Találatok a következő kifejezésre: Nem voltam fiúval de késik (5 db)

Nem voltam még fiúval de késik és kicsit beparáztam. Csak önkielégítést végeztem (nem az ujjammal legyen elég ennyi, hanem egy tárggyal) de tudom h attól nem lehetk terhes. Tényleg terhes vagyok vagy csak beképzelem?

De én mégis félek!!!!!

Legjobb válasz: A teherbeeséshez ondó kell, ha nem került a hüvelyedbe ilyen, nem lehetsz terhes. A menstruáció sokminden más miatt is késhet (pl. idegeskedés, stressz), butaság amit beképzelsz magadnak.

A teherbeeséshez ondó kell, ha nem került a hüvelyedbe ilyen, nem lehetsz terhes. A menstruáció sokminden más miatt is késhet (pl. idegeskedés, stressz), butaság amit beképzelsz magadnak.
Ha ennyire bizonytalan vagy most egy tárgy miatt, és idegeskedsz egy kis késés miatt, mi lesz veled, ha szexelni fogsz, és akkor késik.Nem vagy terhes, és szerintem egyelõre hagyj fel ezekkel a játékokkal is, mert ha ennyire idegeskedsz, egyrészt nem éri meg, meg nem is vagy elég érett.Vagy csak maradj az újjadnál, és a csiklódnál, tényleg jóindulatból írom.
valamit nagyon nem értek :) ha tudod, hogy nem lehetsz terhes, akkor mitõl paráztál be?
A szüleid nem világosítottak fel annak idején, hogy gyerek csak szexuális kapcsolattól lehet?! vagyis, ha jártál biológia órákra akkor ott a tanárnõ elmesélte, hogy a gyerek attól lesz, ha a férfi és a nõ KÖZÖSÜL. Tehát, önkielégítéstõl nem lehet teherbe esni!!!!!! A menzid azért késik, mert stresszelsz, mert nem jön meg vagy betegség lappang benned, számos oka lehet még...Ajánlok figyelmedbe egy szexuális felvilágosító könyvet!!!!!!
úristen, te terhes vagy!!!!gratulálok!mi lesz, kis répa, vagy esetleg kigyóubi? sok boldogságot!
szia!Az tuti nem vagy terhes!De a menstruációd az sok minden miatt késhet leginkább stressze életmód vagy egyébb dolgok miatt!Ugyhogy nyugi 18 hetes kismami
ha ez téged megnyugtat - én is biztosítalak!
A kérdező hozzászólása: De felvilágosítottak csak szeretném ha többen is biztosítanának róla!!!!
Olvasd el a kérdést figyelmesen... aztán gondoldd végig, hogy melyik lehet a helyes válasz...
Persze igaz, csak a gyerekem nem áll ilyen hülyeségekkel elém: - Anyúú tudom hogy NEM LEHETEK TERHES, tisztába vagyok a dolgokkal, nem kell engem már felvilágosítani, tudok mindent, de félek hogy mégis az uborkátol lesz gyerkem....
Nem lehetsz terhes. Lehet még fiatal vagy és nem állt be a ciklusod, de sokmindentõl késhet. Stressz, megfázás, de akár az idétlen idõ is kihathat rá. A kisbabához kell majd egy fiú is. A hülyeségeket íróknak meg csak annyit, hogy szerintem nem kéne kinevetni az embert, még akkor sem ha teljesen evidens amit kérdez és képtelenség. Egyszer a gyereked is eléd állhat ezzela kérdéssel akkor õt is kineveted? Lehet vannak olyan emberek akik a szüleiktõl nem mernek ilyen dolgokat kérdezni és úgy tudom ezekért is vannak az ilyen oldalak.
ez az utolsó válasz éredekes..... nem is kell férfi a teherbeeséshez?! nyugi szerintem nem vagy tehes, csak ideges vagy és ez tolja el a menszeszedet. minden jót. 6 hetes kisbaba anyukája
Csak szólok, hogy simán teherbe eshetsz!!!!!! Amerikai kutatók kisérletei alapján kimutatták, hogy létezik nemi izgalom hatására történõ önmegtermékenyítés. Ha a tárgytól orgazmusod is volt, ez még növeli az esélyt a terhességre, mivel a méhed összehûzó mozgást végez. Szerintem csinálj tesztet!!! Vagy menj el gyorsan orvoshoz.! Ez komoly!
Ha azt írod hogy tudod hogy nem lehetsz terhes, akkor miért kérdezted meg????? Idegen tárgyak egyéb helyre helyezése miatt egyébként kaphatsz egy jó kis fertõzést is.
A kérdező hozzászólása: Hát eléggé ideges vook e miatt lehet h csak azért késik!!!!!
A kérdező hozzászólása: Sztem nem olvassátok el figyelmesen a kérdéstírtam h tudom h nem lehetk terhes csak beparáztakicsit!!!!!! Csak leírtam a körülményeket!!!!!! ENNYI
Csak hogy meg jobban megnyugtassalak: bizony az is elofordul, hogy kimarad egy-egy havi verzes, nalam is volt ilyen. Vagy csak a periodus tolodik el, es ezert kesik (ez is volt nalam). Sz'al no para...

3 hónapja (augusztus 24. ) voltam utoljára fiúval, de 21 napja késik a menstruációm. Nem védekeztünk, de nem ment el bennem a fiú. Lehetek terhes?

Szeptemberben és októberben megjött, de most nem. Kicsit stresszes volt ez a hónapom a suli miatt, de ez normális? Október elején csináltam tesztet, mert féltem, hogy gond lesz és negatív lett, ahogy a keddi tesztem is, november 22-én. A mensim már beállt, 16 éves vagyok.

Legjobb válasz: Nem hinném. Annak már lenne jele, pl a hasad alul kezdene feszülni, ha nem gömbölyödni.

Nem hinném. Annak már lenne jele, pl a hasad alul kezdene feszülni, ha nem gömbölyödni.
Valószínûleg nem vagy terhes. A stressztõl is elmaradhat a mansi.
Majdnem biztos hogy nem vagy terhes, de én elmennék nögyógyászhoz, mert ha mégse a stessztöl késik, és terhes se vagy, vmien nögyógyászati panaszod van.
Miért kérdezed meg, ha kettõ teszted is negatív lett? Szerinted mi beléd látunk?????
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Jövõhéten elmegyek nõgyógyászhoz.
Szia.Voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem, még nem voltam. Keresztanyukámat és a Testvéremet (aki 10 évvel idõsebb, van egy kislánya) már beavattam, csináltunk megint tesztet, az is negatív. Nem kaptam idõpontot erre a hétre, ezért jövõhéten pénteken fogok menni a Testvéremmel az õ nõgyógyászához, egyenlõre még mindig nem jött meg.. Ezen a héten is görcsölt a hasam, hogy mindjárt megjön, de semmi. Majd még írok, és Köszi, hogy érdeklõdtél! :)
drukkolok, hogy ne legyel terhes...nekem 6napja kesik , mar 2tesztet csinaltam negativ lett mind2, de akkor is be vok rezelve :|
Írj majd!Szerintem tuti, hogy nem vagy terhes, inkább hormonzavarra, vagy PCO-ra gondolok.Drukkolok, hogy minden jól alakuljon!

Lehtek terhes? Utoljára aguzstusban voltam fiúval és akkor guminélkül csináltuk, de nem élvezett belém, utána meg jött 2-szer, de most késik már két hete, és senkivel nem voltam azóta, külömben nem írnék.

Nagyon félek mert behülyitettek oylanal is,hogy valakinek megjött aztán mégis terhes volt, de szerintem ez butaság, vagymégsem? Légyszi er?sítsetek meg!!!!

Legjobb válasz: Az a butaság baszod, hogy gumi nélkül kefélgetsz. Ráadásul csak egyéjszakás kapcsolatnál, ugyanis ha azóta nem szexeltél, akkor ez a pasi neked nem a barátod volt. Menj el nõgyógyászhoz, vizsgáltasd meg magad. Nemi betegség terén sem ártana, te igen hülye. És majd a legközelebbi pasival is így szexelsz, és ha elkaptál az elõzõtõl jó kis HIV-et még tovább is adhatod. Komolyan, hadd gratuláljak! 2009-ben ilyen primitív, nõnemû toszógépek.

Az a butaság baszod, hogy gumi nélkül kefélgetsz. Ráadásul csak egyéjszakás kapcsolatnál, ugyanis ha azóta nem szexeltél, akkor ez a pasi neked nem a barátod volt. Menj el nõgyógyászhoz, vizsgáltasd meg magad. Nemi betegség terén sem ártana, te igen hülye. És majd a legközelebbi pasival is így szexelsz, és ha elkaptál az elõzõtõl jó kis HIV-et még tovább is adhatod. Komolyan, hadd gratuláljak! 2009-ben ilyen primitív, nõnemû toszógépek.
nembutaság, van olyan akinek megjön, pedig terhes. de általában csak egyszer vagy kétszer, harmadjára már nemjön meg. pont mint nálad :D:D jó, bocs. naszóval. nemvetted észre h esetleg másjellegû lenne a menzeszed?? kevesebb, barnább, ilyesmik?
Lehet terhesség közben menstruálni, és nem csak egyszer! Ismerek olyat, aki még 5 hónapos terhesen is menstruált! Tehát vagyél tesztet, vagy menj el orvoshoz, és fogadd el a gratulációmat... Most lehet, hogy szemétnek tûnök, de az ilyen felelõtlen emberek miatt gyilkolnak meg annyi magzatot. Mert a hülyeséghez van eszük...
én a helyedbe most rögtön rohannék terhességi tesztért, mertha augusztusban estél teherbe akkor már nagyon közel jársz a 12. hét végéghez, vagymûr túlis lépted. éscsak a 12. hétig lehet abortuszra menni
Lehetsz terhes, én ismerek olyat is akinek végig megvolt.Tesztelj és írj!
Egy csomó mindenki menstruál, miközben terhes. Szóval lehetsz terhes, ez nem butaság. Sõt, úgy is lehetsz terhes, hogy nem élvezett beléd. De ezen azelõtt kellett volna gondolkoznod, mielõtt elkezdtél szexelni. Most lehet, hogy (gondolom) fiatal anyuka leszel.
már mértne lehetett a barátja?? azóta szakíthattak is....nemgondolod????
18:13 vagyok. Azért lehet nem ártana utána járnod...
Hát, teherbe esés után még megjöhet egyszer a mestruáció, mert lehet akkor még nem termelõdött a szervezetedben elég hCG hormon, ami megvastagítja a méhnyálkahártyát és gátolja az FSH termelõdését, ami hatására nem jön meg. De ha már azóta kétszer jött meg, akkor nem kell aggódnod...
A kérdező hozzászólása: Hát kösz a jó indulatú kommenteket, nagyon rendesek vagytok! Ha írók segítségkérõen akkor nem azt várom, hogy csesszenek le olyannal amit tudok én is hogy nem volt helyes!!! És senki ne itélkezzen helyettem, bárki lehet még ilyen helyzetbe, lehet pont te akinek annyira nagy volt a szája! Aztán nem is vagyOk terhes, hálas istennek! Szóval még egyszer kösz fainak vagytok, hogy dúl belölletek az együtt érzés, csumi

Kb.3 napja kesik. Ma elkezdett gorcsolni a hasam, de csak barna folyasom van. Nem voltam egyutt fiuval, tehat terhes biztos nem vagyok. Mitol lehet ez? 17/L

maskor mindig rendesen megjon. mindig nagyon gorcsol a hasam, most csak gorcsolget. es miert lehet ez a barna folyas? akkor szokott barna folyasom lenni, amikor mar kezd elmulni. valaki segítene?

Legjobb válasz: Nagyon sok oka lehet. Lehet egyszerûen attól, hogy mostanában többet stresszelsz, esetleg beteg voltál, ha antibiotikumot szedtél, attól is elõfordulhat, hogy késhet. De az is lehet, hogy szimplán változik egy kicsit a ciklusod. Nekem is mostanában változott. Eddig mindig 27-28 napra jött meg, de az utóbbi két hónapban 1-1 héttel hamarabb, most pedig 3 nappal hamarabb jött meg. Illetve, egyáltalán nem görcsölök, pedig korábban mindig görcsöltem. Anyukám azt mondta, hogy ez normális, hiszen idõvel változhat a ciklus hossza, milyensége. Próbálj megnyugodni, mert ha nagyon stresszelsz még többet késhet. 17/L

Nagyon sok oka lehet. Lehet egyszerûen attól, hogy mostanában többet stresszelsz, esetleg beteg voltál, ha antibiotikumot szedtél, attól is elõfordulhat, hogy késhet. De az is lehet, hogy szimplán változik egy kicsit a ciklusod. Nekem is mostanában változott. Eddig mindig 27-28 napra jött meg, de az utóbbi két hónapban 1-1 héttel hamarabb, most pedig 3 nappal hamarabb jött meg. Illetve, egyáltalán nem görcsölök, pedig korábban mindig görcsöltem. Anyukám azt mondta, hogy ez normális, hiszen idõvel változhat a ciklus hossza, milyensége. Próbálj megnyugodni, mert ha nagyon stresszelsz még többet késhet. 17/L
teszt
ha augusztus óta nem voltatok együtt, akkor esély sincs rá.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) am csak ak az egyszer voltunk együtt azota se vele se mással :)
Terhes nem lehetsz, de azért természetesen nem árt a teszt. de én kizárnám! Ne félj!
menzesz elõtti és utánni 3 napban nem lehetsz terhes ezek tények!!!!ugyhogy no para!!
azért járj utána.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat :) kicsit meg nyugodtam :) és most gyogyszereket szedek mert meg vagyok fázva lehet h azért is késhet??:S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!