Találatok a következő kifejezésre: Nemrég terhes nagyon (6 db)

Nemrég terhes lettem, nagyon örültem neki, most viszont félek, hogy elmegy, pedig eddig minden ok! Dolgozok is még! Mi az ami nem ajánlatos az első pár hétben?

Legjobb válasz: Szedjél folsavat, magne B6-ot, és ha gondolod terhesvitamint is kétnaponta egyet. Ne idegesítsd magad, legyél boldog, gondolj szép és jó dolgokra, és nem lesz baj. Nyugodtan dolgozz, de ne erõltesd meg magad! Munkával gyorsabban telik az idõ, hamar eljön a 12. hét, utána kicsit fel lehet lélegezni! Sok boldogságot! 25 hetes kismama

Szedjél folsavat, magne B6-ot, és ha gondolod terhesvitamint is kétnaponta egyet. Ne idegesítsd magad, legyél boldog, gondolj szép és jó dolgokra, és nem lesz baj. Nyugodtan dolgozz, de ne erõltesd meg magad! Munkával gyorsabban telik az idõ, hamar eljön a 12. hét, utána kicsit fel lehet lélegezni! Sok boldogságot! 25 hetes kismama
Elõször is nyugodj meg, nem lesz semmi baj. Nem kell a rosszra gondolni, mindig csak ara, hogy minden rendben lesz!!! Ne emelj, ne fürödj forró vízben és légy nyugodt, kiegyensúlyozott:-)Ne igyál alkoholt, ne dohányozz, és ha lehet tedd le a kávét. Állatok után mindig jól moss kezet, ne egyél nyers húst, nyers tojást és lágy sajtot. És örülj a babádnak, gondolj rá sokat, és hidd, hogy minden oké:-)
A kérdező hozzászólása: Egyébként az legyen a legnagyobb problémád, az egész terhességed alatt hogy nem lehettek együtt :) ki fogjátok bírni :) nekem azóta sem jött meg de most már nem tesztelgetek minden más nap, elegem van, csak nagyon érzékeny vagyok a szagokra, és rengeteget eszek, ma is pl: kolbászos vajas kenyeret gabona pehellyel és eddig nem is ettem meg soha a kolbászt furcsa egy kicsit, annyian mérik a hõt de nem tudom hogy mûködik ha terhes volnék mennyinek kellene lennie? azt egybõl meg lehet tudni
Kösz a drukkot! Teszteltem, de nem tudom, hogy ez most csak szemkáprázás, vagy tényleg van ott egy halvány csík. Szerdán tesztelek megint, ha addig nem jön meg.:)
A kérdező hozzászólása: Teszteltél már? Nagyon drukkolok, írd meg mi lett az eredmény!!!! Nagyon jó volna, ha mindenkinek sikerülne aki babát szeretne!!! Sok fiatal meg megy abortuszra, akik nem is akartak még babát, ez nem igazság!!!
Én holnap reggel tesztelek, ha addig nem jön meg. Gabriel van itthon, inkább másik városban vettem, mert itthon csak az a fos Predictor van! Elhiszem, hogy elkenõdtél! A helyedben én is így lettem volna, vagy bárki, aki gyermekre vágyik! Hátha a következõ hónap sikeres lesz! Mért ilyen bonyolult ez? Annak meg, aki nem szeretné ennyire sokszor olyan egyszerû, mint egy pohár tej. Itt aggódunk hónapról hónapra, figyeljük, mi történik a testünkkel, van aki hõmérõzik, a nyákját vizsgálgatja mindent megtesz érte és mégsem jön össze. Csinálhatta volna a Teremtõ kicsit egyszerûbbre is.....
A kérdező hozzászólása: soha többet nem veszek ilyet, tegnap mikor közölte velem a doki, hogy biztos hogy nem vagyok terhes, a szívem szakadt meg még akkor is annyira reménykedtem benne, hogy van még esély, csak az az érdekes, hogy az x-epil is halvány volt de azt meg ezek szerint betudhatom száradási csíknak vagy valaminek neked pedig nagyon drukkolok, majd írj, ha sikerült!!!
Köszi szépen, rajta vagyunk a témán:) ! Csak azon gondolkodom, hogy ez a Perdictor early egy szar, már bocs a kifejezésért. Csak úgy látom nem Te vagy az elsõ, akit becsapott. Komolyan hirdetni kéne, hogy senki ne vegyen ilyet!!!
A kérdező hozzászólása: Drukkolok neked, azt mondta nem lát semmit, és 19.-én volt egy kis barnázásom, arra mondta hogy akkor az volt a normális menstruációm és köszönöm a nagy ölelést :) és tényleg nagyon drukkolok nektek!
Jajj igen és most egy vigasztaló ölelést küldök. Puszi: B.
Akkor mit mondott mért késik? Amúgy nekem nincs babám, de én is nagyon szeretnék! Sajnálom, hogy most nem jött össze, majd legközelebb.
A kérdező hozzászólása: voltam ma orvosnál, nincs semmi....
A kérdező hozzászólása: egyébként, ha nem haragszol, meg kérdezhetem neked van-e már babát, vagy ti is még csak próbálkozok?
A kérdező hozzászólása: nagyon aranyos vagy köszönöm, annyira jól esik
Jajj bocs, elszámoltam a napokat! Az hittem 7-e holnap van! Ne haragudj! De így is csak 2 napot kell várni, tudom nehéz, de próbálj meg nem aggódni! Én nagyon szurkolok!
Ne aggódj, meglátjuk mi lesz. Holnap minden kiderül. Elhiszem, hogy ideges vagy, de próbálj meg megnyugodni. Ha egy min. barnás pecsételésed volt, az nem zárja ki hogy terhes vagy! Olvastam itt olyanokról, akiknek a 11. héten mutatta ki a teszt, elõtte semmi. Holnap szépen elmész a dokihoz és hátha nagyon jó híreket kapsz majd. Ha meg mégsem jött össze a bébike, akkor meg helyrerakja a ciklusodat és elmondja mi lehet a probléma. Várom a válaszod és nagyon szurkolok!!! Ha ez segít, akkor egy képzeletbeli nagy ölelés addig is.:)
A kérdező hozzászólása: képet tudsz felrakni?
Sajna nem tudom feltölteni, pedig jó lenne megmutatni. Csak nincs fényképezõnk, a telóm meg vm eszméletlen gagyi képet csinál.:((( De a férjem is nézte és azt mondta õ egyértelmûen lát vm.-t. Már nem merek hinni benne, pont azért, ami veled is történt. Szerdán újra teszt, ha akkor már egyértelmû, akkor megyek dokihoz UH-ra. Természetesen, ha addig nem jön meg:(
A kérdező hozzászólása: nagyon-nagyon drukkolok neked!! most én küldõm a nagy ölelést!!! majd írj feltétlenül!!!
A kérdező hozzászólása: Jaj annyira örülök Nektek, gratulálok a babához, és sok boldogságot, nagyon vigyázz rá!!!
Tegnap voltam dokinál és ott van a kicsi szamóca:) :) :) Még csak a petezsák látszik, meg benne a szikhólyag. 12. hétig le vagyunk tiltva az együttlétrõl meg kell egy kis progeszteront szednem az elõzõ spontán vetélés miatt, de nem bánok semmit, csak maradjon egészségesen!!! Köszönöm, hogy szurkoltál, nagyon kedves Tõled!
A kérdező hozzászólása: Továbbra is szurkolok Neked! Nem az orvos miatt, házfelújítás ilyesmi...én is besegítek, nehogy megemeljem magam vagy ilyesmi. De te írd meg mi lett az eredmény!!
De nem amiatt, amit a nõdoki leírt a petefészkeidrõl, ugye?sajnálom. Ha nekem most vm közbejön és nem sikerál, valószínû mi sem próbálkozunk egy ideig. Munkahelyváltás stb. miatt De remélem minden rendben lesz. Minden jót Neked és köszi a sok szurkolást! Bármi olyan történik, írj nyugodtan!
A kérdező hozzászólása: nálunk sajnos változtak a dolgok, és most hagyjuk a baba projectet egy idõre
A kérdező hozzászólása: jaj annyira izgultam érted, mint mikor én csináltam, nagyon remélem hogy tényleg pozi, mind a kettõt megcsináltad?
Megcsináltam a tesztet és... Úgynéz ki poz.! Nagyon boldog vagyok!!!! Persze nem merem beleélni magam, mert a múltkor is rágfaragtam, de hátha most megmaradna:)
Nem, mert reggel nem úgy jött ki a lépés:(. Mindenesetre megvettem egyszerre 2-t is (Clearblue meg valami Walentin életemben nem hallottam róla, de 10-es:) ). holnap reggel lesz a napja, a fejleményeket természetesen megírom! Egy kicsit el vagyok szontyizva... félek.
A kérdező hozzászólása: na meg csináltad ma a tesztet?
A kérdező hozzászólása: A nõgyógyászom semmit nem mondott, csak azt hogy kész vagyunk mehetek...ennyi a háziorvos, mondta vett vizeletet aminek az eredménye elég rossz azt mondta, de papírt õ sem adott csütörtökön megyek vissza
Mit írt a leletedre? Bitzi nem azt, hogy foltok...:) Cysta esetleg, vagy vm?
A kérdező hozzászólása: Neked nagyon drukkolok tényleg, neked remélem sikerül, ma voltam a házi orvosomnál, hát a nõgyógyász nem igazán világosított fel mi is van...foltokat látott a petefészkemen, amit persze nekem nem mondott el...milyen világban élünk?! HA nem fizetsz a dokinak nem is mond el semmit..hihetetlen
Megírom mi lesz mindenképp, de a mellfeszülésen kívül annyira nincs semmi tünet... Most egy kicsit lelkifurdalásom van, mert úgy döntöttem nem fogok egyfolytában erre gondolni és ittam egy kis bort:(. Tudom, hogy ennyivel nem ártok, no de mégis.... A nagy ölelést feltétlenül köszönöm, mert egyre kedvetlenebb vagyok a témával kapcsolatban és ilyenkor jön igazán jól, még ismeretlenül is. :)
A kérdező hozzászólása: tegnapvolt egy minimális vérzésem, de még a bugyimat se érteel...egyre jobban parázok mi lehet a baj...
A kérdező hozzászólása: igen nagyon jó lenne
Én mindig azon gondolkodom milyen jó lenne, ha lenne valamiféle pocaklátó, amivel bármikor bele lehetne nézni a saját hasunkba, akár együttlét után lehetne látni, mi történt... Én sokat adnék érte! Csajok nagyon szurkolok Nektek (7. meg mindjárt itt van)!
A kérdező hozzászólása: Most teszteltem x-epil-lel, mert nem bírtam ki várni a reggelt, mivel még mindig nem jött meg (egyébként 16.-án kellett volna)...de ez egyértelmûen negatív...ha terhes volnék, az este 6-kor is ki mutatná nem?
A kérdező hozzászólása: Drukkolok, jövõhónapba sikerüljön :)
Hát nekem megjött. :-( Többet nem veszek ilyen tesztet. Drága is, meg becsapott. remélem neked összejött. Szurkolok
A kérdező hozzászólása: te is írd meg mi lett, szurkolok neked :D
A kérdező hozzászólása: nekem is ugyanilyen halvány a csík egy ismerõsömnek megmutattam(aki 3gyerekes anyuka) õ azt mondta ha van csík van baba is, nála is így volt de pár nap múlva újra tesztelek minden féleképpen
szia. 9. dpo-n ezzel a tesztel http://kepfeltoltes.hu/130217/20130217145_www.kepfeltoltes.h.. 3 nap múlva, ugyan ezzel a tesztel már alig kivehetõ volt a csík. Most nem tudom mi van, mert ma vagyok a 29. napon és reggel vettem észre pár csepp vért. A wc papíron is van azóta egy két csepp nagyon halványan. Nem darabos. Szóval én azt tanácsolnám, hogy vegyél másik fajtát és csináld meg reggel. Egy hét késés után, már a 25-ös teszteknek is ki kellene mutatnia szerintem. Nagyon szurkolok!!!! És persze halkan gratulálok! Írd meg mi lett. :-)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok neked a babához hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a te válaszodat is, több helyen olvastam, a CarlBlurol, valószínû hogy akkor az tényleg jó én is azt fogok vásárolni
Szia. Persze, a halvány csík is csík! :) Az én elsõ tesztjeim olyan halványak voltak, hogy egy idõ után el is tûntek. Most meg már majd leugranak a csíkok! :) Lehet, hogy késõbb volt peteérésed és azért nincs még olyan sok hcg, hogy erõs legyen a teszt. Ha szabad ajánlanom, ne Gabriel tesztet vegyél, mert az aztán tényleg halvány, mikor minden más teszt erõs pozitív már. Legalábbis az én tapasztalataim szerint. Én a Romed-et vagy a Clearblue-t ajánlom. :) Ha szabad... :)
A kérdező hozzászólása: Megírom, köszönöm én is remélem, de még nem élem bele magam
Majd írd meg mi volt, én szurkolok!:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod, pár nap múlva újra tesztelek :)
A Predictor Early-t nagyon sokan szidják, szóval sztem próbálj ki másikat (Clearblue, Gabriel), de a halvány csík is csík, szóval én halkan gratulálnék. A másik teszt, csak azért kell, hogy biztos legyél. Mostmár nem kell a reggeli elsõ vizelet, mert eltelt annyi idõ, hogy meglásd akármelyik pisibõl.
Szerintem itt az ideje, hogy dokihoz menj! Nem gondolom, hogy minden remény veszve, mert mindenkinél más a termelõdött hormonmennyiség. Az UH mindenesetre kimutatja, hogyha terhes vagy! Továbbra is szurkolok.
A kérdező hozzászólása: igen holnap úgy is megyek, más fajta vizsgálatra a kórházba, és kérek idõpontot a nõgyógyászhoz
A kérdező hozzászólása: és köszönöm hogy drukkolsz nekem nagyon jól esik, de én már elvesztettem a reményt, csak akkor azt nem tudom miért nem jön meg, mikor eddig mindig rendszeres volt
A kérdező hozzászólása: meg csináltam a másikat nega...elsõ ránézésre, de valamit látok ha jobban megnézem, de ennek már olyan erõsnek kéne lennie, ha terhes volnék.....már tényleg nem hiszem el, de akkor még is miért van ott az az xtra halvány csík, jaj csak már lenne 7.-e
A kérdező hozzászólása: egyébként nekem semmi tünetem, sajnos már magamban elhitettem, hogy nincs babo..:'( de nagyon várom már (meg nem is) a vizsgálatot, csak reménykedni tudok, hogy nincs semmi baj és még is van pocaklakó azért nem jön meg
A kérdező hozzászólása: drukkolok neked, a párom, nem rég ért haza hozott tesztet...x-epilt (õ nagyon nem ért hozzá) és hát természetesen nem bírtam ki várni a reggelt, és meg csináltam az eggyiket...ami nega lett....mondjuk3 percnél többet nem vártam idegességembe kidobtam..:/
Én is várom a híreket rólad. Én ma teszteltem Predictorral , extra halvány a csík. Tegnap kellett volna megjönnie. Nem merek reménykedni:(
A kérdező hozzászólása: Írni fogok :)
várjuk, a végeredményt! majd írj, légyszi :) ).
A kérdező hozzászólása: ma kértem a dokihoz idõpontot, 7.-én megyek ott majd minden kiderül!
Nagyon drukkolok! :) Én a helyedben vennék egy jobb tesztet, mondjuk egy Pregimax-ot vagy Romed-et, amik erõsebb eredményt adnak, mint az X-epil vagy a Gabriel vagy Amazon... Pl. nekem amikor az x-epil épphogy halvány volt a Corax Be sure már szépen mutatta.
A kérdező hozzászólása: megyek holnap idõpontért ma közbejött valami, amire nem számítottam, így ma nem intéztem el
Továbbra is csak annyit tudok tanácsolni, hogy mielõbb menj dokihoz, mert az a tuti, és vagy így, vagy úgy, de laeglább megnyugszol. A másik dolog az a közhelyszerû tény, hogy a halvány csík is csík:) ))!
A kérdező hozzászólása: a reggeli tesztem (x-epillel) annyira halvány hogy csak nagyon nehezen lehet észrevenni, de ott van, ez most akkor mi?
A kérdező hozzászólása: Igen, mindenképp meg írom!
Sajna sok minden okoz cikluszavart. Kezdve a lelki tényezõktõl (azaz, hogy pont annyira szeretnél babócát) a hormonális okokig. De ne feledkezzünk meg az alaptól, hogy akár terhes is lehetsz!!! Amíg ezt doki nem mondja, ne zárjuk ki! Minden jót és majd írd meg légyszi, hogy mi volt!!!
A kérdező hozzászólása: és nem az elsõ vizeletbõl volt

Nemrég befogadtunk egy nőstény macskát. Gyanítottuk, hogy terhes, mert elég nagy volt a pocakja, most meg duzzadt a cicije?

A kiscicák a szomszéd házának a tetején vannak. Becsengettem, de nem jött ki senki. A kicsik pár hetesek lehetnek. Az anya el tudja látni őket segítség nélkül? Pl. hogy eteti őket? Csak anyatejjel? Gondolom egy idő után szükséges lesz a macskaeledel is a piciknek. De hogyan? Remélem, a szomszéd nem fogja bántani őket.

Legjobb válasz: A legjobb lenne ha magadhoz tudnád vinni a kicsiket,hisz szocializálni kell õket.Valahogy beszélni kéne a szomszéddal,hogy beengedjen a macskákért.A másik ami fontos,hogy ivartalanítva legyen az anyuka,hisz bármikor újra párosodhat ami még több kicsit eredményez.

A legjobb lenne ha magadhoz tudnád vinni a kicsiket, hisz szocializálni kell õket.Valahogy beszélni kéne a szomszéddal, hogy beengedjen a macskákért.A másik ami fontos, hogy ivartalanítva legyen az anyuka, hisz bármikor újra párosodhat ami még több kicsit eredményez.
Azért kellene lehozni õket, nehogy a szomszéd bántsa! Te tudod, hogy milyen szomszédod van, mennyire humánus, avagy vadállat!
Nem kell félteni õket, az anyjuk ellátja. Eleinte anyatejjel, majd mikor kicsit nagyobbak, úgyis le fogja õket hozni onnan egyesével. Akkor nagyobb eséllyel tudod elkapni és befogadni a kismacskákat. Most szerintem ne is zargasd õket, mert akkor esetleg az anyamacska magára hagyja õket. Rengeteg kóbor macska neveli fel egyedül, minden segítség nélkül a kicsinyeit.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Én nem várnám meg, hogy az anya hozza le a kicsiket. A mienknek csináltunk egy fialós helyet kb 1 m magasra, hogy a kutya ne érje el, de a macska jobb helynek látta a pincét, és lehordta a piciket. Az egyiket leejtette, mikor vitte volna ki a ládából, a pici belepusztult. Ha 1m eséstõl belehalt, bele fog abba is, ha a tetõrõl esik le.

11 hetes terhes kismama vagyok, nagyon fáj a hátam, enyhe hőemelkedésem van, nemrég elestem, (kb 3 napja) akkor semmi bajom nem volt, de ma egyszer véreset pisiltem. Mit tegyek?

Alig volt a vizeletemben vér, de borzalmas a hátfájásom, és ilyen még sosem volt.Aggódom kicsit miadta

Legjobb válasz: Elõször is menj el orvoshoz. Amikor elestél, akkor ráestél a hasadra, vagy megütötted? Lehet összefüggés az esés és a mostani állapotod miatt? Lehet hogy mellette felfáztál, attól fájhat a hátad és véreset is pisilhetsz. Szerintem a doki csinál ultrahangot, ha megsérülhetett a baba (bár nem sérül meg azért olyan könnyen!); meg vizelettenyésztést a vér miatt. Gyógyulj meg!

Elõször is menj el orvoshoz. Amikor elestél, akkor ráestél a hasadra, vagy megütötted? Lehet összefüggés az esés és a mostani állapotod miatt? Lehet hogy mellette felfáztál, attól fájhat a hátad és véreset is pisilhetsz. Szerintem a doki csinál ultrahangot, ha megsérülhetett a baba (bár nem sérül meg azért olyan könnyen!); meg vizelettenyésztést a vér miatt. Gyógyulj meg!
Nem veseprobléma ez véletlenül? Mert a véres vizelet arra utal.Az elesés és a véres vizelet közt nem látok összefüggést. Sõt a hõemelkedés is inkább valamilyen gyulladásnak a jele.Menj orvoshoz, hogy kiderüljön mi is ez valójában, de légy õszinte! Elesés...ha te mondod...
A kérdező hozzászólása: elõször is, nem nem vagyok vese problémás, szivzörejeim vannak, de ennek nem hinném hogy köze legyen ehhez, Esés közben pedig kicsit megütöttem a hasam, akkor fájt is, most görcsöl.Szerintetek ráér holnap, vagy azonnal ügyelet?
Nem várnék holnapig.
Ebben az esetben lehet osszefugges az eses es a verzes kozott. Mindenkeppen bemennek az ugyeletre a helyedben. Remelem, minden rendben lesz!
Szerintem se várj egy percet sem.

Mi baj lehet? 37 hetes terhes vagyok, nemrég elkezdtem vérezni, szédülök, hányingerem van, nagyon rosszul vagyok.

Az orvosom pénteken jön haza külföldr?l.. Mit csináljak? Mi lehet a baj? Ugye a picivel minden oké lesz?:(

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni, de szerintem azonnal menj be a kórházba! Ne várj az orvosodra, van ügyeletes orvos is, aki ugyanúgy el fog látni!!!! Indulás!!!!

Nem akarlak megijeszteni, de szerintem azonnal menj be a kórházba! Ne várj az orvosodra, van ügyeletes orvos is, aki ugyanúgy el fog látni!!!! Indulás!!!!
könnyû szülést kivánok!
sok sikert, könnyû szülést!!!!!!
Azonnal kórház!Ha nem tudod megoldani akkor mentõ!Ez nem játék!
Most azonnal indulás!!!! Mentõ, taxi, bármi!!!!!
Szerintem is, azonnal indulj el a kórházba!
Ugye nem akarsz várni péntekig? Irány a kórház! Lehet, hogy még hazaküldenek, de ne kockáztass! A vérzés nem normális, fõleg ha szédülsz is!
Menj orvoshoz!!!!!!
És mi történt? Miért véreztél? Könnyû szülésed volt? Minden jót kívánok! 29 km
A kérdező hozzászólása: Minden rendben zajlott.. Köszönöm a jókívánságokat! :)
Nagyon sok erõt és kitartást kívánok neked illetve nektek! Szerintem is úgy érzi a babó hogy meg kell születnie:) Mindenképpen írj mi van veletek!
Lehet, hogy a babának nem tetszett a doktorbácsi, azért nem várta meg, míg hazajön. Azért nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Szegény, hogy meg lehetett ijedve. Remélem minden rendben velük!!!
Szegénykém! :( remélem azóta már minden rendben van és a kismanó is szépen, egészségesen világra jött! jelentkezz, ha már otthon leszel!!!!
Erre én is kiváncsi vagyok, milyen a gyerkõc? kisfiu, vagy kislány? mindent tudni akarunk:D:D:D
A kérdező hozzászólása: A picikém már indult útra, és megsértett valamit, még a magzatvizem se folyt el. De a kórházban már minden rendben ment :) Kislányom lett :)
jajj de jooooo!ugy orulok , hogy minden rendben volt vegul!gratulalok a pici lanyhoz es sok oromot es egeszseget kivanok nektek!:) 36 hetes kismami
Gratulálok! Nagyon izgultunk ám érted/értetek!!! Jó babázást :) :)
Gratulálok! Sok boldogságot! :) ))
Gratulálooooook:D Én is nagyon izgultam ám:D Jahjdejó:D
Örülök, hogy minden rendben volt! Gratulálok! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek! :D
Gratulálok!!!!!! Nagyon örülök, hogy minden rendben volt. Nagyon féltem, hogy valami gond van. Még 1* GRATULÁLOK
ha hazaertel, akkor irj mindinkeppen, hogy mi volt!remelem minden rendben!!
jaj, remélem minden ok vele, és a babóval. drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mostmár én is kezdek aggódni.. :(
A kérdező hozzászólása: Hívtam a mentõket, nemsoká megérkeznek.. :(
Azért ha lesz idõd, írd meg, mi volt! Drukkolok!!!
A kérdező hozzászólása: Rendben, feltétlen megírom! Szülést???? Máris? :(((((
Szerintem semmi baj nem lesz, "csak" szülni fogsz! Könnyû szülést! :-)
Okvetlenül irj amint hazaértél!Szoritunk.
ÚÚúúú, tiszta para vagyok, remélem minden rendben lesz, gyere vissza mihamarabb! Drukkolok nagyon!
ha vérzik az nem lepénylevállás?
Szerintem is lepényleválás, de ne találgassunk, majd megírja talán, hogy mi volt!!! Drukkolunk nagyon!!!!!!
uuuh szegeny te!:( biztos minden rendben lesz veletek!nagyon szoritok nektek!mindenkeppen irj ha visszajottel! 35 hetes kismami
Huha, valoszinu utban a Mano. Persze, 37.hetben miert ne lehetne ez a szules. Nekem is a verzesrol azonnal a lepeny jutott eszembe. Anyukamnak a szulesei is hanyingerrel "kezdodtek". Jaj, en is ugy izgulok, h mi lehet vele. Remelem minden ok. 35 hetes pocakos
Kívánom a legjobbakat, remélem semmi baj sem lesz! Majd írj!
Huha! Nagyon szorítok Nektek! Írd meg, mi volt! puszi
Szegényt rendesen beparáztattuk, remélem van vele valaki, aki fogja a kezét és nincs semmi baj!!!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönjük :) )

Terhes vagyok ket honapos nemreg tudtam meg. Van egy 12-evs lanyom, meg kerdeztem öt, mit szolna kis tesohoz. Nagyon dühüs lett, nem is akar hallani rola! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Nem lesz baj, ha megszületik és nem azt érezteted a lányoddal, hogy a pici fontosabb, mint õ. Beszélj errõl vele, hogy ha meg lesz a pici attól õ még úgyan olyan fontos marad. Arra figyelj, hogy féltékenység miatt ne utálja a kistestvért!

Nem lesz baj, ha megszületik és nem azt érezteted a lányoddal, hogy a pici fontosabb, mint õ. Beszélj errõl vele, hogy ha meg lesz a pici attól õ még úgyan olyan fontos marad. Arra figyelj, hogy féltékenység miatt ne utálja a kistestvért!
Szerintem mondd el neki, hogy jön a tesó. És próbáld bevonni mindenbe. Gondolok itt elsõsorban a babaholmik vásárlásába. Sõt szerintem elviheted magaddal majd uh-ra is. És próbáld meg kicsit jobban elhalmozni a szereteteddel még most, mielõtt megszületne a pici. Késõbb meg természetesen arra kell majd figyelned (ami nem lesz egyszerû), hogy ne legyen féltékeny az újszülöttre. Üdv, 36 hetes kismama
Szia én saját példával tudok szolgálni! 13 éves voltam mikor anyu terhes lett eleinte nem örültem majd elfogadtam amire elfogadtam anyum elvetélt! második terhessége 14 éves koromban volt! 7 hónapos terhességéig halani sem akartam róla hogy legyen! mert nekem nem kell csak nyûg! amiótam egszületett eltelt 2 év úgy szeretem mindha a saját lányom lenne! úgyis bánok vele párom meg is jegyezte olyan mindha a sajátom lenne én viszem jáccóra minden hova! próbáld ultrahangra vinni a gyerköct mutasd meg neki a képet ham egkapod! vond be a babavárásba!
Én is 12 voltam, amikor anyán bejelentette, hogy tesóm lesz. Közöltem vele, hogy én ebbe nem egyezem bele!:) )) Nálunk az vált be, hogy több szabadságot adtak nekem (na persze addig túlféltettek), hogy érezzem, hogy különbözöm a tesómtól, nagyobb vagyok, több jogom van. Meg persze néha vigyázni kellett rá, játszóra vinni, pelenkázni - de a gyerekemnél már mindent tudtam emiatt. Én vittem mindig moziba késõbb stb, most már jóval 30 felett vagyok, és nagyon jól kijövünk. De azért régen nem volt olyan igazán testvéri viszonyunk (meg a kamaszönzés miatt nem is tudtam igazán rá fiygelni, el voltam magammal foglalva). Most kamasz lányom van meg kétéves fiam, igyekszem megszelidíteni a féltékenységét, remélem sikerül. Szóval türelem és sok ÉREZTETETT szeretet, mindig legyen kettesben programotok a kicsi nélkül (pl heti egyszer), az bejön, és érdeklõdj a dolgai (zenék, fiúk, öltözködés, vélemény) felõl!
Vetesd el.Ha most nem szeretné, késõbb se fogja..Kutyából nem lesz szalonna tudjátok ;)
ha megszületne a pici, biztos szeretné;)a testvéri szeretet erõs...sajnos nem tesvérem van hanem a nevelõanyámnak a gyereke:) de mégis a tesómnak tartom:)
Szerintme érthetõ , hogy még nem örül neki, de majd megszereti igyis ugyis, hisz nem tehet mást.
Az egyik bnõm 17 volt mikor megtudta h az anya terehes naon kibukott s végig pipa volt mert csávót is utálta meg utálja akivel az anya együtt élt. Szal hiáb amondtunk neki bármit h de akicsi nem tehet smmirõl meg a tesója meg minden. nem hatotta meg igazán, de mikor megszületett a kicsi mindne megváltozott rájött h egy tök aranyos babáról van szó s h mennyire szereti s h tényleg nem tehet róla... Soha nem hittte el h más lesz ha megszületik de így lett megváltozott a véleménye s most naon imádja s büszke rá minden hol az õ képe van neki kirakva még a könyvein...:) Szal sztem ne aggódj mert õ is rá fog jönni h egy tesó mindid jól jön pláne a bajban mikor segítség kell de nem a szülõktõl...:P
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a jo tanacsokat! megprobalok ugy tenni ahogy tanacsoltatok.Most jön a kamaszkor es a lanyom eleg lazado ha nem neki van igaza dühöng!IMADJUK ÖT NEHEZ NAGYON MEGERTETNI VELE BARMIT IS!Megegyszer köszönöm lanyok hogy valaszoltatok igazan sokat segitettetek.
abortusz vagy arvahaz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!