Találatok a következő kifejezésre: Nemsokára megszületik 3 (3 db)

Szerintem vegyél ilyenbõl is meg olyanból is egy-egy csomagot és majd meglátod melyik lesz a leginkább jó rá.
Persze hogy jó lesz! Gratulálok! Biztos izgatottan várjátok a picit. Már mi is nagyon várjuk, most vagyunk a 38. hétben. Sok boldogságot!
Szia! Én megint más:) Én is Libero párti vagyok a kezdetektõl. Nyudogtan vegyél egyet a kisebbikbõl, az még jó lesz rá bõven, elhasználod hamar úgyis. Hátha a nagyobbik kicsit még nagy lesz rá, akkor kifolyik belõle a cucc. Törlõbõl a pampers fajták jók.
A kérdező hozzászólása: gratulálok a babához(a második válaszolonak), én is most vagyok a 38-dik héten, már mi is nagyon várjuk a babát.Örülök hogy azt irtad jo lessz mert nagyon félek hogy beviszem s koházba és elzaVARNAK VENNI MÁSIKAT HOGY MIT AKAROK EVVEL?!Te milyent vettél és popsitörlõbõl melyik jo mert annyi van?!
Szia, én egy harmadik vagyok :-) Szerintem jó lesz a pelenka, az elsõ babám majdnem 4 kilóval született és jó volt neki a 2-4 kg-ig pelus. Most is olyat vettem a kórházba egy kis csomaggal, az itthonra vásárolt, nagy csomagosakból már egyel nagyobbat vettem.Én is már készülök nagyon a kórházban. Törlõkendõbõl egyébként Niveát vettem és Pampers Sensitivet.
A kérdező hozzászólása: az utolsonak én 3-6kg-ig vettem az lessz jo mert te azt irtad 2-4kg-ig ost vettél, akkor most jo amit én vettemí(3-6KG-IG) bocsi de nem értem.
Ramón. :)
Kérdezd a spanyolokat.
Nekem a Diego és az Iván tetszik inkább. :) De hát a ti döntésetek. Sok boldogságot a kicsihez!
Rodríguez a spanyoloknál olyan név mint nálunk magyaroknál a "Lakatos" Ronaldó..
Nekem a Rubén tetszik. Egyébként van spanyol ismerõsöm Rodriguez a neve. Rodri-nak becézik.
Mi a kerdes?
Igen, spanyol. A hiba nem ebben van. De ez inkább nem rontom el a kérdezõ szerepjátékát.
Ha valóban tudnál spanyolul, akkor az elsõ név fel sem merült volna. Szóval a kérdés sajnos nem valóságos.
A kérdező hozzászólása: A kérdés, hogy nektek melyik név tetszik?:) Amúgy értem mire gondolsz.. hogy a Rodríguez az vezetéknév, de lehet anyakönyveztetni keresztnévként is, utánajártunk. Csak mielõtt valami rosszat feltételeznél rólam.
Fernando
Enrico !
Rubén jó. Esetleg én elgondolkoznék az ékezet nélküli változaton. Bár Mo-n pont képes lenne az ügyintézõ "é" betût nyomni, de sok országban nem. Ha már vegyes házasság vagytok:) (nálunk nemzetközi nevet kapott a baba, ami Mo-n is átlagos név, de ékezettel írnák, de nem akartam az ékezetet)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, még a kételkedõknek is :D A Diego sem rossz, majd gondolkodunk rajta :)
Rubén, meg a már írt Diego.
Nekem is a Rubén tetszik a 2. a Ramón. A Rodríguez egyáltalán nem jön be.
Nekem személy szerint egyik se jön be. Inkább a Fernando tetszik. Ha nagyon választani kell akkor Rodríguez. Én is úgy tudom, hogy az spanyol név.
Szerintem Juan legyen a neve ( Huan-nak ejtik) vagy pedig legyen Jésus (Hészusz-nak ejtik)

Nemsokára megszületik a 3. babaánk milyen segélyeket lehet igénybe venni?

Legjobb válasz: Hát tesó, az illetékes gádzsókat kéne megkídezni. vágod!?

Hát tesó, az illetékes gádzsókat kéne megkídezni. vágod!?
A kérdező hozzászólása: kösz tesó de õk nem mondanak el ám mindent!!
Szia. Szerintem ugyanazokat a pénzeket igényelheted, amit elsõ babánál. Családi pótlékot, Gyedet, Gyest tuti.De próbáld meg az OEP-et megkérdezni.T.: 061 2885100.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!