Találatok a következő kifejezésre: Nemsokára nagyon érzem (5 db)

Nemsokára nagyon ugy érzem össze fogok jönni egy csajjal és életembe elöször csokolózni fogok. Szájra vagy nyelvvel csókoljak elsőnek?

Legjobb válasz: Nagyon cuki vagy ezzel kezdem:)szóval sztem elsõnek csak szájra de ha a lánynak nem ez az elsõ lehet h automatikusan nyelves lesz belõle..ezt igazából a helyzet hozza szóval hagyd magad sodorni az árral, aztán csak ügyesen:D

Nagyon cuki vagy ezzel kezdem:) szóval sztem elsõnek csak szájra de ha a lánynak nem ez az elsõ lehet h automatikusan nyelves lesz belõle..ezt igazából a helyzet hozza szóval hagyd magad sodorni az árral, aztán csak ügyesen:D
Adj jó hosszú puszit a szájára és hupsz a végén azt veszed észre h már smárolsz!Nem kel aggódni h h kell csinálni meg j les-e. ezt elrontani nem lehet és majd jön magáól könnyen h mikor csináld:)

Elmondjam neki, mit érzek? Egy volt osztálytársnőmről van szó, akivel 4 éve nagyon jó barátok is vagyunk egyben. Egyszer már mondtam neki, hogy többet érzek, de akkor épp egy szakítás után volt nemsokkal.

Most van barátja, de már sokszor mondja a kapcsolata bajait, azt mondja, h legközelebb a barátja ?t fogja elveszteni(elég szétszórt a gyerek), és mostanában olyanokat is, hogy nem kizárt, hogy legyen vmi közöttünk jól kijövünk, és nagyon szeret engem...

Legjobb válasz: Hát sztem nem kéne a barátágotokat felrúgni...nehogy te legyél az aki õt veszíti el! :( És tapasztalatom h ha vkik hosszú távon jól kijöttek nem igazán érdemes...én megjártam! De ha nagyon szerelmes vagy kérdezgessd tovább s vigyázz azzal mennnyire adod ki az érzelmeidet!

Hát sztem nem kéne a barátágotokat felrúgni...nehogy te legyél az aki õt veszíti el! :( És tapasztalatom h ha vkik hosszú távon jól kijöttek nem igazán érdemes...én megjártam! De ha nagyon szerelmes vagy kérdezgessd tovább s vigyázz azzal mennnyire adod ki az érzelmeidet!
Foglalkozz más csajokkal, õt meg tartsd meg barátnak. Hosszú távon ez a jó megoldás. Ha meg valamikor különösebb erõlködés nélkül összejöttök, akkor jött el az ideje. Most nem. Van még sok ezer lány, keress másikat.

Nagyon kellemetlen, minden nap Lactaciddal mosakszom, akár fürdés után is nemsokára már rossz szagot érzek magamon. Próbálom a Canesten kenőcsöt, még rosszabb. Mit mondjak az orvosnak? Büdös vagyok? Nem merem!

Legjobb válasz: Akkor kérj egyszerû kivizsgálást.Ha akkor nem találnak semmit,és még érzed a szagot,akkor menj el megint az orvoshoz,és mondd el,mi a helyzet. Nem lehet,hogy csak beképzeled?

Akkor kérj egyszerû kivizsgálást.Ha akkor nem találnak semmit, és még érzed a szagot, akkor menj el megint az orvoshoz, és mondd el, mi a helyzet. Nem lehet, hogy csak beképzeled?
Ja!Ha úgy érzed.Nem lehet mindenki orvos, hogy latinul mondja el a panaszait.Amúgy meg az orvos elõtt nem kell szégyenkezned.Akkor követsz el hibát, ha saját magad akarod orvosolni a bajod!
Valószínûleg felborult a normális hüvelyi baktériumflóra egyensúlya, az szokott kellemetlen szagot okozni. Ilyenkor már nem elég a Lactacid, menj el orvoshoz, nyugodtan mondd, hogy szokatlan szagot érzel, õ tudni fogja, mit kell ilyenkor tenni. Vesz le kenetet, abból megállapítja, hogy milyen kórokozó szaporodott el, és ad rá megfelelõ gyógyszert.


Ha szeret, akkor még becsülni is fogja benned, hogy neki adod oda magad.
Az nem olyan nagy baj, hogy Te nem tudod. A probléma csak akkor kezdõdik, ha a barátod nem tudja, mit kell csinálnia.

Megnyugtatna valaki? Ma megyek, illetve nemsokára indulok nőgyógyászhoz, 12. hétben vagyok. És ma meglátom, h ott e még a babám. Nagyon izgulok, bár arra utaló jel, h elment volna, nem volt, de mást sem érzek. Mire számítsak?

Legjobb válasz: Szia! Minden rendben lesz, meglátod!!! Mire számíts? Egy tündéri kis babaformára, aki ott kalimpál a pici kezeivel, lábaival a pocakodban!!! :)

Szia! Minden rendben lesz, meglátod!!! Mire számíts? Egy tündéri kis babaformára, aki ott kalimpál a pici kezeivel, lábaival a pocakodban!!! :)
A kérdező hozzászólása: a baba 50mm és van keze lába, ver a szíve, engem ez tökéletesen megnyugtatott...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, minden rendben, csak én ilyen izgulós tipus vagyok, lehet azért mert az elõzõ terhességem nem épp úgy alakult, ahogy szerettem volna... mégegyszer köszönöm...
Szia, Myra vagyok, küldtem Neked reggel emailt :) Minden rendben lesz, vagyis azóta Te már ezt 100%-ra tudod. És mi is Veled örülünk :) ))
Minden rendben lesz, szépen fejlõdik a babód hidd el:) ha most vagy 12 hetes akor neked most esedékes a genetikai UH is.Vagy épp pont arra mész? Írd meg mi volt, én drukkolok. 18 hetes km.
Majd írd meg hogy mit láttál ok? Szerintem csak csupa jó dolgokat :-))))
Én jövõ héten megyek-akkor leszek 9+1 hetes-a második UH-ra.Nagyon megértelek, én is nagyon izgulok, ott van -e még Bogyó.Úgy érzem, jól bevackolta magát.Biztos Te is érzed, h ott van a kis drágád.
Ne izgulj, minden rendben lesz. És amit látni fogsz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, picit nyugodtabb vagyok:-)
szerintem teljesen normális ha a 12. héten még semmit nem érzel! nyugi, tudod a stressz nem tesz jót! majd írd meg mekkora! :) 34 hetes km
Na ugye kár volt idegeskedned:) Gratulálok, vigyázz magatokra. 18 hetes km.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!