Találatok a következő kifejezésre: Nemrég elkezdtünk a (35 db)

A birkózóknak, hogyhogy nem sérül a nyakuk? Nemrég elkezdtem a nyakamat erősíteni de nem nagyon merek belelendülni mert félek, hogy valami para lesz. Alaptalan ez a félelmem?

Nincs kifejezetten vékony gyíkszerű nyakam , meg sportolok is rendesen de szeretnék erre is erősíteni. Esztétikai szempontból meg teljesítmény szempontból is. Csak eléggé parázok mert félek ,hogy eltörik és lebénulok vagy hasonló finomságok... Olyasmiket csinálok ,hogy kézzel fejtek ki nyomást rá oldalról , előről hátulról aztán egy matracra rátérdelek a kezeimet a hátam mögé teszem és a fejemmel "görgetem" magam. No meg persze a klasszikus hidat. Ezek jók lesznek?

Legjobb válasz: A birkózóknak azért erõs a nyakuk, mert az úgynevezett birkózóhíddal erõsítenek. Ugyanolyan mint ha sima hidat csinálnád, csak õk nem kézzel hanem a fejükkel tartják magukat. Így terhelve van a nyakuk, és idõvel egyre erõsebb és ellenállóbb lesz! Néz utána neten nyugodtan ha érdekel a téma, vagy ha van egy kis idõd ugorj le egy birkózóedzésre. Szabadfogásúra például! :)

A birkózóknak azért erõs a nyakuk, mert az úgynevezett birkózóhíddal erõsítenek. Ugyanolyan mint ha sima hidat csinálnád, csak õk nem kézzel hanem a fejükkel tartják magukat. Így terhelve van a nyakuk, és idõvel egyre erõsebb és ellenállóbb lesz! Néz utána neten nyugodtan ha érdekel a téma, vagy ha van egy kis idõd ugorj le egy birkózóedzésre. Szabadfogásúra például! :)
A kérdező hozzászólása: igen de ez nem veszélyes? Nekem szokott fájni néha mikor csinálom. így bele hasít. meg néha a hátam alsó része is azt nem értem miért
ha nincsen a gyakorlatban lendület és robbanékonyság, akkor sokkal kisebb az esély a sérülésre. és igen ha fejhámmal csinálod 3 irányban, akkor jobban rá tudsz érezni a helyes mozgástartományra és hamarabb kialakulhat a terület agy izom kapcsolata is, mintha egybõl a sokkal nehezebben szabályozható hidakkal kezdenél egy nem elég erõs nyakkal. a bele hasító fájdalmad meg azért lehet, mert vagy sok neked a híd, vagy túl nagy a mozgástartomány, vagy lendület van a gyakorlatban.
A kérdező hozzászólása: Ó köszönöm szépen a válaszokat :) Utána nézek akkor a fejhámnak. Egyébként egyetértek szerintem is hülyén néz ki a vékony nyak fõleg egy nagydarab emberen. Egyébként én is pont Tysonra gondoltam mint oszlop nyakú ember :D
azért holyfield-nek sem kutya a nyaka:) .
http://www.youtube.com/watch?v=H50tZLMBFGE kurv4gyorsan felejtsd el a fejhámot. ostoba testépítõmódszer, csak erõs nyakad nem lesz tõle.
Nem a leghatékonyabb a fejhám, de nem haszontalan, ha vizsgaidõszakban nem tudok elmenni birkózni, csak a tõlem pár száz méterre levõ edzõterembe súlyzós edzést végezni, akkor használok fejhámot is, hogy a nyakamat is edzem. Nem véletlenül használja Mike Tyson, Evander Holyfield, Alistar Overeem, de már magyar veterán birkózót is láttam használni.
Ki volt aki ilyen baromságot mondott hogy felesleges a torna? Gondolom 150 kilós volt... Fuss, edz, ami belefér! :)

Az van, hogy nemrég elkezdtem menstruálni, és van amikor fáj a hasam, és van amikor abbahagyja, és így tovább. Ez gond? És mitõl van?

Legjobb válasz: Attól van hogy menstruálsz. Ez teljesen természetes. van aki nem érez alatta semmit, van akinek pokolian fáj. Embere válogatja. :)

Attól van hogy menstruálsz. Ez teljesen természetes. van aki nem érez alatta semmit, van akinek pokolian fáj. Embere válogatja. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ :)
Szerintem ez normális, nekem is így van. 15/L
Semmi gond nincs.
Teljesen rendben van ez így.
A menzesz alatt válik le az a méhnyálkahártya , ami a hormonok hatására a ciklus alatt felépült. Ilyenkor a méh izomzat egy kicsit összehúzódik, ezzel is segítve a leválást. Van , aki megérzi van aki nem. Valamint az összehúzódás mértéke sem egyforma mindenkinél, egyénileg változó.

15 éves lány vagyok, és nemrég elkezdtek pattanások nőni a köldökömbe, és mivel túl mély nem tudok hozzájuk férni! Mit lehet ilyenkor csinálni?

Legjobb válasz: esetleg próbáld meg két fûltisztító pálcika segítségével kinyomni. ha nem fér bele, akkor szerintem bõrradírozd, víz, bõrradír és egy fûlt.pálcika segítségével. azután meg rakj rá tonikot vagy valamit ami leszárítja. remélem segítettem:) 16/L

esetleg próbáld meg két fûltisztító pálcika segítségével kinyomni. ha nem fér bele, akkor szerintem bõrradírozd, víz, bõrradír és egy fûlt.pálcika segítségével. azután meg rakj rá tonikot vagy valamit ami leszárítja. remélem segítettem:) 16/L
Az elõzõt ki ne próbáld!!! O.O Jól begyulladna valszeg. Pattanásnak nem nagyon kellene ott nõni, ez valami más baj lesz szerintem, inkább orvost kérdezz. Ilyenrõl még nem hallottam...

Tisztelt Doktor úr! Nemrég elkezdtem szedni a PreMens tabletát és véletlenül kihagytam egy napot. Mit tegyek, hogy pótoljam? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez nem fog problémát okozni, szedje továbbra is az előírás szerint a Premens tablettát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez nem fog problémát okozni, szedje továbbra is az előírás szerint a Premens tablettát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor úr! Nemrég elkezdtem szedni a PreMens tabletát és véletlenül kihagytam egy napot. Mit tegyek, hogy pótoljam? Válaszát előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Ez nem fog problémát okozni, szedje továbbra is az előírás szerint a Premens tablettát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Ez nem fog problémát okozni, szedje továbbra is az előírás szerint a Premens tablettát. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Lehet tõle. Vérnyomásod rendben van?
Mivel vizet köt meg a szervezetedbe, ami hatására emelkedik a vérnyomás és ha még magas vérnyomásod is van, akkor simán lehet.
A kérdező hozzászólása: és tudok valamit tenni ellene?
Próbálj ki olyan kreatinokat, amelyek nem kötnek meg vizet. Például Scitec CE Extreme, King Kreatin. Biztos van több fajta is leírásukba megtalálod, hogy számodra melyik a jó.
Minden kreatin vizet köt meg!
Nem mindegyik, vannak olyanok, amikor kevés vizet, vagy egyáltalán nem köt meg vizet.

Nemrég elkezdtem "pattanásosodni" az arcomon, pedig már 20 éves vagyok. Eddig nem volt semmi ilyesmi, most pedig hirtelen egymás után jelennek meg a fájó dúcok, pöttyök. Mi lehet ez? És, hogy lesz újra olyan a bőröm, mint régen?

A zavaró az, hogyha megnyomom a hólyagot kb. semmi nem jön ki..viszont bevérzik és folttá alakul. Ahogy elmúlik az egyik követi a következ?. Sajnos nagyon fáj, de ami rosszabb, hogy eléggé látszik még akkor is ha lealapozom ar arcom (átlátszódnak a foltok). Ezek nem sima pattanások, és nem tudom mit kezdjek velük. Rendszeresen kezelem az arcom. Nem szedek fogamzásgátlót, aminek a hatására elindult volna ez a változás, illetve nem is táplálkozom másképpen. Rendkívül zavaró, ezért kérlek válaszoljon olyan illet? akinél el?fordult vagy még most is fennáll ez a probléma, vagy aki hallott err?l valamit. Mit tudnék kezdeni ezzel a problémával, hogy újra szép b?röm legyen?

Legjobb válasz: Lehet, hogy érdemes lenne felkeresned egy bõrgyógyászt. Lehet valamilyen ételtõl, vagy hormonális változástól is.

Lehet, hogy érdemes lenne felkeresned egy bõrgyógyászt. Lehet valamilyen ételtõl, vagy hormonális változástól is.
Velem akkor volt ilyen, mikor terhes voltam. De kétlem, hogy a leírtak alapján ez arra utalna. Inkább valami bõrfertõzésre! Irány a bõrgyógyász! :) Nehogy elterjedjen, vagy valami...

Nemrég elkezdtem játszani a WOW MoP-al, de nem működik mi lehet a gond?

amint elindul a játék máris kidob egy fekete képernyőre majd vissza majd ismét ki. Utána megy a játék iszonyú LAG-al szerintem a videókártyával van baja, de nem tudom biztosra. Már frissítettem a driverét a videó kártyának, még sem jó. Szerintetek mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Ja és 4 GB RAM

A kérdező hozzászólása: Ja és 4 GB RAM
Vagy a Win 8-cal. Vagy a sávszélességeddel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!