Találatok a következő kifejezésre: Nemsoká szeretnék lenni a (9 db)

Milyen átlagod van?
A kérdező hozzászólása: 3, 5 az átlagom
Kodolányi János - Szfvár >> Nemzeti közszolgálati egyetem (Zrínyi Miklós)
A kérdező hozzászólása: Csak ennyi? Mármint ehhez kapcsolatos iskola.

Nemsokára szeretnék venni egy hullámos papagájt és lenne pár kérdésem: -Büdös? -fiút vagy lányt válasszak? -hol helyezzem el a kalitkát? -mivel etessem?

Legjobb válasz: Papagájillatuk van, egyáltalán nem büdösek, az ürülékük sem büdös. Persze takarítani minimum hetente kell. Tenyésztõtõl kezdetnek fiút, késõbb pedig egy párt mellé, az bármilyen nemû lehet. Ne huzatos helyen, legyen viszonylag magasabban, és sosem lehet elég nagy a kalitka! Inkább költs rá többet, de legyen nagy kalitka. Magkeverék, homok, gyümölcs és zöldség, fürtös köles. Olvass sokat utánuk, bármilyen részletesen is belekérdezhetsz.

Papagájillatuk van, egyáltalán nem büdösek, az ürülékük sem büdös. Persze takarítani minimum hetente kell. Tenyésztõtõl kezdetnek fiút, késõbb pedig egy párt mellé, az bármilyen nemû lehet. Ne huzatos helyen, legyen viszonylag magasabban, és sosem lehet elég nagy a kalitka! Inkább költs rá többet, de legyen nagy kalitka. Magkeverék, homok, gyümölcs és zöldség, fürtös köles. Olvass sokat utánuk, bármilyen részletesen is belekérdezhetsz.
Ha egy elfér, akkor kettõ is.... Nem jó, ha nincs fajtársa, olvass csak utána! A fajtársát te nem tudod pótolni, bármennyit is foglalkozol vele! (Vagy ha téged tekint fajtársának, abból adódnak a viselkedészavarok...)
Szerintem is vegyél kettõt ha szaporitani akarod de ha bexélni akkor fiut mert azok könyebben tanulnak meg bexélni!Bárhová teheted KIVÉVE a földre és az ajtó ablak mellé!Én a ketrec alá mindig ujságot teszek és amikor takaritod csak kiveszed az újságot és kész is nem kell egyóráig takaritgatni :D Az ételét pedig megveheted a kisálatkereskedésekben(kérj hullámos papagájoknak való magvakat.) :D
Semmiképp ne tartsd egyedül! A papagáj társas lény, és ha nincs társa, fennáll a veszélye, hogy téged kezd el fajtársnak tekinteni, ami viselkedészavart, de akár betegségeket is okozhat! Az tévhit, hogy csak egyedül lehet megszelídíteni! Hidd el, ha párban van, akkor is szelíd lesz, ha foglalkozol vele! Ha jót akarsz neki(k), egy fiút és egy lányt vigyél haza! Olvass róluk sokat! Sok sikert! :)
nem büdös egyáltalán.viszont én sajnálnám egymagába tartani szegényt :(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Nem nagyon tudom megoldani , hogy kettõt tartsak , de viszont elé sok idõt tudok rá fordítani, szóval nem fog unatkozni :)

Nemsokára kapok egy nyuszit (húsvét körül), és szükségem lenne a tanácsotokra. Én egy törpenyiszit szeretnék, de sokan azt mondják hogy kényes állat. Pedig éppen azért kéne, mert nem vadulna meg. Mi legyen? Rendes nyuszi vagy törpe (nyuszi)?

El?re is köszi a válaszokat:))

Legjobb válasz: Nekem volt törpenyuszim, de annyit evett, hogy akkora lett, mint egy hájasabb fajta házinyúl:S. Én próbáltam szelídíteni, már az elejétõl folyton csak rajta lógtam, de ahogy nõtt, egyre nagyobbat karmolt, és ha felemeltem, fogtam, vagy bármit csináltam, kieresztette a karmait, és belém döfte, ennek már 2 éve, de még mindig látszik. Szóval elég vad, és nem nagyon törõdik az emberrel... Rendes nyuszim nem volt, nem tudom, hogy ahhoz képest milyen. Persze hihetetlenül helyes egyébként. Ja, és ha kint akarod tartani, akkor a törpenyuszit nem lehet, mert nem bírja a telet, ha meg bent tartod, akkor hullatja a finom, pelyhes kis szõrét, ami szálldogál a levegõben, és az egész családom kikészült az allergiától. Meg kellett tõle válnom.:( Bocs, ha lehangoló voltam, pedig egyszerûen imádtam...

Nekem volt törpenyuszim, de annyit evett, hogy akkora lett, mint egy hájasabb fajta házinyúl:S. Én próbáltam szelídíteni, már az elejétõl folyton csak rajta lógtam, de ahogy nõtt, egyre nagyobbat karmolt, és ha felemeltem, fogtam, vagy bármit csináltam, kieresztette a karmait, és belém döfte, ennek már 2 éve, de még mindig látszik. Szóval elég vad, és nem nagyon törõdik az emberrel... Rendes nyuszim nem volt, nem tudom, hogy ahhoz képest milyen. Persze hihetetlenül helyes egyébként. Ja, és ha kint akarod tartani, akkor a törpenyuszit nem lehet, mert nem bírja a telet, ha meg bent tartod, akkor hullatja a finom, pelyhes kis szõrét, ami szálldogál a levegõben, és az egész családom kikészült az allergiától. Meg kellett tõle válnom.:( Bocs, ha lehangoló voltam, pedig egyszerûen imádtam...
Nekem is volt 2 törpe nyulam, minket nem karmolt agyon. Elengedtük a kertben és estefele törvényszerûen elõjött és szinte már jelzett, hogy be szeretne menni a helyére, na persze volt mikor kergetni kellett :) ...de ez benne van a pakliban , nekünk egyébként nem hízott el .Tényleg hullajtja a pelyhes szõrét , ha fiú akkor vigyázni kell mert akár össze-vissza pisilhet, elég sokat kakil amit nem a legkellemesebb takarítani, ha ketrecben tartod, inkább macskaalmot rakjatok neki a ''wc-jéhez''mert a faforgácsot nehezebb takarítani...Szerintem érdemes neki berakni egy külön kis wczõ helyet, a mienk megszokta és így a takarítása is sokkal egyszerûbb volt. Bocsi ha kicsit szedett vedett :D
Nekem most van másodszorra törpenyuszim.Egyik s ekarmolt meg soha, nagyon szelídek, barátságosak és nem hullik a szõrük összevissza a lakásban mivel hetente átfésüljük õket.

Nemsoká szeretnék együtt lenni a barátommal és azon gondolkodom hogy előtt e pettingelnünk kéne. Már csak azt nem tudnom hogyan vezessem rá! Vagy csak szimplán kezdeményezzek?

Szóval nem tudom mit szólna a pettinghez és érdekelne hogy mien érvek szólnak mellette. Persze ha nem akarná nem er?ltetném. Tudnátok adni pár tippet? Esetleg 1-2 tanácsot ha 1. pettingelnénk?

Legjobb válasz: Mióta vaygtok együtt?Pl ha tévéztek a szobájában vagy a tiédben kezd el simogatni nagyon gyengén a pociját a köldöke alatt,aztán gombold ki a nadrágját és fogd meg neki.Aztán ha elég bátor vagy kérd meg h õ is csináljon jót.mi csináltuk szex elõtt de nem emléxem rá:S

Mióta vaygtok együtt?Pl ha tévéztek a szobájában vagy a tiédben kezd el simogatni nagyon gyengén a pociját a köldöke alatt, aztán gombold ki a nadrágját és fogd meg neki.Aztán ha elég bátor vagy kérd meg h õ is csináljon jót.mi csináltuk szex elõtt de nem emléxem rá:S
Igen valami ijesmit tegyetek de ha nem mered kigombolni a nadrägot az se gond simogasd elöször a nadrägon keresztülÉs kérdezd meg nincs e utba a nadräg és lefogja venniÉs hogy ö is simogasson meg a melleidet és haladjon lefele
Érvek szerintem: jobbak kiismeritek egymást testét, kinek mi tetszik, aztán ha a fiú újjal csinálj a lánynak, s néha úgy mond így edzetek, szerintem nagyobb a valószínûsége, hogy az elsõ behatolás nem lesz fájdalmas, aztán meg igen izgalmas szerintem.Igen, szerintem is simivel-csókokkal kell kezdeni, mikor kettesben vagytok, s majd alakul, mikor látod a pozitív reakciót, s õ is veszi a lapot, mehettek egyre lejjebb, egyre kevesebb ruci.. Aztán ha oda kerül a sor, fontos, hogy a lány bizti nedves legyen, és fel legyen izgulva, a csávó meg ne be akarjuk hupsz ugrani, hanem óvatosan kell lassan-lassan bepróálkoznia, ha látjátok, hogy még nem megy, mert a lány még tart és összehúzza akartlanul is hüvelyét, ne erõltessétek, mert csak kellemetlen lenne. Legközelebb már menni fog. Nekünk így volt, s se nem fájt, se nem vérzett nekem az elsõ. S ez fontos szerintem, hosszú távon, a lány a fiúhoz jobban kötõdik is, meg azért részben meg is határozhatja a késõbbiekben a lány hozzáállását az egészhez. Kívánom hogy érezzétek jól egymást! :)
A kérdező hozzászólása: Már majdnem egy éve vagyunk együtt, és még mindketten szüzek vagyunk. De úgy mégis mien érvek szólnak mellette? És köszönöm az eddigi válaszokat!
Nem igazán értelek...Petting nélkül a sex sem megy, mert nem leszel elég nedves és fájni fog. Az elsõ együttlét elõtt jobb, ha megismeritek egymás testét a pettingek során. Számodra hasznos a nedvesedés szempontjából, ha pl. csókolgatja a nyakad, melleid, simogatja a hátad, combod, hasad. Számára is izgató a simogatás. Pl. a párom nagyon élvezi, ha nagyon finoman az alsónadrágon keresztül vakargatom a péniszét. Rögtön áll a zászló :D Az orális szex is nagyon hasznos mindkét félnek.

Nemsokára megyek fesztiválozni, és jól szeretnék kinézni. Kicsit újra magamba szeretném bolondítani a pasimat. Szerintetek mit lenne célszerű felvennem?

Fesztiválra mik a legjobb,legcélszerűbb viseletek?

Legjobb válasz: Attól függ mennyit akartok ott lenni. Ha több napra mentek akkor a kényelem az elsõdleges szempont.

Attól függ mennyit akartok ott lenni. Ha több napra mentek akkor a kényelem az elsõdleges szempont.
A kérdező hozzászólása: Nem fogok ott aludni, de több napra.

Nemsokára fél éve lesz, h együtt leszünk a párommal és szeretnék neki valamiféle kis meglepetést! Megfelelő lenne ez így? (bőv. Lent)

Szóval félévesek leszünk, és arra gondoltam, hogy egy kis könyvben összefoglalom neki a mi kis történetünket.(szereti ahogy írok) Viszont nem vagyok benne biztos, hogy ezt tényleg most kéne. Szóval, azon gondolkoztam, hogy lehet, hogy azt az évfordulónkra tartogatnám. Szerintetek? Ha nem ezzel, akkor mégis mivel lepjem meg?

Legjobb válasz: Ez nagyon aranyos:)Hát ,szerintem ez jó.Az évfordulóra én egy kettétörhetõ medált vennék:)16/L

Ez nagyon aranyos:) Hát , szerintem ez jó.Az évfordulóra én egy kettétörhetõ medált vennék:) 16/L
ilyen sok minden történt veletek fél év alatt.Irigyellek.Csináld!
Évfordulókor akkor elviszed vacsizni vagy veszel neki egy rózsacsokrot:) elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :) Elsõ: A medálon túl vagyunk :) Szalagavatóra kapott olyat :) Második: Rengeteg, közös dolgunk van :) Csak attól tartok, hogy akkor évfordulóra nem tudnék mit kitalálni :) és egy hosszabb sztori... nem tudom :) Talán nagyobb öröm lenne :) Nem gondoljátok?
És az milyen, hogy te szeretõt tartasz...? Pf.
Akkor látom csak én nem értem a kérdést. Tehát kerti partit szervezel, gondolom barátokkal, vagy családdal és elhívtad a szeretõdet? Ha igaz a kérdés, akkor elvileg semmi közöd, hozzá, hogy kit visz magával, mert csak dugtok, de semmi több. Nekem viszont erõsen sántít ez a kérdés és az is, hogy ennyi idõsen nem tudod értelmesen megfogalmazni.
Tuti kamukérdés. Ilyenkor kertiparti??:D
Hadd vigye! Szeretõd? Most mi a bajod hogy másik lánnyal van? Lehet hogy ha nem r.banckodnál akkor te kellenél neki barátnõnek nem egy másik lány. Úgyhogy ja! Kedvesnek kéne lenned. Meg magadba szállni egy cseppet.
Neked nincs jogod számon kérni a pasastól semmit, hiszen a hangsúly azon van, hogy csak a szeretõd. Nem a férjed, nem az élettársad, hogy el kéne az irányodba bármivel is számolnia. Melletted azt csinál, amit akar, azt töcsköl, akit akar, azzal alakít kapcsolatot, akivel akar. Úgyhogy mosolyogj csak úrinõ módjára. 25 N
Arra még nem gondoltál hogy szakítanod kéne a barátoddal? Még az elõtt hogy kiderülne hogy fél éve komplett hülyét csinálsz belõle. Ezzel jobban bántod ha kiderül, mint azzal hogy ha csak úgy simán elhagyod. Szerintem itt a legtöbbször nem is az van a háttérben hogy mennyire sajnáljuk a másikat (hiszen akkor nem csalnánk meg), hanem az hogy be vagyunk tojva attól hogy két szék között a pad alatt végezzük. Félünk váltani. Sok minden miatt. Most csak az egyszerûség kedvéért fogalmaztam TSZ/1. személyben. Én nem vagyok ilyen helyzetben hála istennek. Na az az igazi gerinctelenség szerintem ha az ember nem meri elhagyni a párját úgy hogy már másba szerelmes. Nincs tekintettel a párjára. Hiszen ki tud úgy valóban boldog lenni hogy csak szánalomból és gyávaságból van vele a másik, mi közben az már rég mással prüntyölget szenvedéllyel, szerelemmel. Ahogy a szavaidból kiveszem, ti (a háromszög) egy baráti társasággal bírtok nagyjából. Komolyan azt hiszed hogy fél év után senki nem látja rajtatok, rajtad, nem sejtik vagy tudják akár hogy ti együtt gyûritek össze a lepedõt? Biztos lehetsz benne hogy van egy-két olyan ember akinek ez nem lenne meglepetés ha napvilágot látna a sztori. Ha nem is kerül nyilvánosságra ez a dolog, elõttük még akkor is annyira, de annyira megalázod a barátodat ezzel. Ezt nem sajnálod? Mert hiába te vagy a szemükben a szemét lotyó, de a barátod meg a szerencsétlen pára akinek a barátnõjét már hónapok óta kúrogatja a haverja és neki nem tûnik fel semmi. Valamelyikkel szakíts mindenképp. Vegyél erõt magadon, mert jól látod, undorító amit teszel. Ja és csak azért ne maradj a barátoddal mert a szeretõdnek úgy amúgy nem kellesz.
A kérdező hozzászólása: Ja és nem én hívtam meg. Jön magától, vagy inkább a barátom invitálására. Kb 2 napja felhívott, nem-e gond, ha a mai napon nõt is hoz magával. Azt mondtam, h nem, felõlem aztán...... De azért hozzátettem ma: van pofája.... (tudom: nekem is....:( )
A kérdező hozzászólása: Hirtelen gondolat volt, amit gyorsan kiírtam magamból. 2, 5 év után sajnos megcsaltam a barátom, ennek már fél éve. Nem egyszerû megcsalásról szó, viszonyról. (ezt ne részletezzük, eléggé gerinctelen dolog, igen, jogosak a fricskák.) A "szeretõm" gyakori vendég nálunk, ilyen "jóbarátok" feelingben élünk, mindig van nálunk valaki, és igen: ilyenkor kertiparty. Holnap nincs meló, miért ne?? Volt itt a nõvel (randiztak/nak), elmentek moziba, és még visszajönnek... Nehezen kezelem. A párom nyilván könnyen, mivel nem akarom megbántani= nem tud semmit. ...És annak a hozzászólónak is igazat kell adjak, aki azt írta, semmi közöm hozzá. De azért furcsa... Végül, -bár sejthetitek- a kérdés nem kamu, a megfogalmazás valóban zavaros volt.
Hogy mi van?
Szeretõ meg leendõ nõ... miivaaan?
:D:D:D:D:D::D
A kérdező hozzászólása: 08:25 Teljesen jól látod a helyzetet. Leszögezem: nem vagyok szerelmes, de az biztos, hogy erõsen vonzódom hozzá. Szeretem a barátomat, de nem vagyok szerelmes, belé sem-> különben nem csaltam volna meg. fél-1 évvel ezelõtt annyira, de annyira biztosan állítottam, hogy soha nem tudnám megcsalni. Rájöttem igaz a mondás: Soha ne mondd, hogy soha! Nem kellek a "szeretõmnek", különben célzott volna rá, hogy legyek szabad. Sõt, mikor említettem neki, h véget kéne vetni a kapcsolatomnak a barátom érdekében, azt mondta, h szerinte maradjak vele. Ahogy írtad: Félek, hogy rosszul döntök. Nem attól, hogy egyedül maradok, hanem attól, hogy mégis õ az, aki kell, és erre késõn fogok rájönni. Gyáva vagyok :( Egyvalaki tudja, -ezt is kitaláltad, õ pedig a lakótársunk. (srác) Felnõtt emberek vagyunk (õ mondjuk 34), annyit fûzött hozzá: "Te dolgod"... Na nem bonyolítom tovább, azt azért még idebököm a végére, hogy tegnap éjjel itt aludt a "szeretõm", a csajjal együtt. Kijelentettem neki (tudom... teljesen jogtalanul), hogy NEM osztozom. Így talán végre vége a viszonyunknak. Köszönöm, hogy hozzászóltatok, mégha némelyik negatív is volt-érthetõ.
Szerintem az Elite a legjobb, bár a Love sem rossz.
Nálunka durex elite jött beh:) vagy a classic:)
sztem lifestyles play elég jó és fehércsoki-szerû íze van XD
4 éve használjuk a durexet párommal és eddig soha nem szakadt ki. masculannal sem volt még problémánk.
Szintén lifestylest javasolnám! Durexrõl több barátom is mesélte, hogy könnyen szakad. Nekünk a lifestyles ultra thin jött be, állítólag már-már majdnem jó érzés, ellentétben a vastagabb gumikkal.
Én is a lifestylesra szavaznék inkább.
Durex Love. Mi már egy ideje azt használjuk. Panasz még sosem volt rá (és remélem ez így is marad). Meg azért is a Love mert tök édeskés az illata. :D
Nekünk az Elite nagyon rossz volt, barátomat szorította, meg túl volt síkosítva, mondjuk elsõ szexre az lehet nemrossz, de ha a barátnõd amúgysem egy száraz alkat, akkor ezzel már nagyon fog csúszkálni. A Love-ot nem próbáltuk, de amúgy Lifestyles-pártiak vagyunk, Original tökéletes.
sztem tök mind1 mert gumiba nem az igazi hogy mondjam ném érzed a punci 'izét":D védekezést meg bármelyik megteszi... de ink vastagabbat nehogy kiszakadjon
Nekünk az Elite tökéletes.

A barátnõmnek nemsokára itt a születésnapja. Úgy szeretjük egymást mint a testvérek. Lenne valami nagyon ötletes ajándék tippetek? :-)

Legjobb válasz: Mióta ismeritek egymást? Ha vannak közös képeitek, akkor azokból csinálhatsz képes, idézetes könyvet. Miket szeret a lány?

Mióta ismeritek egymást? Ha vannak közös képeitek, akkor azokból csinálhatsz képes, idézetes könyvet. Miket szeret a lány?
Ha ilyen közel áll hozzád, akkor neked kell legjobban tudni, hogy minek örülne, és persze a pénz sem mindegy, hogy mennyit számsz rá.
A kérdező hozzászólása: Valami ötletes kézzel készített akármicsodára gondoltam :) amúgy a nagyon csajos dolgokat szereti
[link]

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!