Találatok a következő kifejezésre: Nemsokára 20 leszek, (3 db)

Nemsokára 20 hetes leszek, szeretnék 4Ds ultrahangra menni. Szegeden hol végzik legszakszerübben?

Legjobb válasz: Csak javasolni szeretnék valamit, azt sajnos nem tudom neked megírni, hogy Szegeden hol van 4d-s uh, viszont az orvosom azt mondta, hogy a 26.-ik hét után menjek mert akkor már kivehetõek a Baba vonásai, mosolya és már érett szép nagy Baba. Alig várom már!!! 22 hetes kismama

Csak javasolni szeretnék valamit, azt sajnos nem tudom neked megírni, hogy Szegeden hol van 4d-s uh, viszont az orvosom azt mondta, hogy a 26.-ik hét után menjek mert akkor már kivehetõek a Baba vonásai, mosolya és már érett szép nagy Baba. Alig várom már!!! 22 hetes kismama
Úgy tudom, hogy a nõi klinikán csinálnak 4D-s ultrahangot, de a MediCenterben biztosan. Telefonáltam nekik és a 24-26-ik hétre javasolták, mert akkor látszik a baba a legjobban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat!Várni fogok még egy kicsit .
Szia! Igen, a Medicenterben csinálnak ilyet, meg a Nõi Klinikán is, ennek a bejelentkezéses telefonszáma: 06/20 222 0000 (hétköznap 8 és 16 között jelentkezhetsz be). 20 perces vizsgálat, DVD-n, CD-n és papírképen kapsz felvételeket a babádról, és már a 18. héttõl lehet menni!
sehogy.nagyid már öreg.õ nem fog ebben megváltozni.Ráadásul õ egy egészen más korban nõtt fel.ahol ez nem volt "megengedett"
20 évesen felnõtt vagy hogyaztajókú[email protected]élet!!! Bebaszott volna ha én 20 évesen még megengedtem volna, hogy beleszóljanak kivel, hol, mit csinálok.
ha tényleg ilyen szigorú csakis egy jopofa kamudumával. Semmiképp se mond meg. Mond azt hogy a barátnõdnél aludnál...vagy bármit, de ne azt hogy fiúval.
Próbáld meg észérvekkel meggyõzni arról, hogy nincs miért félteni téged, mert már elég idõs vagy és bízol a barátodban. Ha nem megy, jöhet a péklapát és a precíziós ütés.
Felnõtt vagy! Nem kell engedélyt kérned a nagymamádtól. Elmész a fiúdhoz aludni és kész. :D
Lehet, hogy addig még a hó is leesik.....
sajnos az elsõ válaszolónak igaza van... tapasztalatból mondom én is... nekem is vannak nagyszüleim, tudom milyenek
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. És szerintetek anyuéknak kb mennyi idõ után hozzam fel a témát hogy tuti belemenjenek?

Pici fiam 20 hós lesz nemsokára, de még nem igazán akar egyedül kanállal enni. Hogyan tudnám rávenni a kanál használatára?

Legjobb válasz: Kisfiam 19 hónapos. Mindig adok neki is egy kanalat, és hol van kedve egyedül enni, hol nincs. Van, hogy csak pacsmagolja a kanállal a kaját, és játszik, van, hogy nem is engedi, hogy segítsek, és totál egyedül eszik vele. Ez szerintem olyan dolog, mint a bilizés, a beszéd, a nagyobb mozgások - azaz érettség kérdése.

Kisfiam 19 hónapos. Mindig adok neki is egy kanalat, és hol van kedve egyedül enni, hol nincs. Van, hogy csak pacsmagolja a kanállal a kaját, és játszik, van, hogy nem is engedi, hogy segítsek, és totál egyedül eszik vele. Ez szerintem olyan dolog, mint a bilizés, a beszéd, a nagyobb mozgások - azaz érettség kérdése.
pfff. a kerdes jo. ha megengeded, sajat tapasztalatot osztok meg. 2 eves a gyerkocom. kanallal nemcsak hogy maga eszik (ha olyanja van), hanem masokat is imad etetni. (pl ma este a szeletelt kaliforniai paprikat -nasit- hordta be nekem kanallal, az elsõnel kozolte, hogy "ham-ham", a tobbit nemes egyszeruseggel csak a számba dugta. ezzel azt szeretnem mondani, hogy etessetek meg a plusskutyat (lehetoleg o), teged, papat, stb, illetve hogy eloszor mindenkeppen valami konnyuvel kezd, hogy legyen sikerelmenye harmadreszt nekunk a sok kiskanal kozul az ikeas "buci" kiskanal valt be, 7db 345 ft ha jol emlekszem, ilyen szivarvanyszinu, pohar meg tanyer is van az o fajtajabol
Na és ha nem eszik egyedül kanállal akkor is mi van? Az én lányom 3 éves és nagyon ügyesen eszik kanállal ha AKAR, de nem nagyon akar egyedül neki kényelnesebb ha etetem.Viszont most az önálóság küszöbén elég sokat önállóan akar enni, öltözni, pisilni, tejet önteni, szóval eljön mindenek az ideje, ha neki jobb hogy eteted etesd te. Az esküvõi vacsorájukat önállóan eszik majd meg ez tuti:) .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Utolsó: megnyugtattál! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!