Találatok a következő kifejezésre: Nemrégen veszítettem a szüzességem, és (4 db)

Miért dörzsöl? Nemrég veszítettem el a szüzességem, és mikor a barátommal szexelünk egy idő után nagyon dörzsöl odabenn. :S

Pedig elég hosszú az el?játék is és ennél jobban már nem tudna felizgatni...viszont kb 5 perc után érzem, hogy dörzsöl...akkor is mikor ujjal csinálja...

Legjobb válasz: Nem vagy elég nedves.

Nem vagy elég nedves.
A kérdező hozzászólása: de az elején úgy feligat hogy húúh olyik össze-vissza...akkor mit csináljunk h elég nedves maradjak?
sztem nem vagy elég nedves
próbáljátok síkósítóval
Szépen kötik az ebet a karóhoz, magyarázat nélkül. :) Na, szóval a nedvesedés mértéke nem csak attól függ, hogy mennyire izgat fel a barátod. Van, aki alapból kevésbé nedvesedik, és ilyenkor tényleg szükséges a síkosító. Persze az is lehet, hogy elég nedves vagy, csak nem olyan csúszós az "anyag" :) Csak arra ügyeljetek a választásnál, hogy vízbázisú legyen, mert az olaj kikezdi a latexet és könnyen kiszakadhat az óvszer (ha azzal csináljátok). :)
Sikosító kell neked.... 23F

Nemrégen veszítettem el a szüzességem, és szeretnék a páromnak örömet okozni valahogy, mit tegyek?

Szeretném ?t valahogy jobban felizgatni, de orálisan nem akarom kielégíteni mert attól egy kicsit undorodom. Ha a kezemmel izgatom a péniszét az elég? s van más lehetöség is??

Legjobb válasz: Fõzzél!

Fõzzél!
fözés sztorno! megértem orális dolgot.énis igy gondoltam ngyon sokáig..meg h mennyire nem higénikus..esetleg fürödjetek együtt ha nagy a kadáotok ha nem akkor zuhi és akkor esetleg kényeztetheted:) és majd hozzá szoksz
Szeirntem, ha undorodsz az orálszxtõl, akkor még nem voltál felkészülve az egészre. Ha igazán szereted a barátodat és igazán kívánod a szexet, akkor nem lenne ez. Amiatt meg ne aggódj, hogy még nem tudsz annyir aa kedvében járni, gondolom õ nem volt szûz, és majd bevezet a "tudományba". Ha szeret, türelmes lesz veled. Az a fontos, hogy mindig meg tudjatok besézlni egymással mindent. Még azt is, hogy te még nem szívesen elégíted ki orálisan. Viszont akkor ne is várd vissza.
Szerintem akár már egy szexibb ruha is nagyon izgató, szóval próbálkozhatsz hasonlóval. Vagy hogy magamból induljak ki, azt is szeretem amikor a barátnõm szerepet játszik :) , szóval nem feltétlen kell az orál legyen. Ahogy elõttem írták, az együtt zuhanyzás / fürdés is jó. Vagy akár masszázsolajjal is próbálkozhatsz, mondjuk ott inkább neki lenne a feladata hogy minden porcikádat bekenje :)
Szerintem nem baj ha nincs kedved az orálhoz, nekem is így volt és amikor felkészülnek éreztem magam akkor tettem csak meg, nem szabad erõltetni. Ezt a pasival is nyugodtan megbeszélheted. Szóval szerintem az okoz neki örömet ha leülsz vele önszántadból meccset nézni és még egy pohár/üveg hideg sört is nyomsz a kezébe és simogatod a pociját. :D A viccet félretéve szerintem kézzel is jól lehet izgatnia péniszt, amennyiben erre gondoltál, amit az én párom a leginkább szeret az a makk azon része ahol a két fele találkozik, a bemetszés vagy mi, remélem érted, szóval azt imádja ha simizem, a síkosítás végett nyál vagy síkosító használata ajánlott aztán meg ami kijön belõle. De a masszázs, a puszik, csókok, simogatás is bejön nem kell egybõl a "lényegre" térni.
vond be a barátnõdet, hátha õ megmutatja milyen élvezetes az orális szex

Nemrég veszítettem el a szüzességem a barátommal, és nagyon fájt véreztem is. Az mormális h nagyon véreztem?

6hónapja vagyunk együtt, de nagyon megbántam, hogy lefeküdtünk. Kinevetett azért mert nagyon véreztem és még a fal is véres lett. De hát én errõl nem tehetek. Ez nem az õ. Hibája volt, hogy véreztem? Mert nem vol gyengéd? És egyáltalán nem volt romantikus, nem így terveztem. Normális dolog hogy még a fal is véres lett?

Legjobb válasz: Ezért kinevetett?! Uristen szánalom lehet.-_-

Ezért kinevetett?! Uristen szánalom lehet.-_-
Kérdezõ, javaslom, hogy sürgõsen hagyd ott azt a vadállatot, mert a késõbbiekben még óriási problémáid lehetnek vele. Nagyon borzalmas, hogy kinvetetett, meg az is, hogy nem volt gyengéd. Egy önzõ ember, minden bizonnyal csak az érdekli, hogy neki jók legyenek a dolgok, és nagy ívben tesz arra, hogy másnak jó-e vagy sem. Én azt nem értem, hogy lehetsz együtt fél éve, egy ilyen emberrel, azt meg végképp nem, hogy hogy adhattad neki oda a szüzességed? Mindenesetre, ezen már nem lehet változtatni, viszont ha otthagyod azt az embert, akkor jóra fordulhatnak a dolgok. Tiszta szívbõl kívánok neked egy olyans srácot, aki majd megtanít arra, hogy mi a valódi szeretet.
Szerintem attól függ, h gáz-e az ha a fal véres, h hogyan került oda a vér...
Engem nem a fal érdekelne -.-
mond el neki és ha nagyon dühös vagy rá (és egy bunkó) mond hogy szar volt de majd írd le mi történt. ugyan én még szûz vagyok de ha beszól vágd pofán nem a te hibád ez ezzel jár (legalábbis így olvastam)
A kérdező hozzászólása: Koszi utolsó kommentelõ:)
Az õ hibája, nehogy magadat hibáztasd! Nem csináltál semmit rosszul! :)
A kérdező hozzászólása: Ez az õ hibája vagy inkább nekem szégyen?
Nem, nem gáz... ez szexnél mindennapos dolog... Persze, hogy GÁZ!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek is nagyon gáz hogy a fal is véres lett?
dobd ki az ilyen önzõ alakot keress olyat, aki legalább tisztel
A kérdező hozzászólása: De ez most tényleg ennyire szégyen, gáz hogy a fal is véres lett?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta még a szex elõtt, hogy azt akarja h nekem jó legyen, de pont nem így sült el.
a "pasid " csak arra figyelt hogy neki legyen jó téged meg magasról leszart -.-" #3 as voltam
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs hogy hogy történhetett, de tényleg eléggé véreztem. Nem volt túl gyengéd... 16
Mármint a szoba fala lett véres? Azt meg hogy csináltátok? O.o Persze, hogy mondd el! Hány évesek vagytok?
Tapló -.-"
A kérdező hozzászólása: Igen. És nagyon rosszul esett. De õ ezt nem veszi észre. Elmondjam neki hogy rosszul esik?
hát ha anyi vé folyt volna ki hogy a falis is véres let akor nem tudom hogy mert kevés lene ha mindeketten elvéreztetek volna :q

18 éves vagyok és nemrég veszitettem el a szűzességemet a barátommal. Az az igazság, hogy nem igazán élvezem az aktust. S fogalmam sincs mit tehetnék. Szerintetek?

Legjobb válasz: Rá kell jönnöd miért nem: Fájt? Nem voltál elég nedves? Nem lazultál el, nem volt elég hosszú az elõjáték, nem bánt veled óvatosan és kedvesen... egy csomó oka lehet.

Rá kell jönnöd miért nem: Fájt? Nem voltál elég nedves? Nem lazultál el, nem volt elég hosszú az elõjáték, nem bánt veled óvatosan és kedvesen... egy csomó oka lehet.
Az elsõt általában egyik lány sem élvezi igazán. Sõt, még a fiúk sem. Mindenki ideges, feszült és ezért nem nehéz ellazulni közben, pedig ez lenne a legfontosabb.
*nehéz ellazulni - így értettem.
senkinek nem kellemes az elsõ, ez természetes dolog
nyugi ez normális nekem is fájt az elsõ sõt utánna még egy picit a következõ alkalmakkor is, aztán elmúlt és elkezdtem élvezni, szal nyugi ha figyeltek egymásra és szeretitek egymást akkor elõbb utóbb jó lesz neked is, ja és ha vmi nem jön be azt mond meg neki, mert a szexben is fontos az õszinteség
Az elsõ pár alkalom (1-2 hónap) a megismerés idõszaka. Mindkét félnek ki kell tapasztalnia, hogy mi az, ami a másiknak tetszik, mi az, ami nem. Ez pedig eltart egy darabig... Egy idõ után mindkettõtöknek kellemes lesz a dolog, és ha tényleg szeret a barátod, odafigyel arra, mi a jó neked. (NG)
Bármi bánt vagy fáj mondd a barátodnak rögtön., mert akkor tud rajta változtatni. Utánna már nem érdemes bánkodni rajta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!