Találatok a következő kifejezésre: Nemrég lett a gépem, (8 db)

Nemrég vírusos lett a gépem. Azóta a probléma megoldódott, már megjavították. Viszont a pendrive-okat nem ismeri fel. Mi lehet a baj, és hogyan orvosoljam?

Legjobb válasz: Próbáld meg beszerezni az alaplapi buszvezérlõ drivert és újratelepíteni, ez valószínûleg megoldja aproblémád

Próbáld meg beszerezni az alaplapi buszvezérlõ drivert és újratelepíteni, ez valószínûleg megoldja aproblémád
A kérdező hozzászólása: Köszi, megpróbálom..

HANGKÁRTYA probléma. Nemrég lett újratelepítve a gépem, win xp sp3-as, és a hang drivert keresi, de nem találja. Már több drivert leszedtem hozzá, de a telepítés végénél, egyszerűen újraindul a gép. Mi a lehet a probléma?

Kártya típus EVEREST szerint: Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller [A-2/A-3] ALAPLAP : Dell OptiPlex GX270

Legjobb válasz: Ezt rakd fel: https://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/DriverDetails/..

A kérdező hozzászólása: Köszi, ez megoldotta a gondot...

Nemrég lett újratelepítve a gépem, és azóta, ha játszani akarok rajta, vagy csak a képernyőkímélőknél a 3D-s képek közül kiválasztok egyet, akkor azonnal újraindul a gépem. Mi lehet ennek az oka?

Legjobb válasz: valószínûleg a videokártya driverével lehet a gond. keress rá neten a típusnak megfelelõ legújabb driverre, és telepítsd fel. ezenkívül windows is legyen updatelve. jobb ötletem perpillanat nincs, látni kéne, hogy pontosan mi a gond. nézd meg az eszközkezelõben, hogy melyik hardvernél van probléma! vezérlõpult / rendszer / hardver / eszközkezelõ

valószínûleg a videokártya driverével lehet a gond. keress rá neten a típusnak megfelelõ legújabb driverre, és telepítsd fel. ezenkívül windows is legyen updatelve. jobb ötletem perpillanat nincs, látni kéne, hogy pontosan mi a gond. nézd meg az eszközkezelõben, hogy melyik hardvernél van probléma! vezérlõpult / rendszer / hardver / eszközkezelõ
windowst nemkell updatelni vga driver frissítés, ha nem mûködik videókártyacsere


Próbálj ki valami más egérpadot, vagy lehet használat közben megemeled kicsit akkor szokott ugrálni..
hárdver hiba
hát tudni kéne mit ír a kékhalál csinálj képet

Nemrég lett telepítve a windows 7 a gépemre, viszont hiába telepítettem fel az msn-t nem enged fellépni. Azt gondolom hogy rossz msn-t tettem fel, ti melyik verzióját használjátok?

Legjobb válasz: A tegnapi nap folyamán gondok voltak a Live Messenger szerverekkel, lehet, hogy ennek az utóhatása. Ha igen akkor várni kell és megjavul egy idõ után.

A tegnapi nap folyamán gondok voltak a Live Messenger szerverekkel, lehet, hogy ennek az utóhatása. Ha igen akkor várni kell és megjavul egy idõ után.

Nemrégen újra lett telepítve a gépem, de azóta a saját videófelvételeket nem játssza le, csak a hangot, a képet nem. Mi lehet a baj?

Minden másnál van kép. Egyik lejátszó sem jó (mediaplayer, winamp, nero stb)

Legjobb válasz: nincs felpakolva a video codec... telepítsd a kamerádhoz adott dvd-rõl

nincs felpakolva a video codec... telepítsd a kamerádhoz adott dvd-rõl
OK. Ha van ffdshow-d, akkor az összes gagyi lejátszót elfelejtheted. :) Mondjuk egy Media Player Classic Home Cinema nem árt ha kéznél van....
A kérdező hozzászólása: Bocs, hogy csak most válaszolok: ffdshow (bár csajszi vagyok, lehet elírtam???) :O
melyik, melyik ? csajszitól ilyent várni .....
Melyik?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen sikerült :) akkor ez hiányzott :)
A kérdező hozzászólása: Mint írtam: mediaplayer, winamp, nero (verziószámot nem írok) És igen, nõbõl vagyok. Baj?
Ezt telepítsd, ha nem akarsz többé hasonló problémát.Amit ez nem játszik le, azt akár le is törölheted, mert semmi sem fogja. http://letoltokozpont.hu/letoltes_file.php?k=15&a=2470
Milyen lejátszóval van ez a hiba és csajszi e vagy.
A kérdező hozzászólása: Digitális kamerával felvett felvételt (pl farsang) Nem a kameráról szeretném lejátszani, hanem a meglévõ fájlokat, amik a gépen voltak eddig is, és mentek. (azt hiszem mp4)
Mit kell érteni a saját videók alatt ?
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, olyan is van :)

Miért nem lehet leállítani a gépet? Ha ki akarom kapcsolni, újraindul. Nemrég lett újratelepítve pedig.

Legjobb válasz: Én vagyok az elsõ. Ha újratelepítés elõtt nem csinálta, akkor vagy a telepítésbe csúszott baki, vagy tényleg alaplap probléma. Ha azelõtt is csinálta, akkor már csak az alaplap marad. Legalábbis az a legvalószínûbb. (Vidd szervízbe, ha van még rá garancia.) Ez a szép amúgy a windows-ban, hogy soha nem tudhatod, hogy mi a valósi baj! :)) (Használj Linuxot. Ott legalább tudod ilyenkor, hogy mi a gond. ;) )

Én vagyok az elsõ. Ha újratelepítés elõtt nem csinálta, akkor vagy a telepítésbe csúszott baki, vagy tényleg alaplap probléma. Ha azelõtt is csinálta, akkor már csak az alaplap marad. Legalábbis az a legvalószínûbb. (Vidd szervízbe, ha van még rá garancia.) Ez a szép amúgy a windows-ban, hogy soha nem tudhatod, hogy mi a valósi baj! :) ) (Használj Linuxot. Ott legalább tudod ilyenkor, hogy mi a gond. ;) )
Ha Windowsod van, akkor Start menü - Leállítás. (Ne gombbal kapcsold ki.)
A kérdező hozzászólása: Jó, tudom, hogy így KELLENE, de ha ezt csinálom, újraindul. Ha az újraindítást választom, akkor is újraindul. A "készenlét" is mûködik, úgy, ahogy kell. Csak a leállítás nem.
nekem is ez volt a gondom alaplapcsere lett a vége!
A kérdező hozzászólása: Újratelepítés után kb. két hétig jó volt, ezt most kezdte, pár napja. Vissza fogom vinni :( Köszönöm a segítséget.
A kérdező hozzászólása: Elindítottam az Avastot, fogott nekem 2 vírust, aztán próba-szerencse, kikapcsoltam, és láss csodát: KIKAPCSOLT! Hogy mik vannnak??
Én is szinte pont így jártam
én meg pont így. apropó mennyibe kerül egy alaplap? mert nekem is ez a baj van úgy kapcsolom ki hogy amikor kiirja h a windows leáll, elsötétül a képernyõ, azt leveszem róla az áramot. toom h nem teljesen egészséges megoldás de inkább menjen napokon keresztül?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!