Találatok a következő kifejezésre: Neten hol jó (127 db)

Tudnátok adni 1 linket a minecraftról hogy hol tudom letölteni? Nekem csak 1 egyszerű kéne hogy letöltöm és megy. Nem kell bejelentkezni meg semmi. (minecraft. Net nem jó)

Legjobb válasz: Pedig a minecraft.net nagyon is jó. 20 euro, és teljes támogatást, problémamentes futtatást kapsz a játékhoz, annyit megér.

Pedig a minecraft.net nagyon is jó. 20 euro, és teljes támogatást, problémamentes futtatást kapsz a játékhoz, annyit megér.
A kérdező hozzászólása: Nem kössz...
http://www(pont)mediafire(pont)com/?zn9oc9anwsi2gyg TÖRT de ahogy elnéztem neked ez megfelel. a (pont) helyére írj egy pontot
A kérdező hozzászólása: OMG XD

Olaszul szeretnék tanulni, de nincs rá pénzem. Neten hol tudok? Körülnéztem már, de alig találtam pár honlapot ahol ingyen is lehet. Ti tudtok jó oldalakat neten vagy akár anyagot, amit le kell letölteni?

el?re is köszönöm

Legjobb válasz: Vagy vegyél egy könyvet (azt csak egyszer kell kifizetni), abból bizonyos szintre el tudsz jutni magadtól is, le van írva a kiejtés, nem bonyolult. Én is így kezdtem, olaszok mondták, hogy jól beszélek.

Vagy vegyél egy könyvet (azt csak egyszer kell kifizetni), abból bizonyos szintre el tudsz jutni magadtól is, le van írva a kiejtés, nem bonyolult. Én is így kezdtem, olaszok mondták, hogy jól beszélek.
italian.about.com
livemocha.com-itt tanulom az olaszt és a japánt, nagyon bejön, anyanyelviekkel is beszélgethetsz!
Én is most kzdtem. Regisztráltam az "interpals.net" közösségi oldalon. Kiszûrtem az olaszokat, és most néhányukkal olaszul-angolul levelezgetek. rendszeresen kijavítanak, fejlesztik az olaszomat! És így rá vagyok kényszerítve, hogy megértsem õket!

Samsung s 5230-hoz, hol lehet letölteni ingyenes gps programot amihez nem kell net és jó is?

Legjobb válasz: ez a telefon tudtommal nem tud gps jeleket fogni.. (nekem is ilyen van) van benne viszont google maps.. veszel valami olcsó netet hozzá, és már mûködik is.

ez a telefon tudtommal nem tud gps jeleket fogni.. (nekem is ilyen van) van benne viszont google maps.. veszel valami olcsó netet hozzá, és már mûködik is.
A kérdező hozzászólása: jah és ha valaki tud hozzá kisütõ kódot, azt is megköszönném!
Tudomásom szerint(de nem biztos) csak symbianos telóba lehet GPS progit telepíteni és az s5230-as nem symbianos
http://s5230.rbz.hu/index.php itt van egy megoldás hogy lehet rá google map alapú térképet telepiteni net nélkül.több mint a semmi:) ))


Western ínvédőt neten hol nézhetek? Ami jó minődég.

Legjobb válasz: Szerintem jó sima ínvedõ is, én is azt rakom rá akkor is ha westernbe megyünk :))

Szerintem jó sima ínvedõ is, én is azt rakom rá akkor is ha westernbe megyünk :) )
A kérdező hozzászólása: de ami kifejezetten reining ínvédõ am köszi a választ :)

Hol lehet a neten olcsó jó minőségű ékszereket, kiegészítőket rendelni?

Legjobb válasz: ebay, meska, etsy, ezek közül szerintem a legolcsóbb az ebay, a többirõl még nem rendeltem, de jó dolgok vannak ott is.

ebay, meska, etsy, ezek közül szerintem a legolcsóbb az ebay, a többirõl még nem rendeltem, de jó dolgok vannak ott is.

Mik a jó alku technikák ingatlan vételnél? Esetleg a neten hol találok ilyet?

Legjobb válasz: Én kapásból legalább 5 Millióval kevesebb ajánlatot szoktam tenni. Nekem bevált.

Én kapásból legalább 5 Millióval kevesebb ajánlatot szoktam tenni. Nekem bevált.

A bayern meccseire hol lehet a neten viszonylag jó árban jegyeket vásárolni, illetve ezek a jegyek milyen árban mozognak? Németországban milyen drága a tömegközlekedés?

Óriási bayern drukker vagyok, és egyszer szeretnék kilátogatni a bajor sztárcsapat egyik mérkõzõsére münchenbe, ezért tettem fel ezt a kérdést.

Hol lehet munkát találni neten ami jó oldal?

Nagyon keresek munkát egy ideje,de semmi jót sem találok.

Legjobb válasz: http://www.profession.hu/?gclid=CNy-9uWqiboCFUjA3godInwAeg aprod.hu

A kérdező hozzászólása: Ezt ismerem köszi, de nem túl jó.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!