Találatok a következő kifejezésre: Nemrég megismertem neten egy srácot, (1 db)

Nemrég megismertem a neten egy srácot, randiztunk is de olyan volt a randin mintha két barát találkozott volna. Akar tőlem valamit, vagy nem?

Nem érzem hogy belémszeretett volna.Nem bókol és még virágot sem kaptam t?le.Kb egy hónapja ismertem meg a neten.Még korai hogy belémszeressen vagy ? alapból ilyen aki nem romantikus?Szerintetek érez valamit irántam?

Legjobb válasz: Figyelj, ha nekem bejön egy csaj már az elsõ találkozánál éreztetem vele. Bókolok dicsérem meg nyomulok rá (ez lehet nem a legjobb tulajom). Ha nekem tetszik vki nem birnék várni hónapokig!

Figyelj, ha nekem bejön egy csaj már az elsõ találkozánál éreztetem vele. Bókolok dicsérem meg nyomulok rá (ez lehet nem a legjobb tulajom). Ha nekem tetszik vki nem birnék várni hónapokig!
A pasik többsége, ha tetszik nekik egy lány, azt már az elsõ alkalommal is ki szokták mutatni(nem feltétlenül úgy, hogy nagyon nyomulnak, mert az nem mindenkinek jön be fõleg elsõre)Hanem pl.látni abból, ahogy rád néz, viselkedésébõl stb.Ez a pasi lehet olyan, aki nehezebben mutatja ki ezt, több idõ kell neki vagy egyszerûen még nem érzi azt, amit. Bármi lehet.Ezt lehet egy találkozásból nem fogod tudni kideríteni.
Én is találkoztam már netrõl sráccal. Kétszer.. Elsõ alkalommal a srác meg akart híni fagyizni, meg akart fogni a kezem, bókolt stb (más kérdés, hogy semmit nem hagytam, mert nem tetszett) Második alkalommal elsõ alkalommal virágot kaptam, bókokat, sok idõt akart velem tölteni stb. Szóval ha egy fiúnak tetszel, legyen az akár netes randi, kimutatja...
két év után jöttem össze egy fiúval, akit neten ismertem meg, és addig a két évig egy jó barátom volt. sosem láttam rajta, hogy tetszenék neki, engem akkor nem is érdekelt úgy, mint egy fiú. csak mint egy jó barát. úgy viselkedett velem, mint mindenki mással. aztán tavaly elõtt ilyentájban elkezdett ölelgetni, bókolni, egyre többet foglalkozni velem, és végül elcsattant egy csók. azóta együtt vagyunk. szóval szerintem nem kell rögtön az elsõ találkozó után várni valamit, én általában több hónapig beszélgetek msn-en a találkozás elõtt, és senkivel sem azért találkoztam, hogy na akkor összejönni vele.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek gáz, hogy 18 évesen kezdek még csak pasizni? Nagyon el vagyok már késve? 18/L

9

Illik az, hogy megkérem egyik lány ismerősömet, hogy hozzon úgy össze egy találkozót a lánnyal aki tetszik, hogy nem tudja, hogy én is megyek?

4

Egy olyan fél éve tetszettem egy fiúnak, de már számba se vesz. Hogyan keltsem magamra a figyelmét? Szeretem

5

Lányok, mit gondoltok ha egy pasinak Porsche-ja van (fekete Cayman S 2008)?

Minden álmom egy ilyen autó volt, múlt évben sikerült megvennem 4 évesen. Amúgy 26 éves vagyok. A kérdésem arra irányul hogy mit szólnátok hogy ha az első randira ezzel állítanék be? Nem gondolnátok rólam rosszat? Hogy villogok a pénzemmel, meg felszínes vagyok? Pedig nem menőzésből vettem az autót, egyszerűen csak az élvezet miatt.

16

Értelmes nőknél bejön az ilyesmi?

Arra gondolok, hogy állítólag bármelyik férfi "ledumálhatja" bármelyik nő bugyiját, ha egyszerűen csak kimondja előtte, amit gondol, de mindezt úriemberként, és vicces formában.
Tehát, hogy pl. mondjuk egy irodában dolgozok, és egy munkatársnőmmel minden nap hülyülök kicsit ilyenekkel, hogy " tudod, jól áll neked, amikor jössz, de még jobban áll, amikor mész."
Tehát, nem azt mondom, hogy "tetszik a segged."
És az ilyenek állítólag ösztönös vonzódást kelt az értelmes nőkben is, mert bármit is mond erre az mindegy, a lényeg, hogy egyszerűen vonzódni kezd hozzám, mert ritka az olyan férfi, aki mer őszinte lenni, de nem bunkó stílusban, és ugyanakkor nem egy puhapcs, aki csak "ártatlanul" közelít felé.

20

Jövő hétvégén randim lesz végre. Csak most meg az a gondom, hogy már előre parázok attól, hogy hogy fog elsülni. Hogy tudnék lazább lenni a nagy napon? Jó ha saját magamat adom és lesz ami lesz?

Társadalmilag sem vagyunk egy szinten. Õ szellemi foglalkozású, főiskolát végzett, én betanított melós vagyok 8 általánossal.

26

Elmerjek olyannal menni bulizbi aki füvezik?

SOS

5

Intelligenciával nem lehet kitűnni a sok ember közül?

Elnézés a kivételtől!
A legtöbb lány mind már-már egyforma, azzal tűnnek ki, hogy pózolás a Facebookon, szexis kinézet, divatos öltözködés, trendi telefon, kierívóan öltözködés...

Már olyan megszokott látvány manapság.
Ezzel akarnak kitünni, de hogy fognak, ha már mind így néz ki szinte?
Úgy veszem észre a buta lányok a népszerűek, akik még érettségin is segítséggel mentek át.
Azzal nem lehet kitűnni, hogy az ember művelt, okos, sok mindenről tud, informált, és intelligens?

12

Lányok milyennek találjátok a kinézetét?

Lányok milyennek találjátok a kinézetét ennek a modellnek?

22

Szerintetek érdemes egy 21 éves srâccal kezdeni? 16/L

Kb. másfél hónapja egy buliba ismertem meg ezt a valakit.. hát, mondanom se kell, nem volt épp józan. Azt gondoltam nem fog emlékezni rám, így meg mondtam a nevemet, reggel mégis az várt, hogy bejelölt. Eleinte nem beszélgettünk, semmi kapcsolat nem volt köztünk. De aztán végülis kesobb néha-néha beszélgettünk, és most mar mindennaposak a beszélgetések. Sok mindent megtudtam róla, és elég rendesen próbálkozik is. Aranyos, meg teljesen egy hullámhosszon vagyunk, bármiröl el tudunk beszélgetni, mégis bizonytalan vagyok. A lányok tapadnak rá, de állitja, hogy nem érdekli, és a stílusa is nagyon a helyén van. Miért pont én kellenék neki?
Mit tegyek? . Rendes válaszokat szeretnék. Köszii.

12

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!