Találatok a következő kifejezésre: Nem volt a (18584 db)

Nem lesz belőle baba? Az orvos azt mondta, 6 hetes terhes vagyok, viszont az ultrahang képen se kis "csikóhal", se szívhang nem volt! A fiamnál már kép is volt, meg szívhang is. Nagyon félek.

Legjobb válasz: Szia!Én fiammal 2hét késésnél mentem uh.ra és rögtön vissza vett 6ról 5hetesre mert még csak petezsák volt.Késõbb fogant az átlagnál,1héttel késõbbre is írtak ki.Még lehet baba,nyugi!

Szia!Én fiammal 2hét késésnél mentem uh.ra és rögtön vissza vett 6ról 5hetesre mert még csak petezsák volt.Késõbb fogant az átlagnál, 1héttel késõbbre is írtak ki.Még lehet baba, nyugi!
A kérdező hozzászólása: Csak petezsák látszik.
A kérdező hozzászólása: De a petezsák méretébõl mondta, hogy 6 hetes vagyok.
6 hetesen petezsák az jó :) Ne aggódj :)
5+5 hetesen 8 mm-es petezsákom volt. Most 23 hetes ikres kismama vagyok. :-) Sok boldogságot!
Nyugi, teljesen normális, hogy csak petezsák látszódik, legközelebb lesz szívhang is!
volt
hát nálunk Digi TV van és sosem volt Comedy Central...
volt, de márciusban beszüntették a viva-val meg még 1 csatornával aminek nem jut az eszembe a neve.
az MTV a másik:)
igen , én is arra gondoltam csak nem akartam rosszat beírni :) .

Van közöttetek olyan, aki Pécsett szült Dr. Labossa Gusztávnál, de úgy, hogy NEM volt a fogadott orvosa, csak ő volt ügyeletben?

Arra vagyok kiváncsi, hogy így mennyire volt figyelmes vagy hogyan viselkedett? Mennyi id?t volt veled, miközben vajúdtál?

Legjobb válasz: Szia! Nekem volt fogadott orvosom, de amíg nem ért be addig a Labossa doktor látott el. Eskü az az orvos egy angyal :) Kedves volt, figyelmes, nyugtatott mert nagyon izgultam, és sûrûn rámnézett. Sajnos késõn "ismertem meg", különben hozzá jártam volna és fel is fogadom. Szóval én csak jót tudok róla mondani. UH-on is tök ari volt, és ügyeletben is hajnali 5kor!!

Szia! Nekem volt fogadott orvosom, de amíg nem ért be addig a Labossa doktor látott el. Eskü az az orvos egy angyal :) Kedves volt, figyelmes, nyugtatott mert nagyon izgultam, és sûrûn rámnézett. Sajnos késõn "ismertem meg", különben hozzá jártam volna és fel is fogadom. Szóval én csak jót tudok róla mondani. UH-on is tök ari volt, és ügyeletben is hajnali 5kor!!
Én sem nála szültem de egyszer õ volt az én orvosom helyett és õ végezte el a szügséges vizsgálatot!Szerintem nagyon jó és szimpatikus orvos!Én is bánom hogy nem nála szültem!!

Kinek volt már olyan hogy azt hitte nem volt a hónapban peteérése és mégis baba lett?

7 napja késik és a h?m szerint nem volt pete érésem ,soha nem késett még enyit.holnap tesztelek

Legjobb válasz: Nekem olyan volt, hogy azt hittem, hogy már vége van a peteérésemnek, amikor pont akkor az egyszer gumi nélkül csináltuk. Hát mint kiderült volt :) 23+5 hkm

Nekem olyan volt, hogy azt hittem, hogy már vége van a peteérésemnek, amikor pont akkor az egyszer gumi nélkül csináltuk. Hát mint kiderült volt :) 23+5 hkm
clostys hónapom volt. az orvosom nem hivott vissza uh-ra. 10naptól ovuteszteltem de semmi. 15napon délelõtt elmentem magánba uhra máshoz.azt mondta, h nem lát igazán domináns tüszõt...na mondom ok majd legközelebb. erre du aznap éreztem hasszurkát és pozitiv lett az ovutesztem is...hát monom lehet h tévedett a doki, hátha..és valóban, 20hetes kismama vagyok:)
Én másfél évig hõmérõztem, szabályosan, ugyanott mérve, ugyanabban az idõben, ébredés után (fél órán belüli eltérések voltak csak), hüvelyben. Amikor teherbe estem, olyan volt a görbém, mint mint egy kifeszített zsinór. Tök egyenes. De elég sokszor volt ilyen a mérésem alatt, hogy sehova nem mozdult, akár volt peteérés akár nem, akár készült megjönni akár nem...... 38hkm
Nekem olyan volt, hogy egy héttel elõbb volt peteérésem, mint szokott lenni. Mondjuk én hõt nem mértem, én nyák alapján figyeltem. Így amikor teszteltem, már több mint 5 hetes voltam, én meg még vártam, hogy a 4 hét leteljen :) Ami persze már rég letelt! Persze ezek mind utólag derültek ki, és állt össze a kép, pl. hogy miért volt az elsõ teszten a két csík olyan erõs, uh-n is nagyobbnak látták mindig, stb.
Abban a hónapban, amikor terhes lettem, végig összevissza ugrált a hõm, teljesen cikcakkos volt az egész görbe, ráadásul az ovuteszt is végig negatív volt. 17 hkm
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:) ))hát nekem nem volt peteérésem a hónapba a hõm szerint de mégse jön meg.Nem értem szeptember 4-én volt meg a menszeszem és még semmi még várok és a hétvégén tesztelek boldog baba várást lányok :) ))

Ez mitöl lehet? Eddig ilyen nem volt. A mensim elott barnaztam majd megjott és csak 3 napig volt msd megint barnázás. Segítség

a ciklusom 32 napos általában 5 napig van meg. most a vérzés 1 nap elég kevés 2. nap sok 3. nap normál axtán meg barnázás

Legjobb válasz: Nem lehet, hogy terhes vagy?

Nem lehet, hogy terhes vagy?

Álomvirág légzésfigyelővel másnak is előfordult, hogy nem volt a baba az ágyban, mégis úgy jelezte, hogy lélegzik?

Párom ma mikor kivette a babát az ágyból, elfelejtette kikapcsolni a légzésfigyel?t. Mikor bementem a szobába, vártam, h csipogjon, de nem csipogott... Ehelyett néha villant egyet a led, ami a leveg?vételt mutatja, pedig senki sem volt a kiságyban. Ma többször teszteltük, és volt, h újra ez történt. Mással is volt már ilyen? 3 és fél hónapja használjuk, de még nem fordult ilyen el?. Lehet, h elromlott?

Legjobb válasz: 1 éve használom, de még soha nem volt ilyen.

1 éve használom, de még soha nem volt ilyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Bár nem nyugodtam meg, jobban örültem volna, ha hibás... Parketta van nálunk, lehet, h az zavar be. Majd kitesztelem , h tényleg az-e a gond. Az ágyunk 1 méterre van a kiságytól. Remélem, ha forgolódunk az ágyban éjszaka (bár sztem többnyire nyugodtan alszunk), az nem mozgatja meg a parkettát. Azért lehet, h megírom a gyártónak, kíváncsi vagyok, mit szólnak hozzá (ha szólnak bármit is).
Elsõ válaszoló vagyok.Ma kipróbáltam a miénket. Miután kivettem a kislányomat az ágyból, nem kapcsoltam ki, és közvetlenül az ágy mellett járkáltam, mozogtam, de semmit nem érzékelt belõle, be is riasztott.Én teljesen meg vagyok vele elégedve, hamis riasztásunk sem volt soha. (szerencsére éles sem)
Kedves 5-ös! Nem! Pont az a veszélyes, hogy nem riasztana!!! Vegyük alapul a mi példánkat: megy a ventilátor, és tegyük fel, hogy a baba nem lélegzik. Hmmm...:( A ventilátort érzékeli, és nem jelez... A példám csak feltételezés.
5-ös válaszoló vagyok ismét. Szerintem ez nem hiba, hiszen ha nem lélegezne a baba, akkor beriasztana! Sõt, nálunk volt két téves riasztás is abban az idõszakban, amikor a kisfiam körbe-körbe mászott álmában az ágyon, és az ágy sarkában kötött ki. Akkor valahogy mindhárom lapról lemászott, és jelezte a mûszer, hogy nem érzékel életjelet!
Nem lehet állítani semmin sem....
Nem lehet az érzékenységét lejjebb venni?
Nekünk is ilyen. Én nagyot csalódtam benne, írok is majd a gyártónak. Ennyit az agyonsztárolt magyar termékekrõl. Én is lehûltem, mikor elõször kivettük, aztán ugyanúgy percekig még villogott, mintha benne lenne a baba. Azóta nem bízunk meg benne egyáltalán. És nem is vennék még egyszer ilyet.
én másikat használok, de tényleg érzi a parketta mozgását 1-2 méteres körzetben, messzebb nem.
Igen, nagyon érzékeny volt a miénk is. Ha a kiságy mellett álltunk, illetve ha az ágyhoz tartozó pelenkázón volt a baba, akkor is úgy érzékelte, hogy vannak légzõmozgások!
Nálunk más típusnál fordult elõ. Ment a szobában a ventilátor - és ez pont elég volt. Állítólag elég az is, ha huzat van (már akkor is érzékelnek). Valamit biztos, hogy érzékelt a tiétek is.
Nálunk sem volt ilyen. Pedig már harmadik éve használom, most már a második gyereknél.
NÁlunk volt, mozog a parketta, és gondolom, ahogy a "nyomás" változik, vagyis a matrac is "mozog", azt elzi légzésnek. Mert ha megálltunk egy helyben, akkor sípolt, csak mozgásra villogott.
Én már írtam, ezügyben, de semmi reagálás...

Tisztelt doktor úr! 63 éves vagyok, november 8-án pecsételő vérzés miatt méhkaparást csináltak szövetmintavétel céljából. Minden rendben volt, két nap múlva jóformán semmi jele nem volt a beavatkozásnak, most viszont vasárnap óta újra kissé vérzek. Kezelő

Tisztelt doktor úr! 63 éves vagyok, november 8-án pecsételő vérzés miatt méhkaparást csináltak szövetmintavétel céljából. Minden rendben volt, két nap múlva jóformán semmi jele nem volt a beavatkozásnak, most viszont vasárnap óta újra kissé vérzek. Kezelőorvosomat csak a jövő héten tudom elérni. Nagyon el vagyok keseredve, kérem mondja meg, hogy egészségügyi küret után meddig “normális” a vérzés? Köszönettel Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egyelőre még normális jelenségnek tekinthető az enyhe vérzés, ne aggódjék! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egyelőre még normális jelenségnek tekinthető az enyhe vérzés, ne aggódjék! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt doktor úr! 63 éves vagyok, november 8-án pecsételő vérzés miatt méhkaparást csináltak szövetmintavétel céljából. Minden rendben volt, két nap múlva jóformán semmi jele nem volt a beavatkozásnak, most viszont vasárnap óta újra kissé vérzek. Kezelő

Tisztelt doktor úr! 63 éves vagyok, november 8-án pecsételő vérzés miatt méhkaparást csináltak szövetmintavétel céljából. Minden rendben volt, két nap múlva jóformán semmi jele nem volt a beavatkozásnak, most viszont vasárnap óta újra kissé vérzek. Kezelőorvosomat csak a jövő héten tudom elérni. Nagyon el vagyok keseredve, kérem mondja meg, hogy egészségügyi küret után meddig “normális” a vérzés? Köszönettel Éva

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Egyelőre még normális jelenségnek tekinthető az enyhe vérzés, ne aggódjék! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Egyelőre még normális jelenségnek tekinthető az enyhe vérzés, ne aggódjék! Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Mikor terhesek lettetek (én csak szeretnék), akkor semmi elszíneződés nem volt a folyásotokban? Elnézést de máshogy nem tudtam megfogalmazni.

Úgyértem,enyhe barna,vagy enyhe rózsaszínes folyásotok nem volt akkor egyáltalán?

Legjobb válasz: Nekem volt egy kis barnázás, és napok óta görcsölgetett a hasam.De csak úgy mint máskor mensi elõtt. Amikor megláttam a barnázást meg is könnyebbültem, hogy na végre megindul és nem kínoz tovább. De estére már újra normális színû volt minden.Ez egy hétvégi napra esett.Vártam azért még egy hetet hátha mégis csak mensi de a biztonság kedvéért vettem egy tesztet és pénteken megcsináltam. Úgy gondoltam, hogy ha pozitív akkor hétfõn doki, ha negatív akkor is, csak akkor meg valami gubanc van. De szerencsére babás voltam. Nekem pontos volt a ciklusom mindig, sõt peteéréskor olyan mensis érzésem is volt. Tablettát vagy 10 éve nem szedek eü. gondot okozott. Amiatt nem mered a tesztet megcsinálni mert félsz, hogy negatív, vagy mert attól félsz, hogy pozitív? 34+2 km

Nekem volt egy kis barnázás, és napok óta görcsölgetett a hasam.De csak úgy mint máskor mensi elõtt. Amikor megláttam a barnázást meg is könnyebbültem, hogy na végre megindul és nem kínoz tovább. De estére már újra normális színû volt minden.Ez egy hétvégi napra esett.Vártam azért még egy hetet hátha mégis csak mensi de a biztonság kedvéért vettem egy tesztet és pénteken megcsináltam. Úgy gondoltam, hogy ha pozitív akkor hétfõn doki, ha negatív akkor is, csak akkor meg valami gubanc van. De szerencsére babás voltam. Nekem pontos volt a ciklusom mindig, sõt peteéréskor olyan mensis érzésem is volt. Tablettát vagy 10 éve nem szedek eü. gondot okozott. Amiatt nem mered a tesztet megcsinálni mert félsz, hogy negatív, vagy mert attól félsz, hogy pozitív? 34+2 km
Szia! 18:51 vagyok! GRATULÁLOK!!!!!! Nagyon sok boldogságot és egészséget kívánok!
A kérdező hozzászólása: :) Van zsepim:) Köszi szépen!!! Jó Neked, már nem sok van hátra, viszont szerintem nagyon dolog áldott állapotban lenni:)
17:08 vagyok. Gratulálok és nagyon sooook boldog pillanatot a kis babócához!!!! Olyan jó érzés volt olvasni, hogy hozzátok is megérkezett a picuri:) Zsepi legyen nálad bõven mert én ahányszor csak mentem uh-ra, vagy a védõben hallgattam a kis szívét mindig sírtam az örömtõl. Szegényekre rá is hoztam a frászt... :) üdv: 34+3 km
A kérdező hozzászólása: ++++++!!!!!!Imádlak Titeket!Ma semmi nem ronthatja el a kedvem!Augusztus óta próbálkozunk, és VÉGRE sikerült! Köszönöm a bíztató szavakat!!!
Szia 17:08 vagyok. Nekem a barnázás teljesen olyan volt színben és állagban is mint a folyás. Rozsdabarna színû, mint amikor már az ember a mensi utolsó napján van és simán elég a tisztasági is. Lehet, hogy ebbõl neked is babóca lesz, drukkolok, hogy így legyen:)
A kérdező hozzászólása: Hát várok még a teszteléssel, mert nem tudom, hogy meg fog-e jönni.Ha nem jön meg 3-4 napig még akkor tsztelek. Köszi a választ Neked is!Sok boldogságot!
Szia! Ne izgulj! Tudom mit érzel! Bár nekem nem volt semmilyen folyásom, de az érzés ugyanez volt! Mondjuk én éreztem, amikor beágyazódott, olyan kicsit kapirgáló, mindjárt megjövõ érzés volt, így én tudtam, hogy SIKERÜLT! De nagyon lázba voltam én is, hogy akkor most mégis megjön???? :D Vegyél tesztet! Én már vettem 1 nap késés után és nekem már akkor pozitív volt! most 14+3 hetes vagyok! Sok sikert és egészséget! Írd majd meg, hogy milyen lett a teszt! :)
A kérdező hozzászólása: Attól félek, hogy negatív.mert nagyon szeretnénk babát!Neked természetesen GRATULÁLOK! Én meg rohangálok a wc-re, mert mindíg azt hiszem, mintha megjönne, de csak világosbarna folyás, az is kismennyiségû. Sokan fogják azt írni biztosan, hogy ebbõl mensi lesz, de látom TE vagy a kivétel, aki kicsit barnázott. Megkérdezhetem, hogy rendesen barna színû volt, vagy világosabb?Milyen állagú?--vizesebb, vagy sûrûbb?Köszi
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!:) Neked is jó egészséget, sok boldogságot!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!