Találatok a következő kifejezésre: Nemi szeretkezes miert (35 db)

Nemi szeretkezes utan miert van izomlaz?

Legjobb válasz: Gondolom lány vagy és lovagló pózban csnáltátok.Ha így van akkor ez természetes dolog.Én mondjuk lovon szoktam lovagolni de ez is hasonló.Eleinte nekem is volt izomlázam de utána nem.Nem vagy hozzászokva vagyis a tested nincs hozzászokva ehez a mozgáshoz és ahogy kifárasztod az izmodat jön az izomláz. Késõbb már nem fogod érezni.

Gondolom lány vagy és lovagló pózban csnáltátok.Ha így van akkor ez természetes dolog.Én mondjuk lovon szoktam lovagolni de ez is hasonló.Eleinte nekem is volt izomlázam de utána nem.Nem vagy hozzászokva vagyis a tested nincs hozzászokva ehez a mozgáshoz és ahogy kifárasztod az izmodat jön az izomláz. Késõbb már nem fogod érezni.
ha lány vagy akko szarom le ha fiú akko meg 1 puhány p öcs szánalom vagy h 1 kis ba szástól izomláz hallod nekem 7km futás után nincsen semmi szal kezdj el gyúrni fiam

Miért van az, hogy gyilkosságot mutathatnak a tv-ben, de szeretkezést nem? A szeretkezés károsabb dolog, mint a gyilkosság?

Ha egy gyerek szeretkezést lát valóban torzul a személyisége? Más fajoknál ez miért nem így van? Ha egy gyerek sok gyilkosságot lát tényleg nem torzul a személyisége?

Legjobb válasz: Szerintem torzítják a személyiséget az olyan filmek, amelyekben az erõszakot úgy mutatják be, mintha az egy teljesen természetes, mindennapi dolog lenne. Igenis befolyásolják a látottak az embert, nem csak a gyereket! Ezért is jók az olyan filmek, ahol az erõszakot úgy mutatják be, amilyen (Furcsa játék, Salo, Kés fiozófiája stb).

Szerintem torzítják a személyiséget az olyan filmek, amelyekben az erõszakot úgy mutatják be, mintha az egy teljesen természetes, mindennapi dolog lenne. Igenis befolyásolják a látottak az embert, nem csak a gyereket! Ezért is jók az olyan filmek, ahol az erõszakot úgy mutatják be, amilyen (Furcsa játék, Salo, Kés fiozófiája stb).
Azért mert az emberek idióták. Óvni próbálják a gyereket az élet értelmétõl és a legfontosabb dologtól amit tennie kell az életben, de nyugodtan nézhet olyasmit amiben emberek kegyetlenkednek és egymás életére törnek.
Az utolsó az elsõ bekezdésben jót írt, a többi viszont egetverõ butaság. A szexualitást éppen úgy tanulni kellene, mint minden más viselkedési formát. Azonban a mai nyugati kultúrában még egy nõi mell megmutatása is 18 éven felüli besorolást kap! Simán csak az, ha egy nõ megjelenik a képen, leveszi a melltartóját és megáll elõtted. Egyebekrõl már nem is beszélve... Nem is csoda, hogy ha olyan 14-16 év körül a fiatalok elõször szerelmeskednek (hogy jó-e nekik ilyen korán az más kérdés) - szóval az elsõ aktusnál a többség iszonyúan tapasztalatlan, és teljesen tudatlan. Gyakorlatilag a saját testüket sem ismerik, hát még a másikét. Az meg, hogy az egyik legnagyszerûbb érzést eleve bûnnek tartják... amit pl. szigorúan tilos megmutatni is - magáért beszél. Még szerencse, hogy nem csak a keresztény kultúra létezik, és pl. a keleti kultúrákban sokkal normálisabban állnak hozzá ehhez. Ott tanítják a fiatalokat - elméletben és gyakorlatban is.
Az öncélû erõszak tényleg értelmetlen. Viszont nem lehet teljesen elzárkózni tõle, ahogy a szexualitástól sem, ami az élet része. Van, amikor ezeket szükséges megmutatni, hogy megértessék a lényeget, pl. a háború szörnyûségeit.
Tulajdonképpen a gyilkosságokról szóló filmek akkor helyénvalók, ha a bûnöst elkapják és meglakol a bûneiért. aztán van egy olyan értelme is, hogy ezzel a szük-helyen" élõ ember megláthatja az olyasmit is, amire vigyáznia kell, mert nem minden ember rendes és normális. Tehát egy kedves hízelgõ modor mögött, egy gazember is lehet.Van erre egy mondás-- "ne fogadj el idegentõl édességet" Vagy is ne állj le mindenkivel és nem szabad elhinni mindent egy idegennek. Mért nincs szexuális témájú film-- remélhetõleg nem is lesz! A szexuális élet nem kiteregetni való-- az a lepedõre tartozik és arra a két emberre aki eljátssza. Minden kornak vagy egy szellemi és érzelmi fejlõdési szakasza-- amihez igazítani kell a filmeket és információkat.Mint ahogy a kicsi korban más mesét mondunk 3 éves korban és megint mást 4-5 éves korban. Igy van ez a késõbbi korok fejlõdése közben is apránként kell mindig többet mutatni és tanítani a testi és szellemi fejlõdéshez igazítva. De magát a szexuális életet ízléstelen filmek formájában közzétenni-- ez eltorzítani képes a szexuális vágy Okának kialakulását. -- ez afféle egészségtelen KUKKOLÁS-t eredményezne!
Utolsó- tévedés nálunk is kapható a szexuális élettel kapcsolatos könyv és video is. A könyv pl nagyon is szép. de minden más testre, mûködésére vonatkozó könyv is kapható, csak hát be kéne tévedni egy könyves boltba vagy épp egy könyvtárba. De a fiatalok tudatlanságában amely örök mindig, maguk a szülõk is tehetnek, mert az õ dolguk lenne a felvilágosítás, bizonyos szexualitásra vonatkozó könyvek beszerzése és a gyereknek adni, amikor a hormonok lázadni kezdenek. Többet tudnak a mai fiatalok, így is, mint a XX. századiak, és érdekes módon szerelembe estek régen is és házasodtak és gyermeket nemzettek, pedig nem volt mindenhova kitéve egy- egy nõi mell. Bármelyik népcsoportot nézzük mindenhol jelen van a szexuális intimitás, sehol nem teszik ki egy köztéri placcra. Viszont egy szülõnek figyelni kellene a gyermeke ilyen irányú fejlõdésére is ha másképp nem (mert szégyenlõs) a megfelelõ könyvet beszerezni és a gyereknek adni. Pl nagyon szép könyv tele minden oldalon fotóval; Anne Hopper -- Káma szútra címû. A tartalma- klasszikus szerelmi technikák mai szeretõknek. De az egészségesen fejlõdõ ösztön megtalálja a párját is, és a szexuális gyakorlatok módjait is, sokkal inkább félteni kell a túlságosan szabadjára engedett, kiteregetett szexuális mintáktól.
Könyv kapható, de az bizony elég gyermeteg. Kb. mint a madarak és a méhecskék. A semminél ugyan több... A videóról már nem is mondtál semmit. Az vajon mennyire hasznos? A Káma-szutra ugyan valamivel jobb, de az aztán nagyon régi, hibák is vannak benne, magáról az aktusról meg kb. annyit ír, hogy fel kell izgatni, be kell dugni, aztán kész. Ez sem sok. A "régen is volt szerelem" az meg hasonló butaság: mert persze, hogy volt, de épp ilyen tudatlanok voltak, mint most. Olvasd el a "Puszták népé"-t, jól le van írva benne. A szerelembõl pedig nem csak a technikákat kellene tanítani (és azt is csak könyvben, amit ráadásul még meg is kell találnia a fiatalnak a sok pornó között), hanem magát az egész viselkedést is. Ugyanúgy, ahogy a szülõk napi viselkedését naponta látják a gyerekek, és kiválóan meg is tanulják - a szerelembõl legjobb esetben is csak a csókot látják a szülõktõl. Persze nem azt mondom, hogy ennek a gyerekek elõtt kellene zajlania, de amúgy vannak kultúrák, ahol tényleg így megy. Semmiféle problémát nem okoz a gyerekek fejlõdésében - sõt: sokkal egészségesebb, mint a mi gyakorlatunk. De nálunk nem így alakult ki: akkor viszont ezt tanítani kellene! Az meg aztán végképp nem igaz, hogy majd jön minden magától: már a majmoknál is az a helyzet, hogy ha soha nem látják ezt a felnõttektõl, akkor egyszerûen nem tudják, hogy egyáltalán létezik. Hiába tüzel a nõstény: nincs közösülés. Ebben az állatkertben kénytelenek voltak oktatófilmet vetíteni - utána aztán nem is volt több probléma. Az emberben már végképp nincs meg az "egészséges" ösztön. Tanulnia kell - fõleg, ha a szexben kutúrát is szeretne, nem csak meghágni a másikat.
7/ eltúlzod a gyakorlat kérdését, különösen a mai korban. Egyébként is nagyon sok idõsebb ajánlkozó akad akik nagyon szívesen tanítanák a fiatalokat. Régen is meg volt az ilyesmi, egy élelmes fiatalember megtalálta a maga tanító párját és már nem volt gyakorlatlan a valódi párjánál sõt, taníthatta irányíthatta az akkor még szûz, semmit se ismerõ párját (az akkori lányoktól szüzességet elváró világban.) A jelen kor inkább haladóbb, mert nem elõírás a lányoknak a szüzesség és van ideje megismerkednie saját testével testi igényeivel, azzal a szexuális szokással is, amelyik neki megfelel és kellemes és nincs kiszolgáltatva egyetlen férfinek(férjnek)ki esetleg esetleg aberrált.

Miért van az? Szeretkezés után felkel felöltözik és egy ideig nem ér hozzám.

Hogy szeretkezés után a párom csak el van magában. Úgy értem tv-t néz, vagy egyszerűen vmi teljesen hétköznapi témát hoz fel, felkel felöltözik és nem ér hozzám. Nekem jól esne szex után fél-1 órán át meztelenűl egymás karjaiban feküdni ( ezt több barátomnál is tapasztaltam)

Legjobb válasz: mert a két nem másképp gondolkodik. mi nõk sokkal érzelmesebbek vagyunk, a pasik meg gyakorlatiasak... kb ennyi... Hogy megértsd itt egy jó vicc erre: Nõ: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Õ elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon mirõl gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal... Holnap tuti szakítani akar velem... Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?"

mert a két nem másképp gondolkodik. mi nõk sokkal érzelmesebbek vagyunk, a pasik meg gyakorlatiasak... kb ennyi... Hogy megértsd itt egy jó vicc erre: Nõ: Jó volt a szeretkezés. Most fekszünk egymás mellett. Õ elgondolkozva néz fölfelé. Én aggódom. Vajon mirõl gondolkozik? Biztos a kapcsolatunkról. Ó jajj, ráncolja a homlokát. Biztos döntésre jutott. De nem szól. Csak összeszorítja ajkait. Mérlegel, számítgat. Biztos végigfut agyán, hogy már két éves a kapcsolatunk. Talán azt is észrevette, hogy egy kicsit meghíztam. Nem szól semmit. Csak néz felfelé szigorú arccal... Holnap tuti szakítani akar velem... Férfi: Ott a plafonon az a légy. Mászkál. Vajon hogy a francba nem esik le?"
Hát, ez általában állandó konfliktus szokott lenni, mert különbözõek a férfiak és a nõk igényei. Mondjuk ennyire élesen azért nem szokott jelentkezni, hogy õ rögtön felöltözik, és tévét néz, te meg még egy óráig is bújnál akár.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszi:) ezt ismerem, sok nõ magára ismerhet:) )
Ne aggódj nem para ez viszont sokáig még így marad ez a férfit ilyenkor zavarod vidd a válláról a karod ne érj hozzá ne legyél k*csög ha õ damu roland, véred akkor fröcsög
A nõk nagyon lelkis témába akarják vinni a sexet, a férfi meg simán élvezi a kielégült állapotot, nincs ebben semmi, mindenki máshogy reagálja le.
Nálunk ez fordítva van. Én szeretnék még utána egy kis simogatást, a barátnõm meg öltözik fel, és megy a facebookra.
A kérdező hozzászólása: Értem:/ én ezt eddig a saját veszteségélményemnek fogtam fel, hogy kicsit elundorodott tõlem vagy nem volt jó:/

Mindenhol azt olvastam, hogy a szeretkezés gumi nélkül beindíthatja a szülést, nekem miért nem válik be?

39 hetes vagyok, tegnap szeretketünk el?ször úgy, hogy bennem maradt a párom. Nemsokra rá, elkezdtem görcsölni, keményedni, már kezdtem örülni, de kb 3 órán át tartott, majd elmúlt. Ez azt jelenti, hogy még nagyon nem akar kibújni a babám? Jöv? héten megyek POSE-ra, akkor valószín? az sem fogja megindítani?

Legjobb válasz: Ez azért nem ennyire egyértelmû. Te is írtad, beindíthatja, tehát feltételes módról van szó. Vagy beindítja vagy nem. Én is 39 hetes vagyok, két hete már próbálkozunk mindennel, mi naponta kétszer is együtt vagyunk, felnyaltam az egész lakást, tehát a fizikai kifárasztás is megtörtént, sétálunk minden este egy-két órát, lépcsõznöm is kell, mert emeleten lakunk, mégsem történt semmi. Pedig elvileg ez mind beindíthatja. Mi is maximum addig jutottunk el, hogy a szeretkezés és az orgazmus hatására kicsit intenzívebb jóslóim lettek, de semmi több, ezek elmúltak. És nem egy alkalommal próbálkoztunk, hanem tényleg minden nap, naponta akár többször is. Szóval ennyit errõl. Hidd el, ha a baba akar, akkor kibújik. Ne adjátok fel, szeretkezzetek, annál is inkább, merthogy utána megvonás lesz hetekig, ki kell használni ezt az idõszakot. De azért mérget ne vegyél semmire, a próbálkozáson és a reménykedésen kívül mást nem tehetünk, csak várhatunk. Egyébként én a múlt héten voltam már nagyon-nagyon türelmetlen, a héten már azzal nyugtatom magam, hogy a baba így is úgy is kijön, bent nem marad és utána lesz alkalmam bõven babázni, nem türelmetlenkedem. Kitartás!

Ez azért nem ennyire egyértelmû. Te is írtad, beindíthatja, tehát feltételes módról van szó. Vagy beindítja vagy nem. Én is 39 hetes vagyok, két hete már próbálkozunk mindennel, mi naponta kétszer is együtt vagyunk, felnyaltam az egész lakást, tehát a fizikai kifárasztás is megtörtént, sétálunk minden este egy-két órát, lépcsõznöm is kell, mert emeleten lakunk, mégsem történt semmi. Pedig elvileg ez mind beindíthatja. Mi is maximum addig jutottunk el, hogy a szeretkezés és az orgazmus hatására kicsit intenzívebb jóslóim lettek, de semmi több, ezek elmúltak. És nem egy alkalommal próbálkoztunk, hanem tényleg minden nap, naponta akár többször is. Szóval ennyit errõl. Hidd el, ha a baba akar, akkor kibújik. Ne adjátok fel, szeretkezzetek, annál is inkább, merthogy utána megvonás lesz hetekig, ki kell használni ezt az idõszakot. De azért mérget ne vegyél semmire, a próbálkozáson és a reménykedésen kívül mást nem tehetünk, csak várhatunk. Egyébként én a múlt héten voltam már nagyon-nagyon türelmetlen, a héten már azzal nyugtatom magam, hogy a baba így is úgy is kijön, bent nem marad és utána lesz alkalmam bõven babázni, nem türelmetlenkedem. Kitartás!
Szia. Én úgy tudom, hogy csak akkor indít(hat)ja be, ha már valamennyire nyitott a méhszáj. Teljesen zártnál nincs ilyen hatása.
Szia! Szerintem ez csak amolyan babona, hogy beindíthatja. Az elsõ babámnál mi is kipróbáltuk a férjemmel a betöltött 40. hét után, de az eredmény ugyanaz volt mint neked: 3 óra intenzív görcsölés, aztán elmúlt. De ugyanez igaz a lépcsõzésre és az egyéb mozgásfajtákra is: nálam többet senki nem mozgott, az egész terhesség alatt gyakorlatilag széltébe-hosszába bejártam az országot, ráadásul a doki már a 36. héttõl mondta, hogy készüljek, hogy a 38. hét körül itt már baba lesz, mert minden jel erre utalt. Ahhoz képest, a 41. héten meg kellett indítani a szülést, mert ugye a túlhordás nem éppen veszélytelen. te viszont még jó idõben vagy és kívánom, hogy normál idõn belül, könnyen megszülessen a babád! :) 37 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Igen nyitott a méhszáj, hát akkor nincs más hátra, mint várni. Minden jót Nektek!

Miért nem tudok szeretkezés közben elmenni?

Gyereket szeretnék a barátn?mmel! De hiába próbálok, nem tudok elmenni benne. A péniszemmel nincs semmi baj, rendesen m?ködik, de szeretkezés közben valahogy nem megy, csak önkielégítéssel... Nem szeretnék rásegíteni, mert az már nem olyan, de úgy érzem, hogy 28 évesen már eljött az ideje! Kérlek segítsetek, hogy mit tudnék csinálni?

Legjobb válasz: 28 éves létedre, egy ilyen oldalon kérsz segítséget? Biztos nem a szex szerelem rovatba kéne. Miért nem barvó újságnak írtál :D Talán próbáld az egészség rovatban. Szerintem szexuálpszichológust keress, mert amit itt írnak sok esetben az olyan álszent, ideális, csak a valósághoz nincs köze.

28 éves létedre, egy ilyen oldalon kérsz segítséget? Biztos nem a szex szerelem rovatba kéne. Miért nem barvó újságnak írtál :D Talán próbáld az egészség rovatban. Szerintem szexuálpszichológust keress, mert amit itt írnak sok esetben az olyan álszent, ideális, csak a valósághoz nincs köze.
ha eddig eltudtál menni benne, csak azóta nem, amióta gyereket akartok, akkor lehet h mégsem akarod annyira azt a gyereket....ezilyen pszihés cucc
Eddig gondolom nem nagyon élveztél el a barátnõdben, ugye? Valószínûleg hozzászoktál, hogy nem lehet, így amikor kéne, nem megy. Próbáljátok meg úgy, hogy szeretkeztek, ha nem sikerül benne elélvezni, akkor vegye át kézzel/szájjal az irányítást, majd mielõtt elélveznél, folytassátok az aktust és próbálj benne elélvezni. Ha ez se megy, akkor keressetek fel egy szakembert!
A kérdező hozzászólása: Idáig senkiben sem élveztem el, mert még nem gondolkoztunk egyik barátnõmmel sem a gyerek vállalásban, mert idáig egyik se szedett fogamzásgátlókat és én sem szeretem az óvszert ezért a kiszállásos módszert választottam mindig és a végén magamnak fejeztem be. Szerintem a szexuálpszichológusnak nincs ehhez a témához köze és nem is pszihés! Nagyon szeretnék gyereket, de nem tudok mit csinálni ezért kértem az egyszerû emberek véleményét, hátha valamelyikkel elõfordult már ilyesmi...
@00:25: Pont itt a lényeg! Ezért kérdeztem, hogy ejakuláltál-e már a partneredbe, mert mivel hozzászoktál ahhoz, hogy ki kell szállni, ez pszichésen berögzült és most bajok vannak. Próbálkozzatok (azzal is, amit tanácsoltam, mert lehet, ha egyszer sikerül, utána már nem lesz probléma), de ha nem megy, akkor beszélj urológussal, bár szerintem õ szexuálpszichológushoz fog küldeni, mert szervileg - jelen állás szerint - nincs bajod.
Ti teljesen be vagytok szívva a kérdezõnek írom együtt érzek veled és tudom mi a gond.Szerintem túl gyakran próbálkoztok de a stressz is okozhatja, a lényeg hetente eggyszer szeretkezzetek önkielégítés nélkül hidd el sok minden kifog sülni a hétvégére szurkolok hajrá:P

Miért nem élvezem a párommal a szeretkezésünket? Már lassan 3 éve vagyunk együtt (lent)

ugyanúgy szeretem őt, mint eddig (ha nem jobban), de ha mégis a szexre kerül a sor, már alig várom, hogy befejezze, én leginkább csak unom, nem is igazán van mostanában orgazmusom.. mit tegyek? segitsetek pls. 20/L

Legjobb válasz: Hát én annyit mondok vess be mindent! Ha 3 éve vagytok együtt az bizony jó kapcsolatot jelent amit viszont marha könnyen szétszakíthat a rossz szex. Csikló izgató , vibrátor akármi kis eszköz amit odateszel közbe és plusz élvezetet ad és mond meg neki hogy ne csak a gépies ki-be legyen mert abból nem biztos hogy egy nõnél van valami. Csináljon más irányú mozgásokat is (kis körben forgassa pl). És legyél többször felül mert akkor tudod irányítani mi jó neked. Nem annyira tapasztalatból beszélek de ezeket mindenhonnét hallom. Egy kis beszélgetés vagy legalább utalás a dologra szerintem nem árt. F/20

Hát én annyit mondok vess be mindent! Ha 3 éve vagytok együtt az bizony jó kapcsolatot jelent amit viszont marha könnyen szétszakíthat a rossz szex. Csikló izgató , vibrátor akármi kis eszköz amit odateszel közbe és plusz élvezetet ad és mond meg neki hogy ne csak a gépies ki-be legyen mert abból nem biztos hogy egy nõnél van valami. Csináljon más irányú mozgásokat is (kis körben forgassa pl). És legyél többször felül mert akkor tudod irányítani mi jó neked. Nem annyira tapasztalatból beszélek de ezeket mindenhonnét hallom. Egy kis beszélgetés vagy legalább utalás a dologra szerintem nem árt. F/20
Változatosság megvan? Új pózok, szenvedélyes kezdések, romantikus elõjáték, stb váltakozása? Ha 3 éve mindig ugyanaz megy le, hogy na, csütörtök este 8:23 van, akkor ideje szexelni, és akkor is ugyanazt csináljátok mindig, ugyanúgy, akkor nem csodálom, ha unod a dolgot... Valahogy fel kéne dobni :) Ilyenkor jó összeveszni valamin, és heves békülõs-szexbe kezdeni, vagy pár napig nem kufircolni, és utána megvadulni a vágytól, vagy akármi újdonságot bevetni, ami erõsen kilóg a megszokottból :) sok sikert! 20/l
Ültesd le a gép elé, indíts el egy pornót rajta. Majd csak ennyit mondj: tanulj getttzi
miért nem lehet megbeszélni?? a kapcsolatotok múlik rajta miért nem homályosítod fel mi a jó-rossz neked?? néma gy.reknek híg a leve::) ))
Lehet, hogy rosszul csinál valamit, te meg gyáva vagy megmondani, hogy hogy csinálja. De az is lehet, hogy vérszegény vagy, vagy valami más betegség vágja tönkre a libidódat. Ez a valószínûbb.
Egy cipõben járunk. Nekem sincs orgazmusom, ha ez vigasztal. Jó, én élvezem, ha szeretkezünk, csak soha nem tudok elmenni.

Miért nem tudok elmenni szeretkezés közbe? Ha maszturbálok akkor eltudok menni de ha a barátommal együtt vagyunk nem :S neki ezt nem merem elmondani mert élvezni élvezem amit csinál de mégse tudok elélvezni. ötletek?

Legjobb válasz: Stressz. Páromnak ugyanez volt terhesség után. Tényleg kívánta a szexet,de egyszerûen nemtudott elmenni...fél év után mondta el,én meg nevettem is meg nem is...nevettem mert MINDEN nõ visszavágyott hozzám meg az ágyamba is...és nem nevettem,mert szarul esett,hogy titkolta...mindent meglehetbeszélni feltéve ha ÕSZINTE az ember! ;) Sok sikert! 24/F

Stressz. Páromnak ugyanez volt terhesség után. Tényleg kívánta a szexet, de egyszerûen nemtudott elmenni...fél év után mondta el, én meg nevettem is meg nem is...nevettem mert MINDEN nõ visszavágyott hozzám meg az ágyamba is...és nem nevettem, mert szarul esett, hogy titkolta...mindent meglehetbeszélni feltéve ha ÕSZINTE az ember! ;) Sok sikert! 24/F
Vannak nõk akik nem képesek hüvelyi orgazmusra, ha éppen ilyen problémád van, hogy hüvelyileg nem tudsz csak elmenni vagy magadtól úgy is el tudsz. A szexel kapcsolatban meg az elvileg segít ha összezárod a lábadat mert akkor jobban izgathatod magad. Bocsi a béna fogalmazásért meg azèrt ha hibám van, telórol írok. L
Én magamhoz nyúlok szex közben csak úgy tudok elmenni.

Miert nem kivanom a szeretkezest? 5 eve elek nemi eletet de soha nem kezdemenyeztem, egyszeruen nem kivantam! 21/L

Amikor a paromal csinaljuk jol esik van orgazmusom csak egy kis ido kell mig bele lendulok hogy akarok szeretkezni!Egyszeruen nem kivanom!Es igy volt ez mindig,az ezelotti es a mostani parom is mindent belevettek a szeretkezesb,elojatek s minden megvan es jo de miert van az hogy soha nem kivano?

Legjobb válasz: Éld az életed:) Próbálj ki nagyon sok mindent,amihez csak kedved van. :)

Éld az életed:) Próbálj ki nagyon sok mindent, amihez csak kedved van. :)
A kérdező hozzászólása: nogyogyaszhoz lehet menni, mert felenk nincs szexdoki?
Igen, szerintem pont ezt kéne tenned: Elmenni dokihoz, és közölni, hogy nem kívánod a szexet. Mi ezen az égõ? Ha a lábadra gomba nõ, azt megmutatod? Ez is csak egy egészségügyi probléma, csak ez sokkal súlyosabb, mert tönkreteszi az életed.
biztosan azért mert nagyon kívánatos a párod és/ vagy felhevülsz ha a közelében vagy.Az évek során biztosan ez kialakult. 5 év nagy idõ
rosszul hangzik , de ez vn fogadd el ilyen az élet
A kérdező hozzászólása: En is ugy ereztem elore hogy jobb ha nem is pasizok, de aztan belegondoltam ha boldog akarok lenni mindenkeppen kell valaki mellem!Egyedul boldog nem lesz senki!Igy aztan jojjon minek jonie kell!Szeretkezes elott mindig veszekszunk egyett vagyis en morogok hogy en bizony nem szeretnek de hat o mar megszokta ezt es mindent megtesz hogy belelenduljek, de annyira nehezemre esik!!S ez annyira szar!
Aszexuális vagy. Én sem kívánom amúgy, nekem nincs rá szûkségem.. 17L
A kérdező hozzászólása: en is gondoltam erre hogy dokihoz kellenne menjek de ez olyan ciki!Bemegyek s azt mondjam "nem kivanom a szexet, kerem segitsen"!Valahogy hazilag nem lehetne megoldani vagy valami internetes segitseggel"?Netalan ha valaki talal linket ezzel a temaval kapcsolatosan kerem irjon!
Vagy a pasiaiddal van gond, vagy a hormonszinteddel. Szerintem menj el egy nõgyógyászhoz, és egy laporvizsgálat keretében ellenõriztesd a nõi hormonszinted. 21 évesen neked kívánod KELL a szexet.
Már én sem kivánom annyira a szexet, mint korábban, de nekem soha nem is volt lételemem.

Miert nem erzek semmit szeretkezes kozben, a huvelyen belul? Ennek en vagyok az oka vagy a parom? Behatolasnal meg erzem, aztan hirtelen eltunik, es olyan mintha nem is tortenne semmi?

:( nem ertem,mit tehetnenk?

Legjobb válasz: Lehet, hogy túlnedvesedsz. Akkor tényleg nem sokat lehet érezni. Fontos az elõjáték, de ezek szerint egy picit meg lehet kurtítani :) Nem durr a közepébe, csak eléggé ingerelhetõ vagy ezek szerint.

Lehet, hogy túlnedvesedsz. Akkor tényleg nem sokat lehet érezni. Fontos az elõjáték, de ezek szerint egy picit meg lehet kurtítani :) Nem durr a közepébe, csak eléggé ingerelhetõ vagy ezek szerint.
Válasszatok olyan pózokat, amikor közben is összeütköztök: pl. ha lovagolsz rajta, akkor tetszés szerint nekidörzsölheted közben a csiklódat. Ha már behatolt, akkor a hüvely belseje egyáltalán nem érzékeny: csak a G-pont. Azt meg el is kell találni (ez is póztól függ).
élvezte a farkad, te ..csõõõg.
Végre valahára orgazmusa volt!
a macskák a kanapén koptatják a karmukat barátnõd meg a karodon ilyen egyszerû
Vagy, mert nagyon jó volt neki, vagy mert nagyon rossz (pl. fájt).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!