Találatok a következő kifejezésre: Nemreg elcsapott BKV-busz. Egy (1 db)

Nemreg elcsapott egy BKV-busz. Egy tanulojarat soforje hibazott bazi nagyot. Hol tudom ertesiteni a tarsasagot, hogy szabaduljanak meg tole?

Biciklivel voltam es hatulrol csapott el. Meg jo hogy nem tortent semmi bajom. Teljesen vilagos ki volt a hibas. En nem is lattam ot, hisz mogulem kozeledett, ugyanabban a savban, fekezes nelkul. Azert sodort el, mert nem volt kedve megvarni mig tulhaladok az ut lehajtoagan, amin o le akart fordulni jobbra. Allitasa szerint "indexelnem" kellett volna (mikozben egyenesen haladtam biciklivel:).

Legjobb válasz: így utólag már nem sok mindent tehetsz. tanuk kellenének. ha nem tudod bizonyítani, akkor rágalmazás. akkor ott kellett volna, rendõrt hívni, tanukat kersni stb. írhatsz nekik ugyan egy levelet, de szerintem nem sok eredményt fogsz vele elérni.

így utólag már nem sok mindent tehetsz. tanuk kellenének. ha nem tudod bizonyítani, akkor rágalmazás. akkor ott kellett volna, rendõrt hívni, tanukat kersni stb. írhatsz nekik ugyan egy levelet, de szerintem nem sok eredményt fogsz vele elérni.
A kérdező hozzászólása: Egy benzinkutas srac latta a balesetet es ki is jott segiteni. Szoval egy tanu mar van. Sajat erobol persze nincs se idom se kedvem pereskedni, utanajarni. De a BKV-nal kell lennie egy olyan lehetosegnek, hogy vissza tudjak nezni, melyik busz mikor merre jart es eppen ki vezette. Tanulo vagy kezdo soforokkel kapcsolatban ez jo visszajelzes arra nezvest, hogy mennyit hibazott az utakon az adott sofor. Ha esetleg egy buszvezetore tobb negativ visszajelzes erkezik, akkor attol gondolom megvalik a tarsasag. Nem? Mint a pincer es panaszkonyv esete. Eselytelen, hogy visszakeressek a csavot?
18 év körüli???? Az érdekes mert a D kategóriás jogosítványt 21-éves korban lehet elkezdeni és ráadásul nem is a BKV-nál, oda már úgy kell menni hogy megvan.
Kérdem én, tanulójárat: hol volt az oktatója?
A kérdező hozzászólása: ^^ Nem tudom hogy tanulojarat volt -e. De mivel este 11.30-kor az Orczy uton csaptak el egy ures Ik260-assal, amit egy 18 eves alacsony edukaltsagunak tuno cigany szarmazasu kolok vezetett, valoszinuleg nem menetrendszerinti jaratrol van szo. Vagy talan elkototte a hulyegyerek a buszt? Es is belefer.
A kérdező hozzászólása: ^^ Koszi a tanacsokat. Mennyi az ugyvedi orabered?
Fölösleges a BKV-nak írni, egy tahó paraszt társaság, vigyázz mert még a végén rádküldik a szekuritis embereiket és bevágják az orrod. Komolyan írom, hogyha esetleg van papírod a sebesülésrõl amit szereztél (feltéve ha olyan jellegû sérülés, hogy kórházba vagy orvoshoz kellett fordulni) akkor kezdhetnél valamit ez ellen, de ne várj csodákra. :\
És így keletkeznek az urban legendek... A 18 évesnek tûnõ, a cigánynak tûnõ és hasonló dolgok nem éppen segítenek az ügy tisztázásába. Hibáztál ott és akkor, amikor a helyszínre nem hívtál rendõrt. A BKV pedig szinte biztos, hogy nem fog lépni ez ügyben. Õ költött azért, hogy az a gyerek sofõr legyen... Általában nem is keveset. Úgyhogy nem érdeke az, hogy "eltávolítsa". Meg hát ugye presztízsveszteség az is, ha azért rak ki egy fiatal sofõrt mert nem tud vezetni. Írj a BKV-nak, de ne várj csodát.
A kérdező hozzászólása: Banyek! Ha valaki nem serul meg egy balestben, akkor az mar nem is baleset. Ha a hibas fel cserbenhagyja a elgazoltat es elhuzza a csikot, akkor meg sem tortent. Ha a sertett felnek nincs ideje pereskedni, akkor az idiota tettes, masnap ugyanugy gazolhat es olhet, mert nem vonjak felelossegre. Gaz. Terfigyelo kameras felvetel amugy siman lehet hogy keszult rola, mert a nyolcadik kerulet azon a felen rengeteg kamera van. De hogy elovegyek a felvetelt, megalapozott bunesetet kell felmutatni. Life's shit.
Te szabályosan közlekedtél? Mármint kivilágítva elõl, hátul, a kijelölt helyen kerékpároztál? A helyszínt elhagytad. Egy tanú nem tanú. Látleleted nincs, ha jól értem, nem történt olyan bajod, amihez látlelet szükségeltetik. Az hogy cigányképû, még felhozható ellened is, mint diszkriminatív megkülönböztetés. A BKV nem fog veled foglalkozni. Egy cég áll majd szemben egy emberrel, aki te vagy. Legközelebb ha ilyesmi történik, akkor rendõrt hívsz, a sofõrt megkéred, ne menjen el, amíg az intézkedés meg nem történt. Megjegyzed a busz rendszámát, számát, vagy nevét. Akkor tudsz hivatalosan is intézkedni. De útólag.....

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

HParkolóban van szabály, az úton közlekedésre? Ha belém jönnek, az az Õ hibájuk lesz nem?

Tesco parkoló. Sok-sok sor van. Van ahol többen vannak, bejáratoknál, van ahol alig áll 1-2 autó. Megyek az úton, és sokan keresztben átvágnak 4-5 soron a parkolóhelyeken.
Ha most én megyek a sorok közötti úton, és egy barom így spórolja meg az utat, és belém jön, azért felelni fog nem?

2

Szabálytalanul parkoló autós, kit hívjak?

Pl. veszélyes helyen áll meg, vagy elállja egy parkoló bejáratát. Kit lehet ilyenkor hívni? Ér valamit ha lefényképezem?

1

A 2010 es Kresz gyakorló jó még az idén?

2

Vélemények az Air France járatairól?

8

SOS! Hogy kell Budapesten, vagy nagyobb belvárosokban vezetni? Nekem nem megy. Elment a kedvem. Nem való ez nekem?

Nem vagyok vidéki, pesten csináltam jogsit, és sokszor vezetek a 16-17. kerületben, illetve a környező kisebb városokban.
Azzal tisztában vagyok, hogy vezetnek Budapesten, mire kell figyelni, de arra nem, hogy a Budapest belvárosában hogy kell!
Nem sokat vezettem, a belvárosban, de durva volt!
Sokan mennek váltogatják a sávokat, hogy előrébb jussanak, bevágtak elém index nélkül.
Mentem, és egyszer csak, azt látom, hogy a 2 sáv egyszerűen 5 felé alakul...
1 balra, 2 egyenesen, 1 jobbra +1 buszsáv.
Én meg a belsőben mentem, ahol balra kell kanyarodni, benéztem, vissza akartam sorolni egyenesre, és nem engedtek, feltartottam mögöttem, rám dudáltak, akkor kicsit jobban határozottabban kezdtem behúzódni jobbra, és akkor meg az dudált rám, majd elhúzott előttem kikerülve, és bemutatott.

Jó, béna voltam, lehet figyelnem kellett volna a táblákat, de mindenki rohant, meg váltogatta a sávokat, nem az út széli táblákat néztem!

Szörnyű ami itt folyik!
Elment a kedvem a Budapesten belvárosban való vezetéstől!
Hogy lehet azt megszokni? Meglehet?
Most én voltam béna, tudom.
De van erre valakinek tippe? Hogy mit csináltam rosszul, mire kellett voina figyelnem? Ha idegen helyen vagyok, és sok sáv van, mit kellett volna tennem?
Vagy inkább hagyjam, a belvárosba való vezetést?

5

Az oroszok, azt látom durván vezetnek, de jobban tudnak hóban vezetni mint mi nem?

Kicsit nagyobb hó esik náluk, mint itt...

6

Miért így m, ennek le az úton? Jó ez a módszer? Mi a hibájuk, ha van?

http://www.youtube.com/watch?v=qZ12V2Gf3NU

Kifordítják az első kereket oldalra. Ilyet nem sok embertől láttam még.

6

Viacolort lehet sózni télen?

Arra lennék kíváncsi hogy nem e marja meg a só.

2

Kivan rakva 30 as tábla, mert néha csinálják az út szélén a padkát. Mindenki így is 50 fölött megy. Oda kiállhatnak mérni?

Csak nem állnak oda ki, vagy de?
Mert az út jó, 3 hónapja aszfaltozták az egészet, lett rajta biciglisáv oldalt, meg minden.
Mos néha csinálnak valamit az út szélén géppel, meg kézzel.
Ilyenkor kivan rakva 30 as tábla 50-100 méterenként.
Azért senki nem megy lassan.
Oda nem fog kiállni a rendőrség mérni?

4

Ti milyen vezetestechnikai tanacsokat adnatok egy kezdo sofornek, hogy biztonsagos es jo sofor legyen? Pl mikor gyorsitson ki kanyarbol, kanyar elott vagy kozben valtson?

es ehhez hasonlokra gondolok

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!