Találatok a következő kifejezésre: Nemrég a után mindig (10 db)

Nemrég elkezdtem "pattanásosodni" az arcomon, pedig már 20 éves vagyok. Eddig nem volt semmi ilyesmi, most pedig hirtelen egymás után jelennek meg a fájó dúcok, pöttyök. Mi lehet ez? És, hogy lesz újra olyan a bőröm, mint régen?

A zavaró az, hogyha megnyomom a hólyagot kb. semmi nem jön ki..viszont bevérzik és folttá alakul. Ahogy elmúlik az egyik követi a következ?. Sajnos nagyon fáj, de ami rosszabb, hogy eléggé látszik még akkor is ha lealapozom ar arcom (átlátszódnak a foltok). Ezek nem sima pattanások, és nem tudom mit kezdjek velük. Rendszeresen kezelem az arcom. Nem szedek fogamzásgátlót, aminek a hatására elindult volna ez a változás, illetve nem is táplálkozom másképpen. Rendkívül zavaró, ezért kérlek válaszoljon olyan illet? akinél el?fordult vagy még most is fennáll ez a probléma, vagy aki hallott err?l valamit. Mit tudnék kezdeni ezzel a problémával, hogy újra szép b?röm legyen?

Legjobb válasz: Lehet, hogy érdemes lenne felkeresned egy bõrgyógyászt. Lehet valamilyen ételtõl, vagy hormonális változástól is.

Lehet, hogy érdemes lenne felkeresned egy bõrgyógyászt. Lehet valamilyen ételtõl, vagy hormonális változástól is.
Velem akkor volt ilyen, mikor terhes voltam. De kétlem, hogy a leírtak alapján ez arra utalna. Inkább valami bõrfertõzésre! Irány a bõrgyógyász! :) Nehogy elterjedjen, vagy valami...

Nemrég a mensim után mindig barna folyásom van. Miért? Vmi fertőzés?

3 éve menstruálok és kb az utolsó 4 alkomnál jött ez el?, amikoris a vérzés tart kb 5-6 napig utánna meg még 2 hétig barna folyásom van. Egyszer er?sebb máskor alig van. Miért?

Legjobb válasz: 2 hét az nagyon sok! Nekem a normális vérzés 3 napig van, utánna kb 3 napig barna, szóval a barna nem utal fertõzésre, de ha 2 hétig van, akkor valami nincs rendben... Mindenképp kérdezd meg a nõdokidat!

2 hét az nagyon sok! Nekem a normális vérzés 3 napig van, utánna kb 3 napig barna, szóval a barna nem utal fertõzésre, de ha 2 hétig van, akkor valami nincs rendben... Mindenképp kérdezd meg a nõdokidat!
A kérdező hozzászólása: Anyum mindig azt mondta erre, hogy ebben a korban bármi elõfordulhat még a mensivel kapcsolatban. 16 vagyok
a két hét valóban sok már menj el nõgyógyihoz... én is 16 vagyok nekem elõte és utána is barnás de csaj 1 nap

Egy új őrület neve érdekelne, nemrég külföldön járva 15-20 évesek hatalmas hangszórókat cipelnek vagy húznak maguk után, mint egy gurulós bőröndöt, és hangosan ordít belőle a zene, mi ez a cucc, mi a neve?

Ez az egy darab doboz sztereóban tud szólni, és mitől szól, pendrive van benne? Nem a találgatások érdekelnek, hanem aki látott már ilyet, legyen szíves megírni mi ez és hogy kerül a zene bele?

Legjobb válasz: Már itt is kapni. Blockrocker a neve.

A kérdező hozzászólása: Már itt is kapni. Blockrocker a neve.

Nemrég szültem, és még nem voltam gyógyszert íratni probálkoztunk a gumis módszerrel, de nam igazán jön be mert mindig elszakad. Lehetek terhes megint? Röktön szűlés után?

Legjobb válasz: Igen lehetsz. Nem tudom mit értesz nemrég alatt, de szülés után hat hétig tilos a szex. A hat hét leteltével vissza kell menni az orvosodhoz, aki megvizsgál és egyúttal megbeszélitek a védekezési lehetõségeket is. Ez nem történt meg nálad?

Igen lehetsz. Nem tudom mit értesz nemrég alatt, de szülés után hat hétig tilos a szex. A hat hét leteltével vissza kell menni az orvosodhoz, aki megvizsgál és egyúttal megbeszélitek a védekezési lehetõségeket is. Ez nem történt meg nálad?
Lehetsz. A szoptatás nem mindig véd a terhesség ellen.

18 hetes kismama vagyok, mindenért sirok, nemrég házasodtunk össze, új hely+anyós, szextilalom, párom sokat dolgozik. Majdnem minden nap sirok. Ti is? Ugye nem ártok a babánknak? Egy idő után már azért sirok, mert miért sirok.

Legjobb válasz: Ez egy idoszak es igen nagyon nehez de kitartas hisz nem akar neked senki roszat.Nagyon nehez ez annak aki benne van de ezen is keresztul kell esni en a masodikat varom es nem anyira siros hanem inkab retenetessen ingerult vagyok nem viselem el ha valaki olyat mond vagy tesz ami nem jo nekem akkor inkabb jobb ha nem kerul az utamba utana,en is anyosekkal lakom es a parom meszire utazik dolgozni havonta egyszer latom. Neked azt tanacsolom hogy probalj meg anyosekkal belsosegesseb viszonyt kialakitani mivel lehet hogy ok vannak legtobbet veled es meg fogjak erteni csak el kell mondanod hogy te nem akarsz senkit bantani csak most minden uj stb amit le is irtal.Meglatod konyebb lesz es hat kitartas.Majd kesobb jobb lesz.

Ez egy idoszak es igen nagyon nehez de kitartas hisz nem akar neked senki roszat.Nagyon nehez ez annak aki benne van de ezen is keresztul kell esni en a masodikat varom es nem anyira siros hanem inkab retenetessen ingerult vagyok nem viselem el ha valaki olyat mond vagy tesz ami nem jo nekem akkor inkabb jobb ha nem kerul az utamba utana, en is anyosekkal lakom es a parom meszire utazik dolgozni havonta egyszer latom. Neked azt tanacsolom hogy probalj meg anyosekkal belsosegesseb viszonyt kialakitani mivel lehet hogy ok vannak legtobbet veled es meg fogjak erteni csak el kell mondanod hogy te nem akarsz senkit bantani csak most minden uj stb amit le is irtal.Meglatod konyebb lesz es hat kitartas.Majd kesobb jobb lesz.
Én is nagyon sírós voltam az elsõ 11 hétben, szintén a túl sok és gyors változástól. Ellmúlik!! Fel a fejjel! Gondolj a bébidre, majd a tudat, hogy van, erõt fog adni! Kitartás!
Próbálj kicsit pozítívan gondolkodni, mert az állandó sírás nem tesz jót a babádnak. Kiegyensúlyozottnak kellene lenned, mert ha túl zaklatott vagy, szerintem ez nyugtalanná teszi a gyereket is. PErsze én is érzékeny vagyok, van amikor elsírom magam valamin, de ez csak percekig tart. Légy türelmes magadhoz, a férjedhez, és próbáld kihasználni még azt a pár hónapot, amíg nem vagy 24 órás szolgálatban. Olvasgass, hallgas zenét, sétálj és ábrándozz a születendõ gyermekrõl. MEglátod, sokkal jobban telnek a napok majd. (27 hetes mami)
Miért sírsz? Mert ha bánatodban, félelmedben, akkor az nem jó a babának. Ha csak a hormonok, érzelmek miatt, az nem baj. Mi is 20 hetesen házasodtunk, de ez nem ok a sírásra. Új hely sem, ismerkedj, sétálj, keress anyukákat, járj terhestanácsadásra, barátkozz anyukákkal, élvezd ha jó idõ van. Párom nekem is sokat dolgozott, dolgozik, ma is 22-kor ér majd haza, reggel 6-kor ment el, elsõ terhességem is így csináltam végig-egyedül egy ismeretlen városban, akkor költöztünk esküvõ után, senkit nem ismertem, egyeddül voltam. Szextõl mi is el voltunk tiltva, nem minhta férjemnek ilyen munkabeosztás mellett lett volna rá ereje-ideje....Ki lehet bírni, mindent a babáért!! Nem kell sírni, élvzed a terhességed, vissza nem hozhatatlan idõszak!!! A második már közel sem olyan, én visszasírom elsõ terhességem.)) Ha gondolod, írj privit, dumcsizzunk:-)
hát azért a mindennapos sírás nem velejárója a terhességnek! Próbálj most a babádra koncentrálni! anyósoddal ha jól kijöttök próbálj beszélgetni, pároddal ha otthon van, menjetek le jó nagyot sétálni, a szextilalmat meg egy kis házi masztival stleg enyhítheted.
jaj de aranyos vagy:) ))) ezek a hormonok, és ez lesz szülésig sõt még utána is kicsit! Velejárója a babavárásnak:)
Ha nem vagy veszélyeztetett, akkor nincs szextilalom, és amúgy is létezik a szexnek több formája....
Mert mindig eléggé szûk. :)
Én 8 éve szexelek, de nekem is szokott fájni, ha beteszi a párom... Az a helyzet, hogy a lányok sem egy méretek, van akinek szûkebb és ezért fáj a behatolás. :)
Talán jobban fel kéne izgatni elõtte...
A kérdező hozzászólása: az izgatással nincs gond, mert mindig nagy gondok fordítok arra hogy kellõen felizguljon!

A barátom nemrég megharapta a nunimat, és azóta állandóan viszket szex után. Ez mindig igy lesz vagy elmúlik?

forduljak dokihoz? vagy szabad vakarnom?

Legjobb válasz: Ha-ha-ha-ha... És mégis miért harapta meg? Amúgy; szerintem a sérülés után pár napig lehet várni, de ha még azután is viszket és zavar, kérd ki egy orvos véleményét.

Ha-ha-ha-ha... És mégis miért harapta meg? Amúgy; szerintem a sérülés után pár napig lehet várni, de ha még azután is viszket és zavar, kérd ki egy orvos véleményét.
Ha máshol megharapnak egybõl dokihoz rohannál? :D Ha pl kiszívja a nyakad? :D Pár napig fáj utána, ha hozzáérnek, fõleg ha nyomást is kap, aztán elmúlik. Így van a nunival is, az is csak bõr.
Úristen, citrommal? :S a legroszabb választás. A C-vitaminos dolog tényleg mûködik, hiába szavaztok le, de ne a 50mg-osat vedd hanem legalább 2-8 grammot, mert csak akkor használ, rákosok is ilyet kapnak csak nagyobb dózisban kezelésként... Aszkorbinsav a legátlagosabb, a természetes jellemzõen drága. Pl. citromból, csipkebogyóból kivont, ... A Neogranormon kenõccsel tényleg kend be kívül, mert meggyorsítja a gyógyulást, ha csak sebes...
Utolsónak igaza van. Ha viszket, akkor te házilag ne kezeld semmivel! Nem valószínû, hogy azért viszket, mert megharapta, hanem valami gomba, fertõzés miatt. Egy harapás nem viszket, se máshol, se ott, mert ott is csak bõr van, gondolom nem a hüvelyed falát harapta meg, mert az érdekes lenne. Normális az lenne, ha fáj pár napig, utána elmúlik, de ha viszket, akkor orvos!
Mért harapdál ott a barátod?? Próbálnád meg te megharapni, asszem megpusztulna a fájdalomtól. Gondolna erre mielõtt téged harapdál!!! Amúgy szerintem a viszketés nem normális, a harapás nem szokott viszketni, szal el kéne nézned egy dokihoz szerintem, lehetséges hogy nincs összefüggés a két dolog között, hanem összeszedtél valamit és pont az eset után jöttek elõ a tünetek.
A kérdező hozzászólása: egy kicsit bebarnult a széle mióta citrommal dörzsölöm. egyébként az egész procedúra alatt nagyon csíp. nincs valami más?
"Korábbi válaszadónak: az aszkorbinsav helyett inkább ajánlanék olyan C vitamint, ami kizárólag természetes anyagból készült. És ez igaz minden vitaminra." Aha és hol találsz olyat? A c vitamint egy spec baktérium állítja elõ cukorból legalábbis így gyártják. Szóval befizetek ha te valaha "természetes" vitamint fogsz találni. Egyébként a c vitamin molekula az c vitamin molekula akármibõl is csinálják az eredménye ugyanaz...
Korábbi válaszadónak: az aszkorbinsav helyett inkább ajánlanék olyan C vitamint, ami kizárólag természetes anyagból készült. És ez igaz minden vitaminra.
A viszketés bajt jelez. Szerintem menj dokihoz. Amúgy miért kell a nemi szervet harapdálni???
Tanácstalan vagyok...... Miért akarod vakargatni a barátodat..?! :D
Ne rinyálj, eddzél!
Egyébként egyszer biztos :D, én olyankor változtatom meg gyökeresen a programom hogy megint legyen
Az izomláz nem feltétele az izom növekedésnek.De elõttem szólónak igaza van ne rinyálj mint egy fürdõs k*rv*!No Pain No Gain..
A kérdező hozzászólása: baz d, csak megkérdeztem.
én is kb. ott tartok ahol te, 4 honapja gyurok, 3 hete váltottam 5 napos edzéstervre, masnap mindig jelentkezik izomlaz a megedzett izomra

Nemrég kezdtük a hozzátáplálást (tízóraival), és mivel hatszor szopizik a babám 24 óra alatt, mindig ugyanaz a cici kerül sorra a tízórai után, amikor kevesebbet szopizik. Kell valahogy változtatnom ezen?

E miatt nem fog apadni a tej az egyikben? És amikor már ebéd meg uzsi is lesz, akkor meg ugyanaz a cici jutna a reggeli és esti nagy szopira. Még sokáig szeretném szoptatni a babámat, és nem szeretném, ha az egyikben elapadna. Mit érdemes csinálni? Két cicib?l eszik, de tízórai után legtöbbször csak egyb?l.

Legjobb válasz: Nyugi, ha igény szerint szoptatod, nem fog elapadni. Az én kisfiam 8 hónapos, õ is eszik szilárdat, így sokkal kevesebbet cicizik, de annyi mindig van, amennyit õ kér.

Nyugi, ha igény szerint szoptatod, nem fog elapadni. Az én kisfiam 8 hónapos, õ is eszik szilárdat, így sokkal kevesebbet cicizik, de annyi mindig van, amennyit õ kér.
A kérdező hozzászólása: Igen, de arra gondolok, hogy mondjuk a bal oldalira mindig kisebb az igénye, ezért abban lecsökken, a másikban meg megmarad sok, és így felemás lesz a két cicim :-)
A gyújtásnál cseréltél valamit?
A kérdező hozzászólása: megszakítós. beindítom alapjárat tökéletes odahuznám és püffög de egy idõ után kipörög ez kb 30 másodpercig tart
Nézd meg a megszakítót nem-e törött
vagyis nehogy áthúzzon.
A kérdező hozzászólása: már a gyujtás körül átnéztem mindent amit lehetett semmi hiba arra gyanoksszok hogy sokat kap nagyon de nem tudom hol lehet állítani mert 16N1 és karbim van a keverék állítón állítok de nem nagyon reagál rá nincs dugulás tiszta.
Nézd át nehogy a gyertyapipa és a kábel valahol áthúzzon.
És durrog a motor vagy prüszköl?
A kérdező hozzászólása: nem. gyertyát vettem bele. ennyi pedig a gyujtásom elõgyujtásra van álítva 1.8mm
A kérdező hozzászólása: jah és amikor leálítom beakarnám indítani néha olyant durran leszakadna a kipufogó
Utógyújtás.
Nézd át a gyujtásnál is a gyújtótekercset lehet h valami ott húz át vagy valami kilõtte és cserélheted. Am milyen az alaplap tirisztoros vagy megszakítós?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!