Találatok a következő kifejezésre: Nemrég megismertem neten (3 db)

Nemrég a neten megismertem egy fiú, akivel már nagyon rég beszélgetek. Jövõhét hétvégén talizunk és szeretném meglepni valamivel mert õ mondta, hogy hoz nekem vmi apróságot. Mit vegyek neki?

Kondizni és karatézni jár, imádja a gyrost és a manchestert. Kicsit sorozatfüggõ. Van vkinek vmi jó ötlete, hogy mit vegyek neki?

Legjobb válasz: egy könyvet.. hogy jól összezavard...

egy könyvet.. hogy jól összezavard...
Vidd el egy kajàldàba ...
Mondjuk hülyeség elsõ 1-2 alkalomra ajándékozgatni, de ha õ ehhez ragaszkodik, tõled akkor se várja. Én fiúként annak örülnék, ha lenne 2. és nem az ajándék miatti "hálából", épp ezért nem viszek semmit, így a lány szabadabban tud dönteni. A 2-ra süthetsz sütit! :)
A kérdező hozzászólása: #3 köszi :D
Nincs mit, de hol marad a kockacukor? xD Na jó egy like is elég lesz :D
A kérdező hozzászólása: Már feladtam postán xd
Mert hülye!
Biztos arra a következtetésre jutott, ha az elmúl 4 évben nem volt rá igényed, akkor van esély, hogy mellette, a következõ 4 évben sem lesz majd...
azért mondtam, hogy így kombinált...de az ilyet totál felesleges elmondani, nah mindegy, megtanultad asszem
a válasz egyszerû egy olyan lány aki 4 éve nem szexelt és elárulja a pasinak abból legalábbis az én szemszögembõl nézve a dolgot azt jelentené hogy várattatod a pasikat és egy pasi ilyen korban nem szívesen várna a szexel lehet nem irtad neki hogy várjon vele de ebbõl ez szürödik le hogy várattatod a pasikat legközelebb ne mond el és kész:D
A kérdező hozzászólása: hát nemtudom mi baja lett de nemis tudom meg soha mert nem árulja el hiába nyuzom vele
beijedt a pacák, hogy most majd teljesítenie kell!
A kérdező hozzászólása: hát semmi bajom nincs kedves utolso!!!!nem vagyok csunya és a szexben sem volt semmi gondom csak egy nagyott csalodtam és nem akartam kapcsolatot sokáig utána.
gondolom kombinált, hogy vajon mi baja lehet egy legszebb éveiben járó nõnek, ha 4 évig nem dugta meg senki
#6: átlag 10-20, de van hogy 30 felett
^^ ez engem is.. :DD
Az érdekelne, hogy hány hülye privát üzenetet kapnak az ilyen kérdés kiírói.
Lehet azt hiszi úgy örülsz majd neki hogy összejöttél vele, hogy nehezen fogja tudni kitenni a szûröd. Valszeg nem akar komoly kapcsolatot Veled. Nekem ez a tippem. Én inkább örülnék hogy régen szexeltél.
Valószínûleg azt gondolta, hogy azért nem szexeltél, mert valami baj van veled.
ez érdekes.. h nézel ki? lehet nem jöttél be neki..
Ne aggódj, majd most kapsz csomó ajánlatot itt;D
gondolom õ hamar ágyba akart veled bújni. na már most ha 4 éve nem szexeltél akkor azt a következtetést vonhatta le, hogy nem bújsz vele hamar ágyba.

Nemrég megismertem a neten egy srácot, randiztunk is de olyan volt a randin mintha két barát találkozott volna. Akar tőlem valamit, vagy nem?

Nem érzem hogy belémszeretett volna.Nem bókol és még virágot sem kaptam t?le.Kb egy hónapja ismertem meg a neten.Még korai hogy belémszeressen vagy ? alapból ilyen aki nem romantikus?Szerintetek érez valamit irántam?

Legjobb válasz: Figyelj, ha nekem bejön egy csaj már az elsõ találkozánál éreztetem vele. Bókolok dicsérem meg nyomulok rá (ez lehet nem a legjobb tulajom). Ha nekem tetszik vki nem birnék várni hónapokig!

Figyelj, ha nekem bejön egy csaj már az elsõ találkozánál éreztetem vele. Bókolok dicsérem meg nyomulok rá (ez lehet nem a legjobb tulajom). Ha nekem tetszik vki nem birnék várni hónapokig!
A pasik többsége, ha tetszik nekik egy lány, azt már az elsõ alkalommal is ki szokták mutatni(nem feltétlenül úgy, hogy nagyon nyomulnak, mert az nem mindenkinek jön be fõleg elsõre)Hanem pl.látni abból, ahogy rád néz, viselkedésébõl stb.Ez a pasi lehet olyan, aki nehezebben mutatja ki ezt, több idõ kell neki vagy egyszerûen még nem érzi azt, amit. Bármi lehet.Ezt lehet egy találkozásból nem fogod tudni kideríteni.
Én is találkoztam már netrõl sráccal. Kétszer.. Elsõ alkalommal a srác meg akart híni fagyizni, meg akart fogni a kezem, bókolt stb (más kérdés, hogy semmit nem hagytam, mert nem tetszett) Második alkalommal elsõ alkalommal virágot kaptam, bókokat, sok idõt akart velem tölteni stb. Szóval ha egy fiúnak tetszel, legyen az akár netes randi, kimutatja...
két év után jöttem össze egy fiúval, akit neten ismertem meg, és addig a két évig egy jó barátom volt. sosem láttam rajta, hogy tetszenék neki, engem akkor nem is érdekelt úgy, mint egy fiú. csak mint egy jó barát. úgy viselkedett velem, mint mindenki mással. aztán tavaly elõtt ilyentájban elkezdett ölelgetni, bókolni, egyre többet foglalkozni velem, és végül elcsattant egy csók. azóta együtt vagyunk. szóval szerintem nem kell rögtön az elsõ találkozó után várni valamit, én általában több hónapig beszélgetek msn-en a találkozás elõtt, és senkivel sem azért találkoztam, hogy na akkor összejönni vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!