Találatok a következő kifejezésre: Nemtudom hogy melyik nap (3 db)

Nemtudom hogy pontosan melyik nap van peteérésem! Kiszámoltam a ciklus.hu-n hogy kb: mikor van de nekem mikor a peteérést kiszámolta akkor nekem 3-4 napig szurkál a petefészkem! Akkor most honnan tudjam hogy mikor van?

Legjobb válasz: Amit a ciklus.hu kiszámol az csak egy sokéves statisztikai adat.A testünk szerencsére nem úgy mûködik,mint egy számítógép.Inkább vegyél ovutesztet,ha annyira a peteérésedet akarod figyelni.

Amit a ciklus.hu kiszámol az csak egy sokéves statisztikai adat.A testünk szerencsére nem úgy mûködik, mint egy számítógép.Inkább vegyél ovutesztet, ha annyira a peteérésedet akarod figyelni.

Veri az óvónő a kislányomat, ti mit tennétek? Nagyon dühös vagyok. Nemtudom melyik nap kapott ki. Hogy bizonyítsam ha letagadja?

A 3 éves kislányom ma panaszkodott hogy az óvónéni bevitte a wc-be és elverte a fenekét mert rossz volt. Sírva megy az ovodába. Ráütött a szájára is azt is mondta.Nemtudom mitcsináljak,de nagyon dühös vagyok hogy történhet meg ilyen.Az,hogy otthon mikor hazahoztam ő automatikusan levetkőzik,és láttam egy piros foltot a fenekén-Nem kérdés ezekután hogy kikapott. De ha leordítom a fejét,vagy letagadja,vagy nem. Félek ha szóváteszem a kislányommal nem ugy fog bánni mint a többiekkel

Legjobb válasz: szólni a vezetõnek és azonnal kivenni a kislányt onnan!az az "óvodapedagógust" meg kirúgatni!

szólni a vezetõnek és azonnal kivenni a kislányt onnan!az az "óvodapedagógust" meg kirúgatni!
Elvinném a gyereket gyerekpszichológushoz, ha õ megerõsíti, hogy a kislányt tényleg bántalmazták (nemcsak kitalálta, hogy ne kelljen oviba mennie!), akkor feljelenteném. Félre ne érts, nem azt akarom mondani, hogy a gyerek hazudik, viszont elõfordulhat, hogy fantáziál, ami normális ebben a korban, és nem kéne hülye helyzetbe hoznod magad. Ezért kérném szakember segítségét. Viszont: mindenképpen komolyan venném a gyereket. Ha vannak maradandó nyomok, akkor pedig a gyerekorvoshoz fordulnék, látleletben õ tud segíteni, azzal tudsz feljelentést tenni.
Azért ha mind az itt felsoroltakat megtetted, néhány jó kiállású apuka egyszer elfenekelhetné az óvó nénit, amiért rossz volt. Ha anyukák teszik ugyanezt, még rosszabbul jár az a köcsög.
"Félek ha szóváteszem a kislányommal nem ugy fog bánni mint a többiekkel" Elég érdekes ez a mondatod!Így is veri a lányodat!!!! Én szépen reggel megmondanám neki, hogy láttad a piros foltokat, és a lányodnak hiszel, és most és azonnal mész a vezetõséghez, és addig nem nyugszol amíg ki nem rúgják.Ennyi.Mit képzel ez a némber???Én sajnos elég vehemens természet vagyok, így lehet ilyen nyugodtan nem tudnám kezelni a helyzetet mint ahogy leírtam. Az is megoldás lenne, ha beszélnél más szülõkkel, hát ha elõfordult már ilyen, és melléd tudnának állni!
Ha sirva megy a kicsi irazsd át másik csoportba! Menj be az ovoda vezetõhöz hogy mi volt!Mondd el hogy láttad a piros helyet is a gyerek fenekén! Mi az hogy üti a gyereket!Én tuti jól beolvasnék neki meg [email protected]ám onnan(bocsi a csunyákért de ez olyan felháborító)
Egyetértek az elõttem szólókkal. Ez bûncselekmény is 2001 óta. Tehát még a rendõrségen is tehetsz bejelentést az "óvónõrõl".
Ha még látszik, vagy ismét ne adj isten! elõfordul a dolog, látleletet kell venni! És szólni kell a felettesnek hogy valamit intézkedjen az ügyben, Szegényke inkább maradjon otthon vagy ismerõs vigyázzon rá amig átveszik egy másik oviba.
Gondolom nem egyedüli nevelö, így már fel kellett tünnie a másik nevelöknek is ha ilyesmi tényleg megtörténik, vagy csak a gyanuja van. esetleg kezd el elöször beszélgenti problémásabb gyerekek anyukájukkal, hogy ök gondoltak-e már ilyenre? Ha másnak is felmerült ez a gondolat, vagy más gyermek is panaszkodott akkor egyszerüen egyik délután teljesen spontán a többi gondozóval, ovónénivel maradjatok ott többen anyukák és kérdezetek rá nyiltan, mondjátok el mi a baj. Azzal hogy bemész vádaskodni semmi konkrét bizonyiték nélkül csak te jössz ki rosszul. De ha gyanus másoknak is akkor egy normál módon lehet elintézni és esetleg ha teljesen igaz így akkor egyszerüen feljelenteni az ovónénit ha nem akar felmondani. Èn 100%-ig biztos vagyok ha ez az ovónéni tényleg bántotta a gyerekedet akkor másik gyereket is bánt, nem a te gyereked az egyetlen és nem is az elsö neki, ezért kell mindenképpen a köv pár napban kitapasztalnod mit mondanak a többi anyukák, föleg akinek problémásabb a gyereke, és több türelem kellene neki.
Ha egy mód van rá, soha többet ne vidd oda. Remélem, átmenetileg tud rá vigyázni valaki, amíg felveszik máshova. Akár járható ez az út, akár nem, ez az az eset, amikor mindenképpen a vezetõ óvónõvel kell beszélned. Érdemes lenne valamilyen formában panaszt tenni (önkormányzatnál?) hogy elvávolítsák a helyérõl ezt a nõt. Esetleg érdemes beszélni ismerõs szülõkkel, nyilván nem csak a te kislányodat veri ez a nem is tudom minek nevezzem. Szegény picur. Hogy fájhat neked is a szíved.
Szólj az óvodavezetõnek!!! Én biztos szájbaverném, ha ilyet tenne a kislányommal. Vagy pedig vidd át másik oviba.
Voltál bent, történt valami??
nekem ez nagyon kamu gyanús... Ha ilyet látok a gyereken, akkor rögtön megyek látleletet vetetni, ahol az orvos megerõsíti, hogy milyen eredetûek a foltok, és nem itt várom a válaszokat. Ha ilyen elõfordulna, más szülõ is panaszkodna, nem? Mert ha valaki ilyen durva, akkor nem csak egy gyereket bánt.
Igen, azért ez a kiveszem és máshova viszem dolgog elméletben nagyon egyszerû, gyakorlatban nem ennyire. Arról nem is beszélve, hoyg a kislánynak lehetnek barátai abban az óvodában, és valószínûleg "csak" az óvónõ miatt nem szeret menni. Ez esetben nehogy már a kislány igya meg az egésznek a levét, és nem elég hogy bántották, még neki kelljen elhagynia a barátait és a megszokott helyet! Ha ez valóban így történt, akkor nem a lányodnak kell mennie, hanem annak a nyomoriult ovónõnek, aki kezet mert emelni rá! Szólni kell az óvodavezetõnek, és mondani neki, hogy ezzel egy napon az Önkorményzatnál is bejelentést teszel (ezt csak azért, mert sokszor az óvodavezetõ megpróbálja elmismásolni az egészet és nem történik semmi). Neked semmit nem kel bizonyítanod szerintem ebben az esetben, ha tényleg láttad a nyomait. (Bár nem értem ha piros volt a feneke amikor hazament és levetkõzött miért nem kérdezted meg hoyg mitõl olyan akkor rögtön azonnal???)
Nem támadni akartam akarom csak olyan fura!
Kedves elõzõ, a main kívül több eset is elõfordulhatott régebben, esetleg nem mindegyikre emlékszik már az anyuka dátum szerint. Tanácsot adni meg marha könnyû, de ha nincs kire bíznia a gyereket, akkor hiába veszi ki az oviból, a munkahelyére csak nem hordhatja be magával. Ha átkéri másik csoportba, elõfordulhat, hogy másképp kezeli a kislányt, beskatulyázzák, mint balhés anyuka gyerekét. Én így értelmezem. Nem védeni akarom ismeretlenül a kérdezõt, de nem hinném, hogy a te támadásod bárkinek is segít. Kívülrõl minden baromi egyszerûnek tûnik, mindenkinek csak a saját problémái nehezek.
"Nemtudom melyik nap kapott ki. " "kislányom MA panaszkodott hogy az óvónéni bevitte a wc-be és elverte a fenekét mert rossz volt. " Elõször a kérdésben irod nem tudod melyik nap volt!Utána irod ha a kislány ma panaszkodott !Akkor hogy is van ez? Ha a kérdés igaz akkor nem vinnéd oda a gyereket többet! De te ezt irod! "Félek ha szóváteszem a kislányommal nem ugy fog bánni mint a többiekkel" Ha igaz lenne akkor te is igy vélekednél mint a többi szülõ!
Persze csak az óvónõt eltávolítani hónapokba telik, addig is járjon hozzá az a gyerek, akinek az anyja épp kirúgatja õt? Kell az, hogy lelkileg is bántalmazza a testi fenyítés mellett? Ugye nem? Kivenni azonnal ki lehet, attól még lehet kezdeményezni a fegyelmit, feljelentést tenni vagy bármi. Senki nem állította, hogy a kettõ egymást kizárja.
4-ik válaszoló vagyok. Nem értelek titektet. mi az hogy kivenni a gyereket, vagy átetetetni másik csoportba? Nem nézeteltérésröl van szó hanem testi fenyítésröl, ami egy picit sem megengedett. ès jól megoldjátok a kérdezö baját, na de mi van a többi gyerekkel? azokat had verje? ha tényleg igaz akkor más gyerekeket is ver, vert és ez rendszeres. Nem a gyerek a bünös hanem az ovónö, ezért mindenéppen fényt kell deríteni mi is történt, és ha ez igaz vagy csak gyanuja van akkor el kell távolítani az ovónöt, úgy hogy többet ne tudjon a szakmájában dolgozni.
"Félek ha szóváteszem a kislányommal nem ugy fog bánni mint a többiekkel" Miért most úgy bánik vele? Akkor ver minden gyereket... Sokféle megoldás lehet, de én biztos nem vinném oda többet a gyerekemet. Gondolj bele, most mit érez a kislányod, hogy megint odaviszed, ahol õt bántják.
Azonnal beszélni kell a vezetõ óvónõvel, tetesd át másik csoportba, ne hagyd, hogy bántsák! Ha nem engedi, fenyegesd meg, hogy botrányt csapsz.
Nem hinném, hogy a fenekén talált felnõttenyér-nyomokat fantáziálja a gyerek. Én nem vagyok egy idegbeteg ember de aki a gyerekemt bántani meri annak nincs kegyelem. Semmi óvatoskodás, semmi puhatolózás, a helyzet egyértelmû. A nõ többet nem mehet a gyerek közelébe, és ha kirúgatod, talán más gyerek közelébe sem. Nem fog éhen halni, mehet a teszkóba polcokat pakolni. Közben lesz ideje elmerengeni az élet dolgain. Rögtön miután kigyógyult a sérüléseibõl.
A kérdező hozzászólása: igen voltam bent. Mondtam neki hogy a kicsi azt mondta h bántotta, õ elismerte hogy a szájára ütött, mmert kiabált. Ráadásul 2 óvónõnk van, az igazgatónõ meg egy másik. Az igazgatónõ ismerte el hogy szájon verte. A másik ovonõ verte el akkor, szerintem, ....nekem ez így sok õk igy oldják meg ha egy gyerek rossz....minél messzebb innen, , , kedves válaszolo:nem kívánom senkinek sem ezt a dolgot ami a lányommal történik...2 idegbeteg ovonõ--

Valaki nemtudja véletlen hogy melyik ez a film? Amelyik egy kislányról szól aki apjával él egy lakatlan szigeten, az apja kihajózik a tengerre és viharba kerül nem tér vissza két nap mulva ahogy megigérte?

és egy pelikán segít neki, a kislány közbe e-mailt ir egy írónak aki az apjától szeretne kérdezni, az író oda utazik a kislányhoz. Aztán egy hét mulva vissza tér az apa is a szigetre?

Legjobb válasz: Nim szigete

Nim szigete
A kérdező hozzászólása: Köszönöm széépen!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!