Találatok a következő kifejezésre: Nemrég feküdtem a (18 db)

Nemrég feküdtem le először a barátommal. Az első 1-2 aktust követő pár napra észrevettem, h pisilés után fáj, ég a nemi szervem kívül, és enyhén piros is! Mitől van ez?

Kés?bb már nem csak akkor jött el? a fájdalom és az éget? érzés, amikor pisiltem, hanem magától is. Viszont van olyan, h szeretkezés után és pisilés után sem fáj...Mit?l lehet ez??

Legjobb válasz: Pontosítanék...1 hónapja feküdtünk le elõször, és 1 hete jelentkeztek a kellemetlen tünetek! Közben 3-4szer is szeretkeztünk! Várom a véleményeket és a tapasztalatokat.

A kérdező hozzászólása: Pontosítanék...1 hónapja feküdtünk le elõször, és 1 hete jelentkeztek a kellemetlen tünetek! Közben 3-4szer is szeretkeztünk! Várom a véleményeket és a tapasztalatokat.
hát pedig, ha fertõzés, akkor ki kell kezelni, különben a barátod állandóan vissza fog téged fertõzni.
orvos által felírt fogamzásgátlót szedsz, és fertõzés miatt nem mész el nõgyogyóhoz? úgy élsz nemi életet, hogy nem gondolod át a védekezést és a lehetséges negatív következményeket? nem vagy te még éretlen ehhez az egészhez?!
Nem feltétlen a barátodtól szedted össze. Lehetséges, hogy suli mosdóban, kézzel is elkapható ha nem mosol kezet wc-zés elõtt, lehetséges, hogy picit legyengült az immunrendszered és ezért felborult a hüvely ph-d és elszaporodtak benne az amúgy is jelenlevõ baktériumok vagy gombák stb. Akármi lehetséges. De ne felejtsd el majd a párodat is kezelni, akár tünetmentes. A fiúknál az esetek 90%-ban semmilyen tünet nem jelentkezik és így könnyen visszafertõzik a barátnõjüket.
22:09 Ne vádaskodj. A kérdezõ egy szóval se mondta, hogy nem fog elmenni nõgyógyászhoz. Olvasd el rendesen a hozzászólásokat mielõtt ítélkezel.
szia. szerintem elkaptál tõle valamit. a nemi betegségek 80%a férfiakon nem mutat látható tüneteket. Ezért a doki majd neki is fel fog írni gyógyszert.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utolsó válaszadónak:) sokat segített Amúgy volt más betegségem is a közelmúltban és tényleg legyengünlt az immun-rendszerem, Am a barátomtól is elkaphattam, akkor is ha nem feküdt le más lányokkal gumi nélkül??
De ha gyógyszert szedsz, akkor úgyis voltál már nõgyógyásznál, szóval nem elsõ alkalom lesz, nem kell félni. Menj el, mert ezt gy látatlanban senki nem mondja meg hogy mi a baj, a doki is csak vizsgálat után.
Ha nem volt más lánnyal, akkor is elkaphatod a párodtól. Ugyanúgy érvényes nála is a wc-zés elõtt nem mosott kezet dolog. És ez sem feltétlen jön ki rajta, te viszont elkaphatod.
16 év felett is mehetsz egyedül, de ha szeretnél, akkor menj el anyukáddal. Mielõbbi gyógyulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Megbeszéltük:) Az érdekelne legfõképp hogy milyen fertõzést kaphattam..ha õ csak és kizárólag velem szeretkezett gumi nélkül???
Óvszert használtatok?
Valószínûleg gomba vagy valamilyen fertõzés lehet. Ne kezd el magad házilag kikezelni, ezt mindenképpen meg kell mutatni egy nõgyógyásznak.
A kérdező hozzászólása: gyógyszert szedek, nem használtunk óvszert. Amúgy én is fertõzésre gondoltam de tudni szeretném h pontosan mi ez, és hogy múlhat el. Nõgyógyászhoz menni nem könnyû, mert még kiskorú vagyok és velem kellene jönnie édesanyámnak is.
ez sokmindentõl lehet. lehet, hogy felfáztál, de akár fertõzést is elkaphattál tõle. de az is elképzelehtõ, hogy nem voltál elég nedves, és ezért kidörzsölõdött.
A kérdező hozzászólása: elég nedves voltam:) Kívül fáj és ég, nem odabent...amúgy szerintem nem fáztam fel...fertõzésre gyanakodok:/ Mit tehetnék?
Ha már olyan korú vagy, hogy tablettát szedhetsz akkor nem kell anyukádnak is elkísérnie. És ahhoz, hogy pontos kezelést kapjál látnia kell egy orvosnak.
A kérdező hozzászólása: még nem töltöttem be a 18at és addig anyummal kell mennem nõgyógyászhoz, de mindenképp megmutatom orvosnak :) Köszönöm szépen a segítséget :)
Szerintem fertõzést kaptál. Beszéld meg a barátoddal. És mindenképp menj el nõgyógyászhoz valahogy, mert ki tudja mit szedtél össze, nehogy nagyobb baj legyen.
Ezt a marhaságot, hogy 18 év alatt szülõi felügyelettel mehetsz csak nõgyógyászhoz ki mondta neked? 12 évesen is elmehetsz egyedül, ha akarsz (nyilván a 12 éves lányok nem mennének anyu nélkül, de mehetnének)

Szerintetek az gáz ha a barátnőm 14 éves és nemrég feküdtünk le? 17 fiú vagyok

nagyon szeretem és ő is engem,sokkal éretteb a korához képest és nemrég történt meg az első..ez baj h 14 éves mert szerintem nem a kor számít hanem az egymáshoz való kötődés..ti hogy vagytok vele?

Legjobb válasz: Gyökér vagy.

Gyökér vagy.
Hogy lehet egyáltalán ráizgulni egy 14 éves kislányra? Melle sincs, lehet, hogy még nem is menstruál... Gyerektest még, gyerekes gondolatokkal... Szeret? Húúúúha, egy óvodás is lehet szerelmes. Az meg, hogy szerinted érettebb a koránál - mindenki ezt mondja, aki dugni akar egy jót, vagy elkéredzkedni otthonról a diszkóba, esetleg prostinak akar öltözni. Az érettség nem azt jelenti, hogy nagylányost játszhat, hanem azt, hogy felismeri, mi való a korosztályának és mi nem. Amúgy be is töltötte a 14-et? Mert ha nem, ember, 2 év letöltendõ a fiatalkorúak börtönében. :) Ha meg betöltötte, akkor apuka sörétesétõl, vagy vascsövétõl félnék, mert ha az én lányomat tömögetnéd, hülyegyerek, én is betömnélek, csak más eszközökkel. :)
Egy 14 éves mióta középiskolás? Vagy már lejjebb vitték volna az osztályokat? Kérdezõ, nem cigizik, nem iszik, csak éppel kefélteti magát. :D Komolyan, inkább gyújtson rá.
meg tudnál olyan 14évest is, aki deszka.. sõt, olyat elõbb.. úgyh ezen kár vitatkozni.... ha szexelsz vkivel, ok, de miért kell róla kérdést is kiirni?
Én nem azt mondtam, hogy bármit meg lehet tenni annak aki szerelmes :) Hanem az õ dolguk....ma már a 11 évesek is sexelnek....azért egy 14 éves lány már középiskolás....és attól h a srác 17 éves egyáltalán nem pedofil és ennek a srácnak szerintem nem kell le szedni a fejét :D
A kérdező hozzászólása: nagyon sok helyre nem engedik el mert tudják h fiatal..jó nevelést kap ezzel nincs gond de mindenki kipróbál dolgokat..cigi alkohol bulikba jáfni..de attól még nem feltétlen lesz egy partypics..nem cigizik nem iszik..tudja õ is hol a határ..nem azért mondom de tudnék neked olyan 20 éves nõt mutatni aki deszka és nem is szép
31-es, azért lettél nullás, mert szerinted bármit meg lehet tenni, ha valaki szerelmes. És ebbõl is látszik, hogy a legrosszabbak közé tartozol, ha ilyen témában tanácsot kéne adni.
Itt a gyakorin nagyon szõrös szívû emberek vannak kedves kérdezõ :D a 14/L-es vagyok...akit lenulláztak a válaszomra xd
darkski nagyon bölcsnek hiszi magát, de valójában egy éretlen kölyök. :)
Én azt mondom neked elég ha ilyen korban havonta egyszer szeretkeztek de csak ha szereted azt a lányt mert késõbb ez kifog hatni a felnõtt életedre
akkor te még nem láttál 2o eves nõket:DDDDDD
Nem értem mit kell ezen csodálkozni.A mai világban kezdõdik az ilyenfajta élet és ez nem a neveléstõl függ kilehet nyalva a segge a gyereknek az ugyanúgy inni, cigizni, bulizni fog mert ilyen a mai világ abban pedig igaza van a kérdezõnek hogy a mai 13-14 éveseknek jobb teste van mint egy 20 évesnek és eszük is van persze nem mindnek
Én is 14 éves vagyok, mondtam a jövõ hónapban leszek 15 és közgazdasági szakközépiskolába járok :DD mondjuk én nem cigizek meg piálok meg stb, mert nekem fontos a külsõ és az egészség :)
A kérdező hozzászólása: egy pár véleményt vártam h mások hogy vannak ezzel..nem dicsekszek mert ebben mi is lenne a menõ? lefeküdtem egy14 éves lánnyal? haggyuk már..más is szexel csak nem mindenki14 éves lánnyal..nekem ez jutott más meg legyen boldog a párjával..
Tanuld meg leírni a kiaszott hogy szót.
Errõl mindig az a szituáció jut eszembe, mikor 10. osztályos voltam. Volt egy lány osztálytársam, padtársam volt. 12-13 évesen veszítette el a szüzességét, akkoriban már 17 évesen voltunk mindketten. Épp biológia elmúltával szünetbe kérdezte tõlem, hogy mi az a peteérés, 28 napos ciklus, orális és anális szex, mert nem tudja. Ennek ellenére 12 éves korától aktívan dugott össze-vissza, megmerem kockáztatni szerintem még azt sem tudta, hogyan születik a gyerek. Majd mikor mentem haza, vártam a buszra. Ott volt egy másik osztály társam, beszélgettem vele. Õ 14 évesen veszítette el a 18 éves pasijával a szüzességét. Elmeséltem ezt neki, hogy a padtársam miket kérdezett tõlem. Tudod mi volt erre a reakciója? Nevetett, és azt mondta, õ sem tudja, mik ezek (peteérés, 28 ciklus, orális anális szex). Csak ennyit akartam.
Nem értem, miért kell már 14 évesen dugni. Mikor általános iskolás voltam, kb én voltam az egyetlen szûz lány az osztályból, aki szûzként ballagott egy a 8. osztályból. Visszagondolva, azok a lányok sem tudtak semmit akkoriban a szexrõl, ágyról-ágyra, pasiról-pasira mászkáltak. Mára már nagykorúak vagyunk, elnézve õket, borzasztóan kiéltek. Mind ha rájuk nézel, mind ha csak beszélgetsz velük. Teljesen azt lehet kivenni belõlük, hogy nem élvezik már annyira a szexet, a kapcsolatokat, semmi újat nem lehet mutatni nekik, mint pl egy szûz 18-19 éves lánynak. Úgy viselkednek, és úgy néznek ki, mint egy szakadt 30-40 éves kiégett nõ, akik már túl vannak vagy 10 gyereken. Rossz rájuk nézni. Ismertem olyan lányt és fiút is, ahol a lány 15 volt, a fiú pedig 17. Összejöttek, de nem dugtak vagy 2 évig. Miért? Mert hiába szerették egymást, számukra nem a szex volt az elsõ, hanem valóban az, hogy együtt legyenek, és az érzelmek. Tudták, hogy a szex még korai, legalábbis a lánynál, mégis kibírták képzeld 2 évig szexmentesen. Beszélgettem a lánnyal, és azt mondta, eddigi élete egyik legjobb döntése volt, hogy várt 2 évig vele, sokkal érettebb lett szellemileg, mentalitásilag a 2 év alatt, átértékelte a kapcsolatukat. De tudjuk, nem minden ember egyforma... ez neveltetés kérdése is. De egy szó mint száz: egy 14 éves kislány nem érett sem szellemileg, sem testileg a szexre, semmilyen formában. 14 éves kislány még járjon iskolába, barátkozzon, töltse hasznosan a fiatalkorát, ne akarjon túl gyorsan felnõni, lesz még ideje bõven. Bár, ti már ezt elcsesztétek, de mindegy.
A kérdező hozzászólása: nem mondtam h megbántam..de megtörtént..véleményt kértem kaptam is..
Ne is csodálkozz kislány, hogy lelettél "xd". Szánalmas. De ezen a kérdésen én már meg sem lepõdõk...mai 13-14 évesek szájába már több f**z volt, mint nyalóka. Mint tesz nekik a szex! Azt hiszik magukról , ha már rendelkeznek két cseresznye méretû mellel, megjön nekik minden hónapban a vörös hadsereg, és nem percenként vihorásznak vmin Õk már elég érettek a dologhoz. Kérdezõ, késõ bánat mert már lefeküdtetek, de szerintem nem csak " az egymáshoz való kötödés" számít . Arról nem is beszélve, hogy most ide feljöttél megkérdezni vadidegen embereket, hogy amit tettél az helyes -e. Kérlek ha már legbelül úgy érzed, hogy nem akkor szerinted? Hagyjuk jó...Te se szexelj és a barátnõd sem.
emberek, min csodálkozunk, hmmmm...aki már rég gyakoris annak ez fel sem tûnik!
A kérdező hozzászólása: jogos!
Annyira imádom a mai fiatalságban és persze szülõkben, hogy a rossz dolgok kimerülnek a piálásban és cigizésben, minden más meg le van szrva. Lehet bzinak és prostinak öltözni, lehet szemtelennek lenni, lehet bszni, csak nehogy cigizzen...
A kérdező hozzászólása: jajj ne hogy azt hidd hogy eljön és az az elsõ hogy dugunk..ez is kialakul..irtam is hogy 8 hónapja vagyunk együtt és most történt meg elõször 1 hete az elsõ..mellesleg 9. es nyelvi elõképzõn
ügyes vagy
A kérdező hozzászólása: õt sem engedték vna csak ismertek elötte is mert a tesója haverja is vagyok onnan ismerem õt..
Én is egy társaságban voltam ezekkel, de engem sose "bántott"senki, mert tudták h úgyse adom be a derekam 14-15 eves koromban, szóval.... az anyja ki tudja hol volt, az apja nem törõdött vele..
Tudod, mitõl vagytok éretlenek? Egy érett ember nem gondolkodna olyanokon és kérdezne vad idegeneket, hogy jól tette-e, hogy megdugott valakit.
A legtöbb 14 éves azért szexel, mert szeretet éhes. Kiéhezett, de nem egy fiúra, nem is a szexre... hanem hogy szeressék. Lehet nem törõdnek vele otthon a szülei. Nem bántani akarom a barátnõdet kérdezõ. Most volt a közelemben, egy hasonló esett, ami sokkolt, meg úgy az egész környezettet. Szegény lány már 13 évesen pasizott, 14 évesen szexelt. 17 évesen már ágyról ágyra járt. Mindenki leszólta, hogy mekkora ribi.Aztán lett egy komoly kapcsolata ahol a pasi azt mondta, hogy nem érdekli, õ szereti és foglalkozik vele, és legyenek együtt, mert szeretni fogja. És törõdött is lánnyal. Akkor végre lenyugodott. De a fiú rokonsága halálra szekálta lányt, a múltja miatt míg majdnem öngyilkosságba hajszolták. És igazából kiderült, hogy a lány szülei bár látszólag mindent megadtak neki, de soha nem törõdtek vele, nem beszéltek vele, nem mondhatta el nekik a gondait. Nem mutatták ki a szeretetüket. Így a lány bizonytalan lett önmagába és így máshol kereste azt ami neki hiányzott. Ha szereted akkor vársz a szexel. Mert gyerekként (tudom tini) más a szex mint felnõttként. A tini azért szexel, hogy szeressék, a felnõtt a beteljesülésért. És ez a különbség nagyon fontos. Sajnálom, hogy ezt kaptad a pakkba, de egy ilyen lány sok felelõsséggel jár. És most neked kell érett felnõttként kezelned ezt a helyzetet. Kérdezgetni, hogy milyen a szüleivel a kapcsolata, feltérképezni a lelkét. És rendbe hozni az egyensúlyt. És ha akkor akarja a dolgot akkor rendben.
A kérdező hozzászólása: hát mi gondolunk és nagyon is vigyázunk..jó úgy is adódhat gond h van rajtam gumi de kicsi az esélye..és a barátnõid hogy voltak ezzel? õk bem gondolták h korai?
csajom nem lenne, mert lány vagyok.... mittomén, azt tudom csak h anno a barátnõim is ebben a korban kezdték a szexet és rohadtul nem gondoltak bele semmilyen következménybe.....
A kérdező hozzászólása: nem mondom h hû de érett hozzá de ha lenne egy csajod akit nagyon szeretsz akkor eldobnád azért mert nem lenne vele szex? mellesleg decemberben tölti a 15 öt
ebben a korban még rohadtul a kor számít.. nem hiszem h egy 14 eves kislány érett lenne a szexre.. de már úgyis mindegy..
A kérdező hozzászólása: sztem ez nem pedofilitás..nem szakítok vele csak azért h dughassak egy jót. az szent h nincs kapcsolat szex nélkül de nekem nem az az elsõdleges a kapcsolatban h dughassak
Szerintem korai. Nem csak a kötõdés a lényeg, bár jó, ha van. Arra nem gondoltok, hogy ha becsúszik egy gyerek, milyen érzés lesz az abortusz? Mert mindenféle elõvigyázatosság ellenére összejöhet, és még az sem biztos, hogy észreveszi idõben, mert ilyen korban még sokaknál rendszertelen lehet a menstruáció is.
Ha neki is jó volt, akkor semmi baj nincs. :)
de igen, utólag meg is bánták.. az egyikkel meg olyan is volt, h leitatták pasik, aztán rárakták egy üvegasztalra, és hatan ráverték az arcára.. szóval akik ilyen korán kezdik, azokból ez lesz.. ma már van gyereke, de elváltak a pasival, sulit nem tudom h befejezte-e.... gyereket meg lepasszolta a pasinak, mondván h ott jobb helye van... szóval ma is elég felelõtlen.. a másik barátnõm meg utólag megbánta..
A kérdező hozzászólása: mondanám h küldök képet róla és látnád h mellben hol van :D. a külsõ fontos számomra és nem jöttem vna össze egy deszkával. némelyik 17 éves lánynak nincs ekkora melle..egyáltalán nem gyerekes a barátnõi azok nagyon is.. nem tudom hogy elmagyarázni ismerni kell
egy barom vagy már nem azért...ha tényleg SZERETNÉD, nem itt dicsekednél hogy mekkora melle van...ha meg neki is ennyi esze van mint neked, akkor jó döngetést.
# 21 olyan hülye vagy, mint a segg!!!
A csaj szüleit kéne fejbe lõni, hogy elengedték ilyen helyre. Õ akart odamenni, ne csodálkozzon, hogy mit kap érte.
Akár érettebb a koránál, akár nem, õ csak egy kislány!
A kérdező hozzászólása: képet nek küldök..ez nem dicsekvés csak közlöm h vannak olyan 14 éves lányok akik testben megfelelõek..most vagyunk együtt 8 hónapja
A kérdező hozzászólása: az igen..az alkohol más téma..ritkán iszogatunk akkor sem annyira hogy csattra..az ilyen pasik meg elmehetnek a g***be az ilyet fejbe kéne lõni..perverz nyomorékok õket kéne fürdetni 10l g***be..a barátnõd elég felelõtlen az biztos..
Küldj facebookos linket!
Küldd a képet!
én is 14 éves vagyok...Novemberben töltöm a 15-öt azaz nemsokára :D 9 éves korom óta menstruálok, és nagyobb melleim vannak, mint a nevelõ anyámnak....a mai kamasz lányok kinézetre mindenképp érettek...engem sokan 19 évesnek néznek...és én pl úgy gondolom, hogy nem csak testre de "agyilag" is érett vagyok...nekem egy 18 éves barátom volt...mondjuk nálunk nem volt szex, lehetett volna, de mindig meghátráltam :D nah meg én úgy vagyok vele, ha egy pasi akar akkor küzdjön meg értem....ha megfelelõen védekeztek akkor nem lehet probléma...de arra tényleg vigyázzatok, hogy ne essen teherbe....Mondjuk ez a lefekvéses dolog attól is függ szerintem, hogy mennyi ideig vagytok együtt....1 hónapja....vagy egy éve...nem mind 1...de hát, ha szeretitek egymást akkor hajrá :)
na ez is nagy érettségre vall, h a lány érettségét a melleivel hozod összefüggésbe.... külsõleg öltözhet akárhogy, fejben gyerek marad attól....
amíg nem az én csajomhoz nyúlsz, békében lehetsz pedofil.

18 éves lány vagyok! A barátommal nemrég feküdtem el, óvszerrel védekeztünk! Nem szedek még gyógyszert, szerintetek mennyi az esélye, h terhes leszek? . De kiveszi mielőtt elélvez. óVSZernél mire érdemes figyelni?

Csak arra, kell,odafigyelni, h ne szakadjon ki.vmit?l lehetnék terhes, ah úvszert használunk és ki is "húzza" miel?tt elélvezne?

Legjobb válasz: elfeküdtetek? mér, tán elfáradtatok?

elfeküdtetek? mér, tán elfáradtatok?
úúristen.. minek kihúzni ha óvszerrel csináljátok?:D ha ennyire félsz ne csináld... :/
A kérdező hozzászólása: Bocsi, elírtam *óvszer
Nincs pici szakadás. Ha szakad, akkor szakad az egész. De csak észreveszed, ha kifolyik belõle a cucc.
A kérdező hozzászólása: Okés, köszönöm!!
nagyon buta lány lehetsz. ezek szerint semmit sem tudsz
hát írni nem tud az tuti...úgy parázik mintha 20 embe ment volna rajta végig... hülye liba...ha nem akarsz terhes legyél no sex, ha meg a kanos barátod nem bír magával ajánlom a húskampót, a húsboltba azt a cuki gépet amivel a párizsit szeletelik vagy rakja ki a sinekre a drágaságát és várja meg a következõ villamost
Oké, jobb óvatosnak lenni, mint felelõtlennek, de már az ilyen túl óvatosakat is unjuk, nem vagy terhes a gumival csináltátok, fõleg ha kihúzza. Csak olyan kérdést is láttam, hogy ha a lányt a barátja úgy az ölébe ülteti, hogy ruhában vannak, akkor lehet-e terhes, hogy pl ruhán keresztül átszivárgott.
ugy ellenorizd le hogy mikor vege az aktusnak, akkor kotsz egy csomot a vegere. majdnem mint a lufit, megnezed hogy nem lyukas-e. nem olyan bonyolult.
fújj bele, fogd össze h ne jöjjön ki a levegõ és akk láthatod h sérült-e (persze nem mielõtt felhúzza, hanem miután leveszi) :D
HA ennyire félsz a nemkívánt terheségtõl akkor esetleg használjatok az óvszer mellé valamilyen zselét vagy kupot , ilyesmit vagy vásároljatok spermicides óvszert.
Minden óvszeren van bizonyos mennyiségû fogamzásgátló anyag, és valóban, ha szakad, akkor szakad az egész, mint egy lufi, amikor kidurran, persze nem olyan látványosan... Ha használtok valamilyen krémet, kúpot, (Pharmatex pl, ami nagyon jó...) akkor óvszer nélkül is mehet, mert valóban hatásos, de óvszerrel meg bomba biztos megszakítás nélkül is... Ha ennek ellenére félsz, akkor menj el nõgyógyászhoz, aki helyezhet fel neked spirált. Nézz utána neten. A spirál nagyon hatásos, óvszer és megszakítás nélkül is, illetve le lehet venni ha újra elmész vele orvoshoz. Van fogamzásgátló gyûrû is, amit viszont magadnak kell feltenni és levenni, azt hiszem hónapos ciklusokban, menzesz elõtt. A lényeg, hogy sok módszer van ha nem bízol az óvszerben, ami teljesen normális, éppen az ilyen gátlások és félelmek legyûrésére találták ki ezeket a nõi védekezõ eszközöket.
A kérdező hozzászólása: DE h ellenõrizzük le, h nem-e szakadt ki? És ha csak naon pici szakadás van..észrevehetõ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen azoknak , akik még tudnak normálisan válaszolni!!
A kérdező hozzászólása: ÓÓÓ normális válaszokat várok...véletlenül elírtam, *lefeküdtünk
ht már éjfél mult nem mondtálujat a lefekvésel.... ha nem szakad ki 100% hogy nemvagy terhes de csináltathatsz terhességitesztet is
A kérdező hozzászólása: Hát a biztonság kedvéért húzza ki... de ha nem szakad ki, akkor nem történhet baj, igaz? Egyébként van olyan, h kiszakad és nem vesszük észre?
nem vagy terhes még is szülni fogsz
és amugy minek szexelsz ha igy be vagy szarva? a szex amugyse az örömooásra lett létrehozva csak mi emberek kihasználjuk aj ó részét de ha ennyire félész ne cisnáld
A kérdező hozzászólása: Ha meg valaki azt írja, h lefeküdtem a barátommal, de nem védekeztünk...óó terhes lehetek? akkor meg mindenki vergõdik meg olyankor mindenki nagyokos, h h lehet ilyen felelõtlen ..meg h ha ilyen "hülye" ne szexeljen...én meg inkább óvatos vagyok, meg érdeklõdök és az a baj...kár, h egyesek nem ismerik azt a mondást, h :Jobb félni, mint megijedni...
ha nem szakadt ki a gumi, akkor nem vagy terhes, pláne ha kihúzza.
Ha nem szakad ki, nem leszel terhes. Mindig aktus ELÕTT húzza fel ne az legyen, hogy "csak pár percig gumi nélkül"). Végén ellenõrizzétek. Ha ennyire parázol, akkor ne is élvezzen el benned (vagyis a gumiban), vagy használjatok spemicidet mellé.
óvszerben nem leszel terhes :P és a mondás ugy van hogy: Jobb félni mint rákefélni :P
ne aggódj, nem lesz semmigond

Nemrég feküdtem le először a barátommal, nekem ez volt az 1. , azóta folyton csak arra vágyom, ez normális?

Folyton azt akarom,hogy megd...jon. De tartok tőle,hogy ő esetleg ribinek gondol emiatt:((20l

Legjobb válasz: igen normális! és irigylem a pasidat! :)

igen normális! és irigylem a pasidat! :)
Ez teljesen normális, én is így voltam vele. Nem mondom, hogy a barátomat nem lepõdött meg elõször, de tetszett neki a helyzet. Nem fog ribinek gondolni, hamarabb fog neki örülni. :) 19/L
persze h ez a normális:D ettõl nem vagy ribi....
Te nem egy 20 éves értelmi szintjén vagy :/
Mondd neki hogy neked többre van igényed, és kész. :D
Nyílván nem lesz szomorú emiatt... aztán csak röhög a húszcenti brokijával... Damn bastard
Semmit? A gond.. orvos.
Nem te, de te is.
Nem valószínû, hogy te vagy az oka, bár még ez is elõfordulhat. Menjetek el nõdokihoz. Ez úgyis szükséges az elsõ aktus körül...
A kérdés hogy pontosan hogy csináltátok, betesz-kivesz-viszlát, vagy orálisan is csináltad neki?Bár az hogy semmit nem érez az elég fura, valamit kell érezzen.
Eddig milyen pózokat próbáltatok? Ha rendben van a kapcsolat és a körülmények is nyugodtak a szeretkezéshez, ha jó, és kellõ ideig tart az elõjáték, akkor csak kellene, hogy érezzen "valamit". Próbáljátok ki minél több pózban, én ezt javaslom. Én, és a barátom is nagyon kezdõk vagyunk a szexben, eddig összesen 4 alkalom volt. Ha én vagyok felül, vagy ha õ kerül felülre, akkor is alig érzek valamit. Mintha szinte semmi nem lenne bennem, vagy csak alig egy enyhe "kellemes" érzés. Ha viszont hátulról csináljuk, akkor a mennyekben járok. Ha nem változik a dolog, akkor menjetek orvoshoz.
egyetértek a 10:40-es válaszolóval, nekem is a kutya póz jött be nagyon, akkor érzek is valamit, sõt, akkor kifejezetten nagyon jó :D próbálkozzatok, ez még csak az elsõ alkalom volt, nem szabad letörni :)

Nemrég feküdtem le a barátommal. De, mivel mindkettőnk tapasztalathiányos ezért történt egy kis baleset. Nem tudom hogy ebből lehet-e nem kívánt terhesség? (tovább lent! )

Nekem is, és neki is ez volt az 1.

Legjobb válasz: ne izgulj,ha a hüvelyedbe nem ment,akkor semmi ok aggodalomra ;] és el sem élvezett.

ne izgulj, ha a hüvelyedbe nem ment, akkor semmi ok aggodalomra ;] és el sem élvezett.
1. ha csak betette és kivette akkor nem ment el; vagy mégis. ha igen; akkor mivel csak csiklódra cseppent így nem hiszem, mert ahhoz a hüvelyben kellene lennie, de úgy sem lenne valami sok esélye mivel a ph-ja miatt öli a spermákat belül; ha megujjazott utána, akkor kicsit aggódhatsz. viszont erre annyi ellenpéldát tudok mondani, hogy a barátnõmmel volt már alkalom, hogy annyira "fel voltunk hevülve", hogy az asztalig nem másztunk el gumiért, de nem mentem el benne és nem lett baj (bár inkább erre nm hagyatkoznánk.)
Ha rajta volt az óvszer, hogy cseppent ki a tartalma?
lehet én vagyok hülye, de hogy folyna ki a gumiból? max ha lyukas de amúgy??
vagy mégis! sose tudhatod hogy a huncut kis sepermiumok mennyi idõ alatt rohanják le a suna várát
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Biztos ami biztos alapon érdemes 72 órás tablettát venni? Ja, és az utolsónak: Ejakuláció után maradt rajta... így a kevés tapasztalat mellett is, tudtommal, kifolyhat...
semmiképp nem vegyél 72 órásat, okod az aggodalomra 0. de ha ennyire félsz, lehet h még várnotok kellene a dologgal. a másik ajánlatom meg, hogy ha elsõ, akkor annak adjátok meg a módját, ne legyen az, hogy idõhiány, sietni kell, mikor jön valaki, mert ezzel elbaltázod mindazt ami szép benne. fontos, hogy nyugodt körülmények közt, nagy odafigyeléssel történjen a dolog, mert akkor el lazulsz, s nem fog annyira fájni, de ami a legfontosabb, nem egy kellemetlen élmény marad a fejedben errõl az egész elsõ aktusról
Tehát ha jól értem, a párod "összement" és a gumi aljánál kifolyt a sperma? Ne vegyél 72 órást. Legalábbis ez az én véleményem.
A kérdező hozzászólása: Pontosan, de ha minden igaz akkor már nincs gáz...:) köszi mindenkinek...:)
Ha mindenre figyeltetek biztos nem vagy terhes. Javaslom, hogy nyugodj meg, mert attól is késik.
Szia! Régóta használok én is pharmatex-et, eddig semmi baj nem történt. Ha a mensid rendszertelen még, akkor szerintem ne izgulj, nem valószínû hogy terhes vagy. De a legbiztosabb, ha veszel egy terhességi tesztet a lelked megnyugtatására. Ezek a tesztek már sok helyen elérhetõek (dm, rossmann, tesco, gyógyszertárak). Majd írd meg, hogy rendben van e minden! Minden jót Neked!
Szia!Én is pharmatexet használok, és nekem is nagyon bevált!Ha nem ment el benned, akkor nagyon kicsi az esélye, hogy terhes vagy!!Ne izgulj!Az idegeskedéstõl is késhet!
szerintem se izgulj, én is használtam 3hónapig pharmatexet, és bevállt, megjött mind a három hónapban a mensim, szóval ha helyesen használtátok(rendesen felraktad, 10percet vártatok, h oldódjon), akkor nem vagy terhes! fõképp, h beléd se élvezett a barátod. tényleg írj majd, h megjött-e, vagy vettél-e esetleg tesztet. Sok szerencsét a jövõben : Dia:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a biztatást! Szerencsére tényleg csak késett, ma reggel megjött, úgyhogy megnyugodtam!Akkor tényleg bízhatok a Pfarmatexben!:D

Nem vagyok még valami tapasztalt szexuális téren. Nemrég feküdtem le a barátommal, majd megkért, hogy legyek én felül, de nem merem. Félek, hogy nem jól csinálnám, és nem akarom, hogy csalódjon bennem. Mit tehetnék ezzel?

Legjobb válasz: Beszéld meg Vele.. az elején én is tartottam tõle kicsit. Ezért párszor átbeszélgettük a barátommal a dolgot és akkor voltam felül, amikor már én is akartam és nekem is jól esett. Mond meg neki, hogy mondja el ha valami jól esik neki, vagy hogy hogy csináld. Bele kell gyakorolni kicsit és minden rendben lesz.

Beszéld meg Vele.. az elején én is tartottam tõle kicsit. Ezért párszor átbeszélgettük a barátommal a dolgot és akkor voltam felül, amikor már én is akartam és nekem is jól esett. Mond meg neki, hogy mondja el ha valami jól esik neki, vagy hogy hogy csináld. Bele kell gyakorolni kicsit és minden rendben lesz.
Elõször kipróbálhatod azt is, hogy csak csúszkálsz rajta, és még nem dug be semmit. Rá fogsz jönni, hogyan jó mindkettõtöknek, és közben nézheted õt is, hogy milyen hatással vagy rá... bár szerintem eléggé egyértelmû ez a hatás: érezni is fogod majd. Ha így csúszkálsz, hamar megjön majd a kedved is, ne félj :-)
szia! egyszerû: bele kell jönni, mint kiskutyának a vakkantásba :DD Azt hiszed , hogy a pasik "tapasztaltan" születnek?:) áááá:) Ha szeret a barátod, könnyen átsegít majd ezen .
Nyugi jol fogod csinalni :) Elsonek a parom is megkert hogy en legyek felul.belementem...:) Nem kell felni semmitol!
SZIA VELEM IS PONT EZ VAN. TE TERHES LETTÉL? :S
De most megjött vagy nem??Vagy mikor kéne megjönnie??
A kérdező hozzászólása: nem meg nem kell megjojon majd csak kb. olyan 2-3 het mulva.. nem reg mult el..
A kérdező hozzászólása: igen rendesen megjot. hat mensi utan kb. 1 masfel hetre ra voltunk egyut. de meg nem votl a valadekom darabos.. ez mitol leht?:-S
A darabos hüvelyválladék egyértelmûen fertõzésre, gyulladásra utaló jel.a tanácsom az lenne hogy keresd fel a nõgyógyászt minnél hamarabb, hogy kezelhesse a problémát, mielõtt komolyabb baj nem lesz.gyógyulj meg!:) szia
Szia! Azért az a 1, 5 hét mensi után nem éppen a most múlt el kategória. Nem feltétlenül félidõben van csak peteérés, sosem lehet tudni. Éppen terhes is lehetsz. Ha "nem élvezett beléd" akkor is sikerülhet teherbe esni, mert elõváladék van. Persze kisebb a valószínûsége. A darabos hüvelyváladék pedig szerintem nem normális. Lehet valamilyen fertõzést sikerült összeszedned. Én megnézetném orvossal.
A kérdező hozzászólása: koszi szepen:*:*:*
vmi hormon... max tesztezel egyet majd, de sztem nem lesz gond
de ebben a ciklusban voltatok együtt??kb egy hete??ha igen nem vagy terhes mensi után nem nagyon esélyes...rendesen megjött elõzõ mensi?
A kérdező hozzászólása: jaj igen az eredeti kerdes az lene hogy terhes vagyok vagy mas bajom lehet?

Nemrég feküdtem le a barátommal 6x sexeltünk mind a6 alkalommal védekeztünk. De mégse jött meg a fiu velem vesztette el szoval az eslö sexuális alkalmat is kizártam mert kb5p tartot terhes vagyok? Mértnem jön meg?

nincs semmi tünetem néha hányingerem van reggel de ez szokásos hisz reggel van nem kell pisilnem sokszor a mellem nem feszül meg semmi csak a bimbom érzékeny semmi jele annak hogy megfog jönni holnap lesz egy hete hogy késik ..mit csináljak nagyon félek:(

Legjobb válasz: Épp a reggeli hányinger nagyon gyanús. Gyorsan vegyél eggy tesztet. Szorítok.

Épp a reggeli hányinger nagyon gyanús. Gyorsan vegyél eggy tesztet. Szorítok.
A kérdező hozzászólása: régebb ota menstruállok lejeétöl fogva mindig szabályosan megjött naprol napra ahogyan kellet neki:) amigy mért lennék hülye az 1% mindig ott van ennnyit erröl ..
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat ma délután megjött szoval már nincs gond remélem :) rendesek vagytok hogy ilyen gyorsam válaszoltatok közsönöm:)
Szerintem azért még nem kell lehülyézni a másikat, mert meg van ijedve.Ezért még nem hülye. Azt nem irtad, hogy hány éves vagy, mert hacsak nemrég menstruálsz, akkor lehet hogy még nem állt be a mensid, és azért késik.Meg szerintem is lehet a stressztõl is,
Hülye vagy. Ha védekeztetek, és nem történt közbe semmi, akkor nem lehetsz babás.
Te jó ég, hány éves vagy??? Szerintem csak késik, fõleg ha védekeztetek. Nekem is minden reggel hányingerem van, sõt, néha még hányok is egy - egy öklendezés után, holott nem vagyok babás. Ez mondjuk kár... Na mindegy, szóval nyugi, meg fog jönni hamarosan.
Szerintem ne izgulj, tanán csak túlzottan be vagy ijedve. A stresszelés miatt nem jön meg. Én is voltam már így, többször is. Talán a hányingert is az idegesség okozza. A mellbimbó érzékenység talán arra utal, hogy hamarosan megjön. Persze az is kérdés, hogy pontos-e a menstruációd és az együttlétek a ciklusod melyik szakaszában voltak.(Kérlek, legközelebb mondatokat írj, mert nagyon nehéz volt olvasni és értelemzni az írásodat!)
írta, hogy egy hete késik.
menyit késett idáig? a hõd mennyi?
az öt másodperces menettõl is teherbe eshetsz szerintem is tesztelj! mivel védekeztetek?
hátha neki az elsõ volt az is lehet hogy beengedte kicsit a fiukat. szoval szerintem baba. de inkább örülj. mert én meg clostit szedek hogy babás legyek. az anyaság szép dolog nem kell megijedni.de kjérdezted tõle hogy bebbengedte e?
A kérdező hozzászólása: mért lennék hülye...az 1% mindig ott van akármivel is védekezünk ...de mind 1...majd ha te fogsz valamitöl félni akkor én is lehülyézlek majd remélem jol fog esni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!