Találatok a következő kifejezésre: Nem volt elkezdeni (29 db)

Nem volt a gyógyszertárban fogamzásgátló és ma kellett volna elkezdenem az az szerdán, és csak pénteken délelőtt tudom elkezdeni mit tegyek? FÉLEK!

jah és lyndinettet szedek 20mikrogrammosat

Legjobb válasz: Ma voltál a gyógyszertárban? Mert én úgy tudom hogy általánosságban szerda reggelenként szoktak gyógyszerket hozni.

Ma voltál a gyógyszertárban? Mert én úgy tudom hogy általánosságban szerda reggelenként szoktak gyógyszerket hozni.
Attól is függ hogy mikor volt az együttlét vagy esetleg mikorra tervezed? Az a két nap nem számotevvõ.
Ha a szünetben szexeltél, akkor teherbe eshetsz! Kezdd el pénteken, kiegészítõ védekezés kell min 1 hétig.
Akkor tudunk jó tanácsot adni ha elmondod az együttlétetek pontos idejét e hiányában csak találgathat az ember.

Hány évesen volt az 1. barátnőtök/barátotok? Na és szerintetek hány évesen érdemes elkezdeni egy kapcsolatot. Nekem még személy szerint nem volt pasim.14/L

Legjobb válasz: Nekem 23 évesen volt az, amit már kapcsolatnak lehet nevezni. "Érdemes"... Nos egy igazi kapcsolatot, ami tartós is lesz, azt olyan 25-28 után érdemes kezdeni. De addig is érdemes 1-2 idiótát is megismerni, hogy az ember jobban megtanuljon alkalmazkodni. Ritka, hogy tizen huszon évesen kezdett kapcsolat örök lesz... Akkor még nem egyértelmûek a célok, és akkor sokat változik mindenki. Azt nem szabad vérkomolyan venni.

Nekem 23 évesen volt az, amit már kapcsolatnak lehet nevezni. "Érdemes"... Nos egy igazi kapcsolatot, ami tartós is lesz, azt olyan 25-28 után érdemes kezdeni. De addig is érdemes 1-2 idiótát is megismerni, hogy az ember jobban megtanuljon alkalmazkodni. Ritka, hogy tizen huszon évesen kezdett kapcsolat örök lesz... Akkor még nem egyértelmûek a célok, és akkor sokat változik mindenki. Azt nem szabad vérkomolyan venni.
Érdekes.... Nekem volt egy hat és fél éves kapcsolatom, ami 21 éves koromban kezdõdött. Igaz, nem tartott örökké, de azért ennyi idõs kapcsolat tartósnak mondható. Amúgy semmi sem garantálja, hogy 25-28 fölött könnyebb... Nézd már meg, milyen a világ. Amikor az emberek jönnek-mennek a kapcsolatokban kortól függetlenül, mint a vándormadarak?
addig örülj míg nincs senkid!hidd el jobb ha élsz egy kicsit míg mielõtt belekezdenél egy komoly kapcsolatba...érdemes?14évesen biztos nem érdemes, hisz késõbb rájössz hogy nem élted ki magad, nem azt mondom hogy pasizz agyba fõbe, de ahogy írták 1-2idiótát meg kell ismerni hogy rájöjj ki az aki neked kell!ráérsz, fiatal vagy, semmit nem kell elkapkodni!fõleg nem 14évesen!
utolsó vok, azt kihagytam én 21voltam mikor megismertem az igaz szerelmet
Az elsõ barátommal 17 éves koromban kezdtünk járni, de 4 évig tartott, most 27 évesen ismertem meg az igazit! Szerintem bõven ráérsz, inkább elméletlen gondolkodj azon, mi a fontos neked egy férfiban (majd), és mit vársz egy kapcsolattól, hogy mire odaérsz, ne menj bele olyan sok butaságba, tudd, hogy nagy vonalakban mit szeretnél.
11-12 éves lehettem, de nem hívnám kapcsolatnak, sõt még együtt járásnak se. Nagyon gyerekek voltunk még. Az elsõ (és jelenlegi) barátom 17 évesen keveredett az életembe. 15-16 évesen már "érdemes ilyenekben gondolkodni", bár mindig vannak kivételek :)
"Érdekes.... Nekem volt egy hat és fél éves kapcsolatom, ami 21 éves koromban kezdõdött. Igaz, nem tartott örökké, de azért ennyi idõs kapcsolat tartósnak mondható. Amúgy semmi sem garantálja, hogy 25-28 fölött könnyebb... Nézd már meg, milyen a világ. Amikor az emberek jönnek-mennek a kapcsolatokban kortól függetlenül, mint a vándormadarak?" Nálam a "tartós" azt jelenti, hogy mindkét részrõl holtig tartó igény... De igaz, rosszul fogalmaztam, ez a holtig tartó kapcsolat. A tartós az a többéves, tényleg... Na én rühellem az ilyen többéves kapcsolatokat, mely után hát keressünk egy újabbat... Nem. Nekem is kb 6 éves volt az a 23 évesen kezdõdött dolog, és mondhatom nem örülök, hogy annyi ideig benne maradtam... Sosem akartam megváltoztatni, de õ változott és nem jó irányba. Nem illettünk össze, de eleinte sokáig tûnt úgy, hogy igen. Na épp errõl beszélek, hogy olyan fiatalon nem egyértelmûek a célok, inkább csak álmok vannak, melyeket a pár nem tud még annyira határozottan megbeszélni egymással. És inkább csak a remény van, hogy biztos a másik is úgy gondolja a közös élet további folyását, ahogy én, stb.. De azon kívül, hogy ez csak szerencsés esetben vág össze, még olyan fiatalon önmagunk is változunk, beérik a fejünk lágya, és egyértelmûen meg tudjuk fogalmazni az addigi álmokat... És ezután ha nem is könnyû megtalálni az "igazit", de könnyû elkerülni azt, akivel biztosan nem lehet holtig tartó... Többéves kapcsolatot kialakítani nem nagy kunszt. Aki megelégszik azzal, az persze élhet boldogan pl 6-10 évente mindig mással. Aki viszont hozzám hasonlóan úgy tud mindent beleadni egy kapcsolatba és igazán szeretni, hogy halálig tervez, az jobb ha inkább úgy kb 25 felett keresi az igazit. Addig pedig igenis "ki kell próbálni" néhány nem igazit, mert összehasonlítási alap nélkül is csak szerencsén múlhat a jó döntés... 14 évesen viszont egyáltalán nincs lemaradva semmirõl... 18 évesen sem... Addig gyerek még az ember, és a szülei miatt legtöbben úgysem tudnak értelmes kapcsolatot kialakítani...
én 15 voltam, amikor megismerkedtem az elsõ sráccal, fél évig voltunk együtt, de szerintem szörnyû volt, utána nem hagyott békén, mert õ úgy gondolta, hogy én voltam az elsõ barátnõje, és én leszek az utolsó is... szóval utána 22 évesen ismertem meg a jelenlegi párom, már 3 éve vagyunk együtt, közben, mármint 15 és 21 között nem volt senkim
Nekem amikor 11 lettem akkor volt az elsõ "barátom" Most 13 vagyok és azóta járunk
Akkor inkább várj. Fõleg, hogy ez már több, mitn egy hét lesz...
Egy, max két napot vissza tudsz pótolni úgy, hogy reggel és este is beveszel a tablettából, míg "utol nem éred" magad. (Mielõtt bárki nekem esne, ezt orvos mondta) De többet már nem szabad, akkor az a hónap kimarad.

2 éves múlt a magyar vizslám májusban. Nyáron nem volt időm foglalkozni vele, szüleimnek se volt rá ideje. Érdemes elkezdeni tanítani? Pórázon korábban szépen sétált, de most már nem igazán.

Legjobb válasz: Persze hogy érdemes. Lehet hogy nehezebb lesz, de mindenképp érdemes, ha nem akarsz a következõ 15 évben egy neveletlen kutyát.

Persze hogy érdemes. Lehet hogy nehezebb lesz, de mindenképp érdemes, ha nem akarsz a következõ 15 évben egy neveletlen kutyát.
A kérdező hozzászólása: hzzátenném, hogy márciusban kaptam a kutyát, addig a tenyésztõjénél volt, de el kellett ajándékozniuk, mert elköltöztek olyan helyre, ahova nem vihették magukkal
érdemes, fogékonyak nagyon a tanításra.nekem 1éves a vizslám, kiskorában lett nevelve, majd nekem lett munkám, kevesebbet foglalkoztam vele sajnos. Most itthon vagyok, babát várok és van idõm foglalkozni vele és nagyon boldog, hogy tanulhat új dolgokat :)
Jó, de tökmindegy mikor hoztad, mindenképp érdemes tanítani, miért ne lenne érdemes? Ha azt akarod hogy normális legyen kénytelen vagy tanítani, különben a végén még az utcára se tudod kivinni. Legalább az alapokat mindenképp tudnia kellene.
ugy tudom tanítani sosem késõ. és ahogyan azt az elõttem válaszoló is írta, tökéletesen le tudod ezzel kötni a kutyát illetve a kettõtök közti kapcsolat is nagy mértékben javul, ezek után nyiván a séta sem lesz kellemetlen. ujra kell kezdeni mindent az alapoktól. és lehetõleg ezt folyamatosan gyakorolni is.
Nem volt.
Velem volt, épp most is ez van. Nem tudom mennyire akarok komoly kapcsolatot és mennyire jó ötlet belevágni egybe. És még attól is félek, hogy kifutok az idõbõl a gondolkodással.
Igen, velem pont ez van most. Egyik pillanatban imádom, akarom meg minden...másikban meg õ?..hát nem is tudom, nem hiszem... Szóval ilyen kettõség van most nálam is ://
nyugi velem eddig csak ez volt! belevágtam, kár volt... de legalább tapasztalat.... egy pasim volt egy hónapig akibe szerelmes voltam az meg megcsalt. szóval félek a kapcsolatoktól nagyon is.

Folytassam a fogamzásgátló szedését, hogy ha a mensesem első napján kellett elkezdenem, de már másnap nem volt meg, sőt utána sem jelentkezett a menses. Egyáltalán így védve leszek?

Most el?ször szedek fogamzásgátlót (Belara) és azt mondták hogy a menses els? napján kezdjem... segítsetek légyszi.

Legjobb válasz: Igen folytasd.Nekem sem volt mar masodik nap verzesem. A masodik leveltol vagy vedve, a het napos szunet utan.

Igen folytasd.Nekem sem volt mar masodik nap verzesem. A masodik leveltol vagy vedve, a het napos szunet utan.
Én úgy tudom (mert kérdeztem az orvost, és olvastam az utasítást) hogy ilyenkor sokszor elmarad, ha elsõ nap kezded szedni. Ezért jobb a 2-5. napon elkezdeni, mert akkor nem marad abba, és nem lesz pecsételõ vérzés. De akkor késõbb véd. Én õgy tudom, hogy ha elõs naptól szeded, akkor az elsõ bogyó után véd... Vagy csak az én fogamzásgátlóm ilyen?

1 éve szedem a trinordiolt, most volt a levél után egy hetes szünet de nem volt kiváltva gyógyszerem így most vagyok a 11. napnál és most kezdeném el, ez gond? Megkell várnom mig köv honapban megjön és akkor elkezdeni?

Legjobb válasz: Ha jól vettem ki akkor 4 napot csúsztál? Ha szedni akarod semmiképp ne várd meg a köv. menzeszt szerintem, így is fel van borítva a szervezeted. Kezd el szedni, s amig nem vagy biztos benne hogy megint véd, addig alkalmazz kiegészitõ védekezést.

Ha jól vettem ki akkor 4 napot csúsztál? Ha szedni akarod semmiképp ne várd meg a köv. menzeszt szerintem, így is fel van borítva a szervezeted. Kezd el szedni, s amig nem vagy biztos benne hogy megint véd, addig alkalmazz kiegészitõ védekezést.

Nem volt még barátnőm, de már nagyon szeretnék egyet! Hogy tudnék végre elkezdeni csajozni?

16 éves múltam, és még nem volt barátn?m. Amikor megyek suliba ill. suliból, több tucatnyi párt látok, és rájövök, hogy én is ezt akarom. A suliban több csajjal is nagyon jól megvagyok (persze nem a \'butákkal\', hanem azokkal akik intelligensebbek, értik a humort, persze jól néznek ki, akikkel többet lehet beszélni), de t?lük nem akarok többet. Bulizni nem szoktam, de természetesen arra is nagyon vágyom. Sajnos elég válogatós vagyok. Melyek a legjobb módok, hogy ismerkedhessek csajokkal? Leszólítani másokat nem igazán merek, de az MSN-es ismerkedést nem tartom jó ötletnek.

Legjobb válasz: hm... kozos sportkor? esetleg suli kirandulas? kulonbozo foglalkozasok Veled egyidosokkel sulin kivul? Vagy verd ki a kezukbol a szendvicset, a baratomnak bejott, azota egyutt vagyunk:D (ez inkabb csak vicc volt) kerdezd meg hany ora, vagy hogy latta e xy tanart. esetleg milyen reg csengettek be stb...csak ilyen apro dolgokkal indits:) sok sikert UDV

hm... kozos sportkor? esetleg suli kirandulas? kulonbozo foglalkozasok Veled egyidosokkel sulin kivul? Vagy verd ki a kezukbol a szendvicset, a baratomnak bejott, azota egyutt vagyunk:D (ez inkabb csak vicc volt) kerdezd meg hany ora, vagy hogy latta e xy tanart. esetleg milyen reg csengettek be stb...csak ilyen apro dolgokkal indits:) sok sikert UDV
tanulj meg csajozni! :D :D :D http://www.kulcsanokhoz.hu ez tényleg jó könyv.
Menj oda és kész, pofára esel majd párszor, de ez van.

Ha én még a 480 pontos rendszerben érettségiztem, amikor még nem volt kötelező az emelt szintű érettségi, akkor én ha most másik egyetemet akarok elkezdeni, újra kell érettségiznem valamiből emelt szinten?

A képzés formája nem alapképzés, hanem csak felsőoktatási szakképzés. Oda kell egyáltalán?

Legjobb válasz: Bocsánat, rosszul fogalmaztam a kérdésben: nem egyetemet akartam írni, hanem fõiskolát.

A kérdező hozzászólása: Bocsánat, rosszul fogalmaztam a kérdésben: nem egyetemet akartam írni, hanem fõiskolát.
Nézd meg az adott szak követelményeit! Ha kell emelt érettségi oda, akkor újra kell érettségizned, ha nem kell oda emelt, akkor nem kell újraérettségizned. Rád is az 500 pontos rendszer vonatkozik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Így van, mindig az adott év követelményei szerint néznek mindent. Felsõfokú szakképzésre gondolhattál, de ahhoz valószínûleg nem kell emelt érettségi.

Mit csináljak, ha a Sims 3 behozza a kezdőoldalát, de nem tudok elkezdeni játszani vele amióta telepítettem 2 kiegészítőt? Előtte jó volt.

A következő kiegészítőket telepítettem a játékhoz ebben a sorrendben: A világ körül, Luxuslakás, Álomállások, Házikedvenc. Az első 2 telepítése után működött az egész, de miután az Álomállásokat telepítettem csak addig nyitotta meg, ahol világot kellene választanom és a következő szöveget nyitotta meg: "Nem tudjuk megerősíteni, hogy a birtokodban lévő lemez a The Sims 3 Álomállások jogtiszta másolata. Kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!" Amikor telepítettem a Házi kedvenceket is, ugyanez a szöveg jelent meg Házikedvencekkel az Álomállások helyén. Ezzel mit kellen kezdenem, hogy tudjak játszani megint?

Legjobb válasz: vedd meg akkor semmi gondod nem lesz vele.

vedd meg akkor semmi gondod nem lesz vele.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok gazdag, hogy 50 ezreket kiadjak egy játékra, úgyhogy valamilyen más megoldást szeretnék, ha nem gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!