Találatok a következő kifejezésre: Nem voltam fiúval de (75 db)

Gáz, ha még nem voltam fiúval, de már nincs meg a szűzhártyám?

azt hallottam tánc közben kiszakadhat, és szerintem nekem kiszakadt! :S 20/L

Legjobb válasz: Lényegtelen, ettõl még szûz vagy.

Lényegtelen, ettõl még szûz vagy.
Nem gáz! Nem élünk a középkorban, szerintem ennek nincs nagy jelentõsége. De attól még szûz vagy, mert nem járt benned egy pasi farka.
Na ilyet egyre ritkábban hallok/látok, hogy 20 évesen még szûz valaki.:/ De valójában tiszteletre méltó!:) Fiú létemre sajnálattal látom/hallom, hogy a 13-14 éves kislányok olyanok mint az alma..:/(még meg sem értek, de már a kukac járkál bennük..)
gáz
Nyugi! Semmi gáz! F.
Andii1 Te magad vagy gáz!!!:) 18F
Legalább fazonra nyírd le, õserdõ ne legyen.
Borotváld le, aztán meg paskold át after shave-vel. Szerintem biztos segíteni fog.
szerintem elsõre elég a fazon, ert ha leborotválod akkor duráv ki fog pattogzani, kell 3-4 alkalom míg hozzászokik a bõröd, a lényeg h az se szép lávány mikor tiszta "ragya" meg be van gyulladva, vmi hajnyíróval told le aztán kész
Vesszen a dzsindzsa! Lehet csak én vagyok így, de én még a fazonra nyírtat se szeretem. Szerintem jobb, ha teljesen le van nyírva.
Szabadulj tõle!
lány vagyok! szedd le mindenképp! az egészet úgy ahogy van:D
a csupasz a legjobb
Ha csupszra, akkor gyanta, vagy pedig csak nyírd le rövidre, nekem pl az is okés. Borotválás után szinte azonnal elkezd nõni, és szúr. 20/f
Fazon vagy csupasz. A természetest már nagyon kevesen díjazzák csak! 22/F
A fiút is megkérdezhetnéd! Mennyi idõs vagy?
Ha leborotválod, igényes és jó benyomást teszel csak, arról már nemis beszélve, hogy szívesebben nyalnak ki egy csupasz puncit :)
Mindenképpen csupasz. Viszont arra fel kell készülni. Érdemes beszerezni szõrbenövés elleni kenõcsöt, és jobb ha gyantázod. Persze ahhoz elõször le kell vágni valamivel a nagyját. Ha természetesen hagyod, lehet hogy mély nyomokat hagysz a srácban. Nem jó értelemben.
Ha velem lennél, hagyhatnád úgy ahogy van :)
Akkor borotváld a puncidat, vagy akkor változtass bármit magadon, ha Te akarod, ne pedig más kedvéért! Aki akar valamit Tõled, az olyannak fogadjon el, amilyen vagy!

Hogyan zajlik? Sziasztok! Fogamzásgátlót szeretnék felíratni a nõdokival de még nem voltam fiúval megnéz gyógyszer felírás elött vagy nem?

Legjobb válasz: Nekem csak végigkérdezte h milyen bajok fordultak már elõ a családban meg h velem minden rendben van-e... Mivel szûz voltam nem csinált semmit ott..

Nekem csak végigkérdezte h milyen bajok fordultak már elõ a családban meg h velem minden rendben van-e... Mivel szûz voltam nem csinált semmit ott..
A kérdező hozzászólása: És kaptál gyógyszert?
Ne haragudjatok, de a tabletta felírása elõtt minimum egy labortesztre szükség van, ha lelkiismeretes a nõgyógyász, hogy biztos ne okozzon gondot a cucc.
Szerintem méhnyakrák szûrés alap ilyenkor... de lehet tévedek...
Amikor elõször elmentem nõdokihoz, hogy gyógyszert szeretnék íratni, de még szûz vagyok, akkor szépen hazaküldött h veszítsem el a szüzességem, mert rákszûrést csak azután tud csinálni. Tehát ha elmész, nem fog megnézni, de ha tényleg lelkiismeretes, akkor gyógyszert sem fog felírni...

Nekem olyan bajom van, hogy nincs meg már egy jo ideje, de még nem voltam fiuval sem, ugyhogy terhes sem lehetek! De nem merek elmenni a nőgyogyászhoz! Mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.

Miért nem mersz nögyógyászhoz menni? be me´sz az sztk-ba aztán késsz. a bajod sok minden lehet, lehet csak idegeség környezet változás, de lehet fizikai bajod, akár rák is. vagy olyan betegség, akkut gyulladás ami rákot okozhat késöbb. de ezt senki nem tudja megmondani, mert ha nincs mensid az ezer millio oka lehet, csak is egy doki aki megvizsgál.
Szia! Nehogy hallgass az elözö válaszolóra, egyáltalán nem biztos hogy sulyos egészségügyi problémád lenne! egyébként nyugodtan menj el nögyogyászhoz, ezer, meg egy oka lehet annak hogy nem jött meg, nem kell mindjárt rosszra gondolni!!!!
Az elsõ válaszoló nem azt írta, hogy "Figyi kisanyám, meg fogsz halni", csak leírta, hogy akár ez is lehet. Hogy lehet valaki akkora bunkó, hogy ezzel indít: "Nehogy hallgass az elõzõ válaszolóra"??? Igenis nagyon sokféle dolog állhat a háttérben, akár még ilyen súlyos dolgok is, nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni, de pont ezért kell elmenni a dokihoz, hogy majd õ megmondja mi van. A nõgyógyászban nincs semmi félelmetes, nálunk úgy zajlik, hogy be kell menni a rendelõintézetbe, és kell idõpontot kérni a dokihoz (nem mindenhol kell), meg szokták kérdezni, hogy melyikhez, én mindig azt mondtam régen, hogy mindegy, mert tényleg mindegy volt, mostmár megvan a kedvencem, de mindegyik érti a dolgát. Utána szépen visszamész az idõpontodra (ha nem kellett idõpontot kérni, akkor meg leülsz a váróba és vársz), amikor a doki behív, akkor bemész, jó, ha megmondod neki, hogy még sose voltál nõgyógyásznál, úgyhogy neked mindent mondjon, mert kicsit zavarban vagy, hogy nem tudod mire számíts. Nincs ebben semmi szégyen, ha ezt megmondod. Meg fogja kérdezni mi a panaszod, utána elküld levetkõzni, akkor leveszed a nadrágod és a bugyid, majd felülsz a vizsgálószékbe és megvizsgál. Az picit kellemetlen lesz, de ki lehet bírni. Az orvos elõtt nem kell szégyenlõsnek lenni, naponta rengeteg ilyet lát, meg az asszisztensnõ is. Ha megvizsgált, akkor visszaöltözhetsz és utána mindent el fog mondani. Ennyi az egész. Az is lehet, hogy vesz egy kenetet (méhnyakrákszûrést mindenképp csinál és ahhoz kell), aminek nem biztos, hogy rögtön megvan az eredménye, így azért majd lehet, hogy be kell menni külön. A szûrésrõl ad majd egy kis kártyát, hogy mikor csinálta a vizsgálatot, azt jól tedd el, mert erre fogja ráírni a további szûréseket, ilyesmit, mert ha nincs meg a kártyád, akkor minden alkalommal, amikor mész hozzá, újra meg fogja ismételni a szûrést, pedig évente egyszer elég.
a 3-ik válaszolonak üzenem hogy bunko vagy te kisanyám!!!!! a második válaszolóval mi a bajod, az hogy nem riogat halálra egy megijedt embert????máskor talán olvasd végig bunkó!!!!!
Mindenképpen menj el nõgyógyászhoz, hidd el, nincs mitõl félned! Semmi borzasztó nincs benne. Sejtem, hogy az zavar, hogy le kell vetkõzni egy idegen elõtt és szétrakni a lábad, és megértem, hogy ettõl zavarban vagy, de arra gondolj, hogy az ott egy orvos! Rengeteg ilyet lát, ráadásul, ha szólsz neki, hogy elõször vagy ott és zavarban vagy, meg még azt is elmondod, hogy még szûz vagy, különösen fog vigyázni rád, hidd el! De fontos, hogy elmenj és kiderítsd, mi okozza a tüneteidet, mert arra nem szabad várni, hogy majd magától helyrejön! Lehet, hogy a vizsgálat után csak simán felír egy gyógyszert és az rendbehoz! Sokminden okozhat ilyen problémát, de mi itt kevesek vagyunk hozzá, hogy segítsünk, ehhez mindenképpen orvos kell! Gyõzd le a félelmedet és menj! Hidd el, rá fogsz jönni, hogy nem volt mitõl félned és legközelebb már biztatás nélkül is el tudsz menni!
Kérdezd meg anyukádat, õ melyik nõgyógyászhoz jár, valszeg ahhoz, akinél születtél. Én is ahhoz mentem el, és mondtam is neki, hogy nála születtem, és utána nagyon kedves volt velem. :) Nem kell félni tõle, nem bánt. Csak hideg az a vacak, amivel vizsgál, ennyi az egész. :)
16 évesen szégyelled, hogy szûz vagy? Édes Istenem.
Anyádék engedik, hogy nála aludj 16 évesen 3 hónap után??? gratulálok..... 3 hónap után 16 évesen meg akarod dugatni magam holott nem is ismered igazán.. öcsém mennyi önbecsülés nélküli buta csitri van
Hogy a fenébe gondolod elveszíteni egy olyan sráccal a szüzességedet, akiben nem bízol meg? És hogy kiderül-e? Persze, hogy kiderül. Ritka az a szûz lány, akinek még hat történetesen mondjuk nem is vérzik a szüzessége elvesztése közben, de abszolút nem érez semmilyen fájdalmat. 16 évesen egyáltalán nem ciki vagy gáz szûznek lenni. Viszont elég ciki egy olyan kapcsolatban lenni, fõleg szüzességet elveszíteni, akiben ennyire nem tudsz megbízni, hogy elmondj neki egy ilyen fontos dolgot. Valószínûleg, ha normális a srác, akkor ezt értékelné és úgy lenne veled, hogy sokkal jobban odafigyelne rád, hisz neked ez lenne az elsõ.
te egyébként kisegítõbe jársz?
Gáz a barátod elõtt, hogy szûz vagy? RÖHEJ! Igen meg fogja tudni, mert majd ott visogatsz, hogy fáj.
Szûzhártya. Goddammm !!!!
*magad
Kérdezõ, a pasik helyett, akiknek még csak vaginájuk nincs, inkább rám figyelj :) Nyilván észreveheti, függ több dologtól is, de hadd oszlassak el néhány igen rossz tévképzetet a szüzességrõl, és az úgynevezett szûzhártyáról. A kislányok szûzhártyával születnek, ami babakorban eléggé vastag, de a növekedés során egyre jobban elvékonyodik, kiszakad, kitágul, s mire az ember lánya abba a korba ér, hogy szexelhetne, nagy valószínûséggel már meg sincs neki eredeti formájában tisztálkodás, sport, mozgás és maszturbáció miatt. Tehát a tény, hogy van-e szûzhártyád vagy nincs, egyáltalán nem mond el semmit arról, hogy voltál-e már valakivel, vagy nem. A vérzés pedig - sok hiedelemmel ellentétben - nem azért következik be, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert a vagina fala egy nagyon érzékeny felület, és ha nem megfelelõen síkos, akkor könnyen kidörzsölõdik, sérül, és ekkor léphet fel vérzés (nem csak elsõ szexnél, de akárhanyadik szexnél). Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felizgulsz, és a barátod úgy teszi be a péniszét, hogy jó nedves vagy. Teljesen a saját döntésed, hogy elmondod-e a barátodnak, hogy õ az elsõ. Ha nem akarod, egyáltalán nem kell, ha azt vesszük rajtad kívül ez az égvilágon senkire nem tartozik. Én sem mondtam el az elsõ partneremnek, már csak azért se, mert rohadtul nem voltam kíváncsi a "fáj, jó így, nem rossz?" típusú szarra, meg arra, hogy a "jó szûz kislány" sztereotípiát hányja a csodás arcomba, amint megtudja, hogy még nem szexeltem. Tudod mi volt? Nem volt véres niagara, nem folyt vér, nem fájt, nem volt recsegõs szûzhártya elszakadás, ami volt, az két orgazmus meg egy szalámis pizza szex után.
Jo kapcsolatotok lehet ha titkolod elöle h szüz vagy:D igen fel fog tünni neki, hacsak nem vagy képes fapofával átélni a fájdalmat amit érezni fogsz..
egyertelmü h megtudja -.-'' rengeteg ''jele'' vann annak h szüz vagy !!! ha jot akarsz magadnak inkabb mond elneki
Nagyon éretlen vagy még egy "kézfogós kapcsolatra" is.
miért akarod elmondani?
És ezek egyre többen lesznek...
Meg fogja tudni és örülni fog neki.
te kihagyhattál néhány felvilágosító órát, igen észreveszi, mert nagy valószínûséggel te az elsõ még nem fogod annyira élvezni, lehet nem fog fájni, de jóval valószínûbb hogy fog, lehet nem fogsz vérezni de jóval valószínûbb hogy fogsz, szóval elég kicsi rá az esély hogy ezt megúszd
Nyilván azzal menõztél elõtte, (meg a fél osztály elõtt)hogy voltál már pasival, és most nem akarsz lebukni. Megnyugtatlak: le fogsz.

3 hónapja (augusztus 24. ) voltam utoljára fiúval, de 21 napja késik a menstruációm. Nem védekeztünk, de nem ment el bennem a fiú. Lehetek terhes?

Szeptemberben és októberben megjött, de most nem. Kicsit stresszes volt ez a hónapom a suli miatt, de ez normális? Október elején csináltam tesztet, mert féltem, hogy gond lesz és negatív lett, ahogy a keddi tesztem is, november 22-én. A mensim már beállt, 16 éves vagyok.

Legjobb válasz: Nem hinném. Annak már lenne jele, pl a hasad alul kezdene feszülni, ha nem gömbölyödni.

Nem hinném. Annak már lenne jele, pl a hasad alul kezdene feszülni, ha nem gömbölyödni.
Valószínûleg nem vagy terhes. A stressztõl is elmaradhat a mansi.
Majdnem biztos hogy nem vagy terhes, de én elmennék nögyógyászhoz, mert ha mégse a stessztöl késik, és terhes se vagy, vmien nögyógyászati panaszod van.
Miért kérdezed meg, ha kettõ teszted is negatív lett? Szerinted mi beléd látunk?????
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Jövõhéten elmegyek nõgyógyászhoz.
Szia.Voltál dokinál?
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem, még nem voltam. Keresztanyukámat és a Testvéremet (aki 10 évvel idõsebb, van egy kislánya) már beavattam, csináltunk megint tesztet, az is negatív. Nem kaptam idõpontot erre a hétre, ezért jövõhéten pénteken fogok menni a Testvéremmel az õ nõgyógyászához, egyenlõre még mindig nem jött meg.. Ezen a héten is görcsölt a hasam, hogy mindjárt megjön, de semmi. Majd még írok, és Köszi, hogy érdeklõdtél! :)
drukkolok, hogy ne legyel terhes...nekem 6napja kesik , mar 2tesztet csinaltam negativ lett mind2, de akkor is be vok rezelve :|
Írj majd!Szerintem tuti, hogy nem vagy terhes, inkább hormonzavarra, vagy PCO-ra gondolok.Drukkolok, hogy minden jól alakuljon!

Lehtek terhes? Utoljára aguzstusban voltam fiúval és akkor guminélkül csináltuk, de nem élvezett belém, utána meg jött 2-szer, de most késik már két hete, és senkivel nem voltam azóta, külömben nem írnék.

Nagyon félek mert behülyitettek oylanal is,hogy valakinek megjött aztán mégis terhes volt, de szerintem ez butaság, vagymégsem? Légyszi er?sítsetek meg!!!!

Legjobb válasz: Az a butaság baszod, hogy gumi nélkül kefélgetsz. Ráadásul csak egyéjszakás kapcsolatnál, ugyanis ha azóta nem szexeltél, akkor ez a pasi neked nem a barátod volt. Menj el nõgyógyászhoz, vizsgáltasd meg magad. Nemi betegség terén sem ártana, te igen hülye. És majd a legközelebbi pasival is így szexelsz, és ha elkaptál az elõzõtõl jó kis HIV-et még tovább is adhatod. Komolyan, hadd gratuláljak! 2009-ben ilyen primitív, nõnemû toszógépek.

Az a butaság baszod, hogy gumi nélkül kefélgetsz. Ráadásul csak egyéjszakás kapcsolatnál, ugyanis ha azóta nem szexeltél, akkor ez a pasi neked nem a barátod volt. Menj el nõgyógyászhoz, vizsgáltasd meg magad. Nemi betegség terén sem ártana, te igen hülye. És majd a legközelebbi pasival is így szexelsz, és ha elkaptál az elõzõtõl jó kis HIV-et még tovább is adhatod. Komolyan, hadd gratuláljak! 2009-ben ilyen primitív, nõnemû toszógépek.
nembutaság, van olyan akinek megjön, pedig terhes. de általában csak egyszer vagy kétszer, harmadjára már nemjön meg. pont mint nálad :D:D jó, bocs. naszóval. nemvetted észre h esetleg másjellegû lenne a menzeszed?? kevesebb, barnább, ilyesmik?
Lehet terhesség közben menstruálni, és nem csak egyszer! Ismerek olyat, aki még 5 hónapos terhesen is menstruált! Tehát vagyél tesztet, vagy menj el orvoshoz, és fogadd el a gratulációmat... Most lehet, hogy szemétnek tûnök, de az ilyen felelõtlen emberek miatt gyilkolnak meg annyi magzatot. Mert a hülyeséghez van eszük...
én a helyedbe most rögtön rohannék terhességi tesztért, mertha augusztusban estél teherbe akkor már nagyon közel jársz a 12. hét végéghez, vagymûr túlis lépted. éscsak a 12. hétig lehet abortuszra menni
Lehetsz terhes, én ismerek olyat is akinek végig megvolt.Tesztelj és írj!
Egy csomó mindenki menstruál, miközben terhes. Szóval lehetsz terhes, ez nem butaság. Sõt, úgy is lehetsz terhes, hogy nem élvezett beléd. De ezen azelõtt kellett volna gondolkoznod, mielõtt elkezdtél szexelni. Most lehet, hogy (gondolom) fiatal anyuka leszel.
már mértne lehetett a barátja?? azóta szakíthattak is....nemgondolod????
18:13 vagyok. Azért lehet nem ártana utána járnod...
Hát, teherbe esés után még megjöhet egyszer a mestruáció, mert lehet akkor még nem termelõdött a szervezetedben elég hCG hormon, ami megvastagítja a méhnyálkahártyát és gátolja az FSH termelõdését, ami hatására nem jön meg. De ha már azóta kétszer jött meg, akkor nem kell aggódnod...
A kérdező hozzászólása: Hát kösz a jó indulatú kommenteket, nagyon rendesek vagytok! Ha írók segítségkérõen akkor nem azt várom, hogy csesszenek le olyannal amit tudok én is hogy nem volt helyes!!! És senki ne itélkezzen helyettem, bárki lehet még ilyen helyzetbe, lehet pont te akinek annyira nagy volt a szája! Aztán nem is vagyOk terhes, hálas istennek! Szóval még egyszer kösz fainak vagytok, hogy dúl belölletek az együtt érzés, csumi
"ígérget hogy nem fog bassz át" :D
írd már le újra csak érthetõbben :S
szerinted mi a rossebeket akarhat egy lánytól egy 9!!! évvel idõsebb srác aki csak "igérget"?????? a hátadra vágna és megb.na szárazon!
én is így voltam/ vagyok ezzel...nyáron összejöttem egy nálam 6 évvel idõsebb sráccal. Kb 5x találkoztunk és le is feküdtem vele. azóta egyszer találkoztunk. beszéltünk egy ideig telefonon de 3 hete már annak is vége szakadt. lehet ha most felhívna rögtön ugranék, de józan ésszel hagyni kell a francba.
persze hogy lehetsz terhes. de most inkább gondterhes vagy.
Terhes vagy.
Terhes vagy. 3-0 rimánkodh hogy 3 nem válaszoló legyen és akko már csak 50%-50% hogy terhes vagy.
Gratulálok...
Igen, a bõrödön fog egy kinövés keletkezni, ami 9 hónap alatt gyerek méretûre nõ és kipottyan belõle a baba.
A kérdező hozzászólása: de végig fent volt az óvszer.akkor csak nem lehetek az.vagy mégis?
Ne parazz nem vagy!

Kb.3 napja kesik. Ma elkezdett gorcsolni a hasam, de csak barna folyasom van. Nem voltam egyutt fiuval, tehat terhes biztos nem vagyok. Mitol lehet ez? 17/L

maskor mindig rendesen megjon. mindig nagyon gorcsol a hasam, most csak gorcsolget. es miert lehet ez a barna folyas? akkor szokott barna folyasom lenni, amikor mar kezd elmulni. valaki segítene?

Legjobb válasz: Nagyon sok oka lehet. Lehet egyszerûen attól, hogy mostanában többet stresszelsz, esetleg beteg voltál, ha antibiotikumot szedtél, attól is elõfordulhat, hogy késhet. De az is lehet, hogy szimplán változik egy kicsit a ciklusod. Nekem is mostanában változott. Eddig mindig 27-28 napra jött meg, de az utóbbi két hónapban 1-1 héttel hamarabb, most pedig 3 nappal hamarabb jött meg. Illetve, egyáltalán nem görcsölök, pedig korábban mindig görcsöltem. Anyukám azt mondta, hogy ez normális, hiszen idõvel változhat a ciklus hossza, milyensége. Próbálj megnyugodni, mert ha nagyon stresszelsz még többet késhet. 17/L

Nagyon sok oka lehet. Lehet egyszerûen attól, hogy mostanában többet stresszelsz, esetleg beteg voltál, ha antibiotikumot szedtél, attól is elõfordulhat, hogy késhet. De az is lehet, hogy szimplán változik egy kicsit a ciklusod. Nekem is mostanában változott. Eddig mindig 27-28 napra jött meg, de az utóbbi két hónapban 1-1 héttel hamarabb, most pedig 3 nappal hamarabb jött meg. Illetve, egyáltalán nem görcsölök, pedig korábban mindig görcsöltem. Anyukám azt mondta, hogy ez normális, hiszen idõvel változhat a ciklus hossza, milyensége. Próbálj megnyugodni, mert ha nagyon stresszelsz még többet késhet. 17/L

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!