Találatok a következő kifejezésre: Nemrég álmomban a (3 db)

Nemrég álmomban felhívtam a fogorvosomat. Kómás volt, mintha felkeltettem volna. Az is benne volt az álmomban, hogy a híváslistában töröltem a nevét beszélgetés után, így nem tudom, felhívtam-e. Szerintetek lehet ilyen, h éjszaka telefonálgatok?

Legjobb válasz: Hát,velem volt már ilyen,csak nem telefonnal,hanem azt hiszem a párommal beszélgettem.Édesanyám amikor tejalergiás lett,akkor éjjel álmában evett mindenféle tejterméket.De mikor végre beállt a szervezete abbahagyta. Viszont volt olyan is,hogy a telefonom hívott fel valakit.Itthon volt a hûtõ tetején,és mi meg dolgunk után jártunk mind.Aztán egyszercsak vasárnap megcsörren,egy nagyon jó barátom,hogy ugyanmár mit akartam tõle pénteken,mert nem tudta felvenni.Ez azóta is rejtély.

Hát, velem volt már ilyen, csak nem telefonnal, hanem azt hiszem a párommal beszélgettem.Édesanyám amikor tejalergiás lett, akkor éjjel álmában evett mindenféle tejterméket.De mikor végre beállt a szervezete abbahagyta. Viszont volt olyan is, hogy a telefonom hívott fel valakit.Itthon volt a hûtõ tetején, és mi meg dolgunk után jártunk mind.Aztán egyszercsak vasárnap megcsörren, egy nagyon jó barátom, hogy ugyanmár mit akartam tõle pénteken, mert nem tudta felvenni.Ez azóta is rejtély.
Szerintem kérj egy hívásrészletezõt a mobilszolgáltatódtól, és akkor kiderül. Ha valóban így van, legalább bocsánatot tudsz kérni, és nem égeted be magad, ha tõle kérdezed meg....
Ha a száma bnne volt és most nincs akkor biztos h felhivtad csak ugyebár törölted!!

Alma, banan es oszibarackon kivul mit adhatok 5 hos kisfiamnak? Nemreg kezdtuk el a gyumiket enni. Es melyik fog? Ugy tudom, h a banan fog kicsit. Es az alma, ha megfozom akkor nem fog?

Legjobb válasz: banán foghatja a hasát, de nem feltétlenül fogod észrevenni. minden baba más. kóstolhattok szilvát is. aztán jöhet a sütõtök, sárgarépa, krumpli is lassan. az alma nem fogja meg a hasát általában. én az elején mindig megfõztem neki, mert ha kicsit megforraltam vizben, akkor édesebb lett és szívesebben ette. azt mondják viszont, hogy nem jó megfõzni, mert a vitamin távozik belõle. esetleg sütõben meg lehet sütni alufóliába csomagolva, próbáld ki. Remélem tudtam segíteni!

banán foghatja a hasát, de nem feltétlenül fogod észrevenni. minden baba más. kóstolhattok szilvát is. aztán jöhet a sütõtök, sárgarépa, krumpli is lassan. az alma nem fogja meg a hasát általában. én az elején mindig megfõztem neki, mert ha kicsit megforraltam vizben, akkor édesebb lett és szívesebben ette. azt mondják viszont, hogy nem jó megfõzni, mert a vitamin távozik belõle. esetleg sütõben meg lehet sütni alufóliába csomagolva, próbáld ki. Remélem tudtam segíteni!
Szerintem inkább üveges gyümiket adj neki elször. Ki van vonva belõlük a sav (is) így nem fog a hasa fájni tõle. Az én babám 4 hós múlt és már 2 napja kóstolgatjuk a sárgabarackot. Az üvegesre egyébként rá van írva, hogy mikortól ajánlott.
Még ezeket se! Még egy hónapot várni kellene, és akkor kellene elkezdeni a gyümölcslevekkel!
Az alma is fog! Almalé nem, de a nyers vagy fõzött alma az igen! (Hasmenése volt pár hete és a doki mondta, hogy almát, banánt adjak neki.)

Mit jelent az hogy álmomban jártam egy olyan helyen ahol nemrég valóságban is jártam és le voltam döbbenve mert még sose jártam a környéken sem és mégis álmodtam róla? Ez mit jelenthet? Minden ugyanúgy nézett ki mint álmomban.

Legjobb válasz: Nem nagyon értem a kérdést, de az ember bármirõl álmodhat. Gondolom sok olyan kérdést láttál már, hogy "miért álmodtam egy olyan emberrõl, akit nem is láttam még/nem is ismerek"(?). Elég, ha csak megpillantod, de az agyad "nincs ott" és nem figyelsz rá... Na, ezt most jól megmondtam... Mindegy. :D Remélem érted.

Nem nagyon értem a kérdést, de az ember bármirõl álmodhat. Gondolom sok olyan kérdést láttál már, hogy "miért álmodtam egy olyan emberrõl, akit nem is láttam még/nem is ismerek"(?). Elég, ha csak megpillantod, de az agyad "nincs ott" és nem figyelsz rá... Na, ezt most jól megmondtam... Mindegy. :D Remélem érted.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! igazad lehet :D
Déjá vu Érzéki csalódás.Azt hiszed hogy az álmodban látott táj, ugyanaz mint a valóságban.De ez csak illúzió.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!