Találatok a következő kifejezésre: Nemrég lefeküdtünk és (9 db)

védekeztetek?
óvszer?
4 nap után semmi terhességi tünete nincs, így ha nem éhes és fáj a hasa az nem azért van mert ti 4 nappal elõtte dugtatok, hanem azért mert stresszel, ideges..Ha védekeztetek akkor nem terhes. HA nem volt védekezés, akkor meg aggódjatok csak.. Legyen ez a büntetésetek.
4 nap? még meg se termékenyült de ha védekeztetek, akkor nem lehet gond
A kérdező hozzászólása: védekeztünk hát
Valószínûleg görcsölsz, lazíts és élvezd.
Elsõre nem mindenkinél reped el a szûzhártya, nekem is még a 4. és 5.-nél is fájdogált! Azt csináld ami Neked jól esik...elkezdhetitek, de ha nagyon fáj hagyjátok...
Akkor csináljátok, amikor jól esik.Esetleg nyújtsátok el egy kicsit jobban a pettinget, és jobban legyél te izgatva mint a párod, azaz rád irányuljon a figyelem. Ha szükségesnek érzed síkosítót is használhattok.

Nemrég lefeküdtünk barátnőmmel, és ő ragaszkodott ahhoz, hogy megszakításos módszert alkalmazzunk. Mennyi az esélye, hogy terhes lett a barátnőm?

Én mondtam, hogy inkább gumival csinálnám. Csókolóztunk, és én voltam felül, elég forró volt a hangulat. Persze meztelenek voltunk már, amikor barátnóm becsúsztatta magába a nemi szervemet. Kb. 10 húzás után bevillant, hogy gumi kéne. Kivettem, és feltettem egy spermicides gumit. Nos a kérdésem, hogy teherbe eshetett-e? Kb a menstruációs ciklus közepén volt az eset.

Legjobb válasz: Hát ha a ciklusa közepén, akkor megvan rá az esélye, hogy terhes lett. Mivel forró volt a hangulat, gondolom nagyon élvezted a dolgot, úgyhogy nagy a valószínûsége, hogy volt elõváladékod is, amivel van spermium. A ciklusa közepén pedig a legvalószínûbb a teherbeesés, és ekkor nagyobb a valószínûsége annak is, hogy az elõváladékból marad terhes. Legközelebb ne hallgass a barátnõdre, már az aktus elején húzz gumit.

Hát ha a ciklusa közepén, akkor megvan rá az esélye, hogy terhes lett. Mivel forró volt a hangulat, gondolom nagyon élvezted a dolgot, úgyhogy nagy a valószínûsége, hogy volt elõváladékod is, amivel van spermium. A ciklusa közepén pedig a legvalószínûbb a teherbeesés, és ekkor nagyobb a valószínûsége annak is, hogy az elõváladékból marad terhes. Legközelebb ne hallgass a barátnõdre, már az aktus elején húzz gumit.
Teherbe eshetett. Nem nagy az esélye, de teherbe eshetett. Nem tudom, mi éri-e meg jobban Nektek, a 72 órás tabletta, ami olyan, mint egy lórúgás, vagy a 2 hét rettegés, és esetleges abortusz. Én a 72 órás tablettát javasolnám, aztán a fogamzásgátlót.
Nem akkor már nem sokat. Ha az elejétõl használod a gumit és pl közben kiszakad, akkor vég valamicskét.
Olyankor már nem jelent semmit, mert a gyors spermiumok addig bejuthattak a barátnõd petesejtjébe. Ha még 4 négy napja, hogy együtt voltatok, akkor mond meg a barátnõdnek, hogy vegyen egy 72 órás tabit (szakorvos írhatja fel) és akkor nem kell hetekig idegeskednie. Vagy ha makacs és nem akarja, akkor idegeskedjen annyit, amennyit csak bír. Ha viszont már eltelt a négy nap, akkor sejnos meg kell várni a mensi napját. Ha késik, az rossz elõjel, de lehet az idegeskedéstõl is. Akkor vegyen egy tesztet, abból meglátjátok, hogy mi lesz.
én nem hiszem el, h vannak ilyen felelõtlen nõk, akik komoly kapcsolatban vagy megússzuk-vagy nem módon oldják meg a védekezést!
A kérdező hozzászólása: A spermicides gumi ilyenkor már nem jelent semmit?
Igen, terhes lehet, hiszen pláne a ciklus közepén van meg erre az esély. Viszont én gyanítom, hogy õ terhes AKAR lenni. Felelõsségteljes nõ a ciklusa közepén csak akkor nem védekezik, ha gyereket akar... Érdekes, hogy õ próbált téged lebeszélni a gumiról. :P
hát ha a barátod beléd élvezett, olyan 80%. Ha nem élvezett el, 20%.
A kérdező hozzászólása: már az óvszerben élvezett el
mi lesz a gyerek neve tudjátok már van egy pár tippem??
szerintem nem vagy terhes.
Boldog gyerekvárást :)
Nem sok esély van rá. Én olyan 1%-ot adnék erre.

Nemrég mikor lefeküdtünk a barátommal, együttlét végén mikor leszállt rólam lecsúszott a gumi róla. Bennem élvezett még el, és a történtek ellenére "tartalom" benn volt a gumiban. Mekkora az esélye hogy terhes lehetek?

Legjobb válasz: (Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!

(Elõre kérek bocsánatot, nem akrlak bántani!!!) Az agyamra mennek ezek a kérdések: "Lefeküdtem a barátommal......mennyi az esélye hogy terhes lehetek???" Napi 25 ilyen kérdés! A válasz: 37.2%. Hát mégis mekkora lenne? Ha szexeltek mindig van valamennyi esély. Ezzel jár!!
Szia!Hát lehetsz terhes, mert én is igy jártam.De lehet szerencséd is.
Szerintem nem sok. Mert pont az ilyen esetekre, le vannak kezelve spermium ölõ szerrel belürõl. De azért figyelj oda.
Annak, akinek az agyára mennek az ilyen kérdések, minek válaszol?Miért kell megbántani a kérdezõt!Amúgy is aggódik szegény!

Nemreg oszejottem egy csajjal es nemtudom el e mondjam neki hogy regebben lefekudtem a testverevel. Csajok ti hogy reagalnatok?

jolis nézki még mindig..18/f

Legjobb válasz: Sztem feküdj le az anyjával is, és ne mond el senkinek.

Sztem feküdj le az anyjával is, és ne mond el senkinek.
Nemrég összejöttem egy csajjal, és nem tudom elmondjam-e neki, hogy régebben lefeküdtem a testvérével. Csajok, ti hogy reagálnátok? Jól is néz ki még mindig, Blöe
Egy alkalom is sok. Erkolcsi kerdes,
Egyszer ugyis kiderulmaz igazsag, inkabb mondd el mielobb. En egyebkent megszakitanam a kapcsolatot veled, sok lenne, ha a hugom utan velem kavarnal. Ne menj vegig a csaladon.
A kérdező hozzászólása: *Nõvérével amugy :D de azcsak 1 éjszaka volt
A kérdező hozzászólása: Te vagy a sok
Megkerdeztel valamit, es valaszt kaptal. Minek kerdezel, ha nem viseled el, hogy nem teged tamogato valaszt kapsz? (Facepalm)
Nekem nem tetszene a dolog. Persze, ha régebben volt, hát most meg megtetszett a másik is. Semmiképp ne számíts nagy megértésre. És az a bizonyos nõvér gondolod, hogy nem mondja el a testvérének? Jobb, ha magad mondod el, semmi nem marad titokban.
ELMONDJAM-E NEKI. -.- Egyébként eleve nem jönnék össze így a csajjal, hogy megdugtam a testvérét (ha volna mivel). Valszeg ha én ilyet megtudnék, kivágnálak, mint macskát szarni.
Vazze, és te mit szólnál hozzá, ha mondjuk úgy 5 szexelés után kiderülne, hogy van egy ikertestvére is, akivel hullaegyformák, és te ezzel a pofaviziten szembesülsz? :D
Belterjes cshálád level 99:)
Mert mindig eléggé szûk. :)
Én 8 éve szexelek, de nekem is szokott fájni, ha beteszi a párom... Az a helyzet, hogy a lányok sem egy méretek, van akinek szûkebb és ezért fáj a behatolás. :)
Talán jobban fel kéne izgatni elõtte...
A kérdező hozzászólása: az izgatással nincs gond, mert mindig nagy gondok fordítok arra hogy kellõen felizguljon!

Nemreg oszejottem egy csajjal es nemtudom el e mondjam neki hogy regebben lefekudtem a testverevel. Csajok ti hogy reagalnatok?

Legjobb válasz: Elõbb gondolkozni kellett volna talán, hogy fûvel-fával, nem utólag gondolkodni, hogy most hogyan magyarázd meg.

Elõbb gondolkozni kellett volna talán, hogy fûvel-fával, nem utólag gondolkodni, hogy most hogyan magyarázd meg.
A tesó is ember, te is / valószínûleg/. Ha más zavaró körülmény nem volt, akkor mi ebben az elítélendõ?
Arra miért nem gondolsz, hogy a lány már tudja?
Ezt bár ne egy srác mondaná X'D
Ha égebben volt , spongyát rá de szólj mert úgy is kiderül
A jó testvérek mindenen megosztoznak
foley egy egyke szexisten XD
Mivel nincs testvérem, ezért meglepne :D Amúgy biztos fura lenne.
ha jobban figyeltél volna, pénteken meg szombaton nem voltam. tudniillik van életem is, amit hiányolsz tõlem. csak ugye hétköznap iskola, így nem szoktam kijárni
csefy, foley, idegenkívüli lény... titeket éjjel nappal csak itt látni, 3 büdös kocka. Tényleg ennyire nincs életetek? Vagy már feladtátok az egész Élet nevû játékot? Virítsatok már valamit sok túrós-fäszú kocka
Én most éppen sérült gerinccel fekszem itthon és nincs jobb dolgom. És te miért vagy itt minden este?
Nem vagyok itt éjjel nappal, de ha úgy lenne, akkor te is itt kéne, hogy legyél, hogy lásd
ergo te is egy túró[email protected]ú kocka vagy :D
lehet politikusok legközelebb figyelni kell parlamenti közvetítéseknél nem e gyakorikérdéseznek két interpelláció között
Csefy én mondtam, hogy nem lesz jó, ha szívózol az alacsony debreceniekkel :D
Ezt te irtad ki Zita? Hát azt hitted nem tudok én errõl magatól is?
Azért mert ha valaki elpoénkodja az ezredik lehetek e terhes attól h a barátom megfogta a kezem kérdést még lehet élete... én is egész nap "onlájn" vagyok mégis van életem
ennek tetejébe én még csak nem is vagyok fenn egész nap, csak este
kedves kérdezõ! legközelebb kicsit normálisabban írjál, amúgy két verzió van: 1. a testvérrel megbeszéled nem mondjátok el, így mind a ketten jobban jártok, 2. vagy elmondod Te, ebben az esetben nem tudom hogyan reagál
Én tuti kiakadnék, ha egy pasi azzal jönne, hogy lefeküdt a húgommal. Mondjuk õ 10 évvel fiatalabb, szóval akkor egyéb problémák is felmerülnének a sráccal kapcsolatban. 25/N
Navorski csaj???
Az csak pletyka, maradjunk a csajoknál :D Navorski onnan, hogy még nem akartál megismerni XD
Ribi
a testvérem lány :s
Én valahogy zsigerbõl nem találom szexuálisan vonzónak a bátyám volt csajait, illetve azokat a lányokat akivel volt szexuális kapcsolata. Persze ez csak az én magánvéleményem, amiatt, hogy lefeküdtél a tesójával önmagában nem nagy dolog, de én sajnos ilyen vagyok, amióta az eszemet tudom! 24F
Öszetörném a fejedet
Nemtom nincs fiútesóm... dugni tudsz bezzeg azt nem tudod hova kell az az e szócska
nincs fiútestvérem, de ha jó suna vagy akkor felõlem a hugommal is lefeküdhettél volna, dugásra jó lennél :) 22/F
Szexistenek részére is kell áldozatot bemutatni? :DD
Ja, 24 szüzet :D
10 Ez egy pasi csak gyáva felvállalni magát.
Lányt, fiút vegyesen? :DD
foley honnan tudod, hogy srác vagyok? :P XD
Az igazat mond meg neki, ha rendezni akarod a kapcsolatodat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!