Találatok a következő kifejezésre: Nemsoká 9 leszünk (4 db)

Nemsoká 9 hónapja leszünk 1ütt a barátommal és szerintem vmi nem oké vele. Nem mondta eddig egyszer se h szeret vagy hiányzok neki. Ez miért lehet?

kérdeztem t?le párszor hogy miért nem mondja azt mondta hogy nem szereti mondani de azt nem mondta hogy miért.mondtam neki hogy jól esne nagyon hogy ha mondaná.például ha ketten vagyunk és csak én hallom.de ez is olyan ciki vagy hogyis mondjam hogy mondom neki h mondja.megmondtam neki h többet nem mondom ha úgy érzi mondja.azóta csak párnap telt el és még mindig nem mondta.azt is mondta h néha érzi h én nem hiszemel hogy szeret.elhiszem hogy szeret de mondja és akkor is jöjjön oda hozzám ha barátokkal vagyunk.lehet már kicsit sablonos a sztori de ez van és nagyon bánt.bár inkább ne mondja és szeressen minthogy mondja minden áldott percben hogy szeret és ne legyen igaz:S

Legjobb válasz: Ilyen alkat.. Vannak olyanok, akik egyszerûen nem szokták nagyon mondogatni. De ha kicsit "erõlteted", akkor még valószínûbb, h nem is fogja mondani. Inkább ne hozd szóba többet. Mi lenne akkor, ha valamin változtatnál? Úgy értem, hogy az is sokat számít, ha nem "nyaggatod", nem kéred folyton számon, hanem kicsit lazább Vagy akkor is, ha valamibe normális esetben belekötnél. Ha egy olyan csajt tud maga mellett, aki vidám és szereti, de nem vonja felelõsségre pl., akkor könnyebben rátörhet a "kényszer", h tudassa is Veled, h szeret. Egyáltalán nem biztos, h Te az az aggódós-nyaggatós barátnõ féle Vagy, de ha az ilyenekre jobban figyelsz, akkor lehet, h használ. :)

Ilyen alkat.. Vannak olyanok, akik egyszerûen nem szokták nagyon mondogatni. De ha kicsit "erõlteted", akkor még valószínûbb, h nem is fogja mondani. Inkább ne hozd szóba többet. Mi lenne akkor, ha valamin változtatnál? Úgy értem, hogy az is sokat számít, ha nem "nyaggatod", nem kéred folyton számon, hanem kicsit lazább Vagy akkor is, ha valamibe normális esetben belekötnél. Ha egy olyan csajt tud maga mellett, aki vidám és szereti, de nem vonja felelõsségre pl., akkor könnyebben rátörhet a "kényszer", h tudassa is Veled, h szeret. Egyáltalán nem biztos, h Te az az aggódós-nyaggatós barátnõ féle Vagy, de ha az ilyenekre jobban figyelsz, akkor lehet, h használ. :)
Így van, mindannyian mások vagyunk. :) Remélem, hogy ez tényleg segít valamennyit! Csak egy példa arra, amikor a csaj kevésbé számonkérõs-aggódos : Egyik bnõm pasija elment bulizni, ami persze a lánynak nem esett jól, mert nem kérdezte, h menne-e Vele. Másnap a srác haverjai mondták Neki, h mennyire aranyos és jófej barátnõ, h elengedte a srácot bulizni Velük.. Ekkor gondolkodott el bnõm, h néha- néha vissza kell fognia magát. :D Ez nem teljesen ide tartozott, de gondoltam, h esetleg tanulságos lehet. Azt viszont muszáj megemlíteni, h nem minden pasit lehet csak így elengedni bulizni, fõleg, ha tizenévesekrõl van szó.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ:) megfogadtam hogy többet nem kérem hogy mondja mert így csak még jobban kéynszer alatt tartom ami nem jó és félek h elõbb-utóbb megun amit nem szeretnék mert imádom:) úgyh addig várom amíg nem mondja.de amúgy tényleg van ilyen h ilyen a természete.mindannyian mások vagyunk:)
Szija! Léteznek ilyen pasik akik nem mondják de h ketesbe mért nem mondja neked ezt nem értem még ha a haverjai elott vagy az okéé. Hát figyuzz szerintem 1-2nap után simán mond neki azt te h Szeretlek és utána rogton kérdezz rá h szeretsz? ha igennel válazsol kérdezz rá h miért nem mondja azt h szeretlek annyira nehezen esik neki? ugy oszintén 9 honap az sok idõ. én barátom 1honap után folyamatosan mondja h szeretlek akkár a barátjai elott és amikor én nem mondom neki akkor is mondja. mondta h ritka az ilyen pasi aki ennyiszer mondja h szeretlek és méghozzá magátol. most vagyunk egyutt 3honapja:d de 9 honap után én elvárnám 1 nap h annyit ejcsen ki a száján h szeretlek
waze az uccso dolog amit egy pasi akar h ezzel a SZEREEEEEECCCC????? fossal nyaggassak ejelnappal mia fontosabb neked h szeressen v h kimondja??!? szeresd te es kesz!!! kvra mind1 h kussol e ha belul szeret es ezt erzed ha ugyanazt varod el tole mint amien te vagy akkor magadba vagy szerelmes nem bele

Félénk típus vagyok, de nemsokára 18 leszek és még 1 barátnőm se volt. Ráadásul van a suliban egy 9-es lány aki már 2 hónapja tetszik, de nem merem felszólítani, mert egyrészt kissé félek a kudarctól, másrészt mert sosincs egyedül. Mit tegyek?

Viszont nemrég ? jelölt meg MyVipen, de azóta semmi egyéb nem volt.Ez a MyVipen való megjelölés jó alkalom egy kiindulásipontnak a továbblépéshez??

Legjobb válasz: Nyugodtan menj oda hozzá! Én csaj vagyok 11 évfoylamos és van egy 12 évfolyamos srác aki nagyon tetszik nekem se volt még pasim de a szalagavatón én tûzõm fel a szalagját na meg remélem össze is jövünk mert vele még a szûzességem is elveszteném ha odaági jutnák akár az elõs alkalommal mikor elmennénk egymáshoz Remélem segítettem neked,nem kell félned!

Nyugodtan menj oda hozzá! Én csaj vagyok 11 évfoylamos és van egy 12 évfolyamos srác aki nagyon tetszik nekem se volt még pasim de a szalagavatón én tûzõm fel a szalagját na meg remélem össze is jövünk mert vele még a szûzességem is elveszteném ha odaági jutnák akár az elõs alkalommal mikor elmennénk egymáshoz Remélem segítettem neked, nem kell félned!
Akkor irjál neki rögtön!!!!!! AZONNAL! Szorítot! :) SOK SIKERT
Szerintem is irj neki és hivd el moziba mi is igy jöttünk össze a párommal azt mondta ha kinos lett volna és visszautasitom akkor azt mondja csak barátként akart eljönni velem. De én igent mondtam és 5 éve nem tudom lerázni :) Csak lazán! Sok sikert
Mindenképp irj neki! a net a legjobb dolog mert még odasem kell menned hozzá! kérrdezd meg esetleg nem e szeretne elmenni vled valahova mert szeretnéd jobban megismerni. és ha nemet mond neis lehet ciki mert te gondolhattad ugy is h mint barátot megismerni. írj neki! szerintem rendben lesz a csajok buknak az idõsebb pasikra ! hajrá!
Na MI Lett??
Megerõszakolta. :)
Szerintem ülhet, az a fél kiló már nem számít.
Az én lányom másfél évesen volt 9 kg, de olyan hosszóú volt, hogy 9 hónaposan muszáj voltunk autósülést venni. messze volt akkor a kilenc kilótól még nagyon. A gyereket érdemes belepróbálni az ülésbe mielõtt megveszed, lehet, hogy túl nagy lesz neki ez a tág kategóriás ülés. (én nem is vagyok híve ezeknek az üléseknek de ugye nem ez volt a kérdés...)
Nekem most 8 hós a kislányom és autósülést kellett neki venni, (8.4kg)hisz lelógott bõven már qa lába a hordozóba. Ha hozzáér az autó háttámlájához a lába már nem használható. Kislányom stabilan ül már egy hónapja, amúgy meg a legtöbb ilyen ülés 3 fokozatban dönthetõ.
Ja, 9-25-ig vettük, az nem olyan nagy minbt a 9-36-ig.
Szerintem simán beleültetheted.


Nagyon gázos a gumicsizma? ( értelmes válaszokat kérek ) Nha szóval 9. -es vagyok és nemsokára lesz az avató, és azt a feladatot kaptuk, hogy holnap gumicsizmába kell suliba menni :S

Vettem a deichmannba egy szürke-rózsaszín kockásat, ami úgy nem olyan ronda szerintem. Ha esik az es? felvegyem? :S Rózsaszín nacit és fekete b?rdzsekit vennék fel hozzá.

Legjobb válasz: Sztem ez így tökjó, és ha esik az esõ aznap reggel akkor még praktikus is:P 17/L

Sztem ez így tökjó, és ha esik az esõ aznap reggel akkor még praktikus is:P 17/L
nem tudom a körülötted lévõk hol élnek, de mostanság divatos a gumicsizma...
A kérdező hozzászólása: jah köszii:) am nekünk is van más mert munkavédelmi sisakot is kell felvenni de éna megoldom úgy , hogy egy barbi kalapot felveszek ilyne minit "barbie falvai munkavédelmi sisakként " elvégre nem akaorm , hogy komplett hülyének nézzenek a buszon:S
Szia! Szerintem egyáltalán nem gázos, nekem is van (fekete, fehér virágokkal), igaz most külföldön élek, és itt amúgyis õrült a divat, szóval sok lány rózsaszínû gumicsizmát vesz fel szoknyával és úgy mennek plázázni. Szóval hord nyugodtan.
Teljesen jó:D És szivatásnak meg elég lightos, szal örüljetek:P Nekünk annak idején kisbabának kellett öltözni pelussal meg mindennel és vödörben kellett suliba vinni a cuccainkat:P
A kérdező hozzászólása: Köszönöööm:) Várok még válazsokat:D AMúgy senki nem vett erre külön normális gumicsizmát, de én azért vettem , mert amúgy is szeretném majd hordani, csak nemtudom, hogy nem hiszik-e majd azt , hogy még mindig azthiszem , hogy az a feladat nah mind1 :) :P
énis kibirtam..de ahogy leirtad h mennél, egyáltalán nemgááz.sõt egész csini lehet.
Nekünk is otthonkában és gumicsizmában kellett lenni, kibírtuk. Az avatónak az a lényege, hogy ciki legyen, nálunk még az új tanárokat is megszivatják az elsõsökkel együtt.
szerintem tök nyugodtan felveheted :D én most vagyok 12.es..9.be nekünk otthonkába és gumicsizmába kellett menni..nekem eszembe se jutott h vmi mintásat vegyek fel :D de lehet akkormég nemis volt xd
A kérdező hozzászólása: 19:31-es AZ szép lehetett !!:D
Sztem egész nyugodtan menj abban! Nem is néz ki rosszul sztem, meg ha nem abban mész, szemetszúrsz a felsõéveseknek és te kapod majd az egyél csokit bekötött szemmel a suli legrondább pasijáról tipusú feladatokat.... Én anno marilyn monroe parókában napszemüvegben járókerettel mentem suliba aznap
A kérdező hozzászólása: Amúgy totál nemtudom, hogy most mit csináljak :S
A kérdező hozzászólása: Köszii:) csak azért mert mindenki azt mondja, hogy miylen gázos, meghogy a parasztok hordják. De amin van minta az már jobb, meg ha már megvettem nem akarom , hogy ott áljon a szekrényben :)
szerintem sem gáz : D ha az a feladat ;) az lenne a ciki ha fekete, zöld (sáros)-ba mennél.xd mint aki ganézott.>< amugy nekem kimondottan tetszik a mintás gumicsizma : D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!