Találatok a következő kifejezésre: Nemrég szakítottam barátommal,3 évig (2 db)

Nemrég szakítottam a barátommal, 3 évig jártunk, nagyon szeretem még mindig, az volt a baj, h nem tudtuk megbeszélni a gondokat. Nagyon szenvedek a hiányától, állandóan rá gondolok... El kellene felejtenem?

Ha ujra elkezdenék randizni, ismerkedni akkor csillapodna ez a hiányérzet? Mennyi id? kell ahhoz, h fájdalom nélkül tudjak rá gondolni?

Legjobb válasz: Ez a kérdés engem is nagyon érdekel, mert én is ugyanebben a cipõben járok, csak én fiú vagyok. Én elkezdtem a szakítás után ismerkedni más lányokkal, és velük is jól éreztem magam, de sajnos még mindig naponta eszembe jut a régi barátnõm. Nem tudom, hogyan lehet ezen túlesni.

Ez a kérdés engem is nagyon érdekel, mert én is ugyanebben a cipõben járok, csak én fiú vagyok. Én elkezdtem a szakítás után ismerkedni más lányokkal, és velük is jól éreztem magam, de sajnos még mindig naponta eszembe jut a régi barátnõm. Nem tudom, hogyan lehet ezen túlesni.
Egy jó kapcsolat alapja az, hogy mindig mindent meg lehet beszélni egymással.Nálatok úgy látszik, pont ez hiányzott. Hogy kinek mennyi idõ, míg érzelmileg túl van a másikon, az változó.Van, akinek pár hét elég, van akinek több hónap és így tovább.Minden ember más.Ha ennyire õ jár a fejedben és még ennyire szereted, akkor lehet ha randizgatnál sem éreznéd olyan túl jól magad, mert mindenkiben õt keresnéd.De lehet, hogy nem, ezt akkor tudod meg, ha kipróbálod.
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, köszi a válaszokat! Az elsõ hozzászólónak: Én kb. 2 hete szakítottam, sajnálom ha neked sem megy a felejtés.... nincs esély az ujrakezdésre? Mert nálunk nincs
Én vagyok az elsõ hozzászóló. Nálunk sincs esély az újrakezdésre. Mi amúgy 1 hónapja szakítottunk, utána 2 héttel késõbb azt hittem, hogy már túl vagyok a szakításon és ismét tudom élvezni az életet, de sajnos azóta is folyton elõjönnek az emlékek és nagyon nehéz megemészteni, hogy már vége.
kérdezõnek: Tényleg az is fontos hogy megtudjátok beszélni a dolgokat a pasiddal:S nagyon sajnálom hogy tönkre ment a kapcsolatotok:S 1. válaszadónak + kérdezõnek: Msn-en vagy sms-ben nem tudjátok megbeszélni? Tényleg nem menthetõ a kapcsolat? :S Én hasonló cipõben járok, mert velem szakított a barátom, és nekem is hiányzik, de megcalt, most meg szeretne visszajönni hozzám, de nem tudom mit tegyek.. mert aki egyszer megcsalja a másikat akkor az többször is megfogja...
1. válaszoló vagyok. Utolsó válaszolónak: A szakítás óta sokat beszélgettünk neten a volt barátnõmmel, ez nem gond. Igazából nincs köztünk harag, csak tisztáztuk, hogy nem illünk össze. Az is volt a gond, hogy én többet éreztem iránta, mint õ irántam. De mindketten tudjuk, hogy nem szabad újrakezdeni, mert csak további fájdalmat okoznánk egymásnak. Amúgy ha egy pasi megcsalt és emiatt szakítottál vele, de most visszakéreckedik, semmiképpen se engedj neki. Legyen benned tartás! Csak addig ilyen alázatos, amíg nem engedsz neki. Ne higyj neki, akármit is ígér. Viselnie kell a tettének következményeit.
Szégyen-nem szégyen, nekem a volt barátnõm még legalább fél évig "kefélõpajtásom" volt a szakításunk után. Nem éltünk egy világban, ezért mentünk szét, de "az" nagyon jó volt, mindketten bevallottuk egymásnak, hogy nehezen tudunk leszokni egymásról. De egyre kevesebbet találkoztunk, szó sem volt újrakezdésrõl. Ha nagynéha mostanában találkozunk, nincs harag, de szex sem, teljesen leváltunk egymásról. Szóval türelem, és idõ. Semmi más nem oldja meg a szakítás utáni helyzetet...
A kérdező hozzászólása: Nálunk nem megoldható, h msn-en vagy sms-ben megbeszéljük, mert a barátom nagyon büszke (mint én), igazából nem is zártuk le.... Az iwiwjén átjavította magát egyedülállóra, én mondjuk ezt már rég megtettem! Bár nagyon szeretem, de nem merek kezdeményezni, mert félek, h mi lesz... Nem akarom magam megalázni....

6 éve járok a barátommal, szakítottunk 3 hónapja, kiderült h más lánnyal kavart míg szüneteltünk, Nemrég kibékültünk a barátommal, de most h ez kiderült nem tudom mit higgyek/mit tegyek? Hagyjam ott? Hogy gondolja ezt ló nincs szamár is jó?

Nem jöttek össze a lánnyal (gondolom),de tagadja h köze lett volna a lányhoz. És nem a barátomtól tudok a "titkos kapcsolatukról".mivel ? tagadja

Legjobb válasz: De most komolyan, mi az hogy szakítottatok 3 hónapra?? Ha szakítottatok, akkor azzal dug, akivel akar.. Vagy Te ezt úgy képzelted, hogy vonuljon kolostorba, amíg te a 3 hónap alatt kiéled magad? Ha ez zavar minek szakítottatok? Hová fajul ez a világ Istenem...

De most komolyan, mi az hogy szakítottatok 3 hónapra?? Ha szakítottatok, akkor azzal dug, akivel akar.. Vagy Te ezt úgy képzelted, hogy vonuljon kolostorba, amíg te a 3 hónap alatt kiéled magad? Ha ez zavar minek szakítottatok? Hová fajul ez a világ Istenem...
Nincs ilyen, hogy szünet, ezt mégis hogy gondoltad. Szemrehányás olyanért, ami akkor történt, amikor együtt sem vagytok? Szerintem ne fáraszd és szakíts vele, egyszerûbb, ennek így mi értelme van?
Hagyd ott! Jobb lesz neki végre. (Azt sem tudod, hogy mi történt a "szünet" alatt. "Kavart". Mit is jelent az konkréten? De fel vagy háborodva.)
Ha szakítottatok, akkor azt csinál, amit akar, ezt nem vetheted a szemére. Az megint más téma, hogy korán vigasztalódott. Mert még alig szétmentetek, õ egy másik lánnyal kavart és akkor valóban felmerülhet benned, hogy mennyit is értél neki, ha 3 hónapot sem bírt ki más nõ nélkül. De azért egyet ne felejts! A szex nem az érzelmeken múlik. A szex a testi vágyaink kielégítése és nem azzal, akit szeretünk, hanem azzal, akit megkívánunk. És attól, hogy õ egy másik lánnyal volt, még nem jelenti azt, hogy téged elfelejtett, csak lehet így próbált meg elfelejteni vagy csak szexhez volt kedve. Van aki képes rövid idõn belül mással lenni és van aki nem. Õ az elsõre példa. De még egyszer mondom, ettõl az érzései nem biztos, hogy változtak irántad.
A kérdező hozzászólása: Az h "kavart" aztjelenti h találkoztak, sex stb. de nem jártak, miközben "szünteltünk" végig keresett h szeret csak idõre van szüksége, talizgattunk és párhuzamosan talizott a másik lánnyal is ezért vagyok felháborodva.
Ez a szünet dolog akkora marhaság, hogy az hihetetlen. 6 év után meg gondolom örült, hogy végre kapott más nõt is. Ha már szünetre van szükség egy kapcsolatban, az már régen rossz. Én ilyenbe bele se mennék.
Mit gondoltál?Egyébként meg milyen kapcsolat az hogy szünet van?A szünetet úgy értem hogy szabad vagyok!, habár soha nem volt szünetem senkivel, de ha mégis biztos keresnék valakit! 38F
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!