Találatok a következő kifejezésre: Nemrég megismertem neten egy srácot, (1 db)

Nemrég megismertem a neten egy srácot, randiztunk is de olyan volt a randin mintha két barát találkozott volna. Akar tőlem valamit, vagy nem?

Nem érzem hogy belémszeretett volna.Nem bókol és még virágot sem kaptam t?le.Kb egy hónapja ismertem meg a neten.Még korai hogy belémszeressen vagy ? alapból ilyen aki nem romantikus?Szerintetek érez valamit irántam?

Legjobb válasz: Figyelj, ha nekem bejön egy csaj már az elsõ találkozánál éreztetem vele. Bókolok dicsérem meg nyomulok rá (ez lehet nem a legjobb tulajom). Ha nekem tetszik vki nem birnék várni hónapokig!

Figyelj, ha nekem bejön egy csaj már az elsõ találkozánál éreztetem vele. Bókolok dicsérem meg nyomulok rá (ez lehet nem a legjobb tulajom). Ha nekem tetszik vki nem birnék várni hónapokig!
A pasik többsége, ha tetszik nekik egy lány, azt már az elsõ alkalommal is ki szokták mutatni(nem feltétlenül úgy, hogy nagyon nyomulnak, mert az nem mindenkinek jön be fõleg elsõre)Hanem pl.látni abból, ahogy rád néz, viselkedésébõl stb.Ez a pasi lehet olyan, aki nehezebben mutatja ki ezt, több idõ kell neki vagy egyszerûen még nem érzi azt, amit. Bármi lehet.Ezt lehet egy találkozásból nem fogod tudni kideríteni.
Én is találkoztam már netrõl sráccal. Kétszer.. Elsõ alkalommal a srác meg akart híni fagyizni, meg akart fogni a kezem, bókolt stb (más kérdés, hogy semmit nem hagytam, mert nem tetszett) Második alkalommal elsõ alkalommal virágot kaptam, bókokat, sok idõt akart velem tölteni stb. Szóval ha egy fiúnak tetszel, legyen az akár netes randi, kimutatja...
két év után jöttem össze egy fiúval, akit neten ismertem meg, és addig a két évig egy jó barátom volt. sosem láttam rajta, hogy tetszenék neki, engem akkor nem is érdekelt úgy, mint egy fiú. csak mint egy jó barát. úgy viselkedett velem, mint mindenki mással. aztán tavaly elõtt ilyentájban elkezdett ölelgetni, bókolni, egyre többet foglalkozni velem, és végül elcsattant egy csók. azóta együtt vagyunk. szóval szerintem nem kell rögtön az elsõ találkozó után várni valamit, én általában több hónapig beszélgetek msn-en a találkozás elõtt, és senkivel sem azért találkoztam, hogy na akkor összejönni vele.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Első randihoz tippek?

Egy fiú elhivott sétálni és ez azért fura mert meg alig beszéltünk és azt is csak neten .Fogalmam sincs hogyha találkozunk miről beszéljünk ! Segitsetek!!! Meg más tippeket is lêcci!! (15 vagyok)

4

20 éves vagyok, nincs barátom, de annyira szeretnék már egyet, nem ciki hogy ennyi évesen még nincs?

12

Írjak a pasinak aki megadta a címét?

Vasárnap beszéltem vele,én is megadtam az elérhetőségeimet.
Szerintetek várjam meg amíg ő jelentkezik vagy kezdeményezzek és ha kezdeményezek akkor mit írjak neki?

1

A szépség szubjektív, legalábbis itt ezt mindenki hangoztatja. De ha az, akkor ezt a srácot a 10 pontos listán miért nem pontozták le jó sokan és miért kapott majdnem mindig 7, 8 vagy 9 pontot?

19

15 éves lány vagyok és még nem randiztam soha. összességében nem érzem magam csúnyának mégsem tudom miért nem lehet túl lépni a barátságokon. Mi lehet a baj?

9

Mit vennétek a párotoknak 1 éves fordulóra?

17 éves fiúról van szó, szereti a gyúrós cuccokat, a dragon ball-t,techno mániás de nincs lövésem hogy mit vegyek neki =/ Kérdeztem h mit szeretne de azt válaszolta h semmit..egy közös hétvégét..(ami sajnos nem lehetséges a szüleim miatt..de nem is gond ez mivel még csak 16 éves leszek.)
Ha adnátok valami értelmes ötletet vagy h ti mit szeretnétek az megköszönném..!

7

Hogy hívjam el randizni?

Nagyon tetszik nekem egy lány és régóta el akartam hívni randizni de sose volt hozzá merszem! 14 éves vagyok, lehet ez valakit zavar és is lehetek szerelmes!
egyszóval hogy hívjam el randira mikor mit mondjak neki???
sekitsetek köszi!

7

Tetszik egy helyes lány a suliból. Hogyan közeledjek?

Nem akarom rárúgni az ajtót...
Szóval én 17/F a lány 16/F. Egy iskolába járunk, egyel lentebb van mint én. Látásból és minimálisan ismerjük egymást.

Hogyan közelítsek meg egy nálam fiatalabb nagyon szép, de visszafogott és csöndes lányt? :)

14

Hogy hívjam elrandizni a kolléganőmet?

Idén kezdtem eltanítani abban a középiskolában,a hol végeztem pár éve. Most leszek 25 éves és volt egy tanárom aki, aki tanított engem még olyan 8 éve. Akkor Õ volt 27. Most 35. Még mindig nincs férje, de párkapcsolata, de nagyon tetszik. Már végzősként is bejött, de hát mit akartam kisdiákként. Most viszont arra gondoltam, hogy bepróbálkozhatnék nála, de félek, hogy visszautasít, mert még a régi diákját látja bennem.

3

Srácok! Kezdeményeznétek egy olyan csajnál, aki a legjobb barátotokat kikosarazta?

A legjobb barátod elhívta randizni, de a csaj nemet mondott. Azóta is jóban vannak, és azóta megismerted te is a csajt és neked is bejön. Kezdeményeznél nála? Vagy fel sem merül ez benned?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!