Találatok a következő kifejezésre: Nemrég olvastam a (32 db)

Nemrég olvastam a kérdések között, hogy nem kötődik az anya a gyermekéhez. Nálunk fordítva van. Mással is így van ez?

Egész egyszer?en annyit kértem t?le simizza meg a pocakom és erre nem volt képes. El vagyok keseredve. Pedig minden vágya egy gyerek volt, most pedig hogy itt van a pocakban valahogy megváltozott. Így dolgozza fel talán, hogy apa lesz. Tudom, hogy szeret minket, de annyira szükségem lenne rá, hogy ki is mutassa de valahogy zárkózott lett. Ez az ?rlödésem kihat a szexuális életünkre is. Egyszer?en nem megy, nem tudom elengedni magam. Ez is elkeserít és állandóan b?gök, lehet hülyén hangzik de közben is. Ez most már mindig így lesz. Tudom, hogy Babócával felborul minden, de ennyire? Vagy csak én vagyok ilyen extrém eset?

Legjobb válasz: Szia! Én is hasonló cipõben jártam, bár nekem azért néha-néha megsimogatta a párom a pocakom. Nagyon furcsa volt, hogy Õ is annyira szeretett volna babát, aztán alig lehetett vele errõl a témáról beszélgetni, olyan volt, mint akit nem érdekel. De most már, hogy a terhesség vége felé közeledünk szerencsére nagyon jó irányba változott, állandóan a gyerekszobát rendezgeti és a napokat számolja, hogy végre mikor születik meg a bébink. Sõt még a kismama újságomat is elkezdte magától olvasgatni, hogy hogyan fogja majd fürdetni a kicsit stb. Szóval szerintem arról van szó, hogy a férfiak nehezen tudnak a terhességgel mit kezdeni (tisztelet a kivételnek) nem igazán tudja felfogni, de ez szerintem csak átmeneti. Fel a fejjel!!! Üdv 33 heteske

Szia! Én is hasonló cipõben jártam, bár nekem azért néha-néha megsimogatta a párom a pocakom. Nagyon furcsa volt, hogy Õ is annyira szeretett volna babát, aztán alig lehetett vele errõl a témáról beszélgetni, olyan volt, mint akit nem érdekel. De most már, hogy a terhesség vége felé közeledünk szerencsére nagyon jó irányba változott, állandóan a gyerekszobát rendezgeti és a napokat számolja, hogy végre mikor születik meg a bébink. Sõt még a kismama újságomat is elkezdte magától olvasgatni, hogy hogyan fogja majd fürdetni a kicsit stb. Szóval szerintem arról van szó, hogy a férfiak nehezen tudnak a terhességgel mit kezdeni (tisztelet a kivételnek) nem igazán tudja felfogni, de ez szerintem csak átmeneti. Fel a fejjel!!! Üdv 33 heteske
Ha jól értem csak az a gond, hogy nem simizi meg a pocidat vagy más téren is megváltozott a párod? Mikor pocis voltam a gyerekeinkkel az én férjem sem simizte meg soha a hasamat. Mindig szerettem volna megmutatni, ha mocorog, hogy lehet érezni, de nem volt hajlandó rá, elhúzta a kezét és fancsali képet vágott. Azt mondta, ez Neki feldolgozhatatlan és félelmetes, olyan alienes. Persze nekem is rosszul esett nagyon, de végül nem erõltettem. Mikor megszülettek, azóta is nagyon szereti õket, imádja, a mindene a gyerekei. Így én elkönyveltem az esetet, hogy ilyen is van és ez nem azt jelenti, hogy nem fogja szeretni a gyerekét vagy nem fog vele foglalkozni. Egyszerûen csak...nem is találok szavakat...ahogy a férjem is mondta: átélhetetlen és ésszel felfoghatatlan egyben félelmetes is a másik élet a hasunkban. Ezek nem rossz értelemben vett szavak. Fogadd el Te is Õt, hogy Õ ilyen, nem az a pocaksimogatós apuka és ne erõltesd, próbálj ezen túllépni, nehogy megromoljon emiatt a kapcsolatotok. De azt mindenképp mondd el Neki, hogy ez rosszul esik Neked.
Szia, hidd el valoban csupan arrol van szo, hogy a ferfiakban teljesen mashogy zajlik a dolog. Mi, kismamak azon aggodalmaskodunk 9 honapig, hogy minden rendben legyen, hogy a szüles ne legyen olyan iszonyatos, hogy vegre a babankat a kezünkbe tarthassuk, hogy legyen tejünk, es meg ezernyi hasonlo dolgok kavalkadja van bennünk. Szamukra viszont valahogy ezek a dolgok magatol erthetödöek, ök szerintem egyaltalan nem (vagy csak alig) gondolnak bele, hogy felmerülhet barmi komplikacio a terhesseg folyaman a babaval... Viszont az, hogy a ruhara, etelre, a megnövekedett kiadasokra mibol lesz meg a penz, hogy meglesz-e, hogy elötudja-e teremteni, stb. ez viszont az ö agyalasuk alapja. Nekik ez a fontos. Ezt en tapasztalatbol irom, mi a masodik babankat varjuk, es termeszetesen nekem is jo lenne, ha mar most kapcsolatba akarna lepni a pocaklakoval (aki amugy kislany, 21 hetes vagyok) .... de megsem nyit fele. Söt, en mar viccesen megfogalmaztam neki, hogy szerintem a ferfiak ugy tekintenek a nökre ezekben az aldott honapokban, mint affele "kenguru mamara" akinek a zsebeben ott van a picurka, egy biztos, jo helyen, maximalisan biztonsagban, aztan amikor eljön az idö majd kijön onnan, es akkor lehet majd vele valamit kezdeni... :) Egy masik konkret eset, peldaul a multkor egy nagy aruhazban voltunk, es "persze", hogy odatevedtem a baby osztalyra, csak ugy, mert a lelkemnek jol esett az edes pici dolgokat megcsodalni, a gyönyöru rugikat, stb. Es amikor mutogattam neki nehany szep darabot, lattam rajta, hogy nem igazan erdekli, de ezt szova is tette, a maga mondjan, egyszeruen megfogalmazva : "a lenyeg azon van, aki majd hordja, nem azon, hogy mit adunk ra." Ebbol szerintem maximalisan leszürhetö a teny : a "külcsiny" nem erdekli öket, csak a teny. Vagyis konkretan a gyermek, amikor mar kezzel foghato, lathato. Szerintem ezzel együtt kell elni, es igy elfogadni, hogy ennyire különbözöek vagyunk. Vegül is nem csoda, mi a Venusrol jöttünk, ök a Marsrol! :D
Nem akarlak elkeseríteni, de nálunk is ez volt. Nem volt hajlandó megsimogatni, sosem érdeklõdött, h mit csinál a kicsi, ... Amikor lefordult a 32. héten, onnantól kezdve nem volt hajlandó szeretkezni velem, mert "nem akarja a babát bántani". Hiába mondtam neki, h nem lesz baja a gyereknek! Aztán megszületett a lányunk, azóta el van ájulva tõle, szereti nagyon, néha segít is a gyerek körül, de a háztartás már a császár után 3 héttel az én gondom volt. (az elsõ 2 hétben a nagymamám megfõzött helyettem) Meg persze 95 %-ban a gyerek. Magamra alig van idõm azóta, de mindegy. Elfogadtam, h õ ilyen. Persze rosszul esett nagyon sokszor a ridegsége. Én is sokat sírtam. Azóta sem lett figyelmesebb, sõt, a szexuális életünk is olyan hullámzó. Vagy van minden nap (akár többször), vagy hetekig nincs semmi. Kikészítettük egymást az elsõ pár hétben, mert nem volt túl segítõkész, megértõ, gyengéd, kedves, ... Nekem pedig szükségem lett volna rá. Aztán belerázódtam a hétköznapokba, nem tombolnak már a hormonok sem, így nem olyan rossz már. Szülés elõtt csak azért tartottam ki, mert ilyenekkel nyugtattam magam: biztos a hormonok miatt van; meg majd minden megváltozik, ha meglesz a gyerek; meg õ egy ilyen típus, ...stb, aztán miután megszültem, 2 hónapig azt hittem, h nem éli túl a kapcsolatunk a gyerekvállalást. A lányunkat persze imádja, velem még mindig hûvös egy kicsit, de ez van. Talán javul a helyzet lassan. Remélem, Te nem jársz így! Próbálj beszélni vele errõl, mondd el neki, h szükséged lenne a törõdésére, h megbizonyosodj arról, h tényleg szeret, és a gyereket is, ...stb. Ha nem megy, akkor pedig kitartás, valszeg megváltoznak a dolgok, ha a kezében foghatja a gyerekét! Sok apuka nem tudja "hova tenni" ezt a gyerek dolgot, amíg nem kézzel fogható! A pocakban levõ baba nekik még vmi misztikum, õk nem érzik, nincs hozzájuk olyan közel, mint hozzánk, akik egy testben töltünk a babánkkal 9 hónapot. Sok sikert és csak nyugodtan! (próbálj meg nem sírni beszélgetés közben, sok ffi azt sem bírja!)
A kérdező hozzászólása: Hát talán igazatok van. Lehet nehezen dolgozza fel, meg bántja az anyagi helyzetünk ami emiatt a hülye válság miatt van. Mondjuk tegnap átölelt és azt mondta szeret minket csak ne siettessem. de úgyérzem a 8 hónap alatt azért volt ideje hozzászokni a gondolathoz. Nekem csak egy kis érdeklõdés kellene Babóca iránt, hogy megkérdezze mozgolódott-e, mit csinált, örülni velem mikor szinte szétrugja a hasamat :) Nekem tényleg csak annyi kéne, hogy egy kicsit részt vegyen a terhességben. Talán majd jobb lesz.

Charles Dickens - Szép remények c. könyvét nemrég olvastam, és nem értem pontosan, és érdekel, hogy szerintetek Estella és Pip a végén együtt marad?

Azt olvashatjuk az utolsó mondatban, hogy ".. nem láttam sehol az újabb elválás árnyékát." Én ebből arra következtetek, hogy együtt maradnak.

Legjobb válasz: Én is így gondolom.Olvastam a könyv végén lévõ kritikát róla és ott azt írták ,hogy Dickens mikor elõször kiadták a Szép Reményeket drámai végezetûre írta meg vagyis Pip és Estella nem maradnak eggyütt ,de kritikusok úgy vélték,hogy Dickens saját szerncsétlen élete miatt formálta így Pip sorsát,ezért Dickens odaírta a végére ezt a mondatot hogy ne legyen olyan drámai a történet vége.

Én is így gondolom.Olvastam a könyv végén lévõ kritikát róla és ott azt írták , hogy Dickens mikor elõször kiadták a Szép Reményeket drámai végezetûre írta meg vagyis Pip és Estella nem maradnak eggyütt , de kritikusok úgy vélték, hogy Dickens saját szerncsétlen élete miatt formálta így Pip sorsát, ezért Dickens odaírta a végére ezt a mondatot hogy ne legyen olyan drámai a történet vége.
A kérdező hozzászólása: Ez érdekes:)
Én is így gondolom :)

Nemrég olvastam, hogy ha valakinek nagyon zsíros a haja, akkor hajmosás előtt citromlével le lehet önteni, és ez segít. Ezt lehet arcbőrre is?

Legjobb válasz: Nekem is nagyon zsiros a fejböröm,probaltam,de mar nem csinalom,nekem annyiban segitett hogy utanna könnyebben megmostam a hajam,fejböröm,gyorsabban lemostam a zsirt,de utanna ugyanolyan gyorsan bezsirosodott. A zsiros börre ugy olvastam 1 tojasfeherjet tanyeron kiverni,nem habnak,tenni bele citromot es maszkanak hasznalni,ezt ki fogom probalni,de meg nem csinaltam.

Nekem is nagyon zsiros a fejböröm, probaltam, de mar nem csinalom, nekem annyiban segitett hogy utanna könnyebben megmostam a hajam, fejböröm, gyorsabban lemostam a zsirt, de utanna ugyanolyan gyorsan bezsirosodott. A zsiros börre ugy olvastam 1 tojasfeherjet tanyeron kiverni, nem habnak, tenni bele citromot es maszkanak hasznalni, ezt ki fogom probalni, de meg nem csinaltam.


Nemrég olvastam h pontokat lehet kapni az itteni válaszokért. Mit lehet csinálni a pontokkal? Be lehet váltani majd valamire vagy mi?

Legjobb válasz: semmire, hülyeség az egész. van egy toplista, azon juthatsz elõbbre, de semmi értelme.

semmire, hülyeség az egész. van egy toplista, azon juthatsz elõbbre, de semmi értelme.
A kérdező hozzászólása: ja értem, köszi

Nemrég olvastam itt egy kérdést, miszerint aki Németországban szüli meg a gyermekét automatikusan megkapja-e az állampolgárságot? Ugyanez Angliában hogy van?

Férjem is magyar én is magyar vagyok! Ha kimegyünk pár évre dolgozni és közben születik babánk megkaphatja-e az angol állampolgárságot? Korábban hallottam ha mondjuk valaki repül?n hozza világra a kicsijét, akkor az adott ország (ahol éppen repült) állampolgárának tekintik...

Legjobb válasz: szia.szerintem ott is ugyan ugy.

szia.szerintem ott is ugyan ugy.
Sajnos Angliaban nem ugy van. Ket esetben lesz a babad angol allampolgar: 1. Ha az anya angol allampolgar 2. Ha a gyerek apja angol allampolgar. Meg 2006 juliusa elott az sem volt eleg ha az apa angol allampolgar volt hanem a ferjed kellett, hogy legyen. Ez valtozott. De ha mindketten magyarok vagytok akkor a baba is az lesz. En utannajartam mert most vagyok lassan 38 hetes kismama es Angliaban elek.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Kedves utolsó hozzászóló akkor ez 100% ugye? KÁR!!! Örültem volna ha a gyermekünk angol lehetett volna...:( Akkor marad az 5 év kinn tartózkodás, folyamatos munkával és utána úgy tudom jár az állampolgárság (nekünk szülõknek) A gyerkõc meg úgysem fog Magyarországra hazajönni...
Ha így lenne, mindenki külföldön szülne:) Én itt szültem, ennyit tudok: A gyerkõcöd, ha nem fog 190 napnál többet Anglián kívül tartózkodni, akkor tíz év után automatikusan megkapja az állampolgárságot. Ti 5 év után, ahogy írtad, de egy évet várni kell a papírokra, meg persze vizsgát kell tenni, ami állítólag nagyon nehéz, és még egy angol is nehezen tenné le.
nem tudom, nekem pont egy göndör hajú lány tetszik
Angol-Beltenyésztett Amerikai-sok a hamburgerbol kisült zsír amit a ajukra kennek és egyenes lesz...
Szerintem a legapróbb részletek érintõ statisztikának pont a szerelem/párkapcsolatok témában kell, hogy kapják a legkisebb jelentõséget. Egészen konkrétan be tudom határolni a számomra etalon nõt, aki pont az "esetem". Barna, enyhén hulámos hajú, barna szemû, alacsony, szeretni való csajok jönnek be nekem. Selena Gomez, Vanessa Hudgens, Mila Kunis kaliberûek. Az utolsó két lány akibe belezúgtam (vagy legalábbis nem voltak 100%-ban közönbösek számomra) szõke hajúak és kék szemûek voltak, nálam egy picit magasabbak is...
Hát, én eléggé nem vagyok amcsi... Nekem mondjuk pont a leglényegtelenebb dolgok közé tartozik, hogy göndör-é a haja...
Ez a cikk nem errõl szól. Ez a cikk arról szól, hogy EGYETLEN nõ EGYSZER kipróbálta, hogy ha regisztrál egy társkeresõ oldalra ugyanolyan profillal, de egyszer ilyen, egyszer olyan fotóval, akkor hányan írnak rá. A felmérésben nagyon sok hiba volt: - A két fotó nem csak a hajviseletben tér el, hanem pl a fényességében vagy a mosolyban is. Akkor lett volna jó, ha profi fotós ugyanolyan körülmények közt, ugyanolyan sminkben, ugyanolyan szögben, ugyanolyan mosollyal fotózza le - tényleg csak a haj más. Sajnos a társkeresõn a fotó által kiváltott teljes szimpátia alapján döntünk, tehát szép nõrõl szar fotó rosszabb eséllyel indul. - A felmérés két egymást követõ hónapban zajlott, holott mindenki tudja, hogy a hasonló kutatásnál az évszakok azonos részét kell figyelembe venni. Nagyon eltérõ tud lenni két hónap a párkeresõk aktivitását tekintve, pl év vége elõtt sokan esnek pánikba, hogy megint egyedül vannak Szilveszterkor, és ezért sokkal többen párkeresõznek. A legjobb lett volna egyszerre kilõni 10 kamu göndör profilt és 10 kamu egyenes profilt, aztán nézni, hogy ki mennyit hoz. - Lehet, hogy ennek a nõnek konkrétan jobban áll az egyik fajta haj, de ez nem a férfiak hajprefernciáját jelenti, hanem a nõ egyedi adottságát. Amúgy a riportokban is többször elhangzik, hogy a riportalanyoknak tök mindegy. Összességében tehát ez a felmérés csak annyit jelent, hogy ez a nõ márciusban egyenes hajjal, alulexponált fotóval (amin barnás a bõre) jobban tudott pasizni, mint februárban, túlexponált képpel göndören, amikor hófehérnek látszik a bõre.

Mi ez a blog, nemrég olvastam és nemtudom a vebcímét?

Egy táncos lányról szól akit kirúgtak az előző iskolájából és az új suliban lesznek barátai és beleszeret egy (asszem) David nevű srácba. Aztán az apja elküldi őt és a srácot hawaiira...vslsmi ilyesmi, nem nagyon emlékszem...nem tudjátok mi ez a blog?

Nemrég olvastam ezt valahol a csillagjegyemről és nem értem miért? (TÖBBI LENT)

azt olvastam hogy a halak jegy?ek tartsák magukat távol az okkultizmustól és nem értem miért?!

Legjobb válasz: általánosságban a halak elég befolyásolható jegy , könnyebben válik pl szekták tagjává.

általánosságban a halak elég befolyásolható jegy , könnyebben válik pl szekták tagjává.
Ezekhez nem lehet érteni! Szerintem akkor jársz a legjobban, a sem az okkultizmusban, sem a csillagjegyekben nem hiszel. Ezek nélkül is rendkívül érdekes a világ...
én is halak vagyok. márpedig én hiszek a szellemekben démonokban angyalokban és minden ilyenben. tapasztalatból tudom hogy vannak. mágiázni is szoktam és imádom :)
Követelem szociológiai felmérés kezdeményezését az MTA-tõl azért, hogy statisztikát készítsenek az idõsotthonok kötögetõ köreinek a tagjai milyen csillagjegyûek. Nem létezik, hogy mindannyian Halak! Habár, szekta... tényleg!
ne olvass össze minden szart.

Nemrégiben olvastam egy romantikus vámpíros vagy démonos regényt. Nagyon tetszett, de most sehogy sem tudom megtalálni. Se a könyv címét, sem a szerzőjét nem tudom. Valakinek így nem rémlik valami? Nem tudnátok egy címet és egy írót mondani?

Valami olyasmi ragadt meg, hogy a pasinak (aki vagy vámpír volt vagy démon) folyton megkellet, hogy haljon és ezt a társai ölték meg. De reggelente mindig életre kelt. A szereleme ezt nem tudta tovább nézni és valamilyen alkut kötött a pasi tárasival, hogy a férfi helyett ?t öljék meg és így megszabadult az átoktól.

Legjobb válasz: Gena Showalter - Ejsötet vagyak

Gena Showalter - Ejsötet vagyak
vágyak*
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :)

Fiúk! Nemrég olvastam itt egy hozzászólást, szerintetek mennyire igaz? A kérdés: mi kell a pasiknak szexnél?

"bár én nő vagyok, azért válaszolok a tapasztalataim alapján. szerintem a pasik azt szeretik a legjobban, ha a nő lelkes, és akarja a szexet. amikor látják, hogy ő is beindul rájuk, nem csak fordítva. ha nyitott az új dolgokra, ha kezdeményező. igazából nagyon extrém eseteken kívül nem hiszem, hogy van olyan, amit ha a lány lelkesen csinál, ne tetszene nekik. persze ha megjátszod, az gáz, de ha "többbet szeretnél nyújtani" a párodnak, akkor ez amúgy sem hiszem hogy játszik. szóval az a lényeg, hogy ha akarod, akkor mutasd is ki. eleinte emlékszem, én mindig úgy gondoltam, hogy ha kimutatnám, hogy akarom a szexet, akkor k.rvának gondolna, ami hülyeség, de szerintem sok nő fejében így van. szóval ezt el kell felejteni, nem célozgatni kell, hanem konkrétnak lenni. teperd le, mássz rá, mondd neki, hogy d.gjon meg. aztán amikor benne vagytok, akkor is látsszon rajtad, hogy élvezed. néha lepd meg ilyen-olyan dolgokkal, új pozíció, valami játék, új fehérnemű és szerintem biztos hogy mindezt értékelni fogja... és még annyit hozzátennék, hogy egy lelkes szopást minden pasi nagyon értékel..." egyetértetek? tényleg ez a lényeg?

Legjobb válasz: minden szava arany

egyetértek :D
minden szava arany
Igaza van. 23F
emlékszem erre a hsz-ra, akkor is és most is maximálisan egyetértek vele
Egyetértek. 30/F
az igazat mondta a csaj.
maximálisan egyetértek vele F/28
A kérdező hozzászólása: azért kutyában meg misszionáriusban sem feltétlenül csak a pasi dolgozik :P
Ebben van valami, ha a csaj lelkes, ha kimutatja, hogy akarja, ha leteper az nagyon jót tesz az önbizalmunknak. Szóval, mutasd ki, ha élvezed, ha akarod, mert gondolj csak bele, ha nem lenne igény ilyesmire, akkor mindenki guminõvel csinálná... Bár nem tudom ki hogy van vele, de ha különösen hosszúra nyúlik a szex, akkor a "munkamegosztás" is elég fontos, tehát, ne csak a srác dolgozzon pl kutyában vagy misszionáriusban, hanem akkor kijár egy lovagló póz is! :P Persze csak ha van igény a pózváltásra, nem mindig jön össze, ha nagyon belejön az ember! :D Kamuzni tilos, nem ér!!!
mondjuk úgy, hogy nem csak. és azt is tudni kell hol a határ.
Egyetértek. :) 26/F


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!