Találatok a következő kifejezésre: Nemsokára megyünk egyik (25 db)

Én is a gyógyszertári cuccokat használom a lányomnál: doki által felírt fürdetõkrém, popsikrém, gyógyszertári napraforgóolaj, hintõpor (nem a köldökre, hanem hajlatokra). A bolti termékek ráérnek 1 éves kor után.
Fürdetéshez csak azt a gyógyszertárit használom, amit a gyerekorvos felírt. Ez a sampon és a testápoló is. Popsikrémek közül én a Soducreamet szeretem, de ebbõl valószínûleg ki kell próbálnod többet. Sudocreambõl pl. fogsz mintát kapni a kórházban, tehát nem érdemes venni.
Gyógyszertárit amit felír a doki.Nálunk legalább fél éves korig csak ezek használatát javasolják.
Minden ilyesmit felír a gyerekorvos, a patikában kell ki váltani. Nekünk kifejezetten nem ajánlotta a bolti fürdetõket 1 éves kor elõtt.
A gyerekorvos felírja receptre a popsikrémet, fürdetõt, olajat, stb Ne vegyél semmit a dm-ben, majd ráérsz ezzel. Az újszülöttnek nincs szüksége ezekre a dm-es szerekre. Pár hónap múlva majd jó lesz az is.
Én is a patikait javaslom, amit gyerekorvos ír fel. Márkás termékeket ráérsz még késõbb venni neki.
gyógyszertárit használj, amit felír a doki.újszülötteknek csak azt javasolják.2 hónaposan fürdettem elõször Nívea babafürdetõvel, és babé koszmó elleni samponnal.A mi dokink azt mondta bármit használhatunk csak Johnsont ne.
semilyet, a legjobb, amit a doki ír fel neki, szülés után
Fürdetõbõl a Johnsons sárgát(hipoallergén)ajánlom. Samponból és popsikrémbõl szerintem a Nivea a legjobb. Testápolót nem használok.
Szia! Neogranormonból van minden, testápoló, fürdetõ, sampon, sõt a popsikrémek közül kettõ. Az egyik egy cinkoxidos védõkrém, amit minden pelenkázáshoz használhatsz. Szerintem nagyon jó:) A másik pedig a tubusos kenõcs, amit csak patikában vehetsz meg, de az szuper, ha pirosabb lesz a popsija, vagy ha megkarmolja magát. Én mindenbõl Neogranormont használok.
Az elsõ idõben gyógyszertárit. Utánna, ha maradsz a DM-ben az Alverde saját márkás termékeiben van külön baba család. Ha az összetevõk alapján nézzük, akkor az egy nagyon jó termékcsalád. (felnõttben is)
semmi j&j vagy nive és társaik. gyógyszertári krém vagy gyógyszertári Babe , esetleg frezdream ... olvass utána
Az elõzõ vagyok: vegyél vízhõmérõt is, az elején sokat segíthet. Késõbbre pedig ajánlom, hogy vannak a DM-ben ilyen kis egymásba rakható játék poharak (Spielbecher), azzal imádnak a kádban játszani.
Én eleinte a gyógyszertárit használtam, de aztán popsikrémbõl áttértem a Neogranormon védõkrémre, mert sokkal jobb az állaga. Egyébként más termékei is elég jók.
Az elsõ idõszakban, csak amit az orvos felír. Ráérsz majd néhány hónap múlva vásárolni neki bolti kozmetikumokat. Én a fiam 3 hónapos koráig a gyógyszertári cuccokat használtam, csak utána használtam neki boltit.
így van! gyógyszertári mindenbõl és a fürdetõt krémnek is használhatod, ha kiszárad a bõre!
Nekem azt mondta a gyerekorvos meg a védõnõ is ha nagyon ki van száradva a bõre(keze, lába)kenjem be nyugodtan a gyógyszertári fürdetõvel.
Egyetértek, gyógyszertári! Testápolózni nem jó a kicsiket, megszokja a bõrük. Popsitörlõbõl a babylove sensitive szerintem szuper :) Gratulálok a babához, könnyû szülést kívánok :)
Én ezeket használom: Fürdetõ: gyógyszertári Hintõpor: gyógyszerári + Gabi Sampon: Babe koszmó elleni sampon Testápoló: Neogranormon érzékeny bõrre (zöld) vagy Johnson babaolaj Popsikenõcs: Sudocream Popsitörlõ: Neogranormon (ebbõl próbáltuk a Johnson-t de azt nem szerettük)
Én is Neogranormon fürdetõt használok, pelenkából pedig nyugodtan vehetsz Pampers-t vagy Dm saját márkást, mindkettõ nagyon jó.

Nemsokára megyünk egy hétre a balatonra nyaralni és végre elértem egy testsulyt amire aztmondom hogy okés de ez a balatonon hogyan tudnám megtartani hogy ne hizzak egy dekátse?

mivel sportolásra ott nemnagyon lesz idö max uszni.Meg hát a jo kaják is:s mit ajálotok tipek trükök valami?Akármi érdekel

Legjobb válasz: egy hét alatt nem tudsz annyit hízni, h látszódjon... nem kell mindent szart megenni, csak azért mert elõtted van. én ez ellen úgy küzdök, h nem veszek itthonra kaját, és hiába nyitogatom a hûtõt, úgysem találok benne semmit :)

egy hét alatt nem tudsz annyit hízni, h látszódjon... nem kell mindent szart megenni, csak azért mert elõtted van. én ez ellen úgy küzdök, h nem veszek itthonra kaját, és hiába nyitogatom a hûtõt, úgysem találok benne semmit :)
Próbáld meg, hogy ilyne hízlalóbb(annyira nem) kajákat délelõtt eszel, aztán már nem, hat után se semmit, max gyümölcs, aztán este ledolgozod a napi adagot, mondjuk 30 perc futással, /úszássa, /tornával. Jobb ötletem nincsen:S:(
Hát ez hihetetlen! Az elsõ válasz javítása: Próbáld meg, hogy ilyen hízlalóbb kajákat egyáltalán nem eszel. 6 után is eszel, csak nem szénhidrátot, fõleg nem gyümölcsöt, futás/úszás/torna pedig reggel végzendõ. Tehát mindennek az ellenkezõje igaz, mint amit leírt, gratulálok.
Nagyon egyszerû! Kevesebbet egyél és amikor már elõször úgyérzed hogy jól laktál hagyd abba az evést és ne fogj hozzá újra és lassan egyél tornázz napi 30 percet. ennyi az egész
Hát hacsak nem a sarki boltba mész eladónak inkább ne..
Én se így kezdeném az új helyen..majd késõbb, 1-2 hónap múlva már simán, addig maradj a hagyományosabbaknál.
Fú, inkább ne. Azt fogják gondolni, hogy dedós vagy. És a playboy nyuszisat is hanyagold, ha van olyanod.
ne vegyél fel

Tudnátok nekem segíteni? . Nemsokára megyünk táborba és nem tudok egyetlen egy szivatást se amiket tudok azok lejártak. Ha ezt a kérdést meglátjátok akkor rögtön írjatok, mert 2 nap múlva megyek.

Elõre is köszönöm.

Legjobb válasz: Mi lenne ha inkább azzal foglalkoznál, hogy a többiekkel közösen emlékezetessé tegyétek a táborozást ahelyett, hogy valakinek megkeserítenéd az élményt? Gondolom te is biztosan szeretnél egy szivatás áldozata lenni, ugye?

Mi lenne ha inkább azzal foglalkoznál, hogy a többiekkel közösen emlékezetessé tegyétek a táborozást ahelyett, hogy valakinek megkeserítenéd az élményt? Gondolom te is biztosan szeretnél egy szivatás áldozata lenni, ugye?

Barátommal távkapcsolatban élünk. Most nemsokára megyek hozzá ha minden jól megy. Érdemes ezt feladni egy újért?

Na szóval:

Legjobb válasz: Szia, a lányok mindig is fejlettebbek voltak már a te korodban(a többsége), de azt te is belátod, hogy a pároddal még fiatalkák vagytok egy távkapcsolatra...Mondjuk, nem az a legfontosabb, hogy a szulõknek tetszik a fiú vagy sem, de az írásodból az derul ki, hogy neked jobban tetszik az osztálytársad...Rajtad áll, hogy mit teszel...Ha már nem szereted a párod szerelembõl és jobban kötõdsz a másikhoz, akkor te is tudod mi a következõ lépés.

Szia, a lányok mindig is fejlettebbek voltak már a te korodban(a többsége), de azt te is belátod, hogy a pároddal még fiatalkák vagytok egy távkapcsolatra...Mondjuk, nem az a legfontosabb, hogy a szulõknek tetszik a fiú vagy sem, de az írásodból az derul ki, hogy neked jobban tetszik az osztálytársad...Rajtad áll, hogy mit teszel...Ha már nem szereted a párod szerelembõl és jobban kötõdsz a másikhoz, akkor te is tudod mi a következõ lépés.
13 évesen távkapcsolat? Tudod te mit vállaltál? :) Elég nagy fába vágtad a fejszéd. Én 23 vagyok, szintén távkapcsolatban, de még nekem is igen nehéz alkalmazkodni a körülményekhez, ráadásul mi 180 km-re vagyunk egymástól. Csak annyit fûznék hozzá, az igaz szeretet, szerelem, minden nehézséget túlél. Ha szeretitek egymást rendesen mûködhet a kapcsolatotok, még ha távkapcsolat is. Az meg hogy mit szólnak a szüleid? Nos...szerintem a párkapcsolat 2 emberre tartozik. Rád és a párodra. Ne azért válaszd a másik srácot, mert szeretik a szüleid. Csakis magad miatt. Tény, hogy jobban mûködhet egy rendes kapcsolat, mint egy távkapcsolat. De azt mondják, járt utat járatlanra ne cserélj. ha biztosak az érzéseiTEK, akkor viszont van értelme megpróbálni a másik fiúval. Mindenképp tisztázd magadban, melyik fiú iránt mit érzel, és a fiúk mit irántad. Ha a másik fiút választod, ne titokban és ne szédítsd a mostani párod. Válassz: egyik vagy másik? Kemény dolog, de el kell mondanod neki, hogy mást szeretsz...
hát nemtom, sztem ha valaki igazán szerelmes akkor nem gondolkozik el máson függetlenül attól hogy milyen messze van.. ergo: jah, cseréld le, hátha õ eltereli a figyelmed a többi csávóról
Most konkrétan nem téged fikáztalak.. De én még olyan 13 éves lánnyal nem találkoztam aki olyan érett lenne mint egy 16 éves fiú, pedig mindenhol azt mondják h egy szinten van a kettõ, pedig az egyik majdnem felnõtt, a másik még kisem mehet a sarokig este 8 után..
Lehet hogy off leszek, de ez kikívánkozik! 13 évesen távkapcs? Netán msn-en ismered már 4 teljes! hónapja? Jó, a ti korotokban ez óriási idõnek számít... Egyébként pedig ha a szüleid véleménye ennyire befolyásol, hát sztem nem is szereted azt a fiút igazán! Ha majd valóban érett leszel, nem ez fog számítani!
Már 13 évesen egy távkapcsolat? Hm.... Gondold végig: biztosan szeretne az a másik srác, nemcsak kihasználni akar? Csak a szüleid miatt akarod elhagyni a régit? (Ha igen, ott már bajok vannak!) Én feladnám azt a 4 hónapot, de nem a szüleim miatt! Fiatal vagy, ne kösd még le magad egy fiú mellett, tapasztald meg milyenek a fiúk! De ez csak az én véleményem, te tudod, látod, érzed milyen a kapcsolatotok!
Énis off leszek.. Nemtudom h ki találta ki ezt a [email protected]ágot h a lányok korbban érnek meghogy 13 évesen már majdnem felnõttek.. Nekem a lány osztálytársaim (16-17 évesek)kibirhatatlanul gyerekesek.. Maximum testileg érnek elõbb de az semmit nemjelent fõleg 13 évesen! 13 évesek pasizási módszere---> felvesz msn re, szia tök cuki vagy járunk? (hetente felvesznek engem ilyen 13-14 évesek úgyhogy haggyuk ezt az érettebb baromságot..)
akáérhogy is van, 13 éves lány még azért nem olyan érett, mint egy 18 éves. És én most 22 vagyok, saját tapasztalatom, h egy 18 sem olyan érett, mint egy 22. Na most ezek után én azt mondom, h nem túl erõsek az érzéseid a távkapcsolati sráccal szemben, és nem is hiszem, h 13 évesen vállalnod kellene ezt a nagy szenvedésekkel teli utat. csupán négy hónapja jártok, és már most is azért kacsingatsz afelé, hogy esetleg mással jobb lenne. Próbáld meg a másik sráccal. Ha igazán reménytelenül szerelmes leszel, majd érezni fogod a távkapcsolat mivel jár, és mindezzel a tudattal felmerülõ kérdések nélkül fogod vállalni ezt. Sok sikert a döntéshez, boldog karácsonyt
A kérdező hozzászólása: Sziasztok...megértem az offolókat is.. DE nem azért hagynám el a párom mert a szüleim akarják... Nekem ez így nem jó... És igen, furcsának tûnhet de én már érettebb vagyok és NEM CSAK TESTILEG... az meg, hogy az egyik válaszolónak az osztálytársai gyerekesek azt sajnálom...És nem úgy volt hogy felmentem msn-re "szia cuki vagy járunk?" Egyátalán nem így volt... És ez különben is egy olyan oldal ahol lehet kérdezni.. és én azt tettem.. de ha egy ember olyan "kedves és okos" hogy nem tud normális választ írni, akkor inkább ne is írjon.. Azért köszönöm a válaszokat, segítettetek... :)
én 127 km-re vagyok attól, akit szeretek, 19 vagyok, de soha nem gondolkodtam azon, hogy nekem ahol vagyok, ott bárkivel is összejönnék, nem is tudok ránézni senkire sem úgy, mint pasi. És miért? mert szeretem, ennyire egyszerû. ha szereted ez nem lehet akadály, bár még csak 13 éves vagy, így kicsit korainak tartom, de te tudod, ha viszont azt érzed, hogy nem akarod, akkor hagyd a fenébe. A szülõk véleménye miatt egyébként szerintem felesleges ezt feladnod, fõleg, ha csak amiatt akarod befejezni. Remélem megoldódik a helyzeted, sok erõt, és sikert.:)
Szerintem ne menj bele tavkapcsolatba.Meg tul fiatal vagy ahhoz, hogy igy lekosd magad.Ne varj senkire.Menj szorakozz, ne pazarold az idodet, mert meglatod hamar elrepulnek ezek a szep fiatal evek Lesz idod meg komoly kapcsolatra.Nem azt mondom, hogy senkivel ne komolyodj le, es hogy tedd-vedd a pasikat, egyiket a masik utan, mert ez sem szep.Viszont, ha jarsz valakivel, az legyen a kozeledben, hogy tudd megismerni minel jobban.Ha egyik nem valik be, jon a kovetkezo

Sürgős! Nemsokára megyek ping-pong versenyre de addig még be kéne szereznem egy profi ütőt, de fogalmam nincs hogy mi számít profi ütőnek. Írnátok pár ütőt légyszives? De lehetőleg kb 10000 forint alatt legyenek.

És kb egy olyan üt? amit pl. a világbajnokságokon használnak azok milyenek és kb milyen árba vannak?

Legjobb válasz: Tíz rugóból nem jön ki! Olyan ütõt nem tudsz szerezni mert azoknak a borításoknak a hátán rajta van forgalomba nem hozható!Az új szabályok szerint vannak tuningolva és a gyártók védik azt a tudományt!(Már amennyire tudják)! Már biztos késtem a válasszal ,de ami az írásodból kitûnik fogalmad sincs mi számít profi ütõnek!a boltban nem kapsz profi ütõt készen! A legdrágább sem jó! http://pingpongoldal.hu/content/kezdõ-asztaliteniszezõk-10-l.. egy tizesért tudnék összerakni + posta!Ezzel már simán lehet játszani profik ellen! Ez alatt nem!

Tíz rugóból nem jön ki! Olyan ütõt nem tudsz szerezni mert azoknak a borításoknak a hátán rajta van forgalomba nem hozható!Az új szabályok szerint vannak tuningolva és a gyártók védik azt a tudományt!(Már amennyire tudják)! Már biztos késtem a válasszal , de ami az írásodból kitûnik fogalmad sincs mi számít profi ütõnek!a boltban nem kapsz profi ütõt készen! A legdrágább sem jó! http://pingpongoldal.hu/content/kezdõ-asztaliteniszezõk-10-l.. egy tizesért tudnék összerakni + posta!Ezzel már simán lehet játszani profik ellen! Ez alatt nem!

Nemsokára megyek motorozni, most először az egyik barátommal, mit vegyek fel milyen 'idő' van a motoron?

hosszúnadrág meg egy póló elég?

Legjobb válasz: Persze a póló sokat véd egy esésnél... Gerincvédõ, protektoros dzseki, kesztyû és térdvédõ nélkül kész életveszély.

Persze a póló sokat véd egy esésnél... Gerincvédõ, protektoros dzseki, kesztyû és térdvédõ nélkül kész életveszély.
Biztonsági szempontból mindenbõl hosszú szárú (cipõ, nadrág, pulcsi), kesztyû. Viszont ilyen melegben nem túl kényelmes viselet, mert már mikor felveszed izzadni fogsz benne. Döntsd el te, izzadni akarsz, vagy vérezni? :) )én az elõbbit választanám)
Most elég meleg van, egy pólóban is melegem van, ilyenkor úgy ülök motorra hogy póló van rajtam. Ha reggel megyek amikor hûvös van akkor gyalog egy pulcsi elég, motornál már egy dzseki is kell. Ha motorra ülsz mindig egy kicsit jobban öltözz fel mint amikor gyalog vagy kivétel 25-30 fokban vagy felette mert akkor egy pólót is el lehet viselni.
ha robogó /simson nem kel bukon kivûl semmmi én is mentem jogsi nélkül 11/F de szép lasan kezd elm enni mert ki ugrik alolad :)
A kérdező hozzászólása: Na igen köszönöm, erre voltam kíváncsi, hogy milyen idõ van motron :)
Magas szárú cipõ(vagy bakancs), farmer, farmerdzseki(vagy bõr), bukósisak, kesztyû(bõr).Ezeket kérik még a tanpályán is.Ez a biztonság miatt kell, az ütéstõl nem véd, csak a horzsolásoktól.Talán ha vastagon öltözöl alá, akkor tompít az ütésen ez is.Én sima póló felett bõrdzseki kombinációval estem és fogott valamennyit.Már az is jó ha csak fáj, nem pedig ég... :) Egyébként az idõre való tekintettel én azt mondom, hogy be fog izzadni a valagad még rövidnadrágban is.Ilyen melegben 80 alatt még a menetszél is forró.
A kérdező hozzászólása: És nem nem nagy motorral megyünk
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom hirtelen honnan szedjek gerincvédõt, protektoros dzsekit, kesztyût és térdvédõt, mikor most megyek elõször :) De amúgy köszönöm az értelmes választ!
Gondolom nem valami nagy motorral mentek motorozni elõször.Ha valami simson vagy robogó akkor elég.
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippeket, túléltem :D

Nemsokára megyek először nőgyógyászhoz. Lenne egy pár kérdésem (? )

Szóval nemsokára megyek,vagyis mennem kell,mert gond van odalent.Gyerekn?gyógyászhoz megyek,szerintetek nem ciki már 16 évesen?csak gondoltam,hogy talán kíméletesebb mint egy feln?tt.

Legjobb válasz: Kikérdez,hogy pontosan milyen tüneteid vannak és mióta, megkérdezi,hogy mikor menstruáltál utoljára és mennyire rendszeresen jön meg. Lehet,hogy megnézi a melleidet,de ezt legtöbbször kihagyják. Az egyáltalán nem gáz,ha nem borotválod le, a zoknid pedig szintén nem fogja zavarni. Vizsgálatnál mindenképp a hüvelyedet nézi, onnan vesz egy fülpiszkálóra hasonlító dologgal kenetmintát,de ezt nem is igazán fogod érezni. Ha még szûz vagy,akkor mindenképp szólj elõtte. Ha nem vagy szûz,akkor tüzetesebben is megvizsgálhat,de ezt mejd eldönti,hogy szükséges-e. Megnézi,hogy ki van-e pirosodva és milyen állapotban van a nemi szerved kívülrõl... nagyjából ennyi. Leírva lehet,hogy sok,de nagoyn hamar végezni fog, nem kell félni tõle.

Kikérdez, hogy pontosan milyen tüneteid vannak és mióta, megkérdezi, hogy mikor menstruáltál utoljára és mennyire rendszeresen jön meg. Lehet, hogy megnézi a melleidet, de ezt legtöbbször kihagyják. Az egyáltalán nem gáz, ha nem borotválod le, a zoknid pedig szintén nem fogja zavarni. Vizsgálatnál mindenképp a hüvelyedet nézi, onnan vesz egy fülpiszkálóra hasonlító dologgal kenetmintát, de ezt nem is igazán fogod érezni. Ha még szûz vagy, akkor mindenképp szólj elõtte. Ha nem vagy szûz, akkor tüzetesebben is megvizsgálhat, de ezt mejd eldönti, hogy szükséges-e. Megnézi, hogy ki van-e pirosodva és milyen állapotban van a nemi szerved kívülrõl... nagyjából ennyi. Leírva lehet, hogy sok, de nagoyn hamar végezni fog, nem kell félni tõle.
Miket fog kérdezni tõlem? - adataid, panaszok, ha szûz vagy, ekkor kell szólni (van, hogy megkérdezik, van, hogy nem - szólj!) Hogyan vizsgál meg?Végbélen, vagy hüvelyen keresztül? - ha nem vagy szûz, hüvelyen keresztül, ha igen, nem lehet tudni, van, aki így, van, aki úgy - de kérheted, hogy hüvelyen keresztül vizsgáljon, ha azt szeretnéd, a szüzességednek nem lesz baja, bár lehet, hogy kicsit kellemetlen lesz a vizsgálat A melleimet is meg fogja nézni? - van, aki megnézi szó nélkül, van, hogy megkérdezi, akarod-e, van, hogy szólni kell - szerintem kérjed Ha leveszem a nacimat, meg a bugyimat, a zokni maradhat, ugye? - igen, javaslat: bõ szoknyában menj, akkor elég a bugyit és harisnyát levenni, a szoknyát felhajthatod a vizsgálat elõtt, és ha vége, rögtön lehajthatod, nem érzed meztelennek magad. Combközépig érõ póló vagy pulcsi is jó. (Persze mehetsz nadrágban is, ez csak egy ötlet.) Nem gáz, hogy nem borotválom magam?Persze levágom rövidre, de nem akarom teljesen leborotválni. - Sem levágni, sem borotválni nem kell. Hát ugye most azért megyek, mert büdös, zöld folyásom van, de neki nem lesz kellemetlen amikor vizsgál?:S - ez a munkája, ezért fizetik 17/lány - most akkor 16 vagy 17? (bár mindegy...)
A kérdező hozzászólása: Ja, bocsánat, elírtam a korom, szóval 16:D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:) Remélem, hogy úgy lesz, ahogy írtad!:)
Ha már nem vagy szûz akkor hüvelyen keresztül fog megvizsgálni. Azzal a nõgyógyászok nem törödnek, hogy borotválod vagy nem. A zoknid maradhat. Már hozzászokott szerintem ennél durvább dolgokhoz is, neki biztos nem lesz kellemetlen. Ha hüvelyen keresztül vizsgál lazítsd el magad, mert úgy nem olyan kellemetlen érzés, mármint neked. 23/L

Nemsokára megyek bulizni. Egy pici alapozót szeretnék felrakni, de csak egy lehelletnyit mivel van pár pattanásom:S. Előtte használjak tonikot vagy valamit?

Mert nem túl jó min?ség? alapozó de nem sorolnám a rosszak közé.És nem akarom hogy emiatt rosszabodjon és még pár patti kijönne:D ezért miel?tt lealapozom az arcom használjak tonikot esetleg radírozzam le?:)

Legjobb válasz: igen :D sminkelés elõtt az arctisztítás alap dolog :) jó bulit :D

igen :D sminkelés elõtt az arctisztítás alap dolog :) jó bulit :D
Soha, de soha ne használlj alapozót úgy, hogy nem kezelted le a bõröd! 1.Alapos tisztítás!Bõrradírozás!(én a bõrradír híve vagyok, de használlhatsz sima arclemosót, arctisztító habot, kezelõ gélt vagy akár arctísztító maszkot is.(az utóbbit nem nagyon ajánlom, de sokan szeretik) 2.Tonizálás!Ajánlom a Clean&Clear 3 arctonikjának egyikét.(miteszer eltávolító, érzékyen bõrre való és hûsítõ) 3.Hidratálás!Itt is Clean&Clear terméket ajánlok.A Shine Control Hidratáló arckrémre gondoltam!:) Ha ez a 3 lépés megvolt kezdheted az alapozást! Vannak erre a célra különbözõ szivacsok, ecsetek, de akár kézzel is csinálhatod.Ügyellj arra, hogy az egész arcbõrödre egyenletesen vidd fel, és nagyon fontos, hogy ne legyen nagy kontraszt az arcbõröd és az alapozó színe között! Remélem segítettem!
táskába???? duh..
A kérdező hozzászólása: Pont az, hogy taskam nincsen most..://
Ez komoly???? Hány éves vagy? Nejloszatyor, hátizsák, zseb, zacskó... Ezek közül van bármelyik a közeledben?
Az iskolába mibe viszed a cuccaidat? Zsepi, pénz, teló belefér a zsebedbe is, fõleg ha van rajtad kabát. A tolltartót meg viszed kézben.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!