiztonságosabb... de mindegy hiszen túléltem:D Nem történt semmi "olyan", nem akart rámmászni meg semmi, normális dolgokról beszélgettünk, hotdogot, fagyikelyhet ettünk. Söröztünk. Felmentünk Kékesre is, stb, összességében jó volt, és tényleg normális srác. Azért köszi a hozzászólásokat:)
Oszt akkor most mi lesz? Járni fogtok, vagy barátzok lesztek? (egyik se normális ilyen korkülönbségnél).
Kislány eszed legyen! Ha olyan nagymenõ, hogy 3 kocsija van meg ilyesmi dumával etet, nem gyanús, h nem tud felszedni egy korához illõ nõt!?! Még jó hogy csak AZT akarja, a naiv kis szûzlányokra gerjed!Elsõ randira meg minek a világ végére menni?Nem jó vmi forgalmas hely? A végén még bezár vhova, mennyi ilyet hallani manapság, fél életedet ott töltheted, míg rájön vki! Még jó hogy nem engednének el a szüleid!A személyes ismeretség egész más mind a chat!Semmiképp ne hagyd h elvigyen fõleg úgy, h senki nem tud róla! Nem nézel TV-t mennyi beteg állat van, ne légy ilyen naiv be ne dõlj!Bárki ülhet a másik monitor elõtt, tök könnyû kamuzni, még a szemedbe se kell néznie! A válaszolók 90% ilyesmi véleményen van, nem neked akarnak rosszat!Gondolkozz könyörgöm!
"ekem tényleg rendesnek tûnik, 3 kocsija van, kérdezte is melyikkel jöjjön" Persze, meg egy kacsalábon forgó kastélya is... Á, reménytelen vagy, teljesen elvette az eszedet. Ha mégse akkor mondj nekem egy értelmes dolgot arra, hogy mi mást akarna egy 36 éves faszi egy 15 éves lánytól a szexen kívül? Továbbra is azt mondom: ne menj vele "túrázgatni", a városban is jól el lehet beszélgetni. Amúgy érdekel mi lesz a vége, úgyhogy tényleg írd meg. Nem biztos, hogy õ is olyan, de nagy az esélye, és jobb félni, mint megijedni...
Ahh nekem mind1 de sztem jobb lenne ha a szuleid tudnak h hol vagy.Mert ha osszejosztok akkor mit mondasz hol ismerted meg ?Vigyazz magadra kerlek szepen es id le mi volt!!Erdekel!
A kérdező hozzászólása: Valahogy úgy érzem eléggé ismerem ahhoz hogy tudjam milyen, legalább is azt hogy nem bántana meg ilyesmik. 15 vagyok csak, de ennek ellenére rengeteg dologban egyetértünk, sok éjszakát cseteltünk már át, gondolom ha valami perverz lenne már szó esett volna szexrõl is, de nem, még sosem beszéltünk ilyesmirõl :) Valahogy mégis félek kicsit, a franc tudja miért, de már lemondani nem tudom. Hát valami majd csak lesz.
Én nem nézek tinihorrort, de a kérdésben azt írta, hogy a faszi 36, õ pedig jóval kevesebb. Nálam a jóval kevesebb = minimum 10 év, de inkább több korkülönbség. Az írási stílusából én a kérdezõt nem mondanám még 18-nak se, de max 20 éves lehet szerintem. A lényeg, hogy a mai világban k*rvára nem ajánlatos egy magánál sokkal fiatalabb lányokra chaten "vadászó" faszival összejönni, mert a 99, 9999%-uk csak arra hajt, hogy jól megdugja, és ennek eléréséhez nem riadnak vissza tisztességtelen módszerektõl (leitatás, piába kábító, vagy szexuális vágyat fokozó szer...), illetve kisebb részük az erõszaktól se... Szóval én mindenképpen egy forgalmas helyet ajánlok. Egy kávézó, vagy egy forgalmasabb park tökéletesen alkalmas elsõ randira, nem kell egybõl "eltûnni a világ elõl".
Na szóval jól tippeltem, hogy még 18 se vagy. Ez esetben fokozottan kérlek: KIZÁRÓLAG FORGALMAS HELYRE MENJ EL VELE!!! Könyörgöm gondolkozz: mi a f*szt akarna egy 36 éves faszi egy nála 20(!) évvel fiatalabb lánnyal? Igen, azt, és CSAK AZT! Még ez se lenne olyan nagy probléma, a probléma ott kezdõdik ha esetleg egy erdei/hegyi sétán már csak azon kapod magad, hogy AHHOZ nem kéri a Te hozzájárulásodat, sõt kurvára nem érdekli, hogy Te akarod-e AZT, és mivel egy olyan területen vagy ahol rajtatok kívül senki nincs, semmit nem tudsz tenni. Hidd el, ismerem ezt a helyzetet, chat üzemeltetõként, és moderátorként nem egy ilyen történetet hallottam már. Persze amíg nem találkoznak szó sincs szexrõl, hiszen annyira még a mai 15 éves csajok se naivak, hogy "randizzanak" egy náluk sokkal idõsebb faszival, aki csak a szexrõl beszél... Ha lemondani nem akarod a randit, akkor csak változtass a terven, és mond meg neki, hogy valami kávézóba/étterembe mennél, és nem szeretnél "túrázni a Mátrába.
15 éves vagy és elmész találkozni egy nálad több mint 20 évvel idõsebb férfival?!..HOl vannak ilyenkor a szülõk?..gondold csak végig apukáddal majdnem egy korú-a gyereke is lehetnél..NE légy naiv, mert biztosan nem csak kocsikázni fogtok majd, hidd el nem akarunk neked rosszat és ha ennyi ember egyet ért valószínûleg te gondolkodsz rosszul, várjatk még azzal, hogy csak elvisz kocsikázni mert lehet teljesen félreismerted és csalódás lesz, de ha így csinálodd nincs visszaút..könyörgöm ha ekkora butaságba vágsz, hogy nem egy korodbelivel kezdessz akkor legalább valami forgalmas helyen legyen a randi onnan van egérút, mégcsak 18 sem vagy..nem ezzel leszel nagy lány.Ha nem akarod elrontani az életed NE tedd, és ha teszed akkor ne így..ha ténlyeg olyan rendes ahogyan mondja akkor megérti, hogy félsz, csak akkor fog ragaszkodni a programhoz ha hátsó szándékai voltak-ez így van..Nem tudom, remélem hallgatsz ránk, ne engedd, hogy rábszéljen
Ha olyan naiv hülye vagy hogy egy 21! évvel idõsebb idegenel egy tök kietlen helyre mész tök kiszolgáltatottan meg is érdemled amit kapsz de utána ne sírj a lelki traumád miatt senkinek! És mi az hogy már nem tudod lemondani?! Mindent el lehet felejteni már a legelején, gondolom nem adtad meg a címedet a pasasnak és nem tud erõszakoskodni a lakásnál, akkor meg mi a gond? Le merem fogadni hogy valami kisiklott életû barom akinek gyereke sincs és valami perverz szerepjátékon töri a beteg agyát! Jó ég még nekem 24 évesen sem jutna eszembe nálam akár 10 évvel fiatalabbakkal akár csak együtt mutatkozni, hiába ismerek nem egy nagyon csinos 14 évest, pedig pár debil barom képes ilyen idõs fejjel tizenévesekkel kezdeni!
Nem ajánlom!!! Azért kicsit nagy ez a korkülönbség! Vagyis nagyon sok! Ráadásul elsõ randin kocsikázásra olyan messzire??? A hegyre, ahol talán még térerõ sem lesz? Plusz nem is biztos a kora lehet hogy még idõsebb! És valószínû hogy mit akar! Ha annyira érdekel, érdekled, akkor üljetek be egy kávézóba beszélgetni!!!! Ne menj el!!! Szüleid tudják?
Sszia! Én is a neten ismertem meg a nagy szerelmem, nincs ebben semmi rossz, tapasztalat viszont kell, emberismeret mindenképp! Ha már eldöntötted, h talizol vele, semmi gáz, pont az a lényeg, h ne számíts semmire! Sõt, inkább rosszra, mert így nem csalódhatsz.. mikor én mentem el, anyu teledumálta a fejemet, h ne várjak semmi jót, lehet, h hatalmas csalódás lesz. Szerelem volt elsõ látásra, és még csodásabb, mint msn-en! Csak sok sikert tudok kívánni, még ha csak barát is. Nekem is sok barátom van, akit neten ismertem meg, (aztán végül rendesen is) mindenképpen érezni kell, kivel LEHET találkozni, ki megbízható, és az, akinek kiadja magát. Vigyázz magadra!
Egyébként 15 évesen aligha érezheted ezt :S Ne ülj vele sztem se kocsiba.. nem jobb az óvatosság? Ne csinálj hülyeséget!! Mindig ilyen jónak tûnik, szted annyi lányt h rabolnak el?
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom... azért mi az hogy csak AZT akarhatja? Tudom vannak olyanok is, de nem mindenki. Egyébként most mégis sikerült még beszélnem vele a chaten, azt beszéltük meg hogy a buszmegállóban találkozunk, az itt elég forgalmas hely, aztán beszélgetünk és utána Mátra meg Kékes, de mondta hogy nem muszáj oda mennünk ha nem akarom. Nekem tényleg rendesnek tûnik, 3 kocsija van, kérdezte is melyikkel jöjjön. Elmondta mirõl fogom megismerni, szõke hosszú haj, alacsony, rocker cucc. Szüleimnek azt mondtam barátnõmhöz megyek, mert ha megtudnák hogy 36éves pasival találkozom el sem engednek.
Én is sokszor vittem a hegyekbe kislányokat, oszt sose bántottam õket!!!!! Akkó' most mi van?! "Eszem faszom megáll!!!!!"
elhiszed, hogy nem érdekel a baromságod?
Ne tartsd vissza magad! Nem a korkülönbséget kívánod, hanem a pasit.
Nem feleségül akar menni hozzá a kérdezõ, csak lepippantani. Ahhoz meg nem érdekes a korkülönbség.
Én benne lennék Bár csak 37 vok
Mert apakomplexusod van.
Mért van ez?azt nem tudom de azt tudom, hogy nem vagy egyedül. Egyébbként mitart vissza?
Én 42 vagyok akkor valószínûleg túl fiatal neked :) )) Viccet félretéve nem olyan gáz ez, több ismerõsöm is van aki hasonló korkülönbséggel boldog kapcsolatban illetve házasságban élnek együtt. De azt gondold végig, hogy most vonzónak találod, de mi lesz 15-20 év múlva? Te egy érett vonzó nõ leszel, akinek még vannak szükségletei, de Õ már nem biztos, hogy boldoggá tud tenni majd... :(
dugjatok:D
Nem volt apád vagy mi a szar?
A kérdező hozzászólása: az agyam tudja hogy nem kellene a korkülönbség miatt sem, de a testemnek nem tudok ellenállni
Látod Andy Vajnának is csak fiatal barátnõi vannak, és õszinte szerelembõl:) )

Neten ismertem meg egy fiút és nagyon akart találkozni meg minden, erre találka után bevalotta h más lányokkal is találkozik, mit tegyek?

csak nekem mondta el h másokkal is találkozik...

Legjobb válasz: komolyan nem értem a fiúkat, azt mondta komoly kapcsolat kell neki, meg h õt mindig kihasználják, most meg õ is pont ezt teszi :(

A kérdező hozzászólása: komolyan nem értem a fiúkat, azt mondta komoly kapcsolat kell neki, meg h õt mindig kihasználják, most meg õ is pont ezt teszi :(
Mindig több lábon kell állni.
Szerintem te látod rosszul a dolgokat!!! Teljesen normális, ha valaki több emberrel is találkozik!! Mi ebben a rossz? Neked az lenne a feladatod, hogy meghódítsd, ha akarod. Amíg nem ígértek egymásnak semmit, nem kezdtek élõben romantikázni, addig "ér" mással talizni. Ha komolyabb dolgok történnek, akkor nem "stílszerû".
hülyeség, nekem is van a netrõl vagy 3-4 nõ most aki lehetõség, de közülük igazából egy van aki igazán érdekel, és természetesen vele fogok találkozni elõször, és ha összejön, akkor a többi felejtõs, mert én is komoly kapcsolatot akarok. De ha õ nem jön össze valami miatt, még ott vannak a szamarak a ló helyett.
Hát nem csak, hogy nem jártok, még nem is találkoztatok... majd ha alakul valami, és mással is kavar, akkor jogosan háborodsz fel, de így még szerintem nem.
kérdezz rá konkrétan hogy szeretne-e többször találkozni, így ha azt mondja h nem könnyebb lesz, nem fogod magad õrölni. Ha meg ezt mondja h találkozni akar akkor meg megbeszélheted vele, hogy akkor tegyen érte.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy amíg nem találkoztunk, addig minden nap beszéltünk, de most mintha kicserélték volna :( megszakad a szivem hogy ez lett...pedig õt másnak hittem.
beszélgess vele napi szinte ne várd h õ kezdeményezze a beszélgetést próbálj közös programokat keresni stb...
A kérdező hozzászólása: és hogy hódítsam meg? nem vagyok túl magabiztos, de nagyon tetszik :(
Egy jó kovács is több vasat melegít egyszerre a tûzben. Rohanó világ fogadd el, ha kell akkor hódítsd meg!
A kérdező hozzászólása: szerintem ez akkor sem helyes, elõbb találkozzon egyel, ha nem jön össze, akkor találkozzon egy másikkal!
szerintem az a taktikaja, hogy valamelyik csak osszejon :)
Miért ne találkozhatna? Még nem jártok nem? Akkor valahogy meg kell ismerkednie csajokkal! És nem pasiként írom ezt!
A kérdező hozzászólása: hááát nekem nehezen megy a hódítás, amúgy valamelyik válaszoló valamit félreértett mivel taliztunk már.

Féltékeny egy ismerősöm akit csak neten ismertem meg?

Néha kérdezi mit csinálok rávágom, hogy beszélgetek kérdi kivel mondom vele meg pár csajjal és egyből kezd kérdezősködni kik azok honnan ismerem ... a lányt nemrég óta ismerem de már sokmindent beszéltünk ... féltékeny volna ? ha igen miért és mire ? :O (nem vagyunk kapcsolatban)

Legjobb válasz: Hát nem értem, h miért...

Hát nem értem, h miért...
Lehet hogy kedvel és szivesen összejönne veled azért ilyen, vagy csak simán érdeklõdõ.
hát furi.. de nem lehet h õ többet érez irántad?
A kérdező hozzászólása: Lehet, képcsere már volt csak 500 kilóméterre lakik xd
Hát de ha megéri????:)
Na, én is hasonló helyzetben vagyok. Csak itt én vagyok a lány. Mi is csak 2 hónapja ismerjük egymást, de már totál megfojt a féltékenységével. Ha megtudja, hogy más srácokkal beszélek, azonnal kérdezi, hogy kik azok, honnan ismerem õket, mit akarnak tõlem. A közösségi oldalon (ahonnan ismerjük egymást), minden nap megnézi a képeim és az üzifalam, mert e esetleg valaki hozzászólni vagy írni nekem. Kapcsolatban vagyok (nem vele), és azt sem érti meg. Ami még durvább: most már az ex csaja is utánam kutakodik. Megõrülök. :D Jah, és nem tinik vagyunk, én:19, srác:26
13 évesen áthívtad HOZZÁTOK??? ehhez anyukád mit szólt...?
én nem is mondtam, hogy mûködni fog a barátság, csak azt, hogy fura neveltetésben részesült... mondjuk azért 13 éves vagy mégiscsak... ennyi idõsen... hát nem tudom, manapság már ez a menõ. én 20 vagyok, 13 évesen már tetszettek pasik, de eszembe nem jutott volna, hogy áthívjam akármelyiket is, vagy bármi komolyabb legyen... :D
Akik szerinte így mûködni fog a barátság, azok valahol nagyon el vannak tájolva. Ha a 13 éves kislánynak már tetszik a srác, akkor teljesen kizárt, hogy ebbõl barátság legyen. Legföljebb nem történik semmi, de attól még tetszeni fog neki, és nem barátilag.
õ 16évesen érettebb és komolyabb, mint te 13(!!) évesen. ebbe ne menj bele, nem fog mûködni. a barátság viszont igen.
A kérdező hozzászólása: Mit nem értesz?.... Csak barátkoztunk, dehát ha egyszer tetszik :/
úgy, hogy 13 évesen nem kellene komolyabb dolgokat tervezned vele... de anyukádat sem értem...
A kérdező hozzászólása: "Továbbra is nézzetek animét..." Ezt nem igazán tudom hogy értetted...
A kérdező hozzászólása: -.- Kösz...
akkor továbbra is nézzetek animét
A kérdező hozzászólása: Megengedte ^^ Mert már egy ideje ismerem a srácot, és nagyon hasonlítunk is mindketten odavagyunk az Animékért :)
Igen, ezzel mondjuk én is így vagyok. 15 évesen volt az elsõ "megfogom a kezed" típusú diákszerelmem, de még négy évig nem hívtam át pasit, mert nem volt annyira komoly. Az a rossz, hogy a szülõk kb. fenyegetve érzik magukat: ha tiltják, akkor juszt is találkoznak titokban. Így sokan inkább azt választják, hogy házon belül találkoznak a gyerekek. De az is igaz, hogy ha valaki erre kényszerül, akkor már valami ott korábban félrement...
te sovány vagy, õ cigány: 1:1.
Mondd el neki, találkozzatok, ne félj. Figyi, kint hagytak a napon, meleg volt, elolvadtam. Ennyi maradt. Emiatt én még ugyanúgy találkoznék valakivel, nem ezen múlik.
:D:D:D
:DD
A kérdező hozzászólása: az mondta h bejovok neki es nem erdekli azt h sovany vagyok, de o cigany es eleg jol ney ki
tényleg azt hiszed hogy a plusz-minusz kilóknak akkora jelentõsége van?valószinû, hogy azért szeretne veled találkozni, mert felkeltetted az érdeklõdését.egyébként nyugodtan megmondhatod neki, nemhiszem hogy probléma lenne belõle.legalább megismer.
A kérdező hozzászólása: az mondta h cigany pedig nem latszik rajta.most mit csinaljak<
A kérdező hozzászólása: mi van vele, , , ???
szteroidok.
A kérdező hozzászólása: szegyelem elmondani neki.
mit kell ezen elmondani?! ez nem olyan, hogy feltétlen tudnia kell.látja rajtad
Mond el neki. Idióta.
A kérdező hozzászólása: vicces

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!