Találatok a következő kifejezésre: Nemrégen veszítettem a (8 db)

Amikor szerelmesek vagytok egymásba.
Ha tapasztalt
Amikor már össze vagytok hangolódva. Szóval összességében ha már nem szûz.
mindig jo
Amikor még szûz. Kis ártatlan, tapasztalatlan. Lehet neki 1-2 dolgot mutatni.
Nem szeretem a szuzeket problemas nyafognak stb .. egy tapasztalt lanyal persze hogy jobb

Nemrég veszítettem el a szüzességem a barátommal, és nagyon fájt véreztem is. Az mormális h nagyon véreztem?

6hónapja vagyunk együtt, de nagyon megbántam, hogy lefeküdtünk. Kinevetett azért mert nagyon véreztem és még a fal is véres lett. De hát én errõl nem tehetek. Ez nem az õ. Hibája volt, hogy véreztem? Mert nem vol gyengéd? És egyáltalán nem volt romantikus, nem így terveztem. Normális dolog hogy még a fal is véres lett?

Legjobb válasz: Ezért kinevetett?! Uristen szánalom lehet.-_-

Ezért kinevetett?! Uristen szánalom lehet.-_-
Kérdezõ, javaslom, hogy sürgõsen hagyd ott azt a vadállatot, mert a késõbbiekben még óriási problémáid lehetnek vele. Nagyon borzalmas, hogy kinvetetett, meg az is, hogy nem volt gyengéd. Egy önzõ ember, minden bizonnyal csak az érdekli, hogy neki jók legyenek a dolgok, és nagy ívben tesz arra, hogy másnak jó-e vagy sem. Én azt nem értem, hogy lehetsz együtt fél éve, egy ilyen emberrel, azt meg végképp nem, hogy hogy adhattad neki oda a szüzességed? Mindenesetre, ezen már nem lehet változtatni, viszont ha otthagyod azt az embert, akkor jóra fordulhatnak a dolgok. Tiszta szívbõl kívánok neked egy olyans srácot, aki majd megtanít arra, hogy mi a valódi szeretet.
Szerintem attól függ, h gáz-e az ha a fal véres, h hogyan került oda a vér...
Engem nem a fal érdekelne -.-
mond el neki és ha nagyon dühös vagy rá (és egy bunkó) mond hogy szar volt de majd írd le mi történt. ugyan én még szûz vagyok de ha beszól vágd pofán nem a te hibád ez ezzel jár (legalábbis így olvastam)
A kérdező hozzászólása: Koszi utolsó kommentelõ:)
Az õ hibája, nehogy magadat hibáztasd! Nem csináltál semmit rosszul! :)
A kérdező hozzászólása: Ez az õ hibája vagy inkább nekem szégyen?
Nem, nem gáz... ez szexnél mindennapos dolog... Persze, hogy GÁZ!!!
A kérdező hozzászólása: Szerintetek is nagyon gáz hogy a fal is véres lett?
dobd ki az ilyen önzõ alakot keress olyat, aki legalább tisztel
A kérdező hozzászólása: De ez most tényleg ennyire szégyen, gáz hogy a fal is véres lett?
A kérdező hozzászólása: Azt mondta még a szex elõtt, hogy azt akarja h nekem jó legyen, de pont nem így sült el.
a "pasid " csak arra figyelt hogy neki legyen jó téged meg magasról leszart -.-" #3 as voltam
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs hogy hogy történhetett, de tényleg eléggé véreztem. Nem volt túl gyengéd... 16
Mármint a szoba fala lett véres? Azt meg hogy csináltátok? O.o Persze, hogy mondd el! Hány évesek vagytok?
Tapló -.-"
A kérdező hozzászólása: Igen. És nagyon rosszul esett. De õ ezt nem veszi észre. Elmondjam neki hogy rosszul esik?
hát ha anyi vé folyt volna ki hogy a falis is véres let akor nem tudom hogy mert kevés lene ha mindeketten elvéreztetek volna :q

Nemrég veszítettem el a szüzességem, kb. másfél hónapja, Azóta aktív szexuális életet élek párommal. Mikor belekezdünk a dolgokba, akkor enyhén vérzek. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Fáj is? Mert egy baratnomnek is ez volt. Elment orvoshoz aki azt mondta nincs problema uljun kamillteaban, meg valami kremet adott neki. Elvileg amiatt volt h sokat voltak egyutt. Volt h napi 4x is.

Fáj is? Mert egy baratnomnek is ez volt. Elment orvoshoz aki azt mondta nincs problema uljun kamillteaban, meg valami kremet adott neki. Elvileg amiatt volt h sokat voltak egyutt. Volt h napi 4x is.
Csak ne használd azt a retkes párom szavat, mert kirohanok a világból!
A kérdező hozzászólása: Hát igen kicsit fáj is..
A kérdező hozzászólása: Mi bajod ezzel a szóval?:D Ha valaki a párod az azt jelenti hogy tökéletesen kiegészít.:D
Omg na ne kamu
Irritál :D
Jo tokmindegy milyen szot hasznal nem ez volt a kerdes.:) remelem segitettem 1. voltam
A kérdező hozzászólása: Igen köszönöm szépen! A barátnõm nevében írtam ki a kérést, megbeszéltük hogy elmegy nõgyógyászhoz:)

Miért dörzsöl? Nemrég veszítettem el a szüzességem, és mikor a barátommal szexelünk egy idő után nagyon dörzsöl odabenn. :S

Pedig elég hosszú az el?játék is és ennél jobban már nem tudna felizgatni...viszont kb 5 perc után érzem, hogy dörzsöl...akkor is mikor ujjal csinálja...

Legjobb válasz: Nem vagy elég nedves.

Nem vagy elég nedves.
A kérdező hozzászólása: de az elején úgy feligat hogy húúh olyik össze-vissza...akkor mit csináljunk h elég nedves maradjak?
sztem nem vagy elég nedves
próbáljátok síkósítóval
Szépen kötik az ebet a karóhoz, magyarázat nélkül. :) Na, szóval a nedvesedés mértéke nem csak attól függ, hogy mennyire izgat fel a barátod. Van, aki alapból kevésbé nedvesedik, és ilyenkor tényleg szükséges a síkosító. Persze az is lehet, hogy elég nedves vagy, csak nem olyan csúszós az "anyag" :) Csak arra ügyeljetek a választásnál, hogy vízbázisú legyen, mert az olaj kikezdi a latexet és könnyen kiszakadhat az óvszer (ha azzal csináljátok). :)
Sikosító kell neked.... 23F

18 éves vagyok és nemrég veszitettem el a szűzességemet a barátommal. Az az igazság, hogy nem igazán élvezem az aktust. S fogalmam sincs mit tehetnék. Szerintetek?

Legjobb válasz: Rá kell jönnöd miért nem: Fájt? Nem voltál elég nedves? Nem lazultál el, nem volt elég hosszú az elõjáték, nem bánt veled óvatosan és kedvesen... egy csomó oka lehet.

Rá kell jönnöd miért nem: Fájt? Nem voltál elég nedves? Nem lazultál el, nem volt elég hosszú az elõjáték, nem bánt veled óvatosan és kedvesen... egy csomó oka lehet.
Az elsõt általában egyik lány sem élvezi igazán. Sõt, még a fiúk sem. Mindenki ideges, feszült és ezért nem nehéz ellazulni közben, pedig ez lenne a legfontosabb.
*nehéz ellazulni - így értettem.
senkinek nem kellemes az elsõ, ez természetes dolog
nyugi ez normális nekem is fájt az elsõ sõt utánna még egy picit a következõ alkalmakkor is, aztán elmúlt és elkezdtem élvezni, szal nyugi ha figyeltek egymásra és szeretitek egymást akkor elõbb utóbb jó lesz neked is, ja és ha vmi nem jön be azt mond meg neki, mert a szexben is fontos az õszinteség
Az elsõ pár alkalom (1-2 hónap) a megismerés idõszaka. Mindkét félnek ki kell tapasztalnia, hogy mi az, ami a másiknak tetszik, mi az, ami nem. Ez pedig eltart egy darabig... Egy idõ után mindkettõtöknek kellemes lesz a dolog, és ha tényleg szeret a barátod, odafigyel arra, mi a jó neked. (NG)
Bármi bánt vagy fáj mondd a barátodnak rögtön., mert akkor tud rajta változtatni. Utánna már nem érdemes bánkodni rajta.

En 15 eves vagyok. Nemreg veszitettem el. Eloszor fajt es eszrevettem h verzek, ekkor leallitottam a baratom. Masodjara viszont mar nem fajt annyira, de akkor sem jutottunk el az elvezetig. Van egy gond, nem vedekeztunk. Ebbol meg lehet baj? :-S

Legjobb válasz: aki egyszer abortuszon esik át,nem biztos,hogy késõbb lehet gyereke!Egyébként tényleg legalább eszetek lenne az óvszer használatához...a pasidat nem annyira fogja érdekelni,õ csak maximum besegített...!!

Nem is értem hogy lehet ennyi rosszindulatú ember a válaszolók között! Gratulálok nekik! A legkevésbé arra van szüksége talpig frászban a leányzónak, hogy jól leírják mindennek! Kedves kérdezõ! Mikor történ az egész? Pár napja? Pontosan! Ha még max 3 napja akkor most irány a nõgyógyászati ambulancia és esemény utánit feliratni! Melyik idõszakodban voltatok együtt? Mikor volt meg utoljára és mikor történt az egész? Remélem tudok segíteni!
aki egyszer abortuszon esik át, nem biztos, hogy késõbb lehet gyereke!Egyébként tényleg legalább eszetek lenne az óvszer használatához...a pasidat nem annyira fogja érdekelni, õ csak maximum besegített...!!
Utolsóval értek egyet, ne legyetek már ilyenek. Ti is voltatok fiatalok, momentán én sem védekeztem az elsõnél, még sem lett se AIDS-es, se terhes. Legyetek már kicsit humánusabbak! Ha nem élvezett beléd, elméletileg az elõváladéktól lehetsz terhes, de lássuk be nagyon kicsi az esélyed. Figyeld a mensit, gondolom írod, és meglátod, semmi gond se lesz. Ha psilés után estleg csíp, vagy viszket, akkor a fogamzásgátló felírásakor ezt is közöld az orvossal. Vagy használjatok gumit, ha kicsapongó életet éltek a barátoddal. Egyszer vagy fiatal, de azért vigyázz magadra!
Mondd el anyudnak vagy akivel bizalmasabb kapcsolatban vagy szüleid közül és menjetek el nõgyógyászhoz. nem biztos hogy baj van, de sajnos ez egyáltalán nem kizárt. 27/L tanácsért jött ide, nem leb.szásért. amúgy ti sem követtetek sosem hibákat... nagyanyáink 17 évesen már szültek, 50 éve, akkor most mi korai?
10:09: nagyanyáink más világban éltek és nem azért szültek 17 évesen, mert k-rvák voltak. Akkor elõbb mentek férjhez is...házasságból születtek a gyerekek és nem tanultak tovább az emberek általában. Ma továbbtanulás nélkül meghalsz és ne felejtsük el, hogy a nagyszüleinknek még nem adattak meg a mai korszerû védekezési módszerek. Ma aki ezeket nem használja, az felelõtlen, nem? Én is azt javaslom, hogy beszélj anyukáddal és menj el nõgyógyászhoz, mert ez így nem lesz jó. Persze, hogy baj, hogy nem védekeztek. Nem akarlak megijeszteni, de én már elsõ alkalom után teherbe estem, mikor nem védekeztem a férjemmel. Szóval ehhez nem kell sok alkalom...
Ugyan már mi baj lehetne? Terhes leszel és majd elveteted! 15 évesen nem vagy egy kicsit túl fiatal ehez!? Azt se tudod hogy kell. Elöbb tanulj meg védekezni. Szerintem ez alap, hogy legalább óvszerrel védekezzetek. Sok felelötlen kis taknyos aztán amikor baj van akkor anyucika szoknyája alá bújnak...
Gratulálok!Simán összehozhattatok egy gyereket!!!
Nézd 2 baj lehet belöle, hogy 9 honap mulva 1 gyereket tartasz a kezedben. Vagy nem várt betegségeket kapsz el. pl: érc.
Szerintem ha szaktani akarsz a barátoddal és terhes se lettél akkor nem kell szólnod senkinek. Minek? Esetleg ülj le és beszélgessetek kérdezgesd csak úgy. De azt hogy már nem vagy szûz nem kell tudnia.
Sztem nem, fõleg, ha szakítani akarsz. De! Beszélj vele, mert sokkal többet tud, mint amit gondolnál, próbáld meg feltételes módban elmondani, anyu, mi lenne, ha egy fiúval megtenném, mire kell vigyáznom? Azonkívül kérdezd meg, h neki milyen volt az elsõ, kérd meg, h õszintén meséljen neked a dologról. Hidd el, ha jó pillanatban kapod el a beszélgetésre, nagyon jó lesz utána. Ne görcsölj rajta, mikor együtt vagytok, mondjuk sütit csináltok, na akkor kérdezz rá, kérd meg, h vigyen el a nõgyógyászához, arra amúgy is szükséged van, hiszen belevágtál a szexbe, nem árt, ha innentõl rendszeresen jársz, pl rákszûrésre! Ez is hozzátartozik ahhoz, h nõvé váltál. Gondolom úgy képzeled, h majd lesz egy srác vmikor, akivel komolyan gondolod, lesz gyereked, már ezért is érdemes odafigyelned magadra. Aztán ügyes legyél!
A kérdező hozzászólása: es meg annyit hogy nem tudom hogy hogyan mondjam el anyunak:S, tudom ez akerdes mar sokszor megesett, de nem tudom hogy hogyan?...elvileg talan azt mar tudja hogy van baratom de en meg nem mondtam neki, es akk meg ezt is hozzatenni...hat nah nem tudom mit tegyek, de amugy en szakitani szeretnek vele, mert mar sokan is ajanlottak nekem meg en is ugy erzem h itt vege kellene legyen, es akk most mondjam el vagy sem?...
A kérdező hozzászólása: nagyon szepen koszonom a valaszokat, es remelem nem esek bele abba kis szazalekba akikkel megesik az h mar az elso utan teherbe esnek. tenyleg megegyszer koszonom a kommenteket!
Lehet én vagyok a hülye de miért van az hogy itt a legtöbb válaszoló egybõl le kr..za a kérdezõt vagy mindennek lehordja. Ha egy 15 éves lány tudatlan arról java részt a szülõk tehetnek. Mert a mai világba drága szülõknek nehezükre esik normálisan felvilágosítani a saját gyereküket.
Teherbe eshettél elõváladéktól is persze ez ritkán fordul elõ. Szurkolok hogy ne legyen semmi baj és ne legyél terhes. De legközelebb védekezzetek. Mert egy abortusz fájdalmas drága és nagyon megvisel bárkit. Te meg még gyerek vagy ha már élsz nemi életet védekezz mert ha terhes maradsz egyszer az egész életed tönkre fog menni. Jó tanács ként írom.
Ne izgulj, szinte semmi esélye, hogy terhes lettél. Persze, lehet sperma az elõváladékban, és lehetett épp peteérésed vagy akörül, de azért nem nagy az esélye, hogy ez a kettõ épp találkozott, és még akkor is pont sikerül. Emlékszel, hogy mensi után hányadik nap körül volt? És azért annyit mindenképp tanulj ebbõl, hogy a parázást úgy lehet elkerülni (és nem utolsó sorban a nemkívánt terhességet), hogy védekeztek.
*jav megváltják
A kérdező hozzászólása: ohh nagyon szepen koszonom a valaszotokat!:* meg varok egy kicsit, csak elmondom valamikor...

Nemrégen veszítettem el a szüzességem, és szeretnék a páromnak örömet okozni valahogy, mit tegyek?

Szeretném ?t valahogy jobban felizgatni, de orálisan nem akarom kielégíteni mert attól egy kicsit undorodom. Ha a kezemmel izgatom a péniszét az elég? s van más lehetöség is??

Legjobb válasz: Fõzzél!

Fõzzél!
fözés sztorno! megértem orális dolgot.énis igy gondoltam ngyon sokáig..meg h mennyire nem higénikus..esetleg fürödjetek együtt ha nagy a kadáotok ha nem akkor zuhi és akkor esetleg kényeztetheted:) és majd hozzá szoksz
Szeirntem, ha undorodsz az orálszxtõl, akkor még nem voltál felkészülve az egészre. Ha igazán szereted a barátodat és igazán kívánod a szexet, akkor nem lenne ez. Amiatt meg ne aggódj, hogy még nem tudsz annyir aa kedvében járni, gondolom õ nem volt szûz, és majd bevezet a "tudományba". Ha szeret, türelmes lesz veled. Az a fontos, hogy mindig meg tudjatok besézlni egymással mindent. Még azt is, hogy te még nem szívesen elégíted ki orálisan. Viszont akkor ne is várd vissza.
Szerintem akár már egy szexibb ruha is nagyon izgató, szóval próbálkozhatsz hasonlóval. Vagy hogy magamból induljak ki, azt is szeretem amikor a barátnõm szerepet játszik :) , szóval nem feltétlen kell az orál legyen. Ahogy elõttem írták, az együtt zuhanyzás / fürdés is jó. Vagy akár masszázsolajjal is próbálkozhatsz, mondjuk ott inkább neki lenne a feladata hogy minden porcikádat bekenje :)
Szerintem nem baj ha nincs kedved az orálhoz, nekem is így volt és amikor felkészülnek éreztem magam akkor tettem csak meg, nem szabad erõltetni. Ezt a pasival is nyugodtan megbeszélheted. Szóval szerintem az okoz neki örömet ha leülsz vele önszántadból meccset nézni és még egy pohár/üveg hideg sört is nyomsz a kezébe és simogatod a pociját. :D A viccet félretéve szerintem kézzel is jól lehet izgatnia péniszt, amennyiben erre gondoltál, amit az én párom a leginkább szeret az a makk azon része ahol a két fele találkozik, a bemetszés vagy mi, remélem érted, szóval azt imádja ha simizem, a síkosítás végett nyál vagy síkosító használata ajánlott aztán meg ami kijön belõle. De a masszázs, a puszik, csókok, simogatás is bejön nem kell egybõl a "lényegre" térni.
vond be a barátnõdet, hátha õ megmutatja milyen élvezetes az orális szex
Elkaptál valamit
Nõgyógyász, magától nem fog elmúlni.
Valószínûleg valami fertõzés.. menj orvoshoz!
védekeztetek gumival? amúgy a bûzös hüvelyváladék és a viszketés mindenképpen gombás fertõzésre utal.nõgyógyászatra kell menned és ott megvizsgálnak aztán adnak receptet
Aha és a "barátod" sem kefélt félre egy gombáspnájú lotyóval míg a Te szüzességedre várt...ébresztõ kislány!!! :)
A kérdező hozzászólása: nem kefelt felre mig a szuzessegemre vart :P szar lehet az eleted ha te ilyen pesszimista vagy :) mellesleg azert irtam ide, mert volt egy kerdesem .. aki segiteni akar az segitsen, megkoszonom neki .. aki nem es csak a hulyesegeivel stresszel az inkabb folytsa, vagy mit tudom en.. ird le egy papirra es egesd el ha az segit ..
Jó, akkor a kismanók hordták oda a gombát! :) Azért érdemes lenn vele elbeszélgetni! Nagyon naiv vagy még, de azért sok boldogságot! :) De én szóltam...;)
Az óvszer síkosítójától is lehet....
Sok idióta nem olvassa el, hogy védekezett gumival a kérdezõ?Kritizálni, az tud mindenki...Az is lehet, kérdezõ, hogy a latexre vagy allergiás
A kérdező hozzászólása: Hat, biztos nagyon igenytelen vagyok azert tettem fel ezt a kerdest ... a baratom pedig tisztan tartja magat es a peniszet is, megnyugodhatsz.. remelem nem szedtem ossze semmilyen nyavalyat, de ha osszeszedtem az biztos nem azert van mert igenytelen vagyok en vagy a baratom !
Azért milyen gáz már, hogy rögtön az elsõ alkalommal összeszedsz valami nyavalyát! [email protected] pasi lehet, Te pedig jó igénytelen. Ez biztos örök emlék lesz!
ha használtatok nem valószinû hogy fertõzés de ha nem ajvul pár nap alatt menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: koszonom az utolsonak, de biztosithatlak rola, hogy nem vagyok terhes... amugy igen hasznaltunk gumit
Terhes vagy
egyértelmûen valamilyen gombafertõzés. Ajánlott nõgyógyászhoz ellátogatni, minél hamarabb! NE halogasd, mert egy ilyennek szövõdményei is lehetnek, ami nagyon komoly károsodásokat tud okozni akár a nemiszerven, akár a szervezetedben! --Chocky--
használtatok gumit?
valószínû, hogy fertõzés. menj orvoshoz
A kérdező hozzászólása: koszonom mindenkinek a valaszt, elmult szerencsere, szerintem csak egy kicsit megsertett mert hat vegulis ez volt az elso :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!