Találatok a következő kifejezésre: Nemreg elcsapott BKV-busz. Egy (1 db)

Nemreg elcsapott egy BKV-busz. Egy tanulojarat soforje hibazott bazi nagyot. Hol tudom ertesiteni a tarsasagot, hogy szabaduljanak meg tole?

Biciklivel voltam es hatulrol csapott el. Meg jo hogy nem tortent semmi bajom. Teljesen vilagos ki volt a hibas. En nem is lattam ot, hisz mogulem kozeledett, ugyanabban a savban, fekezes nelkul. Azert sodort el, mert nem volt kedve megvarni mig tulhaladok az ut lehajtoagan, amin o le akart fordulni jobbra. Allitasa szerint "indexelnem" kellett volna (mikozben egyenesen haladtam biciklivel:).

Legjobb válasz: így utólag már nem sok mindent tehetsz. tanuk kellenének. ha nem tudod bizonyítani, akkor rágalmazás. akkor ott kellett volna, rendõrt hívni, tanukat kersni stb. írhatsz nekik ugyan egy levelet, de szerintem nem sok eredményt fogsz vele elérni.

így utólag már nem sok mindent tehetsz. tanuk kellenének. ha nem tudod bizonyítani, akkor rágalmazás. akkor ott kellett volna, rendõrt hívni, tanukat kersni stb. írhatsz nekik ugyan egy levelet, de szerintem nem sok eredményt fogsz vele elérni.
A kérdező hozzászólása: Egy benzinkutas srac latta a balesetet es ki is jott segiteni. Szoval egy tanu mar van. Sajat erobol persze nincs se idom se kedvem pereskedni, utanajarni. De a BKV-nal kell lennie egy olyan lehetosegnek, hogy vissza tudjak nezni, melyik busz mikor merre jart es eppen ki vezette. Tanulo vagy kezdo soforokkel kapcsolatban ez jo visszajelzes arra nezvest, hogy mennyit hibazott az utakon az adott sofor. Ha esetleg egy buszvezetore tobb negativ visszajelzes erkezik, akkor attol gondolom megvalik a tarsasag. Nem? Mint a pincer es panaszkonyv esete. Eselytelen, hogy visszakeressek a csavot?
18 év körüli???? Az érdekes mert a D kategóriás jogosítványt 21-éves korban lehet elkezdeni és ráadásul nem is a BKV-nál, oda már úgy kell menni hogy megvan.
Kérdem én, tanulójárat: hol volt az oktatója?
A kérdező hozzászólása: ^^ Nem tudom hogy tanulojarat volt -e. De mivel este 11.30-kor az Orczy uton csaptak el egy ures Ik260-assal, amit egy 18 eves alacsony edukaltsagunak tuno cigany szarmazasu kolok vezetett, valoszinuleg nem menetrendszerinti jaratrol van szo. Vagy talan elkototte a hulyegyerek a buszt? Es is belefer.
A kérdező hozzászólása: ^^ Koszi a tanacsokat. Mennyi az ugyvedi orabered?
Fölösleges a BKV-nak írni, egy tahó paraszt társaság, vigyázz mert még a végén rádküldik a szekuritis embereiket és bevágják az orrod. Komolyan írom, hogyha esetleg van papírod a sebesülésrõl amit szereztél (feltéve ha olyan jellegû sérülés, hogy kórházba vagy orvoshoz kellett fordulni) akkor kezdhetnél valamit ez ellen, de ne várj csodákra. :\
És így keletkeznek az urban legendek... A 18 évesnek tûnõ, a cigánynak tûnõ és hasonló dolgok nem éppen segítenek az ügy tisztázásába. Hibáztál ott és akkor, amikor a helyszínre nem hívtál rendõrt. A BKV pedig szinte biztos, hogy nem fog lépni ez ügyben. Õ költött azért, hogy az a gyerek sofõr legyen... Általában nem is keveset. Úgyhogy nem érdeke az, hogy "eltávolítsa". Meg hát ugye presztízsveszteség az is, ha azért rak ki egy fiatal sofõrt mert nem tud vezetni. Írj a BKV-nak, de ne várj csodát.
A kérdező hozzászólása: Banyek! Ha valaki nem serul meg egy balestben, akkor az mar nem is baleset. Ha a hibas fel cserbenhagyja a elgazoltat es elhuzza a csikot, akkor meg sem tortent. Ha a sertett felnek nincs ideje pereskedni, akkor az idiota tettes, masnap ugyanugy gazolhat es olhet, mert nem vonjak felelossegre. Gaz. Terfigyelo kameras felvetel amugy siman lehet hogy keszult rola, mert a nyolcadik kerulet azon a felen rengeteg kamera van. De hogy elovegyek a felvetelt, megalapozott bunesetet kell felmutatni. Life's shit.
Te szabályosan közlekedtél? Mármint kivilágítva elõl, hátul, a kijelölt helyen kerékpároztál? A helyszínt elhagytad. Egy tanú nem tanú. Látleleted nincs, ha jól értem, nem történt olyan bajod, amihez látlelet szükségeltetik. Az hogy cigányképû, még felhozható ellened is, mint diszkriminatív megkülönböztetés. A BKV nem fog veled foglalkozni. Egy cég áll majd szemben egy emberrel, aki te vagy. Legközelebb ha ilyesmi történik, akkor rendõrt hívsz, a sofõrt megkéred, ne menjen el, amíg az intézkedés meg nem történt. Megjegyzed a busz rendszámát, számát, vagy nevét. Akkor tudsz hivatalosan is intézkedni. De útólag.....

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Valamilyen szabály utal-e arra, hogy a gyerek meddig használhatja kocsiban elhelyezett ülésmagasítót? Gyakorlatilag már nem kéne, de a becsatolt biztonsági öv (legalsó állásában is) az álla alatt van.

3

Elsősegély vizsga Veszprém megyén belül hol?

sziasztok! Végre sikerült a forgalmi vizsga, már csak ez van hátra. Tanfolyamon voltam már Pécsett, csak az EÜ vizsga van hátra, amit nyáron meg szeretnék csinálni. Lehetőleg Ajkán, Veszprémben vagy Balatonfüreden. Keresgéltem a vöröskereszt honlapján időpontokat, meg a googleban, de csak 2012-es dátumú időpontokat találtam. Ötlet, hogy hol tudnám megnézni?

2

Halad egy miniszteri konvoj egy kereszteződés felé, azonban az útjukat keresztezi egy szirénázó mentőautó, a miniszteri konvoj ilyenkor megáll, és elengedi a mentőt, avagy a mentő áll meg amíg elmegy a konvoj?

7

A hátulról belefutásos balesetnél semelyik autót nem fogja meg a fék?

Arra gondolok, hogy a videókban amikor valai áll a pirosnál, és nyomja a féket(látszik hogy ég az összes féklámpa) és mondjuk nem gyorsan, de bele rohannak hátulról, akkor az összes ilyen autó előre gurul egy csomót.

Az azért van,. mert a fék nem tudja megfogni a hirtelen lökést?

6

Műszaki vizsgán a Mozikban kérik-e a láthatósági mellényt?

2

Ti át szoktatok menni a piroson gyalog?

Van nálunk egy kereszteződés, ilyen négyes, vagy nem tudom hogy mondják. A legkisebb utcában nincs is lámpa csak ugye a gyalogosoknak. Ott szoktunk átmenni. Van olyan, hogy két piros alatt nem jön semmi, abban az utcában szinte csak célforgalom van. Mindig megnézem, hogy az utcából jön-e valami, elég messzire lehet látni. Aztán megnézem, nem indexel-e arra valaki, vagy hogy szemből jöhet-e valaki, és ha nem, megyek. Nagy felelőtlenség?

9

Megnyitották már Esztergomban a Mária-Valéria hidat?

Ha nem nyitották meg, akkor melyik szervnél lehet ez után érdeklődni?

2

Ha lakott területen kívül megyek egy robogóval kell-e viselnem láthatósági mellényt?

4

Ha biciklisávban haladok az úttesten, nincs külön lámpám, akkor az autósoknak szóló lámpa érvényes rám is?

Friss budapesti bringás vagyok, és ma az Alkotmány úton haladtam a rakpart felé a biciklisávban. Az egyik keresztutcánál pirosra váltott a lámpa. Megálltam a sávban, és közben két cangás húzott el mellettem, az egyik elég csúnyán vissza is nézett, de nem mertem átmenni (nem jött semmi, de mégis az úttest része a biciklis út).

Azt nem tudom megmondani, melyik kereszteződés volt, de biztos, hogy nem volt külön lámpa, és én úgy tudom, hogy ilyenkor az autósok lámpája vonatkozik rám, hiszen a cangaút is az úttesten volt...

Így van ez, és a két másik biciklis volt szabálytalan, esetleg én tartottam fel indokolatlanul a forgalmat?

4

A kressz engedi, h vezetés közben fejhalgatót használjak?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!