Találatok a következő kifejezésre: Nemsokára megszületik kisfiam (2 db)

Ramón. :)
Kérdezd a spanyolokat.
Nekem a Diego és az Iván tetszik inkább. :) De hát a ti döntésetek. Sok boldogságot a kicsihez!
Rodríguez a spanyoloknál olyan név mint nálunk magyaroknál a "Lakatos" Ronaldó..
Nekem a Rubén tetszik. Egyébként van spanyol ismerõsöm Rodriguez a neve. Rodri-nak becézik.
Mi a kerdes?
Igen, spanyol. A hiba nem ebben van. De ez inkább nem rontom el a kérdezõ szerepjátékát.
Ha valóban tudnál spanyolul, akkor az elsõ név fel sem merült volna. Szóval a kérdés sajnos nem valóságos.
A kérdező hozzászólása: A kérdés, hogy nektek melyik név tetszik?:) Amúgy értem mire gondolsz.. hogy a Rodríguez az vezetéknév, de lehet anyakönyveztetni keresztnévként is, utánajártunk. Csak mielõtt valami rosszat feltételeznél rólam.
Fernando
Enrico !
Rubén jó. Esetleg én elgondolkoznék az ékezet nélküli változaton. Bár Mo-n pont képes lenne az ügyintézõ "é" betût nyomni, de sok országban nem. Ha már vegyes házasság vagytok:) (nálunk nemzetközi nevet kapott a baba, ami Mo-n is átlagos név, de ékezettel írnák, de nem akartam az ékezetet)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, még a kételkedõknek is :D A Diego sem rossz, majd gondolkodunk rajta :)
Rubén, meg a már írt Diego.
Nekem is a Rubén tetszik a 2. a Ramón. A Rodríguez egyáltalán nem jön be.
Nekem személy szerint egyik se jön be. Inkább a Fernando tetszik. Ha nagyon választani kell akkor Rodríguez. Én is úgy tudom, hogy az spanyol név.
Szerintem Juan legyen a neve ( Huan-nak ejtik) vagy pedig legyen Jésus (Hészusz-nak ejtik)

Nemsokára megszületik a kisfiam van valami frappáns sms amivel közölhetném a hozzátartozokkal hogy megérkezett a csöpség?

Legjobb válasz: pl."Csókolom,Szabó Sárika vagyok,csak azt szeretném mondani,hogy megszülettem!"

pl."Csókolom, Szabó Sárika vagyok, csak azt szeretném mondani, hogy megszülettem!"
Bocsi.igaz nem sms-nek való, de üdvözlõ kártyán igen.
alulirott /a neve/ Lakásbérleti szerzõdésemet 2008./hónap, nap/ hatállyal felmondták, és /óra, , perc/-kor, az általam bérelt helyiség elhagyására köteleztek.Ennek okáért nem megfelelõ viselkedésemet/a környezetem állandó zaklatása, izgés-mozgás, stb.../nevezték meg. Elárulom, hogy a látszat ellenére szivesen költöztem ki.Eddigi helyem, cm-es hosszúságom és gramm súlyom miatt, a csintalanságok elkövetéséhez egyre szûkebbnek bizonyult. A kilakoltatás fáradalmait egy óriási alvással pihentem ki.Utána felfrissülve, méltán éreztem úgy, hogy az új helyemen is Én vagyok az úr. Megérkeztem.mindenkit puszilok./név/
Én ezt kaptam egy barátnõmtõl nemrég: Sziasztok, XY vagyok. Ma születtem ennyi grammal, amannyi centivel. Most alszom egy kicsit, amúgy meg puszi mindenkinek! Hát majdnem olyan, mint amiket eddig a többiek írtak, talán kicsit másképp :)
"Örömmel tudatom a Nénikkel, és Bácsikkal, hogy 2008.június 12.-én megszülettem, 3200 grammal, és 53 centivel. Anyukám, és én is jó egészségnek örvendünk! Puszil mindenkit: Kovács Zolika"
PL.: Az önök ajándéka SMS üzenet formájában a vodafon jóvoltából érkezett, a mi ajándékunk a helyi gólya jóvoltábol érkezett 2008.x.x.-án..súlya:x hossza:x neve:x hangja:van...
A kérdező hozzászólása: jó pofi ezt ismertem köszike
A kérdező hozzászólása: hát ez tényleg frappáns hogy ez nem jutott eszembe.
Szia! Egy versike, hátha tetszik neked. Még nagyon friss az élmény, alig hogy megszülettem, anyukám apukám írjatok helyettem. Ne sokat csak annyit, eggyel több a létszám, hogyha szeretni kell számíthattok énrám. Örömmel tudatom a nénikkel és bácsikkal, hogy 2008 xx xx-án megérkeztem. Név: Súly: hossz: Szemszín: stb... Boldog babázást, üdv
A kérdező hozzászólása: köszike jók


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!