Találatok a következő kifejezésre: Neten hol jó képeket (6 db)

Hol találok a neten jó képeket emberekről?

M?vészi de nem elvont képekre gondolok. Akár szólhat egy teljesen sima emberábrázolásról, de fontos nekem,hogy modern legyen,embert ábrázoljon és fénykép. Nem pedig festett vagy egyéb dolog. Lehet fekete-fehér vagy színes, lehet ezeknek a keveréke is.Ha van ilyen akkor légy szíves linkeljétek be. És nem baj ha nem magyar az oldal. Köszönöm.

Legjobb válasz: A kérdés magyar vonatkozású részére tudok részmegoldást javasolni: az OSZK Digitális Képarchívumában (DKA; http://keptar.oszk.hu) lehet arcképre mint mûfajra szûkítve keresni. Ha nem írsz be semmit a keresõmezõbe, csak a mûfajt állítod arcképre, akkor böngészhetsz az ábrázolt személyek szerint. A többi képarchívummal, legalábbis nekem, az a bajom, hogy nem lehet kiválasztani a személyportrékat, rengeteg kép óriási, áttekinthetetlen kavalkádot alkot, pedig elvileg ezekben is rengeteg személyábrázolás van (pl. www.europeana.eu)

A kérdés magyar vonatkozású részére tudok részmegoldást javasolni: az OSZK Digitális Képarchívumában (DKA; http://keptar.oszk.hu) lehet arcképre mint mûfajra szûkítve keresni. Ha nem írsz be semmit a keresõmezõbe, csak a mûfajt állítod arcképre, akkor böngészhetsz az ábrázolt személyek szerint. A többi képarchívummal, legalábbis nekem, az a bajom, hogy nem lehet kiválasztani a személyportrékat, rengeteg kép óriási, áttekinthetetlen kavalkádot alkot, pedig elvileg ezekben is rengeteg személyábrázolás van (pl. http://www.europeana.eu)
A kérdező hozzászólása: Nagyon-nagyon köszönöm szépen!

Neten hol lehet jó képeket találni, ahol lehet látni, hogy a hasban hétről hétre hogy fejlődik a magzat?

Legjobb válasz: Szia,www.babanet.hu, ott oldalt megtalálod a " rovatunk" címszó alatt- 4O utrahang , ráklikkelsz..nagyon érdekes...

Szia, www.babanet.hu, ott oldalt megtalálod a " rovatunk" címszó alatt- 4O utrahang , ráklikkelsz..nagyon érdekes...
http://www.babanet.hu/ultrahang.php?t=fejl&h=40 Én is ezt szoktam nézegetni:-)


vatera, hasznaltauto.hu
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
bár igaz, hogy golyózol a google-tól, de szerintem próbálj meg orosz oldalakon keresni

Hol találok neten olyan képeket, ahol megnézhetem hogy milyen "póz" lenne jó a tablóra?

Legjobb válasz: http://www.meszi.hu/images/tartalmikep/zg.jpg ha rákeresel arra a google-ba, hogy tablókép, sok mindent ki fog dobni. Fõleg képeket! Sok sikert:)

http://www.meszi.hu/images/tartalmikep/zg.jpg ha rákeresel arra a google-ba, hogy tablókép, sok mindent ki fog dobni. Fõleg képeket! Sok sikert:)

Jó Sci-fi képeket hol találok neten? Küldenétek pár linket?

Festmény, 3D, bármi jöhet! Köszönöm!

Legjobb válasz: Írd be a keresõbe, hogy "sci-fi pics/pictures". Amúgy: http://www.cgsociety.org/ http://www.deviantart.com/ http://steampunkpics.blogspot.com/

Írd be a keresõbe, hogy "sci-fi pics/pictures". Amúgy: http://www.cgsociety.org/ http://www.deviantart.com/ http://steampunkpics.blogspot.com/
A steampunk tudtommal nem sci-fi.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!