Találatok a következő kifejezésre: Nemrég lett a (82 db)

Valószínûleg túl lett feszítve.
:) ) Neked sincs régóta Swifted... Nagy hidegben szinte mindegyik ezt csinálja...
Ügyes vagy ha az ékszíjat levetted. Ugyanis az nincs rajta. Nekem is 96' os, és már hosszbordás szíj van rajta. Másrészt. Szerinted hol van a vezérlés? Fogadjunk a szervóról vetted le a szíjat, vagy a klímáról. Igyanis az kívül van :D amatõr. Sivító hang pedig generátor szíj laza, vagy valami csapágy baj lehet (de ez mint a fehér holló). Ha valóban most vetted a Suzit, akkor szíjcsere azonnal.
Ja hoppá. Akkumulátor is régi, vacak, akkor indítás után a generátort csúnyán lefogja. Akkor nem is csoda ha meghúzza.
mindegyik ezt csinálja hidegen megkérdeztem a szerelöt azt mondta hogy a generátor csinája
Szétszedéskor sérült valami. Nem lett telepítve a hangkártya driver. Le van némítva valahol a hang. Ezekre gondolok.
A kérdező hozzászólása: akkor marad az h megsérült valami valahol mert már többször felraktam a drivert is, végig néztem minden beállítást és nincs lenémítva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ezek szerint nincs szükség a cseppekre sem?Tök jó, akkor ezt egy orvos miért nem tudja????Na ma volt az utolsó, hogy kapott cseppet...
Miután teljesen ráillik erre a betegségre, amilyen tüneteket írtál, szerintem is felesleges terhelni a gyerek szervezetét. A kiütés magától is el fog múlni, viszont a kaki-dolgot nem írják, hogy vele jár, de az meg lehet a sok gyógyszertõl van, amiket kapott, várj pár napot hogy kitisztuljon a szervezete és itasd hogy ne száradjon ki. Elsõ voltam.
3 napos láz .A lányom is áteset rajta.Neki a fenistil cseppet csak 2 napig adtamazt is csak napi 1x.
A kérdező hozzászólása: A kiütés az 2 napig volt, és már nem is látszik semmi.Nagyon jól van már.Akkor én sem adok neki több cseppet, nehogy hozzászokjon a szervezete a gyógyszertõl.Köszi a válaszokat!

Hogyan bírjam ki ezt a rémálmot? Nyáron a nenémék börtönbe kerültek. Nemrég öngyilkos lett a legjobb barátnőm és egy fiú akit nagyon bírok meg egy barátnőm is öngyilkosak akarnak lenni.

szerelmes belém egy fiú de én nem szeretem. teljesen kivan készülve.

Legjobb válasz: Hello! Semmire nem megoldás ha Te is ilyen butaságokat gondolsz (Tervezel).Az hog másnak milyen az élete azzal ne törödj csak a sajátoddal, és a szeretteidével. Nem hülyeség de nem vagy szupermen hogy segítesz mindenkin. gondold végig miért kerültek börtönbe a "nénédék" miért lett öngyilkos a legjobb barátnõd! ez nagyon keményen hangzik de meg kell tenni! bocsi hogy ezt írom de azzal tényleg nem vagyok tisztában hogy miérrt történtek , és nem kéne ilyet írnom de az öngyilkosság az nem arra vall aki bátor és szembe "mer" szállni mindennel! akármit hozzon is az élet! Viszont ha tényleg ilyen dolgok gondolatok foglalkoztatnak akkor kérj segítséget! én ajánlanék neked természetgyógyászt(akár hiszel benne akár nem )segíteni tud. megtalálhatod a kérdéseidre a választ. én csak azért merem ezt leírni mert nekem segítettek már nem egyszer.. ha érdekel irj privátban Szia Ne gondolj ilyen megoldásra.....többet tér az életed. Bárkiénél.

Hello! Semmire nem megoldás ha Te is ilyen butaságokat gondolsz (Tervezel).Az hog másnak milyen az élete azzal ne törödj csak a sajátoddal, és a szeretteidével. Nem hülyeség de nem vagy szupermen hogy segítesz mindenkin. gondold végig miért kerültek börtönbe a "nénédék" miért lett öngyilkos a legjobb barátnõd! ez nagyon keményen hangzik de meg kell tenni! bocsi hogy ezt írom de azzal tényleg nem vagyok tisztában hogy miérrt történtek , és nem kéne ilyet írnom de az öngyilkosság az nem arra vall aki bátor és szembe "mer" szállni mindennel! akármit hozzon is az élet! Viszont ha tényleg ilyen dolgok gondolatok foglalkoztatnak akkor kérj segítséget! én ajánlanék neked természetgyógyászt(akár hiszel benne akár nem )segíteni tud. megtalálhatod a kérdéseidre a választ. én csak azért merem ezt leírni mert nekem segítettek már nem egyszer.. ha érdekel irj privátban Szia Ne gondolj ilyen megoldásra.....többet tér az életed. Bárkiénél.
Nehogy öngyilkos legyél!Gondolj csak bele vajon mit akartál/nál még megcsinálni az életben? Vagy hogy kit hagynál cserben ha öngyilkos lennél? Neked is hiányzott a legjobb b.nõd!Te is biztos sokaknak hiányoznál!Még járj pszichiátriára! Szerintem sokat pihenj!Vagy csinálj olyan dolgokat amik boldoggá tesznek!És kéne legyen valaki akinek kitudod önteni a lelked.

Párom nemrég lett katona, és már most kezd nagyon megváltozni a viselkedése. Mit tegyek, hogy ne fajuljon tovább?

Az elején még úgy ahogy normális volt, de aztán elkezdett bunkóbb és parancsolgatósabb lenni. Többször próbáltam vele beszélni, hogy jó lenne, ha változtatna magán, de nem foglalkozik velem. Volt olyan is, amikor a hajnali órákban kért meg arra, hogy most azonnal hozzak neki ezt meg azt, ha meg nem teszem, akkor számítsak arra, hogy õ sem fog változtatni magán.

Legjobb válasz: nem kéne szakemberhez fordulnia?

nem kéne szakemberhez fordulnia?
Nyilván eleve nem volt százas ha elment katonának. Forduljon orvoshoz, de inkább dobd ki.
Katonafeleség egy külön szakma.
Õ ilyen lesz, meg még ennél is rosszabb. Megszokod, vagy még most elmenekülsz!
A nap kamukérdése:D
A párom nemrég lett buszsofõr. Minden menet után bemondja, hogy "az Balha Lujza tér következik"
Drivert tettél fel?
A kérdező hozzászólása: volt hozzá gy asus-os telepítõ, azt telepítettem
Esetleg próbáld meg ismét a hangdrivert feltenni. Sõt, akár az ASUS oldaláról szedd le, az lehet h frissebb.
A kérdező hozzászólása: az a baj hogy nem nagyon értek hozzá :/ esetleg belinkelnéd ?

Nemrég voltam fodrásznál és túl rövid lett a frufrum, hogyan hordhatnám, hogy ez ne legyen észrevehető? (oldalfrufru )

Eddig tovább ért b?ven mint a szemüvegem, de most a rövidebb része b?ven a szemüvegem fölé ér és így nagyon nem tetszik :/. Hogyan hordhatnám? Vagy hogyan csatoljam szépen félre?

Legjobb válasz: valami szoros hajpántot próbálj meg.:)

valami szoros hajpántot próbálj meg.:)
EGSZERÛEN: -ha nem sima a hajad vasald ki -fésüld meg -zselézd be -vizes fésûvel újra fésüld át -ez után símits ki a hajad olyan hosszúra amilyenre lehet -lakkozd be -és kész is
Próbálj ki valami más egérpadot, vagy lehet használat közben megemeled kicsit akkor szokott ugrálni..

Van egy csomó a hátsó combomban? Most nemrég lett. Látszani nem látszik, csak nyomásra érezni. Mitől lehet?

Én izomcsomóra gyanakszom. Lehet valami komolyabb is?

Legjobb válasz: izomcsomó sztemis :)

izomcsomó sztemis :)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
A kérdező hozzászólása: és azzal mit lehet csinálni, hogy ne legyen ott?
Nekem is van a hátamon, nekem egy oltás után jött ki....elvileg el fog múlni magától...elvileg...de menny el orvoshoz
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! azóta már látta doki, voltam ultrahangon, ártalmatlan izomcsomó :)

Nemrég lefeküdtünk barátnőmmel, és ő ragaszkodott ahhoz, hogy megszakításos módszert alkalmazzunk. Mennyi az esélye, hogy terhes lett a barátnőm?

Én mondtam, hogy inkább gumival csinálnám. Csókolóztunk, és én voltam felül, elég forró volt a hangulat. Persze meztelenek voltunk már, amikor barátnóm becsúsztatta magába a nemi szervemet. Kb. 10 húzás után bevillant, hogy gumi kéne. Kivettem, és feltettem egy spermicides gumit. Nos a kérdésem, hogy teherbe eshetett-e? Kb a menstruációs ciklus közepén volt az eset.

Legjobb válasz: Hát ha a ciklusa közepén, akkor megvan rá az esélye, hogy terhes lett. Mivel forró volt a hangulat, gondolom nagyon élvezted a dolgot, úgyhogy nagy a valószínûsége, hogy volt elõváladékod is, amivel van spermium. A ciklusa közepén pedig a legvalószínûbb a teherbeesés, és ekkor nagyobb a valószínûsége annak is, hogy az elõváladékból marad terhes. Legközelebb ne hallgass a barátnõdre, már az aktus elején húzz gumit.

Hát ha a ciklusa közepén, akkor megvan rá az esélye, hogy terhes lett. Mivel forró volt a hangulat, gondolom nagyon élvezted a dolgot, úgyhogy nagy a valószínûsége, hogy volt elõváladékod is, amivel van spermium. A ciklusa közepén pedig a legvalószínûbb a teherbeesés, és ekkor nagyobb a valószínûsége annak is, hogy az elõváladékból marad terhes. Legközelebb ne hallgass a barátnõdre, már az aktus elején húzz gumit.
Teherbe eshetett. Nem nagy az esélye, de teherbe eshetett. Nem tudom, mi éri-e meg jobban Nektek, a 72 órás tabletta, ami olyan, mint egy lórúgás, vagy a 2 hét rettegés, és esetleges abortusz. Én a 72 órás tablettát javasolnám, aztán a fogamzásgátlót.
Nem akkor már nem sokat. Ha az elejétõl használod a gumit és pl közben kiszakad, akkor vég valamicskét.
Olyankor már nem jelent semmit, mert a gyors spermiumok addig bejuthattak a barátnõd petesejtjébe. Ha még 4 négy napja, hogy együtt voltatok, akkor mond meg a barátnõdnek, hogy vegyen egy 72 órás tabit (szakorvos írhatja fel) és akkor nem kell hetekig idegeskednie. Vagy ha makacs és nem akarja, akkor idegeskedjen annyit, amennyit csak bír. Ha viszont már eltelt a négy nap, akkor sejnos meg kell várni a mensi napját. Ha késik, az rossz elõjel, de lehet az idegeskedéstõl is. Akkor vegyen egy tesztet, abból meglátjátok, hogy mi lesz.
én nem hiszem el, h vannak ilyen felelõtlen nõk, akik komoly kapcsolatban vagy megússzuk-vagy nem módon oldják meg a védekezést!
A kérdező hozzászólása: A spermicides gumi ilyenkor már nem jelent semmit?
Igen, terhes lehet, hiszen pláne a ciklus közepén van meg erre az esély. Viszont én gyanítom, hogy õ terhes AKAR lenni. Felelõsségteljes nõ a ciklusa közepén csak akkor nem védekezik, ha gyereket akar... Érdekes, hogy õ próbált téged lebeszélni a gumiról. :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!