Találatok a következő kifejezésre: Nemsokára megyünk hétre (6 db)

Nemsokára megyünk egy hétre a balatonra nyaralni és végre elértem egy testsulyt amire aztmondom hogy okés de ez a balatonon hogyan tudnám megtartani hogy ne hizzak egy dekátse?

mivel sportolásra ott nemnagyon lesz idö max uszni.Meg hát a jo kaják is:s mit ajálotok tipek trükök valami?Akármi érdekel

Legjobb válasz: egy hét alatt nem tudsz annyit hízni, h látszódjon... nem kell mindent szart megenni, csak azért mert elõtted van. én ez ellen úgy küzdök, h nem veszek itthonra kaját, és hiába nyitogatom a hûtõt, úgysem találok benne semmit :)

egy hét alatt nem tudsz annyit hízni, h látszódjon... nem kell mindent szart megenni, csak azért mert elõtted van. én ez ellen úgy küzdök, h nem veszek itthonra kaját, és hiába nyitogatom a hûtõt, úgysem találok benne semmit :)
Próbáld meg, hogy ilyne hízlalóbb(annyira nem) kajákat délelõtt eszel, aztán már nem, hat után se semmit, max gyümölcs, aztán este ledolgozod a napi adagot, mondjuk 30 perc futással, /úszássa, /tornával. Jobb ötletem nincsen:S:(
Hát ez hihetetlen! Az elsõ válasz javítása: Próbáld meg, hogy ilyen hízlalóbb kajákat egyáltalán nem eszel. 6 után is eszel, csak nem szénhidrátot, fõleg nem gyümölcsöt, futás/úszás/torna pedig reggel végzendõ. Tehát mindennek az ellenkezõje igaz, mint amit leírt, gratulálok.
Nagyon egyszerû! Kevesebbet egyél és amikor már elõször úgyérzed hogy jól laktál hagyd abba az evést és ne fogj hozzá újra és lassan egyél tornázz napi 30 percet. ennyi az egész

Nemsokára megyünk nyaralni, 2 hétre, de anyukám nagyon fél, hogy közben kirabolják a házat, ezért most nem akar jönni. Nektek, miközben nyaraltok, szokott valaki vigyázni a házatokra? Törtek már be az otthonotokba nyaralás alatt?

Alig pár nap múlva megyünk, szóval elég kevés id?nk van kitalálni, hogy mit tegyünk.

Legjobb válasz: Ne reklámozzátok, hogy nem lesztek otthon, plusz kérjetek meg egy megbízhatóbb szomszédot, hogy nézzen rá néha, hogy legalább lássanak valami mozgást. Másrészt gondolom nincs nálatok mindig otthon valaki a nap 24 órájában, tehát ha be akarnának törni, amúgy is megtalálnák a módját.

24 órás távfelügyelet risztóval
Ne reklámozzátok, hogy nem lesztek otthon, plusz kérjetek meg egy megbízhatóbb szomszédot, hogy nézzen rá néha, hogy legalább lássanak valami mozgást. Másrészt gondolom nincs nálatok mindig otthon valaki a nap 24 órájában, tehát ha be akarnának törni, amúgy is megtalálnák a módját.
Szomszédot esetleg meglehet kérni hogy nyissa ki az ablakokat, vagy csukja visza.Esetleg a rolo vagy a függöny is álljon máskép. Mert igy azt a képet mutatja a ház egy külsö megfigyelönek mintha mozgás lenne a házban otthon vannak.
Az én anyukámék is elmentek 10 napra, a nagypapám jár hozzájuk minden nap. Reggel felhúzza a redõnyöket, este leengedi. Akár egy kis lámpát is be lehet kapcsolni éjszakára, esetleg vehettek egy álkamerát, vagy mozgásérzékelõs lámpát. Sajnos tapasztaltuk, hogy a fénytõl elrohannak... Elég szomorú, hogy manapság úgy megy nyaralni valaki, hogy fél otthon hagyni a házát, és ráadásul jogosan! :( Esetleg még a szomszédnak is szólhattok, hogy nézzen át amikor csak tud. Ilyenekre is figyelj, hogy ha például nyilvános az adatlapod facebookon, akkor ne írd ki hogy elmentek x idõre, mert esetleg valaki, aki látásból ismer, felhazsnálhatja ezt az infot..
kifejezetten vannak erre a célra a vagyonvédelmi felügyelõségek, akiket felbéreltek és autóval ott járkálnak napközbe meg éjszaka is a házatok környékén és bármi gyanús van akkor intézkednek :)
biztositast kell kotni. amugy meg megkerhettek egy rokont hogy minden masnap nezzen be hozzatok es szelloztessen. ja es a legfontosabb nem kell hirdetni hogy ti nyaralni mentek! csak annak kell elmondani akit megkertek hogy neha nezzen be amig nem vagytok otthon. facebookra sem kell kepeket kitenni, majd ha megjotettek.
Szereltessetek be egy riasztót. Például édesanyáméknál olyan riasztó van, ami ilyen mozgásérzékelõs. Tehát két bejárat van, és bármelyik ajtót kinyitod/bezárod azonnal sípol párat. Ez azért jó, mert ha mondjuk az emeleten van valaki, akkor hallja, hogy bejönnek. Amikor valaki hazaér, akkor 30 mp-e van, hogy beírja a kódot a riasztóba, különben azonnal jelez egy ilyen õrzõ-védõ cégnél. Nem tudom ez milyen áron van, nekem elég drága lenne itthonra, de vannak egyszerûbb riasztók is. Szerintem árakat azért érdemes nézni, ha ennyire fél anyukád.
Még az a három kiskutya is jobb a semminél, jó kis riasztó berendezések :) Hogy érted azt hogy macerás?Ha LCD lapos tv-tek van akkor nincs olyan nagy gond szerintem, azt könnyen lehet vinni ide-oda, a számítógép az szintén könnyû A szekrényekkel meg ilyen nagy bútorokkal meg ne foglalkozzatok, nem hiszem hogy azokat kilopnák a házból :)
Felnòtt uncsitesö? Aki 18 elmult rokon ès bìztok benne Mi ezt szoktuk.
Falun mindenki figyel a másikra így hát nincs ilyen gond.Másrészt még nem törtek be.
Csak annyit tudsz tenni, hogy megkértek egy szomszédot akit régóta ismertek és megbízható, hogy naponta menjen már el hozzátok. Vagy ha van kölzeli rokon akkor õt. Mi is 2 hétig voltunk oda tavaly, bár az nászút volt, de anyósomék mindennap elmentek, hogy minden okés-e. Augusztus végén megyünk ismét 1 hétre külföldre akkor is az elõbb leírtak lesznek nálunk.
Van ilyen idõzítõ amit be lehet állítani, hogy minden nap menjen x idõt mi bele szoktunk dugni lámpát vagy rádiót. Amúgy meg kérjetek meg egy szomszédot, hogy figyeljen rá. Pénzt, ékszereket, kisebb értékeket rakjátok el valahova.
Szerintem elõször is nézzetek kevesebb híradót. Azt megértem, hogy ha környéken történik betörés, az azért megalapozza a félelmet. Nekünk nem törtek még be ( ez nem jelenti, hogy nem fognak - van riasztó), de nem ültetünk ezért senkit a házba. A lényeg, hogy nem kell reklámozni, ha elutaztok, esetleg megkéritek a szomszédot, barátot, néha nézzen át, és ennyi.
kérjetek meg egy megbízható rokont, barátot, szomszédot, hogy naponta menjen át, ürítse a postaládát (az a legfeltûnõbb!), kapcsolgassa a villanyt, rádiót, tv-t. mozgásérzékelõs reflektor is jó, attól tuti befosnak a betörõk. érték ne maradjon otthon lehetõleg.
Huuu....talán 1 megbizhato szomszed, vagy barat
Túllihegitek... Ha féltek: rács, riasztó!!! Mariska nénit miért üttetnétek agyon a betörõvel?? Vagy anyukádat?
A kérdező hozzászólása: Kutyánk, az van, 3 is, mondjuk õk kistermetûek, szóval nem néznek ki veszélyesnek, bár ugatni azt nagyon tudnak, meg ha kell, akkor harapni is. Lesz rokon aki átjön minden reggel és este adni nekik enni, meg megnézni a házat, stb...De ez azért még sem ugyanaz, mintha éjszakára is maradna, anyu ezért fél. Arra én is gondoltam, hogy tv-t, számítógépet, egyéb értékeket át kéne vinni addig a nagymamámékhoz vagy valaki máshoz, de ez szerintem elég macerás lenne, nem? Köszönöm a válaszokat, várom még!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszait, ma végül sikerült megoldani a problémánkat, anyukám öccse és a felesége itt lesznek végig a 2 hét alatt, itt is alszanak (õk nincsenek munkához kötve (nem egy városban élünk), anyukám másik öccsének pedig közös az udvaruk azzal az öccsével aki jön hozzánk, szóval az õ házukkal se lesz gond) :) Nem "hirdetjük" senkinek elõre, hogy nyaralni megyünk. Persze a szüleim munkatársai, közelebbi barátai, az én legjobb barátaim, és családtagjaink tudnak róla, de senki más nem.


Nemsokára megyek a 12. heti UH-ra. Normális hogy ennyire félek, aggódok?

Más kismama is parázott ennyire hogy esetleg rossz híreket közölnek? Nem tudok megnyugodni, segítsetek! Köszönöm.

Legjobb válasz: Igen, én is ezt kérdezem magamtól, hogy ugyan mitõl... De annyi rosszat olvasni és hallani, hogy akaratlanul is félek. És a terhesség minden napján van mit aggódni, pláne az olyan nyusziknak mint én.

A kérdező hozzászólása: Igen, én is ezt kérdezem magamtól, hogy ugyan mitõl... De annyi rosszat olvasni és hallani, hogy akaratlanul is félek. És a terhesség minden napján van mit aggódni, pláne az olyan nyusziknak mint én.
Én is aggódos voltam és vagyok is a mai napig. Igyekezetem nem túlparázni a dolgokat, de minden vizsgálat elõtt izgultam. Amikor már ott voltam és vártam, hogy behívjanak, éreztem, hogy minden oké lesz és szerencsére nem is tévedtem.:) Boldog babavárást! 7, 5 hós kicsi fiú anyukája
Szia!Én ui voltam;minden UH;vérvizsgálat, majd Nst elõtt nagyon izgultam.Mert ugye általában egyedül mentem, és mindig nagyon sokat kellett várni....de aztán mire sorra kerültem inkább dühös voltam, hogy milyen lassan megy-így elterelõdött a figyelmem.Ültem a váróban és az addig izgága babám kicsit be aludt;és én már rögön rosszra gondoltam-de szerencsére sose volt semmi gond!Ha teheted, vigyél magaddal valakit, akivel kicsit másról is tudsz beszélni....és nyugi, semmi gond nem lesz :-) boldog babavárást!
elsõ vagyok. kerüld a midneféle tragédiák olvasását. egyébként is furcsa az ember ritkán hallani hogy milyen szép babvárás/szülés/egyéb történetet. bezzeg a drámát halmozottan nyomják az emberbe fõleg ha terhes. "mer a sógornõm anyjának a testvérének a bátyja is ugy járt hogy...." olvass pozitív dolgokat:-)
Én az elsõ terhességemnél nem izgultam egyáltalán, meg se fordult a fejemben hogy baj lehet(11éve).Akkor nem lehetett még annyi minden rosszról olvasni.Azóta eltelt pár év, ha az ember megtapasztal egy vetélést is akkor már sokkal stresszesebb.Én emiatt és a korom miatt izgulok nagyon!16 hetes, majdnem 39 éves kismama.
Szia! Én a héten megyek a 18. heti Uh-ra és szintén izgulok! Szerintem ez az anyai ösztön, ami már most mûködik! A féltés, rossz érzés, de természetes. Boldog babavárást!
Nekem a 12.heti Uh elötti idõszak volt nagyon nehéz, állandóan izgultam, pedig nem akartam de csak akkor nyugodtam meg amikor túlvoltam az UH-n. Nekem ráadásul barnás folyásom is volt és le is betegedtem lázzal. Szerintem az izgulás normális, fõleg ha a kismama amúgy is izgulós tipus. De ne aggódj nem lesz semmi baj, miért lenne? Hiszen gondolom nem emelgetsz téglákat, nem részegeskesz, nem pöfékelsz.. :) Az a több ahol minden rendben van, nem az ahol rémtörténetek vannak!!!
nekem soha meg sem fordult e fejemben hogy valami baj lehet. de nyilván nem vagyunk egyformák. miért ne lenne minden oké?
Én már megfogadtam egy párszor, hogy nem olvasok olyan témákat ezen az oldalon, ami aggódásra adhat okot. Én majd csak 1 hónap múlva megyek a 12. heti UH-ra, gondolhatod, hogy nem akar telni az idõ, úgy érzem. Szerintem is pozitív dolgokra kell inkább koncentrálni!

Akiknek ovis a nagyobbik, és otthon van a kicsivel, vagy éppen nemsokára jön a kistesó, meddig viszi oviba? Nálunk július közepétől van 3 hét szünet, de a fiam már június közepétől nem megy, ugye már vége van a foglalkozásoknak.

Legjobb válasz: Szia ! Én ugyan idén már dolgozom,de tavaly május közepe felé megtartották az évzárót ,én június közepéig gondoltam vinni oviba ,de szóltak,hogy évzáró után már nincsenek foglakozások és akik otthon vannak a kistetsvérrel azok nem vihették május közepétõl már oviba a gyereket. Holnap lesz évzáró,de mivel idén már dolgozom azért az augusztusi 3 hét leállást leszámítva végig járni fog a fiam .

Szia ! Én ugyan idén már dolgozom, de tavaly május közepe felé megtartották az évzárót , én június közepéig gondoltam vinni oviba , de szóltak, hogy évzáró után már nincsenek foglakozások és akik otthon vannak a kistetsvérrel azok nem vihették május közepétõl már oviba a gyereket. Holnap lesz évzáró, de mivel idén már dolgozom azért az augusztusi 3 hét leállást leszámítva végig járni fog a fiam .
Az nagyobbjaim már most is csak hol mennek, hol nem. :-) Júniustól egyáltalán nem megyünk. Nálunk nincs szünet az oviban egyáltalán, alapítványi ovi, így egész nyáron megoldják, hogy mûködjenek, ezzel is segítve a szülõket. De én már alig várom, hogy itthon legyen minden gyerekem non-stop. Szuper programokat szoktunk kitalálni, ha mindenki itthon van. :-)
Június közepén szülök, igazából szerintem menni fog végig, hisz így legalább kimozdúl valahová, mert a picitõl az elsõ 1-2 hónapban nem nagyon tudunk menni strandra, ide oda mint tavaly, s az apja minden második hétvégén szabad, Mami dolgozik...
Május végén lesz az évzáró, így én már júniusban nem viszem.
Fél napos a fiam, mert itthon vagyok a hugival. Május 31-én van az évzáró ünnepség és a nagycsoportosok ballagása, és a fél napos gyerekek csak addig mehetnek. Ezt nem tartom valami igazságosnak, de hát nem tudok mit csinálni. 4 és fél éves, a kicsi 15 hónapos, a nagy imádja az ovit, nagyon rossz lesz neki, hogy nem mehet.
Nekem nagycsoportos a fiam idén " végez" . Egész napos volt június végéig viszem, õ imád ott, az utolsó 2 hét már összevont csoportos lesz, de neki ott izgalmasabb mint otthon a másfél éves kicsihez igazodni. Sõt nyári táborba is szeretne menni. Szerencsére nem egy anya szoknyáján ülõ gyerek, így végülis az õ döntése volt, tõlem már most is itthon lehetne de nem akar :)

Megnyugtatna valaki? Ma megyek, illetve nemsokára indulok nőgyógyászhoz, 12. hétben vagyok. És ma meglátom, h ott e még a babám. Nagyon izgulok, bár arra utaló jel, h elment volna, nem volt, de mást sem érzek. Mire számítsak?

Legjobb válasz: Szia! Minden rendben lesz, meglátod!!! Mire számíts? Egy tündéri kis babaformára, aki ott kalimpál a pici kezeivel, lábaival a pocakodban!!! :)

Szia! Minden rendben lesz, meglátod!!! Mire számíts? Egy tündéri kis babaformára, aki ott kalimpál a pici kezeivel, lábaival a pocakodban!!! :)
A kérdező hozzászólása: a baba 50mm és van keze lába, ver a szíve, engem ez tökéletesen megnyugtatott...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, minden rendben, csak én ilyen izgulós tipus vagyok, lehet azért mert az elõzõ terhességem nem épp úgy alakult, ahogy szerettem volna... mégegyszer köszönöm...
Szia, Myra vagyok, küldtem Neked reggel emailt :) Minden rendben lesz, vagyis azóta Te már ezt 100%-ra tudod. És mi is Veled örülünk :) ))
Minden rendben lesz, szépen fejlõdik a babód hidd el:) ha most vagy 12 hetes akor neked most esedékes a genetikai UH is.Vagy épp pont arra mész? Írd meg mi volt, én drukkolok. 18 hetes km.
Majd írd meg hogy mit láttál ok? Szerintem csak csupa jó dolgokat :-))))
Én jövõ héten megyek-akkor leszek 9+1 hetes-a második UH-ra.Nagyon megértelek, én is nagyon izgulok, ott van -e még Bogyó.Úgy érzem, jól bevackolta magát.Biztos Te is érzed, h ott van a kis drágád.
Ne izgulj, minden rendben lesz. És amit látni fogsz:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, picit nyugodtabb vagyok:-)
szerintem teljesen normális ha a 12. héten még semmit nem érzel! nyugi, tudod a stressz nem tesz jót! majd írd meg mekkora! :) 34 hetes km
Na ugye kár volt idegeskedned:) Gratulálok, vigyázz magatokra. 18 hetes km.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!