Találatok a következő kifejezésre: Nemrég történt az első (3 db)

Asd? Nemrég történt az első szexuális élményem, ami után azt próbálom kideríteni hogy elvesztettem-e a szüzességem. (21 vagyok, fiú) A csaj szép volt, az ideáljaimnak megfelelő, de mégsem állt fel az eszköz úgy,

mint egy betongerenda és nem is gerjedtem be igazán köszönhet?en annak hogy ideges voltam és kicsit kényelmetlenül éreztem magam. Több pózban is nyomtuk, több mint 10 percen keresztül mégse tudtam elmenni. A megoldás kézimunka volt. Így, hogy nem a csajban mentem el, sz?z vagyok-e vagy sem?

Legjobb válasz: Te hülye vagy. :D

Te hülye vagy. :D
ne is haragudj, de ha volt idõd felkészülni erre 21 évig, akkor miért nem nézel után ilyeneknek? ennyire hülye kérdést 13-14 évesek szoktak kérdezni... egyébként meg a szüzesség elvesztése ott kezdõdik, hogy bedugod a farkad, nem az orgazmusnál
A kérdező hozzászólása: 2. és 3. kommentelõnek: Igen, lúzer vagyok a magam 158 cm -es magasságommal, vézna testalkatommal és az arcom sem mondható helyesnek. Így reményem sem volt rá hogy megtörténjen ami megtörtént. Az egész szex témához eddig közöm sem volt. Csupán az érdekelt ami, és feltettem a kérdésem és reméltem hogy valaki értelmesen tud rá válaszolni...tévedtem...
3. vagyok.. Én válaszoltam rá. Egyébként bocs, ha bunkó voltam csak tényleg nem értem, hogy ha ez a helyzet akkor miért nem nézel utána... az interneten már nagyon sok dolgot leírnak, én is nagyon sok mindent onnan olvastam, mert utána néztem, mert érdekelt.
igen elvesztetted. :)

A barátnőmmel nemrég történt meg az első eggyüttlét! Első alkalommal vérzett de viszont egy héttel később megint csináltuk és akkor is vérzett! Mitől lehet ez hogy a másodiknál is vérzett? Vagy ez normális?

Legjobb válasz: Velem is ugyanez volt. :( Nem tudom, hogy normális-e, ráadásul én másodszorra sokkal jobban véreztem, mint elõször. És még másnap is. :( Szóval olyan téren megnyugodhatsz, hogy ez mással is elõfordul... Hogy normális-e, az más kérdés. :S 19L

Velem is ugyanez volt. :( Nem tudom, hogy normális-e, ráadásul én másodszorra sokkal jobban véreztem, mint elõször. És még másnap is. :( Szóval olyan téren megnyugodhatsz, hogy ez mással is elõfordul... Hogy normális-e, az más kérdés. :S 19L
Nyugi, nyugi, türelem, nem fog elvérezni :) Viccet félre téve fájt is neki? Másodszorra is? A vérzés a természetes, mondjuk elsõ alkalommal elõfordul a fájdalom is, de ha elég figyelmes vagy, és óvatos, és kellõképpen sikerül ellazítanod Õt, akkor elõbb utóbb semmi gond nem lesz. Sõt! Csak türelem :) Sok sikert, és boldog órákat nektek!
Vagy de, vagy viszont. Lehet, hogy az elsõnél csak felsértetted a szûzhártyáját, és csak a másodiknál szakadt el.
Nem akarlak elkeseríteni, de én még 4.5. alkalommal is véreztem.Igaz nem sokat, de volt pár csepp és kicsit fájt is.Majd fokozatosan elmúlt.Ne aggódjatok, de ha megnyugtat titeket, akkor beszéljetek egy orvossal.
semmi gáz! velem is ez vooolt! elsõ pár alkalommal véreztem de semmi bajom nincs..amm próbáljátok meg azt h a bnõd minnél jobban ellazuljon akk vszín nem fog fájni neki és meg is fog szünni a vérzés;)

Nemrég történt meg az első barátommal, mindig védekeztünk gumival, mivel nekem annyira fájt, ő sem ment el, csak harmadszor! De késik a menses! Sokan mondjátok, ez normális, de nőgyógyász mondta nektek, vagy csak úgyterjed ez a hír? !

Eddig semmi hormonális bajom nem volt!Hol lehetne neten utánajárni? és terhesség jele mikor mutatkozik? Eddig 2napot késett!

Legjobb válasz: nincs 100%os védelem (az óvszernél sem), ezért ha meg akarsz nyugodni 8-10 nap késés után teszt vagy doki.

nincs 100%os védelem (az óvszernél sem), ezért ha meg akarsz nyugodni 8-10 nap késés után teszt vagy doki.
Nekem az elsõ alkalom után négy napot késett, úgyhogy én tapasztalatbõl tudom mondani, hogy késhet! Húú, az a négy nap... nagyon hosszú volt :)
hány éves vagy? beállt már rendesen a mensesed? mennyit szokott késni? ha mindig védekeztetek és a gumi nem szakadt ki akkor sztem semmi gond nem lehet!
én eddig 4 szûz lánnyal voltam, 3-nak utána késett, egynek pedig hamarabb jött meg. Meg voltam egyszer egy lánnyal, akinek viszonylag rég volt szexuális élete, neki is 10 napot késett. Tapasztalataim szerint amikor elkezded a szexuális életedet, akkor kicsit megbolondul a szervezeted, no para, ha 2 hétnél többet késik, vegyél egy tesztet. Ha idegesebb vagy, csak többet fog késni.
A kérdező hozzászólása: 20éves vok, szal már rég rendszeres a mensesem! köszi a válaszokat:) kezdek megnyugodni:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!