Találatok a következő kifejezésre: Nemvolt pém. akkor (3 db)

Menzis érzésem van akkor megfog jönni ugye? Az a fura hogyha nemvolt pém akkor neméreztem menzis érzést mikor megkelett volna jönnie de most volt és most menzis érzésem van tehát a szervezetem érzi hogy megfog jönni nem?

Legjobb válasz: 5 hetes terhes voltam, amikor nekem is folyamatosan olyan érzésem volt, mintha bármelyik pillanatban megjöhetne. Akkor kezdtem új munkahelyen, így nem nagyon tûnt fel hogy késik. Aztán csináltam egy tesztet és pozitív lett. Most 2,5 hónapos a manóm:)

5 hetes terhes voltam, amikor nekem is folyamatosan olyan érzésem volt, mintha bármelyik pillanatban megjöhetne. Akkor kezdtem új munkahelyen, így nem nagyon tûnt fel hogy késik. Aztán csináltam egy tesztet és pozitív lett. Most 2, 5 hónapos a manóm:)
Nekem jövõhét végén kelle megjönnie. Ma egész nap fáj a hasam és fel vagyok puffadva. Nem ugyanazt az érzést érzem, mint ezelõtti hónapokban (ugyanúgy 1-2 héttel mensi elõtt már szoktam érezni, de olyan jellegzetes érzékenység, amikor a combodban is érzed, nem tudom sajnos körülírni az érzést). Szóval most nem azt az érzékenységet érzem, hanem hasfájást, de ebbõl is arra gyanakszom, hogy mensi hasfájás. lehet, hogy kicsit hülyén fogalmaztam.
Nekem ugyanolyan mindjárt megjön érzésem volt, mint máskor, de nem jött meg és a 3. napon pozitív lett a teszt.
Kétesélyes a dolog, mert ha megjön elõtte is azt érzed, mint amikor baba miatt van a mensi érzés. De nálam sokkal hamarabb kezdõdött a mensiérzés, nem a nemvárt elõtti napon, ezért is csináltam tesztet és pozitív lett!
A kérdező hozzászólása: hát igen nekem meg pont mikor megkellene jönnie szóval akkor még reményem sincs!
Nem biztos ! Nekem már három napja menzis érzésem van. Minden alkalommal félve megyek wc- re pedig elég gyakran kell pisilnem. Lassan már kikészít engemet is ez a megjon-nemjon legszívesebben átaludnám ezt a pár idegfeszíto napot amíg kiderul mi is van.
A terhességgel együtt járhat fõleg az elsõ trimeszterben un. alhasi diszkomfort érzés , ami kb pont olyan , mint mikor meg akar jönni.
A kérdező hozzászólása: értem de miért nem elõbb jön ez a menzis érzés miért pont aznap mikor megkellene jönnie?

Eddig nemvolt pém magas prolaktin szint miatt! Már rendbejöttem, de nemtudtam dokihoz menni hogy megnézze mostis van e pém. Vettem ovutesztet ami egyértelmüern pozitiv lett . Akkor volt pém?

Legjobb válasz: Nem fogod megtudni az ovuteszttõl. Ez a pete érését, annak folyamatát jelzi elõre, arról nem tudósít, hoyg a tüszõ megrepedt-e. Menj orvoshoz, az a legbiztosabb! :)

Nem fogod megtudni az ovuteszttõl. Ez a pete érését, annak folyamatát jelzi elõre, arról nem tudósít, hoyg a tüszõ megrepedt-e. Menj orvoshoz, az a legbiztosabb! :)
általában ha pozitív és az elsõ nega napon kell együtt lenni. és általában az elsõ nega napon reped a tüszõ
A kérdező hozzászólása: ilyen problémám soha nem volt hogyha van peteérésem akkor nemtud megrepedni!csak nemérett petém sem!de ha pozi volt a teszt akkor érett petém ugye?
Igen, akkor elvileg kellett, hogy érjen az a pete! :)

Nemvolt pém. De akkor miért van hogy már a 23 napon menzis érzéseim vannak?

omocripint szedek 3 hete hogy levigye a prolaktin szintem. mert nincs pém és azért szedem hogy legyen. a doki a 12 napon nézett akkor nemvolt pém és a nyálkahártya is vékony volt.

Legjobb válasz: Azért mert nem volt péd,még lehet menzi!Sajnos nagyon sok pár hosszú próbálkozás után,mikor nem esik teherbe fordul orvoshoz és akkor kiderul foloslegesen teltek el a hónapok,mert nem volt meg a legfontosabb dolog a pé és kozben semmit nem vettek ebbol észre,mert rendszeresnek mondható volt a menzi!Az nem szabály ha van menzi,akkor van pé is!Nem igaz,lehet pé nélkuli ciklus is!!!

Azért mert nem volt péd, még lehet menzi!Sajnos nagyon sok pár hosszú próbálkozás után, mikor nem esik teherbe fordul orvoshoz és akkor kiderul foloslegesen teltek el a hónapok, mert nem volt meg a legfontosabb dolog a pé és kozben semmit nem vettek ebbol észre, mert rendszeresnek mondható volt a menzi!Az nem szabály ha van menzi, akkor van pé is!Nem igaz, lehet pé nélkuli ciklus is!!!
Attól még megjöhet, hogy nincsen pé-d, csak persze gyengébb lesz. de az sem lehetetlen szerintem, hogy most lesz pé-d. Mensis fájás lehet olyankor, és az elmúlt napokban beérhetett petéd, megvastagodhatott a nyálkahártya... Megírnád majd, hogy mi történt?
A kérdező hozzászólása: szia . igen mindenképp megirom ide . de még edig semmi. ugyanugy érzem mint edig nbéha semmit néha meg menziszerü érzéseket. de ha megjön igérem megirom .


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!