Találatok a következő kifejezésre: Nem volt a baba, (1159 db)

Álomvirág légzésfigyelővel másnak is előfordult, hogy nem volt a baba az ágyban, mégis úgy jelezte, hogy lélegzik?

Párom ma mikor kivette a babát az ágyból, elfelejtette kikapcsolni a légzésfigyel?t. Mikor bementem a szobába, vártam, h csipogjon, de nem csipogott... Ehelyett néha villant egyet a led, ami a leveg?vételt mutatja, pedig senki sem volt a kiságyban. Ma többször teszteltük, és volt, h újra ez történt. Mással is volt már ilyen? 3 és fél hónapja használjuk, de még nem fordult ilyen el?. Lehet, h elromlott?

Legjobb válasz: 1 éve használom, de még soha nem volt ilyen.

1 éve használom, de még soha nem volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Bár nem nyugodtam meg, jobban örültem volna, ha hibás... Parketta van nálunk, lehet, h az zavar be. Majd kitesztelem , h tényleg az-e a gond. Az ágyunk 1 méterre van a kiságytól. Remélem, ha forgolódunk az ágyban éjszaka (bár sztem többnyire nyugodtan alszunk), az nem mozgatja meg a parkettát. Azért lehet, h megírom a gyártónak, kíváncsi vagyok, mit szólnak hozzá (ha szólnak bármit is).
Elsõ válaszoló vagyok.Ma kipróbáltam a miénket. Miután kivettem a kislányomat az ágyból, nem kapcsoltam ki, és közvetlenül az ágy mellett járkáltam, mozogtam, de semmit nem érzékelt belõle, be is riasztott.Én teljesen meg vagyok vele elégedve, hamis riasztásunk sem volt soha. (szerencsére éles sem)
Kedves 5-ös! Nem! Pont az a veszélyes, hogy nem riasztana!!! Vegyük alapul a mi példánkat: megy a ventilátor, és tegyük fel, hogy a baba nem lélegzik. Hmmm...:( A ventilátort érzékeli, és nem jelez... A példám csak feltételezés.
5-ös válaszoló vagyok ismét. Szerintem ez nem hiba, hiszen ha nem lélegezne a baba, akkor beriasztana! Sõt, nálunk volt két téves riasztás is abban az idõszakban, amikor a kisfiam körbe-körbe mászott álmában az ágyon, és az ágy sarkában kötött ki. Akkor valahogy mindhárom lapról lemászott, és jelezte a mûszer, hogy nem érzékel életjelet!
Nem lehet állítani semmin sem....
Nem lehet az érzékenységét lejjebb venni?
Nekünk is ilyen. Én nagyot csalódtam benne, írok is majd a gyártónak. Ennyit az agyonsztárolt magyar termékekrõl. Én is lehûltem, mikor elõször kivettük, aztán ugyanúgy percekig még villogott, mintha benne lenne a baba. Azóta nem bízunk meg benne egyáltalán. És nem is vennék még egyszer ilyet.
én másikat használok, de tényleg érzi a parketta mozgását 1-2 méteres körzetben, messzebb nem.
Igen, nagyon érzékeny volt a miénk is. Ha a kiságy mellett álltunk, illetve ha az ágyhoz tartozó pelenkázón volt a baba, akkor is úgy érzékelte, hogy vannak légzõmozgások!
Nálunk más típusnál fordult elõ. Ment a szobában a ventilátor - és ez pont elég volt. Állítólag elég az is, ha huzat van (már akkor is érzékelnek). Valamit biztos, hogy érzékelt a tiétek is.
Nálunk sem volt ilyen. Pedig már harmadik éve használom, most már a második gyereknél.
NÁlunk volt, mozog a parketta, és gondolom, ahogy a "nyomás" változik, vagyis a matrac is "mozog", azt elzi légzésnek. Mert ha megálltunk egy helyben, akkor sípolt, csak mozgásra villogott.
Én már írtam, ezügyben, de semmi reagálás...

Anyukák! Hány évesen szültetek először? És tervezett volt a baba vagy nem?

Legjobb válasz: elsõ baba 25évesen-nem volt kifejezetten babaprogram,de direkt nem is védekeztünk-ha akar jöjjön cimszóval és jött:) második baba 27évesen (most vagyok 38hetes)-abszolut tervezett

elsõ baba 25évesen-nem volt kifejezetten babaprogram, de direkt nem is védekeztünk-ha akar jöjjön cimszóval és jött:) második baba 27évesen (most vagyok 38hetes)-abszolut tervezett
31 évesen szültem az elsõt, 29 évesen ismertem meg a férjemet, természetesen tervezett baba volt. Most 32 éves vagyok és várandós vagyok a második babával. Ha újra kellene dönteni és tervezni az életemet, mindent ugyanígy csinálnék, nagyon jól és jó idõben követték a dolgok egymást. Érettségi, fõiskola, külföld, karrier, házasság, gyerekek:)
30 évesen, tervezett gyerkõc.
33 evesen szultem az elso kisfiamat, nem terveztuk, ajandek baba. O tegnap lett 2 eves. Most a 35 vagyok a 33. hetben szinten egy ajandek kisfiuval a pocakban. Nem tervveztuk, de mindig is kis korkulonbseget szerettunk volna es sikerult is.
21, tervezett, kisfiú 26, tervezett, eddig kisfiút mondanak 16hkm
28 évesen tervezett baba ( elõtte egy évvel volt egy vetélésem, szintén tervezett baba volt)
25 tervezett 29 tervezett 36 véletlenke
24 vagyok, (36hetes) tervezett baba! :)
20 évesen szültem a kisfiamat. Nem tervezett baba volt, de már most nagyon örülünk neki! :) Majdnem 4 hetes, gyönyörû kisfiú anyuja :)
az elsõt 21 évesen, és tervezett volt, a másodikat 23 évesen, Õt nem terveztük.
23 vagyok (34 hetes), annyira tervezett csak, hogy nem védekeztünk, mondván, ha jönni akar, jönni fog... A baba jött és el is ment... Majd rá 3 hónapra lettem újra terhes ( õ a 34 hetes kislány ). Most viszont már tudatosan beszélünk a következõ babáról... Vicces, hogy már most a kistesót tervezzük úgy, hogy még meg se szültem! :)
22évesen:tervezett baba volt 24évesen:tervezett baba volt. (ebben az évben volt egy vetélésem is)
Mindegyik tervezett volt. 21, 24, 27, 33 évesen. Most a legnagyobb 14 éves a legkisebb 2.
25 évesen tervezett és kislány lett, 34 évesen egy meglepetés baba aki szintén kislány lett.
24 évesen lettem anyuka... tervezett baba volt! :)
49.vagyok könnyû szüléseim voltak elsõnél 14óra vajúdás de maga a szülés gyors volt.2.nál 40 perc alatt megvolt minden az elsõ fájástól a mellkasomra tételig!De több babánk nem lesz duplán védekezünk....
18 évesen az elsõ tervezett.20évesen a 2. õ nem volt tervezett, de nagyon örültünk neki:) Ma már 3 éves nagyfiam és 6 hónapos kicsilányom van:)
Bocsanat - en a 36 evesen eloszor! Volt sajnos tobb vetelesunk is. De a legemlekezetesebb az 34 evesen volt.
36 evesen es nagyon vartuk!!!! - Remelem iden megegyszer kopogtat nallunk majd a golya...!
22 évesen, félig-meddig volt tervezett, mert nem hittük, hogy összejöhet ilyen gyorsan PCOS mellet, de mégis! :) És most 24 vagyok és 23 hetes kismama és ez a baba is amolyan félig tervezett lett... :D Szerettünk volna tesót, de talán picit késõbb, de õ is jönni akart! :) )
21 éves voltam amikor elterveztük, hogy babát szeretnénk és 1 hónappal a 24. születésnapom elõtt adtam életet a pici fiamnak.
39 évesen lett az elsõ babám, kislány! Nem volt tervben, , jött csak azért , mert olyan az apukája , amilyen!:) Egyébként nem akartam szülni...egyéb okok miatt:(
Ja, és még annyi, hogy tényleg nem érdemes kitolni. Én hosszú ideig voltam a gyermekágyon a kórházban (baba miatt), és az a tapasztalat, hogy 30 felett 2-3x nehezebb minden.
27 évesen lettem terhes 4 év házasság után, 28 voltam, mire megszültem. Tervezett baba volt (bár az elsõ próbálkozásra összejött), és minél hamarabb szeretném a következõt.
A kérdező hozzászólása: Örülök, hogy ennyien írtatok. Igazából arra voltam kíváncsi, hogy mennyire vagyok lemaradva, úgy látszik eléggé. :) 28 éves leszek a nyáron, de még nincs tervben a baba, pedig nagyon szeretnék már.
22 évesen szültem elõször, tervezett baba volt. (elõtte 1 évvel volt egy vetélésem, õ is tervezett baba volt:( ) Most napokon belül szülök elméletileg, nemsokára 25 éves leszek és a tesó is tervezett baba:)
15 évesen: nem tervezett - kisfiú 20 évesen: tervezett - kisfiú (egyelõre 26 hetes pocaklakó)
27 évesen szültem az elsõt 2 héttel ezelõtt és tervezett baba. Tavaly februárban hagytam abba a fogamzásgátló tabletta szedését és májusban fogant meg a kislányom.
Betöltöttem a 24-et, rá három hónapra született a kislányom. Tervezett baba volt, kilenc hónap alatt jött össze.
28 évesen szültem, tervezett baba.
21 évesen októberben és decemberben volt 22. szülinapom. Persze tervezett volt, most 16 hónapos kislány :D
25 és fél évesen és most 27 évesen 32 hetes várandós vagyok. Az elsõ tervezett a második nem.
28évesen, tervezett
23 évesen lettem anyuka!A férjemmel még fél éve ismertük egymást, és jött a a kisfiam.4 hónapos terhesen el is vett.Most 10 hónapos Milán és boldog házasságban élünk!:)
27 évesen, tervezett, de ha minden terv szerint alakult volna, akkor 26 évesen. Fiatalon szültem?
25 évesen és tervezett, várva-várt baba volt. 4, 5 hós kisfiú anyukája
29 éves voltam, tervezett baba volt
Én 23 évesen szültem az elsõ babámat (kisfiú), nem volt tervezett, becsúszott, de nagyon örültünk neki. 5 hónapos terhesen vett el a férjem.Ennek most lesz 10 éve áprilisban. 29 évesen született meg a második kisfiam, õ tervezett volt, összejött a második hónapban. És 32 évesen szültem a kislányomat, 4 hónappal ezelõtt, õ is tervezett baba volt, õrá 5 hónapot vártunk mire összejött. S nem zárjuk ki , hogy vállalunk 4. babát is pár év múlva. :)
27 évesen szültem az elsõt, tervezett baba volt, elsõre összejött. Másodszorra is elsõre összejött, tehát tervezetten majnem a 29-edik szülinapomon születtek meg az ikerfiaim.
2
36 évesen szültem, elõtte majdnem 4 évig "terveztük" :-)
33 éves, nagyon tervezett és várt baba, 3, 5 év próbálkozás után.
32 év, tervezett baba - kislány 34 év, tervezett baba - kisfiú
32, tervezett
20 éves voltam, terveztünk babát, de egy évvel késõbbre. Így alakult. :)
25, tervezett :)
20 évesen szültem, nem volt éppen tervben, most 23 éves vagyok, 34 hetes terhes, és teljesen tervezett baba.
Én két nappal a 31.szülinapom elõtt szültem az elsõt, a második kb. 2 hét múlva várható, 3 hónappal a 33. szülinapom elõtt. Tervezettek. Ha maradnánk az eredeti tervnél a 35. szülinapom elõtt jönne a harmadik. de erre még pihennék kicsit...
20 évesen szültem az elsõt, most 17 hós, nem tervezett volt, de örülünk, hogy köztünk van :)
30 évesen szültem, abszolut tervezett baba volt :)

Nem lesz belőle baba? Az orvos azt mondta, 6 hetes terhes vagyok, viszont az ultrahang képen se kis "csikóhal", se szívhang nem volt! A fiamnál már kép is volt, meg szívhang is. Nagyon félek.

Legjobb válasz: Szia!Én fiammal 2hét késésnél mentem uh.ra és rögtön vissza vett 6ról 5hetesre mert még csak petezsák volt.Késõbb fogant az átlagnál,1héttel késõbbre is írtak ki.Még lehet baba,nyugi!

Szia!Én fiammal 2hét késésnél mentem uh.ra és rögtön vissza vett 6ról 5hetesre mert még csak petezsák volt.Késõbb fogant az átlagnál, 1héttel késõbbre is írtak ki.Még lehet baba, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Csak petezsák látszik.
A kérdező hozzászólása: De a petezsák méretébõl mondta, hogy 6 hetes vagyok.
6 hetesen petezsák az jó :) Ne aggódj :)
5+5 hetesen 8 mm-es petezsákom volt. Most 23 hetes ikres kismama vagyok. :-) Sok boldogságot!
Nyugi, teljesen normális, hogy csak petezsák látszódik, legközelebb lesz szívhang is!

Akik inszeminációval estetek teherbe, kinek hanyadik inszemnél sikerült? És mi volt a probléma hogy természetes úton nem sikerült a baba?

Nekem a méhnyaknyákban elpusztulnak a spermiumok,ezért próbálkozunk inszemmel,de sajnos az els? nem sikerült,pedig megkaptam mindent,szurit,tapaszt,utrogestant,4 érett tüsz?m is volt a 12.napi UH szerint,21,2x18 és 17mm-sek.Nem lehet hogy már a 12.napon túl érettek voltak a tüsz?k?A tüsz?repeszt?t 13.nap este 9kor kaptam,és 15.nap délután kett?kor volt az inszem.Nem lehet hogy addigra már rég kiszabadultak és fel is szívódtak a petesejtek?Meg nem sok id? szerintetek a sperma leadástól ami fél 10kor volt az eltelt id? az inszemig ami pedig délun kett?kor?

Legjobb válasz: Általában az elsõ inszem nagyon ritkán sikerül.Nekem a második sikeres volt(ez is ritka).Nekem sok bajom volt,de a legtöbbet gyógyszerrel,mûtéttel rendbe hozták.Nekem is ez volt,hogy a méhnyaknyákom megölte a spermákat.És akorom miatt is akkor voltam 32 éves.Érdekes,hogy van egy fiam spontán terhességbõl,és volt egy terhességem ami sajnos elment.És utána 2 évig próbálkoztunk. A sperma miatt meg ne aggódj,nem lesz baja ,az orvosok tudják mit csinálnak! A Budai Meddõségibe jártam4

Általában az elsõ inszem nagyon ritkán sikerül.Nekem a második sikeres volt(ez is ritka).Nekem sok bajom volt, de a legtöbbet gyógyszerrel, mûtéttel rendbe hozták.Nekem is ez volt, hogy a méhnyaknyákom megölte a spermákat.És akorom miatt is akkor voltam 32 éves.Érdekes, hogy van egy fiam spontán terhességbõl, és volt egy terhességem ami sajnos elment.És utána 2 évig próbálkoztunk. A sperma miatt meg ne aggódj, nem lesz baja , az orvosok tudják mit csinálnak! A Budai Meddõségibe jártam4
Szia!Nekem alacsony volt a progeszteronszintem, meg szerintem görcsösen akartam a babókát.Az elsõ inszemem sikeres volt.Sok sikert neked! Üdv:6 hetes
Én sárgatest elégtelenség miatt clostit szedtem, de a férjemet annyira stresszelte a menetrend szerinti szex, hogy nem nagyon volt merevedése. Ezért mentünk inszemre a harmadik Clostis hónapban. Elsõre sikerült, pedig a clostin és a tüszõrepesztõn kívül nem kaptam semmit, Utrogestant se. Pedig elvileg én voltam a defektes... Nekünk is 4 óra telt el a "csapolástól" a felhelyezésig kb. Igaz, mi otthon produkáltuk aztán magunkkal vittük a kórházba. És hideg is volt aznap. Igaz, zokniba csomagoltam õket :) ja és én is a 13. nap este kaptam a Choragon injekciót, és 15. nap de volt a felhelyezés. Én meg vagyok benne bizonyosodva, hogy azért sikerült, mert mire eljutottunk idáig, teljesen lemondtam a babáról. Nyaralást terveztem, meg másoddiplomát. Erre tessék. Azt hittem, a "ne görcsölj rá" duma hülyeség, és ezek szerint mégse! Egy kérdés: hogy derült ki, hogy spermaölõ a méhnyaknyákod? vagy miért pusztulnak el?
A kérdező hozzászólása: Van egy vizsgálat, PCT teszt a neve.Együttlét után pár órán belül mintát vesznek a nõ méhnyak nyákjából és mikroszkóp alatt megnézik benne a spermiumokat.Nekem látóterenként csak 1 élt, és ezt 2xis megnézték nálam.

Szedet e már valaki divinát és clostylbegitet? Eddig csak clostit kaptam de nem volt valami rendben mert volt két szép tüszö de nem sikerült a baba és vérzésem sem volt .

Legjobb válasz: Nekem nem volt peteérésem. Clostyl-t szedtem. 4 havi adagot írt fel a doki. Pont a 4. havi adagnak álltam neki, és akkor azt mondtam: "nem érdekel már az egész, ez sem jött össze... majd ha a jó Isten is úgy akarja, akkor úgyis jönni fog a baba!!" Beszedtem az utolsó adag clostyl-t, majd és láss csodát :) nem jött meg a menzeszem :) Most van két gyönyörû szép 1 éves kisfiam :D Ennek a gyogyinak köszönhetem hogy ikreim születtek, és azóta én vagyok a legboldogabb ember a világon :D

Nekem nem volt peteérésem. Clostyl-t szedtem. 4 havi adagot írt fel a doki. Pont a 4. havi adagnak álltam neki, és akkor azt mondtam: "nem érdekel már az egész, ez sem jött össze... majd ha a jó Isten is úgy akarja, akkor úgyis jönni fog a baba!!" Beszedtem az utolsó adag clostyl-t, majd és láss csodát :) nem jött meg a menzeszem :) Most van két gyönyörû szép 1 éves kisfiam :D Ennek a gyogyinak köszönhetem hogy ikreim születtek, és azóta én vagyok a legboldogabb ember a világon :D
A kérdező hozzászólása: nekem is sikerült a clostivalde a12 uh nem volt szivhangez januárban volt azota semmi bár a bogyotol volt egy 14 19 es tüszöm de nem jött meg ezért irta fel mellé a divinát amit még sose szedtem

Ismerősömnek van 1 dzsungáriai kis hörcsöge és reggel csak feküdt nem mozdult meg de a szeme nyitva volt és dobogot a szive. Késöbb a szeme is csukva volt. Mostmár olyan mintha meglenne kövülve. Soha nem volt semmi baja. Mi lehet a baja?

Téli álmot alszik vagy meghalt vagy mi lehet a baj? :(

Legjobb válasz: Ha merev, akkor meghalt... szobahõmérsékleten tartott hörcsögök nem alszanak téli álmot.

Ha merev, akkor meghalt... szobahõmérsékleten tartott hörcsögök nem alszanak téli álmot.
Ha hideg a teste és nem lélegzik, akkor meghalt. Az állat akkor lesz merev, ha már egy ideje halott, és nem mozdítják el, csak ugyanott fekszik. Ugyanez volt a tengerimalacommal. :( reggel már nem bírt felállni, de még dobogott a szíve és lélegzett. késõbb már kihûlt, és nem is lélegzett.
Az én hörcsögöm is így puszult el.:'''( Hány éves? 2 fölött már viszonylag öregnek számítanak.

Mért nem sikerült a baba, ha 5 tüszöm volt 10mm es nyálkám, és tüszőrepit is kaptam? Párommal is minden ok, átjárható is vagyok, és csak peteérésem nem volt, minden más jó!

Legjobb válasz: A tüszõ lehet 20 mm-es, de a pete csak egy gombostû fejnyi. Az érett tüszõbõl lökõdik ki a pete, de nem biztos, hogy a 2 cm-es tüszõidben volt pete. Tényleg nem kötekedésbõl, csak segítõ szándékkal írtam le ezeket. Sokmindenen keresztül mentem már ezzel kapcsolatosan, és én is örültem, ha valaki elmondta, amit tud. Remélem Te sem veszed rossz néven. 09:22-es Remélem, mihamarabb összejön a baba!

A tüszõ lehet 20 mm-es, de a pete csak egy gombostû fejnyi. Az érett tüszõbõl lökõdik ki a pete, de nem biztos, hogy a 2 cm-es tüszõidben volt pete. Tényleg nem kötekedésbõl, csak segítõ szándékkal írtam le ezeket. Sokmindenen keresztül mentem már ezzel kapcsolatosan, és én is örültem, ha valaki elmondta, amit tud. Remélem Te sem veszed rossz néven. 09:22-es Remélem, mihamarabb összejön a baba!
Mi is pont annyi ideje. A lombikon nem gondolkodtatok még? Mi most arra készülünk. :)
A kérdező hozzászólása: 3 éve próbálkozunk és ti? ezt nemtudtam hogy nem bisztos hogy pete is van benne:((((((hmmmmm hát azért rossz érzés
Persze, hogy sikerülhet, benne van a pakliban! Tüszõrepesztõt azért kaptál, hogy tutira megrepedjen, és kiszabadulhassanak a petéid. Nem azt mondtam, hogy biztos nem volt a tüszõidben pete, csak azt hogy az is elképzelhetõ. Szép érett tüszõ nem jelenti, hogy van benne pete is. Ezt az orvosok sem tudják megállapítani, csak a tüszõt látják. Ne keseredj el! Nagyon sok minden kell ahhoz, hogy összejöjjön a baba. Sajnos általában úgy van, hogy aki nem szertene, annak rögtön sikerül, mi, akik pedig nagyon szeretnénk, nekünk meg nem jön össze. Egyébként mióta próbálkoztok? Szívbõl kívánom, hogy minél hamarabb jelentkezzen Nálatok a bébi!
A kérdező hozzászólása: jaj dehogy vettem rossz néven, lehet én fogalmaztam meg rosszul. a lapomra ez van irva:jobb ol:17mm es, 15mmes 12mm pete
A kérdező hozzászólása: akkor a dokim miért adott nekem tüszõrepesztõt, és miért mondta hogy sikerülhet?
Szia.Mikorra nem vártad?Biztos, hogy nem vagy terhes?Hányadik napon teszteltél?
A kérdező hozzászólása: mondom, hogy doki nézte, és mivel nem volt peteérésem ezért szuroznom kelett magam, és lett 5 szép petém 2cm esek.
A 8:08-as válaszoló vagyok. Több sárgatesthormont tertalmazó gyógyszer is van. Pl.: Duphaston, Utrogestan. Én már szedtem ezt is és azt is a ciklus 2. felében, de ami igazán helyrehozta a hormonjaimat az a barátcserje volt. A ciklus elsõ napjától szedtem a pozitív tesztig.:-)Durván egy hónapot. 19+6 hetes km.
Kedves 8:08-as válaszoló Mi volt a neve annak a gyógyszernek amit a progeszteronra kaptál?Mikor tudtad meg, hogy az a gond? Köszi Kedves Kérdezõ:Bocsi, hogy belekérdeztem a kérdésedre..
Nem akarlak elkeseríteni, de az is lehet, hogy a tüszõidben nem volt petesejt. Vagy akár lelki oka is lehet, amirõl nem is tudsz, vagy sok-sok minden. Többen mondják, hogy a rágörcsölés is a teherbeesés ellen van. Én is hasonló cipõben járok, nálunk csak az a probléma, hogy az egyik petevezetõm el van záródva. Uh-gal figyelték, hogy a szabad petevezetékemben érlelõdjön a tüszõ, majd inszeminációt csináltak. Túl vagyok már 5 sikertelenen, úgy hogy az egyetlen problémára figyelve, azt kiküszöbölve hajtották végre a beavatkozásokat. És semmi. 3 próbálkozásokkal teli év van a hátunk mögött, ezzel a pici problémával. Biztos, hogy pár hónapban esélyünk sem volt, még mielõtt orvoshoz fordultunk, de a többiben minden feltétel megvolt.
Hormonjaidat nézték már? Konkrétan a progeszteronre gondolok a ciklus 2. felében, mert ha az kevés, akkor hiába van meg minden feltétel, ha nem tud beágyazódni a hormonhiány miatt. Nálam is ez volt, gyógyszerrel lehet rajta segíteni. Ha van görbéd, akkor abból is lehet látni, ha vkinek sárgatest elégtelensége van(progeszteron). 19+6 hetes
A kérdező hozzászólása: dehogy nem!most már annyira ki vagyok, hogy már pestre szeretnék menni.... nagyon rossz érzés ez!annyira vágyom hogy legyen babánk:((((((ezért 3 év már sok nagyon, de hisz te is tudod.. még mikor 2 év telt el akkor nem volt ennyi re rossz érzés....ha mostsemjön össze akkor jövöre kaáliban kezdek.

Beteg most a gyerkőcöd? Kisfiamnak még tegnap este nem volt semmi baja. Este 11-kor olyan csúnya mélyről jövő (kutyaugatás szerű) köhögés jött rá. Hajnal 2-kor pedig lázas is lett. Múlt héten volt bölcsibe, előtte nem mert szintén beteg volt.

Úgyhogy örültek nekem a munkahelyemen, hogy megint nem megyek. De nem tudok kit csinálni, nincs kire bízni. Meg ha beteg, akkor csak anya kell. De nem érdekel, első a gyermekem.

Legjobb válasz: Nem beteg.

Nem beteg.
Az en kisfiam jelenleg nem beteg de viszont a kolegam kislanya igen. Es marhara orulok, hogy behozta ide az irodaba betegen. :( A gyerek nem mehet iskolaba (masodikos) mert beteg, es mivel o nem tud otthonmaradni vele behozta ide az irodaba, itt rajzolgat meg fest. Szoval mi jovoheten legszunk betegek.
Nem beteg egyik sem.
Reggel prüszkölt vagy 6-ot, hát kíváncsi leszek, nézem is a telefonom sûrûn, de nem telefonáltak az oviból. Délután kiderül, hogy mi volt ez. Ha már egynél többet prüszköl, az már intõ jel szokott lenni. Múlt héten végig volt oviban, azelõtt 3 hetet nem volt, igaz, 1 hetet csak ráhúztunk a hideg miatt, akkor már nem volt beteg, de elõtte hörghurutja volt, Õ is nagyon csúnyán köhögött. Nem lehet, hogy a Te gyerkõcödnek is az van? Nekünk arra nagyon bevált a Ventolin (hörgõtágító). Lassan 4 éves kislány anyukája.
Nem beteg, pedig férjem erõsen meg van fázva.
Ma ment elõször oviba 2 hét után. Remélem mostanában nem kap el semmiféle nyavalyát. Az, hogy ugat, az arra utal, hogy a gégéjével van valami gond. A krupp az, amikor a gyerkõc befullad, nem kap levegõt.
A kérdező hozzászólása: Délután lesz doki, természetesen viszem is.
Krupp? azért dokinak szólni kellene, mert az életveszélyes is lehet.
Az kimaradt, hogy a nagy most köhögéssel van itthon, a kicsi meg himlõvel. 3 hete!
Mindkettõ beteg. A nagyobb himlõs volt, 2 hétig, mire meggyógyult a kicsi lett himlõs már egy hete!
A kérdező hozzászólása: Pénteken kell visszavinnem. ACC-t kapott, meg a Nurophen 3x 7, 5 ml. Kicsit piros a torka is.De nagyon csúnyán köhög, így még sosem köhögött.
Nem lesz baja a babádnak. Még így is jobban járt, mintha tápszereznéd...
Ugyanez velem is, napok óta diétázom, mert folyton émelygek, rossz az emésztésem. Szedek napi 500 mg tablettában.

Hányan jártatok ugy hogy megvettetek használtan egy amugy jó minőségű babakocsit, és nem volt jó? Mi volt a baja? Mire kell odafigyelni? Honnan lehet tudni hogy valami baja van a kocsinak?

Legjobb válasz: Én Gracot vettem használtan, de tökéletes állapotban. Jó eladót keresek (vatera, teszvesz ellenõriz nagyjából), és nézem a képek minõségét. Ha tök homály a fotó, nem látszik semmi a kocsiból, akkor köszi, de nem kell. De ez nem csak babakocsira igaz, hanem mindenre.

Én Gracot vettem használtan, de tökéletes állapotban. Jó eladót keresek (vatera, teszvesz ellenõriz nagyjából), és nézem a képek minõségét. Ha tök homály a fotó, nem látszik semmi a kocsiból, akkor köszi, de nem kell. De ez nem csak babakocsira igaz, hanem mindenre.
Kedves Kérdezõ :) ne haragudj, hogy ide pofátlankodok, de ez engem is érdekel!!! Nem tudok egyszerûen semmi normális és ugye a használtnak az lenne a lényege h, olcsó cumót venni. Kiságyat nézegettünk használtan, ^normális minõségût, 10ezer plusz postaköltség...Hááát nem tudom, 15etertõl már vannak nem használt, kiváló minõségû ágyak! nem értem hol lehet találni, egyszerûen nem akadok rá :/ Mi baba kocsit is horror árakon találtunk :/ Gyûjtögettünk és ezt vettük meg, házhoz szállítás sem volt, és nem használta senki. erre van 1 év garancia, így használtan meg arra sincs h, egyáltalán az van a képen amiért fizetek, vagy h, elküldik e tényleg...Nem tudom hol lehet jó cuccokat vásárolni olcsón :/ Jah, ez az a babkocsi... http://www.grando.hu/kunert-vip-2013-barna-mintas-babahordoz..
Szia! Én elõször egy használt qunny babakocsit vettem, nem interneten, hanem ismerõstõl szépen ki volt vixolva meg minden, el is hoztuk 2 funkciós.Aztán megszültem, és észrevettem a hibákat , is meg nem is tetszett már annyira. Fõleg az bántott, hogy az én gyermekemnek használt van.Szóval vettem egy második babakocsit, (újat)és azt imádom.Mindent kipróbáltam a boltban rajta, az eladó megmutatta a funkciókat és még színválaszték is volt. Amikor vettem a használtat és meg is néztem , sok hibát észre sem vettem akkor ott rajta. Szerintem a neten nagyon nehéz vásárolni.És mi lesz ha nem tetszik egy használt, visszaküldeni gondolom nem lehet. Esetleg nézz újat, kicsit olcsóbb kategóriába. Szerencsés vásárlást kívánok neked!
Én is így jártam.14 hetes kismama voltam amikor megvettük.Csak használatnál derültek ki a hibák...Gyorsan túl is adtam rajta.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!