Találatok a következő kifejezésre: Nemrég feküdtem a barátommal (13 db)

Nemrég feküdtem le először a barátommal. Az első 1-2 aktust követő pár napra észrevettem, h pisilés után fáj, ég a nemi szervem kívül, és enyhén piros is! Mitől van ez?

Kés?bb már nem csak akkor jött el? a fájdalom és az éget? érzés, amikor pisiltem, hanem magától is. Viszont van olyan, h szeretkezés után és pisilés után sem fáj...Mit?l lehet ez??

Legjobb válasz: Pontosítanék...1 hónapja feküdtünk le elõször, és 1 hete jelentkeztek a kellemetlen tünetek! Közben 3-4szer is szeretkeztünk! Várom a véleményeket és a tapasztalatokat.

A kérdező hozzászólása: Pontosítanék...1 hónapja feküdtünk le elõször, és 1 hete jelentkeztek a kellemetlen tünetek! Közben 3-4szer is szeretkeztünk! Várom a véleményeket és a tapasztalatokat.
hát pedig, ha fertõzés, akkor ki kell kezelni, különben a barátod állandóan vissza fog téged fertõzni.
orvos által felírt fogamzásgátlót szedsz, és fertõzés miatt nem mész el nõgyogyóhoz? úgy élsz nemi életet, hogy nem gondolod át a védekezést és a lehetséges negatív következményeket? nem vagy te még éretlen ehhez az egészhez?!
Nem feltétlen a barátodtól szedted össze. Lehetséges, hogy suli mosdóban, kézzel is elkapható ha nem mosol kezet wc-zés elõtt, lehetséges, hogy picit legyengült az immunrendszered és ezért felborult a hüvely ph-d és elszaporodtak benne az amúgy is jelenlevõ baktériumok vagy gombák stb. Akármi lehetséges. De ne felejtsd el majd a párodat is kezelni, akár tünetmentes. A fiúknál az esetek 90%-ban semmilyen tünet nem jelentkezik és így könnyen visszafertõzik a barátnõjüket.
22:09 Ne vádaskodj. A kérdezõ egy szóval se mondta, hogy nem fog elmenni nõgyógyászhoz. Olvasd el rendesen a hozzászólásokat mielõtt ítélkezel.
szia. szerintem elkaptál tõle valamit. a nemi betegségek 80%a férfiakon nem mutat látható tüneteket. Ezért a doki majd neki is fel fog írni gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszadónak:) sokat segített Amúgy volt más betegségem is a közelmúltban és tényleg legyengünlt az immun-rendszerem, Am a barátomtól is elkaphattam, akkor is ha nem feküdt le más lányokkal gumi nélkül??
De ha gyógyszert szedsz, akkor úgyis voltál már nõgyógyásznál, szóval nem elsõ alkalom lesz, nem kell félni. Menj el, mert ezt gy látatlanban senki nem mondja meg hogy mi a baj, a doki is csak vizsgálat után.
Ha nem volt más lánnyal, akkor is elkaphatod a párodtól. Ugyanúgy érvényes nála is a wc-zés elõtt nem mosott kezet dolog. És ez sem feltétlen jön ki rajta, te viszont elkaphatod.
16 év felett is mehetsz egyedül, de ha szeretnél, akkor menj el anyukáddal. Mielõbbi gyógyulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük:) Az érdekelne legfõképp hogy milyen fertõzést kaphattam..ha õ csak és kizárólag velem szeretkezett gumi nélkül???
Óvszert használtatok?
Valószínûleg gomba vagy valamilyen fertõzés lehet. Ne kezd el magad házilag kikezelni, ezt mindenképpen meg kell mutatni egy nõgyógyásznak.
A kérdező hozzászólása: gyógyszert szedek, nem használtunk óvszert. Amúgy én is fertõzésre gondoltam de tudni szeretném h pontosan mi ez, és hogy múlhat el. Nõgyógyászhoz menni nem könnyû, mert még kiskorú vagyok és velem kellene jönnie édesanyámnak is.
ez sokmindentõl lehet. lehet, hogy felfáztál, de akár fertõzést is elkaphattál tõle. de az is elképzelehtõ, hogy nem voltál elég nedves, és ezért kidörzsölõdött.
A kérdező hozzászólása: elég nedves voltam:) Kívül fáj és ég, nem odabent...amúgy szerintem nem fáztam fel...fertõzésre gyanakodok:/ Mit tehetnék?
Ha már olyan korú vagy, hogy tablettát szedhetsz akkor nem kell anyukádnak is elkísérnie. És ahhoz, hogy pontos kezelést kapjál látnia kell egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: még nem töltöttem be a 18at és addig anyummal kell mennem nõgyógyászhoz, de mindenképp megmutatom orvosnak :) Köszönöm szépen a segítséget :)
Szerintem fertõzést kaptál. Beszéld meg a barátoddal. És mindenképp menj el nõgyógyászhoz valahogy, mert ki tudja mit szedtél össze, nehogy nagyobb baj legyen.
Ezt a marhaságot, hogy 18 év alatt szülõi felügyelettel mehetsz csak nõgyógyászhoz ki mondta neked? 12 évesen is elmehetsz egyedül, ha akarsz (nyilván a 12 éves lányok nem mennének anyu nélkül, de mehetnének)

Nem vagyok még valami tapasztalt szexuális téren. Nemrég feküdtem le a barátommal, majd megkért, hogy legyek én felül, de nem merem. Félek, hogy nem jól csinálnám, és nem akarom, hogy csalódjon bennem. Mit tehetnék ezzel?

Legjobb válasz: Beszéld meg Vele.. az elején én is tartottam tõle kicsit. Ezért párszor átbeszélgettük a barátommal a dolgot és akkor voltam felül, amikor már én is akartam és nekem is jól esett. Mond meg neki, hogy mondja el ha valami jól esik neki, vagy hogy hogy csináld. Bele kell gyakorolni kicsit és minden rendben lesz.

Beszéld meg Vele.. az elején én is tartottam tõle kicsit. Ezért párszor átbeszélgettük a barátommal a dolgot és akkor voltam felül, amikor már én is akartam és nekem is jól esett. Mond meg neki, hogy mondja el ha valami jól esik neki, vagy hogy hogy csináld. Bele kell gyakorolni kicsit és minden rendben lesz.
Elõször kipróbálhatod azt is, hogy csak csúszkálsz rajta, és még nem dug be semmit. Rá fogsz jönni, hogyan jó mindkettõtöknek, és közben nézheted õt is, hogy milyen hatással vagy rá... bár szerintem eléggé egyértelmû ez a hatás: érezni is fogod majd. Ha így csúszkálsz, hamar megjön majd a kedved is, ne félj :-)
szia! egyszerû: bele kell jönni, mint kiskutyának a vakkantásba :DD Azt hiszed , hogy a pasik "tapasztaltan" születnek?:) áááá:) Ha szeret a barátod, könnyen átsegít majd ezen .
Nyugi jol fogod csinalni :) Elsonek a parom is megkert hogy en legyek felul.belementem...:) Nem kell felni semmitol!
Lehetsz.
Igen.
lehetsz
Lehetsz.. létezik egy 72órás tabletta, esemény utáni néven kérhetitek a patikából, elég drága. Nagyon magas hormontartalmú gyógyszer, így félévente maximum 1x használható. Felborítja a hormonrendszeredet, de inkább ez, mintsem egy késõbbi abortusz.. Gratulálok..
A kérdező hozzászólása: 31 éves vagyok.azért kérdeztem mert az elõzõ kapcsolatatimban is igy védekeztünk de sose lettem terhes.
utolsó válaszoló hülye vagy ;) elõváladéktól is lehet terhes .. igen, lehet . Hány éves vagy ?
A pasidat kérdezd meg hogy vajon idõben kivette-e:D
természetesen lehetsz, de nekem 6 hónapos kapcsolatom van, és mindig megszakításos módszerrel védekeztünk és még soha nem voltam terhes. a nõvérem 3 évig folytatott szexuális életet egy sráccal, õk se használtak gumit vagy tablettát, és õ se volt még terhes. lehetsz terhes, de könnyen lehet, hogy mázlid van, viszont tesztet mindenképpen csinálj!
Gratulálok a gyereketekhez ! :) Kisfiút szeretnél vagy inkább kislányt ?:)
Inkább a gumi... nem kényelmes a fiúnak/férfinak, ha folyton kihúzogatja az "ömlésnél" és tudod, hogy hogyan van ez... kivétel erõsíti a szabályt. Ez a trükk nem mindig válik be

18 éves lány vagyok! A barátommal nemrég feküdtem el, óvszerrel védekeztünk! Nem szedek még gyógyszert, szerintetek mennyi az esélye, h terhes leszek? . De kiveszi mielőtt elélvez. óVSZernél mire érdemes figyelni?

Csak arra, kell,odafigyelni, h ne szakadjon ki.vmit?l lehetnék terhes, ah úvszert használunk és ki is "húzza" miel?tt elélvezne?

Legjobb válasz: elfeküdtetek? mér, tán elfáradtatok?

elfeküdtetek? mér, tán elfáradtatok?
úúristen.. minek kihúzni ha óvszerrel csináljátok?:D ha ennyire félsz ne csináld... :/
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elírtam *óvszer
Nincs pici szakadás. Ha szakad, akkor szakad az egész. De csak észreveszed, ha kifolyik belõle a cucc.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm!!
nagyon buta lány lehetsz. ezek szerint semmit sem tudsz
hát írni nem tud az tuti...úgy parázik mintha 20 embe ment volna rajta végig... hülye liba...ha nem akarsz terhes legyél no sex, ha meg a kanos barátod nem bír magával ajánlom a húskampót, a húsboltba azt a cuki gépet amivel a párizsit szeletelik vagy rakja ki a sinekre a drágaságát és várja meg a következõ villamost
Oké, jobb óvatosnak lenni, mint felelõtlennek, de már az ilyen túl óvatosakat is unjuk, nem vagy terhes a gumival csináltátok, fõleg ha kihúzza. Csak olyan kérdést is láttam, hogy ha a lányt a barátja úgy az ölébe ülteti, hogy ruhában vannak, akkor lehet-e terhes, hogy pl ruhán keresztül átszivárgott.
ugy ellenorizd le hogy mikor vege az aktusnak, akkor kotsz egy csomot a vegere. majdnem mint a lufit, megnezed hogy nem lyukas-e. nem olyan bonyolult.
fújj bele, fogd össze h ne jöjjön ki a levegõ és akk láthatod h sérült-e (persze nem mielõtt felhúzza, hanem miután leveszi) :D
HA ennyire félsz a nemkívánt terheségtõl akkor esetleg használjatok az óvszer mellé valamilyen zselét vagy kupot , ilyesmit vagy vásároljatok spermicides óvszert.
Minden óvszeren van bizonyos mennyiségû fogamzásgátló anyag, és valóban, ha szakad, akkor szakad az egész, mint egy lufi, amikor kidurran, persze nem olyan látványosan... Ha használtok valamilyen krémet, kúpot, (Pharmatex pl, ami nagyon jó...) akkor óvszer nélkül is mehet, mert valóban hatásos, de óvszerrel meg bomba biztos megszakítás nélkül is... Ha ennek ellenére félsz, akkor menj el nõgyógyászhoz, aki helyezhet fel neked spirált. Nézz utána neten. A spirál nagyon hatásos, óvszer és megszakítás nélkül is, illetve le lehet venni ha újra elmész vele orvoshoz. Van fogamzásgátló gyûrû is, amit viszont magadnak kell feltenni és levenni, azt hiszem hónapos ciklusokban, menzesz elõtt. A lényeg, hogy sok módszer van ha nem bízol az óvszerben, ami teljesen normális, éppen az ilyen gátlások és félelmek legyûrésére találták ki ezeket a nõi védekezõ eszközöket.
A kérdező hozzászólása: DE h ellenõrizzük le, h nem-e szakadt ki? És ha csak naon pici szakadás van..észrevehetõ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen azoknak , akik még tudnak normálisan válaszolni!!
A kérdező hozzászólása: ÓÓÓ normális válaszokat várok...véletlenül elírtam, *lefeküdtünk
ht már éjfél mult nem mondtálujat a lefekvésel.... ha nem szakad ki 100% hogy nemvagy terhes de csináltathatsz terhességitesztet is
A kérdező hozzászólása: Hát a biztonság kedvéért húzza ki... de ha nem szakad ki, akkor nem történhet baj, igaz? Egyébként van olyan, h kiszakad és nem vesszük észre?
nem vagy terhes még is szülni fogsz
és amugy minek szexelsz ha igy be vagy szarva? a szex amugyse az örömooásra lett létrehozva csak mi emberek kihasználjuk aj ó részét de ha ennyire félész ne cisnáld
A kérdező hozzászólása: Ha meg valaki azt írja, h lefeküdtem a barátommal, de nem védekeztünk...óó terhes lehetek? akkor meg mindenki vergõdik meg olyankor mindenki nagyokos, h h lehet ilyen felelõtlen ..meg h ha ilyen "hülye" ne szexeljen...én meg inkább óvatos vagyok, meg érdeklõdök és az a baj...kár, h egyesek nem ismerik azt a mondást, h :Jobb félni, mint megijedni...
ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, pláne ha kihúzza.
Ha nem szakad ki, nem leszel terhes. Mindig aktus ELÕTT húzza fel ne az legyen, hogy "csak pár percig gumi nélkül"). Végén ellenõrizzétek. Ha ennyire parázol, akkor ne is élvezzen el benned (vagyis a gumiban), vagy használjatok spemicidet mellé.
óvszerben nem leszel terhes :P és a mondás ugy van hogy: Jobb félni mint rákefélni :P
ne aggódj, nem lesz semmigond

Nemrég feküdtem le először a barátommal, nekem ez volt az 1. , azóta folyton csak arra vágyom, ez normális?

Folyton azt akarom,hogy megd...jon. De tartok tőle,hogy ő esetleg ribinek gondol emiatt:((20l

Legjobb válasz: igen normális! és irigylem a pasidat! :)

igen normális! és irigylem a pasidat! :)
Ez teljesen normális, én is így voltam vele. Nem mondom, hogy a barátomat nem lepõdött meg elõször, de tetszett neki a helyzet. Nem fog ribinek gondolni, hamarabb fog neki örülni. :) 19/L
persze h ez a normális:D ettõl nem vagy ribi....
Te nem egy 20 éves értelmi szintjén vagy :/
Mondd neki hogy neked többre van igényed, és kész. :D
Nyílván nem lesz szomorú emiatt... aztán csak röhög a húszcenti brokijával... Damn bastard

Nemrég feküdtem le a barátommal. De, mivel mindkettőnk tapasztalathiányos ezért történt egy kis baleset. Nem tudom hogy ebből lehet-e nem kívánt terhesség? (tovább lent! )

Nekem is, és neki is ez volt az 1.

Legjobb válasz: ne izgulj,ha a hüvelyedbe nem ment,akkor semmi ok aggodalomra ;] és el sem élvezett.

ne izgulj, ha a hüvelyedbe nem ment, akkor semmi ok aggodalomra ;] és el sem élvezett.
1. ha csak betette és kivette akkor nem ment el; vagy mégis. ha igen; akkor mivel csak csiklódra cseppent így nem hiszem, mert ahhoz a hüvelyben kellene lennie, de úgy sem lenne valami sok esélye mivel a ph-ja miatt öli a spermákat belül; ha megujjazott utána, akkor kicsit aggódhatsz. viszont erre annyi ellenpéldát tudok mondani, hogy a barátnõmmel volt már alkalom, hogy annyira "fel voltunk hevülve", hogy az asztalig nem másztunk el gumiért, de nem mentem el benne és nem lett baj (bár inkább erre nm hagyatkoznánk.)
Ha rajta volt az óvszer, hogy cseppent ki a tartalma?
lehet én vagyok hülye, de hogy folyna ki a gumiból? max ha lyukas de amúgy??
vagy mégis! sose tudhatod hogy a huncut kis sepermiumok mennyi idõ alatt rohanják le a suna várát
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Biztos ami biztos alapon érdemes 72 órás tablettát venni? Ja, és az utolsónak: Ejakuláció után maradt rajta... így a kevés tapasztalat mellett is, tudtommal, kifolyhat...
semmiképp nem vegyél 72 órásat, okod az aggodalomra 0. de ha ennyire félsz, lehet h még várnotok kellene a dologgal. a másik ajánlatom meg, hogy ha elsõ, akkor annak adjátok meg a módját, ne legyen az, hogy idõhiány, sietni kell, mikor jön valaki, mert ezzel elbaltázod mindazt ami szép benne. fontos, hogy nyugodt körülmények közt, nagy odafigyeléssel történjen a dolog, mert akkor el lazulsz, s nem fog annyira fájni, de ami a legfontosabb, nem egy kellemetlen élmény marad a fejedben errõl az egész elsõ aktusról
Tehát ha jól értem, a párod "összement" és a gumi aljánál kifolyt a sperma? Ne vegyél 72 órást. Legalábbis ez az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Pontosan, de ha minden igaz akkor már nincs gáz...:) köszi mindenkinek...:)
Ha mindenre figyeltetek biztos nem vagy terhes. Javaslom, hogy nyugodj meg, mert attól is késik.
Szia! Régóta használok én is pharmatex-et, eddig semmi baj nem történt. Ha a mensid rendszertelen még, akkor szerintem ne izgulj, nem valószínû hogy terhes vagy. De a legbiztosabb, ha veszel egy terhességi tesztet a lelked megnyugtatására. Ezek a tesztek már sok helyen elérhetõek (dm, rossmann, tesco, gyógyszertárak). Majd írd meg, hogy rendben van e minden! Minden jót Neked!
Szia!Én is pharmatexet használok, és nekem is nagyon bevált!Ha nem ment el benned, akkor nagyon kicsi az esélye, hogy terhes vagy!!Ne izgulj!Az idegeskedéstõl is késhet!
szerintem se izgulj, én is használtam 3hónapig pharmatexet, és bevállt, megjött mind a három hónapban a mensim, szóval ha helyesen használtátok(rendesen felraktad, 10percet vártatok, h oldódjon), akkor nem vagy terhes! fõképp, h beléd se élvezett a barátod. tényleg írj majd, h megjött-e, vagy vettél-e esetleg tesztet. Sok szerencsét a jövõben : Dia:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást! Szerencsére tényleg csak késett, ma reggel megjött, úgyhogy megnyugodtam!Akkor tényleg bízhatok a Pfarmatexben!:D
Ha magdnak csinálod mennyi idõre van szükség??
A kérdező hozzászólása: Nem hallottam még..kb 2xer 1héten..hát akkoris ha ithon vannak mert a szobámba nem lát senki:-)
Képzeld, múltkor volt itt egy lány és Õ is itt hallot elõször a zuhanyos masztiról. Aztán kiment a gép elõl kipróbálta, és nagyon bejött neki. :) De tényleg nem hallottad ezt a módszert? Ja! És ezt a fotelos dolgot mikor szoktad csinálni? (Amikor nincs otthon senki?) Hetente hányszor szoktál masztizni?
A kérdező hozzászólása: Ok:-) hehe dehogy maradnak :-D ruhába csináltam..
A zuhany vízsugarát a puncidra irányítod. Leszerelheted a zuhany "fejét" is úgy még jobb. 100% siker garantált. Tényleg nem halottál még errõl? Majd ird meg a tapasztalatod. A fotelt meg inkább ne tedd tönkre. :) Egyébként a fotelon nem maradnak nyomok, vagy ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: 17.hogy értve zuhany?
Zuhannyal próbáltál masztizni? Hány éves vagy ?
Ez teljesen normális. Nekem pl 3 hónapra volt szükségem, hogy orgazmusom legyen a párommal, de tudok másról, akinek egy év kellett, és megint másnak évek, meg partnercserék.
A kérdező hozzászólása: Próbáltuk már :-) de hát 1másodpercig éreztem h el megyek de egyböl elmult
Próbáld ki azt hogy a pasid hanyatt fekszik, te meg rajta, vele szemben, és teljesen ráfekszel. A lábaid persze kívül, az övé belül. Majd írd meg, hogy sikerült-e elmenned.
A kérdező hozzászólása: Már ugy probáltam h rá ültem a fotel szélére és ott mozogtam föl le..kb 10perc aladt el megyek..de ha ha újazom magam wagy ha a barátommal szexelek akkor nem:-/
ha magadnak nem tudod elérni az orgazmust, ne vard el a parodtol, h neki sikeruljon... eloszor tanuld meg magadtol eljutni a csucsra, en 10 eve vesztettem el a szuzessegem, es huvelyi orgazmusra nem vagyok kepes, akar csak a nok 70%
A kérdező hozzászólása: Hát ha magamnak csinálom akkorse megyek el az újazásnál...
sok nõnél van így. azt hitted rögtön menni fog? ugyan már, ennél lehetnél tájékozottabb. persze van, akinek megy.
velem is ugyan ez van, csak én több, mint egy fél éve vesztettem el.. azóta semmi
Legyél türelmes, én több nõt is "megtanítottam" az orgazmusra, és teljesen normális ha az elsõ pár alkalommal nem sikerül. A vízsugarat meg szerintem felejtsd el (bár én pasi vagyok), ha hozzászoksz utána még nehezebb lesz a párkapcsolatban elmenned.
Persze. Vagy azért, mert fekve alszol.
Vagy csak aggódsz egy kicsit a dolgok miatt és ezért. Majd megjön. Ha nem egy-két hónapja késik, akkor aggodalomra semmi okod!
Van esélye hogy teherbe estél? Igen. Van ésszerû esélye annak hogy teherbe estél? Nincs, azaz olyan 99.99% hogy nem vagy terhes.
Igen. Hány évesek vagytok?
jaja, olyan, mint a többi (esetleg nyalogasd a makkot :) )
ugyan ugy müködik mint bármelyik másik. nyugi . :)
Ugy van ahogy az elozo irta, semmi kulonbseg nincs csak higienikusabb :) ) Nyugi! :) )
A nem körülmetélt pénisz is ugyanúgy néz ki izgalmi állapotban, mint a körülmetélt. Szóval tényleg nincs különbség.
Azért van egy NAGY különbség: nincs mit huzogatni ! Egyébként a körülmetélést nagyon sokféle módon lehet csinálni attól függõen, hogy melyik életkorban végzik el, illetve, hogy mennyit vágnak: o van akinek csak a fityma végébõl vágnak egy icipicikét o van akinek a fityma felét távolitják el, úgy, hogy a makk félig szabadon, félig takarva marad o van akinek a teljes fitzmát eltávolitják úgy, hogy a makk állandóan és teljesen szabadon marad. ... és még azzal is lehet variálni, hogy mi történik a fitymafékkel! Van akinek csak a fitymaféket távolitják el. Van olyan körülmetélés, hogy a féken egy bemetszést végeznek, és van olyan változat is amikor a fitymát IS és a féket IS teljesen eltávolitják. Szóval ... különféle módszerek vannak....
semmi különleges bánásmódot nem kell alkalmazzni vele jobban fogja érezni mindent mint aki nincs körûlmetélve .izgasd a nyelveddel száddal nagyon imádni fogja éste is ha beteszi :-)
Csak annyi a különbség, hogy nem tudod huzogatni a bõrt, mert az feszesre van vágva, egyébként ugyanúgy ...
Nekem SEHOGY nem lehet húzogatni, mert az fáj, ha merev... feszes lett és nem lehet rajta segíteni.... szóval NEM ugyanolyan, ezt tudom mondani, mint tulajdonos

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!