Találatok a következő kifejezésre: Nem voltam fiúval (180 db)

Épp a menstruációm utolsó napján vagyok. Hülyeségből csináltam egy terhességi tesztet és pozitív lett! Lehetek terhes ha egyáltalán nem voltam fiúval?

Legjobb válasz: Szerintem Jézus lesz az...:DDDD Amúgy meg hogy lehetnél terhes, ha nem közösültél fiúval semmilyen módon sem? 19/F

Szerintem Jézus lesz az...:DDDD Amúgy meg hogy lehetnél terhes, ha nem közösültél fiúval semmilyen módon sem? 19/F
Karácsony este majd meglátogatlak 2 haverommal, koronával a fejünkön... :D
pontosan igy van ahogy az elözö irja, vannak HCG-t termelõ ciszták, de valószinüleg inkább hibás volt a teszt holnap csinálj ujat ha az is pozitív irány az orvos.
Ciszta okozhat pozitiv terhessegi tesztet, most lehet viccesnek tunik elsore, de en a helyedben csinalnek meg egy tetsztet, es ha az is pozitiv, gyorsan keresnek egy dokit. Egyaltalan tudod mikor mutat pozitivat egy tetszt?
Idióta
tölts fel képet a tesztrõl. holnap csinálj ujat kizárt a terhesség ha nem volt aktus ez 100000%
Te vagy az, Mária?
A kérdező hozzászólása: barátom is másfél éve volt utoljára
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem :D szûz vagyok
mármint soha nem voltál fiúval? akkor nem..ha pl 2 hónapja voltál akkor igen mert a következõ mensid még megjöhetett. Ha egyáltalán nem voltál fiúval akkor érdemes elmenni dokihoz mert a pl. ciszta is okozhat álpozitív tesztet
természetesen nem. Biztos hogy pozitív? csak mert elég ritka a fals pozitív teszt..... és biztos nem volt semmilyen együttlét???? Holnap mindenesetre csinálj ujat, de ha tényleg nem voltál együtt fiúval akkro kizárt a terhesség.
Hülyeség! Képet!!!
A kérdező hozzászólása: aznap a másik teszt negatív lett.

Hogyan zajlik? Sziasztok! Fogamzásgátlót szeretnék felíratni a nõdokival de még nem voltam fiúval megnéz gyógyszer felírás elött vagy nem?

Legjobb válasz: Nekem csak végigkérdezte h milyen bajok fordultak már elõ a családban meg h velem minden rendben van-e... Mivel szûz voltam nem csinált semmit ott..

Nekem csak végigkérdezte h milyen bajok fordultak már elõ a családban meg h velem minden rendben van-e... Mivel szûz voltam nem csinált semmit ott..
A kérdező hozzászólása: És kaptál gyógyszert?
Ne haragudjatok, de a tabletta felírása elõtt minimum egy labortesztre szükség van, ha lelkiismeretes a nõgyógyász, hogy biztos ne okozzon gondot a cucc.
Szerintem méhnyakrák szûrés alap ilyenkor... de lehet tévedek...
Amikor elõször elmentem nõdokihoz, hogy gyógyszert szeretnék íratni, de még szûz vagyok, akkor szépen hazaküldött h veszítsem el a szüzességem, mert rákszûrést csak azután tud csinálni. Tehát ha elmész, nem fog megnézni, de ha tényleg lelkiismeretes, akkor gyógyszert sem fog felírni...

22 éves vagyok, még nem voltam fiúval, nincs semmilyen panaszom. Szerintetek elmenjek azért nőgygógyászhoz, hogy minden rendben van-e vagy felesleges?

Legjobb válasz: 21 vagyok, dettó, és én sem voltam még nõgyógyásznál. Azért szeretném, ha a barátom elõbb látna meztelenül, mint a nõgyógyászom...de igazából kicsit félek is tõle.

21 vagyok, dettó, és én sem voltam még nõgyógyásznál. Azért szeretném, ha a barátom elõbb látna meztelenül, mint a nõgyógyászom...de igazából kicsit félek is tõle.
Ugyanebben a cipõben vagyok. Én voltam fiúval, de csakis eggyel, akinek én is elsõ vagyok :D ebbõl a szempontból nem releváns. Én azt gondolom már ideje lenne eljutnunk nõgyógyászhoz. Már csak az évi szûrés miatt is. Decemberig mindenképpen elmegyek valamikor.
Az a baj, hogy mindenkinek a saját mellét kellene ismernie és ha rendellenességet tapasztal, akkor azzal törõdnie. Amikor az orvos észre veszi, az minimum 1, 5 cm átmérõjû csomó ami bizony már nem a kezdet.... Olvass utána, szakemberek véleménye ez! "Senki sem tudja komolyabban vizsgálni, ellenõrizni a melleit, mint a páciens saját maga" Tessék megtanulni, akkor, ha nem tudtad eddig, vagy nem törõdtél vele! A neten is sok orvosi oldal van, ahol tájélozódhatsz.
Én mondjuk nem tudom áttapintani a sajátomat, mert egyszerûen fogalmam sincs, hogy mit kéne éreznem és mit nem. A mirigyállomány engem megzavar. Mindig azt mondják, hogy nézd meg, hogy van-e csomó a melledben, de ott egy csomó csomó a mellben, a mirigyállomány személyében... :D Szóval, én a nõgyógyászra bízom. Nagyon alaposan és jól át szokta tapintani nekem.
A melleket éppenséggel mindenki sokkal jobban és megbízhatóbban tudja áttapintani magának, ha rendszeresen és odafigyelve csinálja!
Persze, menj csak (és a többi hasonló cipõben járó hozzászólók is), itt az ideje egy szûrésnek, és a melleket se árt áttapintani. Hajrá!
Azt mondják, hogy 23, 24 éves korban ha szüz valaki, akkor is érdemes elmenni egy szûrésre. Ha nagyon szégyellõs lennél, akkor érdemes nõi dokit keresni, ma azért már nem olyan ritkák.
Persze menjél az sosem árt!
Hahò hölgyek! Öröm, hogy nem csak 10èvesen már szètdugott riban...cok vannak itt csak.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!
Ez így igaz! Te tudod legkorábban észre venni, ha valami gyanús dolog van. A doki már csak késõbb veszi észre, hiszen minden mell más, és más.
Sportolaskor tortenhetett valoszinuleg, doki nem mondta?
Vagy tampon felhelyezés.
Maszturbálás közben véletlen átszakítottad biztos.... Szoktad ujjazni magad?
vagy lehet soha nem is volt.
Hát, a futás az mondjuk nem tipikusan az a sport, amitõl nagyon átszakadhatna a szûzhártya. :D Ilyenekre gondolj inkább, mint torna, lovaglás, ahol gyakran teszed szét a lábaidat, vagy ülsz valamin. ;)
nem szültél ki mostanában "onnan" valami AlieN szerzetet ¿
Nem voltál olyan buliban aminek nem emlékszel minden részletére? Vagy olyan férfi a család "barátai" közül akivel kettesben hagytak kis korodban?
megdugtak álmodban
A szûzhártya normális esetben nem zárt hártya, ami átszakad vagy beszakad.Inkább úgy néz ki, mint egy gyûrû, ami megreped, ha egy pénisz behatol a hüvelybe.A menstruációs vérnek távoznia kell valahol és a tampont is fel kell tudni helyezni, épp ezért nem lehet zárt a hártya. Az orvos mielõtt megvizsgál megkérdezi, hogy szûz vagy-e még, fõleg, ha ennyire fiatal vagy.Ennek függvényében áll neki a vizsgálatnak.Hüvelyi ultrahangot például nem csinálnak szûz lányoknak.
Igaz, én csak a saját tapasztalatomra alapozhatok. Szóval akkor úgy fogalmazok inkább, hogy nálam csak egy mítosz volt. Ezért nem tudok ennek a témának túl nagy jelentõséget tulajdonítani. Elnézést! :-)
A kérdező hozzászólása: Képzeld rákérdeztem, hogy minden rendben van-e vele mivel tudod annak is lehet baja...Gratuláltok nagyon okos vagy! Szertornától is elõfordulhat? Mert még azt szoktam suliban, érettségi miatt:) Ujjazni nem próbáltam magam bevallom õszintén és tampont sem használok:$
Na, úgy látom Te sem vettél még el szüzességet...
Kamu. Amúgy a nõgyógyász magától soha nem mondja, hogy "Nahát, magának át van ám szakadva a szûzhártyája kedves!" Vagy rákérdeztél, hogy "Doktor Úr! Mondja csak, ép még a szûzhártyám?" Nyilván a vizsgálat után amúgy is át lenne szakadva. Ha simán ultrahangozott akkor meg nem látta a szûzhártyádat. A szûzhártya meg egy mítosz. Az csak egy kis sorja a bejáratnál, ami van van vagy nincs. Ha nem így lenne, gondolj bele, akkor hogyan menstruálnának a szûz lányok? És a tampon meg hasonlók? Nem is értem mit kell ezen egyáltalán vekengeni.
Ezt a kérdést neki is feltetted?
A kérdező hozzászólása: a nõgyógyász annyit mondott hogy ritkaság, de sok minden okozhatta... rendszeresen futok, lehet ez az oka?
szertornánál elég sok a nyújtás rész :) de elég valószínûtlen hogy amiatt szakadna át a szûzhártyád... de nem lehetetlen, nyugodj meg.

Miért nem jött meg? Utoljára szeptemberben voltam "beteg". Nem voltam fiúval, 2 éve van meg a havim, és már rendszeres volt. Nagyon megvagyok ijedve, hogy mi lehet velem!

Legjobb válasz: Kimaradt egy vérzés, nem nagy ügy. Ha a következõ is kimarad, akkor doki. Valószínûleg hormonprobléma.

Kimaradt egy vérzés, nem nagy ügy. Ha a következõ is kimarad, akkor doki. Valószínûleg hormonprobléma.
Istenem! Már megint valaki betegségnek nevezi a menstruációt... Mikor lesz már ennek vége?
Millió oka lehet a menstruáció kimaradásának. Nem csak hormonprobléma. Hanem például stressz, sok idegeskedés, pl sok tanulás, sok doga meg ilyenek. Családi problémák miatti feszkó. Vagy egy meghülés, bármilyen betegség. Vagy szimplán az, hogy még csak most alakul ki a hormonháztartásod. Gondolom még nem vagy 18. 18 éves korig nem gond, ha rendszertelen a menstruáció. Nekem olyan is volt, hogy 2 hónapig semmi. Az orvos is csak annyit fog mondani, hogy várj türelemmel.
A kérdező hozzászólása: De ettõl ugye nem lehetek meddõ vagy ilyesmi?
Ha már net elõtt ülsz ird be e google-ba az hogy menstruáció és olvasgasd a cikkeket.
Miért kell "beteg"-ségnek írmi a menstruációt? :S

Ha majdnem egy éve nem voltam fiúval, lehetséges, hogy szûkebb lettem és fájni fog a szex?

Legjobb válasz: Azert szex elott ne igyal citromos teat, mert ha tul savanyu, akkor az is osszehuzza :)))

Azert szex elott ne igyal citromos teat, mert ha tul savanyu, akkor az is osszehuzza :) ))
nem!benedvesedik es csak tagul magatol!
Semmi köze nincs ehhez. A hüvely mindig adott szituhoz, farokmérethez alkalmazkodik egy bizonyos határon belül. Ezzel az erõvel, aki minden nap szexszel, ellenére, hogy csak egy partnerrel, abban is majd harangozik a partnere bizonyos idõ után, mert tágul? -.- :D
Nyugi kitágulsz;)
16 évesen szégyelled, hogy szûz vagy? Édes Istenem.
Anyádék engedik, hogy nála aludj 16 évesen 3 hónap után??? gratulálok..... 3 hónap után 16 évesen meg akarod dugatni magam holott nem is ismered igazán.. öcsém mennyi önbecsülés nélküli buta csitri van
Hogy a fenébe gondolod elveszíteni egy olyan sráccal a szüzességedet, akiben nem bízol meg? És hogy kiderül-e? Persze, hogy kiderül. Ritka az a szûz lány, akinek még hat történetesen mondjuk nem is vérzik a szüzessége elvesztése közben, de abszolút nem érez semmilyen fájdalmat. 16 évesen egyáltalán nem ciki vagy gáz szûznek lenni. Viszont elég ciki egy olyan kapcsolatban lenni, fõleg szüzességet elveszíteni, akiben ennyire nem tudsz megbízni, hogy elmondj neki egy ilyen fontos dolgot. Valószínûleg, ha normális a srác, akkor ezt értékelné és úgy lenne veled, hogy sokkal jobban odafigyelne rád, hisz neked ez lenne az elsõ.
te egyébként kisegítõbe jársz?
Gáz a barátod elõtt, hogy szûz vagy? RÖHEJ! Igen meg fogja tudni, mert majd ott visogatsz, hogy fáj.
Szûzhártya. Goddammm !!!!
*magad
Kérdezõ, a pasik helyett, akiknek még csak vaginájuk nincs, inkább rám figyelj :) Nyilván észreveheti, függ több dologtól is, de hadd oszlassak el néhány igen rossz tévképzetet a szüzességrõl, és az úgynevezett szûzhártyáról. A kislányok szûzhártyával születnek, ami babakorban eléggé vastag, de a növekedés során egyre jobban elvékonyodik, kiszakad, kitágul, s mire az ember lánya abba a korba ér, hogy szexelhetne, nagy valószínûséggel már meg sincs neki eredeti formájában tisztálkodás, sport, mozgás és maszturbáció miatt. Tehát a tény, hogy van-e szûzhártyád vagy nincs, egyáltalán nem mond el semmit arról, hogy voltál-e már valakivel, vagy nem. A vérzés pedig - sok hiedelemmel ellentétben - nem azért következik be, mert a szûzhártya átszakad, hanem azért, mert a vagina fala egy nagyon érzékeny felület, és ha nem megfelelõen síkos, akkor könnyen kidörzsölõdik, sérül, és ekkor léphet fel vérzés (nem csak elsõ szexnél, de akárhanyadik szexnél). Ezt úgy lehet elkerülni, hogy jól felizgulsz, és a barátod úgy teszi be a péniszét, hogy jó nedves vagy. Teljesen a saját döntésed, hogy elmondod-e a barátodnak, hogy õ az elsõ. Ha nem akarod, egyáltalán nem kell, ha azt vesszük rajtad kívül ez az égvilágon senkire nem tartozik. Én sem mondtam el az elsõ partneremnek, már csak azért se, mert rohadtul nem voltam kíváncsi a "fáj, jó így, nem rossz?" típusú szarra, meg arra, hogy a "jó szûz kislány" sztereotípiát hányja a csodás arcomba, amint megtudja, hogy még nem szexeltem. Tudod mi volt? Nem volt véres niagara, nem folyt vér, nem fájt, nem volt recsegõs szûzhártya elszakadás, ami volt, az két orgazmus meg egy szalámis pizza szex után.
Jo kapcsolatotok lehet ha titkolod elöle h szüz vagy:D igen fel fog tünni neki, hacsak nem vagy képes fapofával átélni a fájdalmat amit érezni fogsz..
egyertelmü h megtudja -.-'' rengeteg ''jele'' vann annak h szüz vagy !!! ha jot akarsz magadnak inkabb mond elneki
Nagyon éretlen vagy még egy "kézfogós kapcsolatra" is.
miért akarod elmondani?
És ezek egyre többen lesznek...
Meg fogja tudni és örülni fog neki.
te kihagyhattál néhány felvilágosító órát, igen észreveszi, mert nagy valószínûséggel te az elsõ még nem fogod annyira élvezni, lehet nem fog fájni, de jóval valószínûbb hogy fog, lehet nem fogsz vérezni de jóval valószínûbb hogy fogsz, szóval elég kicsi rá az esély hogy ezt megúszd
Nyilván azzal menõztél elõtte, (meg a fél osztály elõtt)hogy voltál már pasival, és most nem akarsz lebukni. Megnyugtatlak: le fogsz.

Ha nyáron veszítettem el a szüzességemet, és azóta nem voltam fiúval, a szűzhártya ugye nem nő vissza?

Egyébként az mitől lehet, hogy szűk a hüvelyem, hiába lazulok el meg nedvesedek be?

Legjobb válasz: Szûkülsz, de ha visszanõ, értesíts! Beviszlek biosz prezentációra...

Szûkülsz, de ha visszanõ, értesíts! Beviszlek biosz prezentációra...
OMG.
Ha nem szûz a csillagjegyed, akkor nem nõ vissza.
hát figyi egyszer dugtál akkor nem fog egybõl tág lenni de ha dugdosol bele ezt-azt akkor az segít és nem, nem nõ vissza
szerinted mitõl lehet? az attól van mert még nem jártak benned sokan, gondolom ha még csak a nyáron vesztetted el...
de visszano! vagyis visszavarják :DD akkor nem találkoztál egy néger f..zával!
a szûzhártya nem nõ vissza. állítólag visszanõhet, de ahhoz az kell, hogy kb 30 évig ne szexelj senkivel.

25 éves szűz lány vagyok, ez nagyon ciki hogy még nem voltam fiúval?

Legjobb válasz: Ne aggódj a sok farokrépátók most 200 privátot fogsz kapni, különféle ajánlatokkal,köztük tõlem is.

Ne aggódj a sok farokrépátók most 200 privátot fogsz kapni, különféle ajánlatokkal, köztük tõlem is.
Ez egy kicsit sem ciki! Nem értem mi ez a mánia inkább legyél rá büszke.
azért fura, hogy 25 év alatt egyszer sem jutottál el fiúval oda, hogy szexeljetek.
Nem.De pasit akarsz?
Szerintem egyáltalán nem ciki. Majd leszel, ha találsz olyat, akivel szeretnél és õ is veled. No stress ;) 27/f
Attol fugg: Ha szép vagy akkor fura. Ha ronda vagy akkor jóhogy!
Miért csak szép lehet vki vagy ronda?? És ha átlagos? :)
Ha csunya vagy, nekem kellesz akkor :) Írj rám, de csak ha csunya vagy.
Egyetértek némelyik válasszal. Nem az a ciki, hogy szûz vagy. Az csak egy állapot. A kérdés inkább az, hogy miért vagy szûz? Csak rajtad múlt ez a döntés (pl. hogy házasságig vársz, vagy az igazira vársz, stb.), vagy te már nem szeretnél szûz lenni, csak sosem sikerült még összejönnöd senkivel? Ha azért vagy szûz, mert eddig még sohasem kelletél senkinek, az már ciki. De ezt is ki lehet bírni, csak ciki.
A kérdező hozzászólása: lehetett volna már, most is van egy fiú de nem tudom mi a baj velem hogy annyira nem érdekel vagy csak félek tõle ?, akarom is meg nem is....pornót szoktam nézni és az felizgat. a másik meg hogy tetszenek a lányok is biszex vagyok, és velük jobban ki akarom probálni a dolgot , csak egy nõt nem vállalhatnék fel a szüleim miatt
És miért kéne a szülõknek tudni róla, meg miért kéne felvállalni nyilvánosan? Nem kell mindent az orrukra kötni.
Az lenne ciki, ha azért jönnél össze fiúval, hogy túlegyél rajta. Egy lánynál nem ciki, de egy fiúnál igen, mert olyan nyomorult, kicsorbult, majmoló világban élünk, hogy a 20 feletti fiúkat megvetik gondolván, hogy biztos nincs rendben velük valami, de lánynál ilyen gondok nem merülnek fel, mert a lánynál az dicsõség, fiúnál szégyen.
A lényeg, hogy nézel ki.Ha jól, akkor érthetetlen miért nem voltál, vagy minimum nehezen érthetõ.Ha csúnya vagy, akkor meg meg is van a válasz.
Lehetek az elsõ, aki beléd jár szórakozni?
Fake :D
NOPE!
Még talán nem, de a helyedben én kerítenék mielõbb ha mást nem egy "mestert" :D
Igen, ciki
Nem.
ha lány vagy nem ciki, ha fiú vagy az
25 évesen azt vállalsz fel amit akarsz...
Hát... attól, hogy egyszer rámarkolok célirányosan a farkamra, még én sem elégülök ki.
korod? privátban légy szíves
amig nem megy beléd farok, addig szûz vagy..
Igen szûz vagy.
A kis szûz csíra ;)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat! a szûz csírára meg csak annyit hogy ha 13 évesen vesztem el akkor miért vagyok menõbb? nem kell válasz csak ennyi!
A kérdező hozzászólása: amúgy 20/l
ezen könnyen segíthetünk :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!