Találatok a következő kifejezésre: Nem vok a méretemmel (4 db)

Nem vok megelégedve a méretemmel és állandóan az van a fejemben, hogy akiket ismerek, vagy más férfiaknak is biztos nagyobb van, mint nekem. Ez minek számít? Melegségnek vagy betegségnek vagy talán csak irigységnek?

Legjobb válasz: Egyik sem. Csak nem tudod elfogadni, pedig akárki akármit mond, nem a méret számít. Ne hidd azt hogy másoknak nagyobb van, mert egyátalán nem biztos hogy így van! Nagyon fontos hogy elfogadd magad, hiszen neked is kell hogy jó legyen, ha azt akarod hogy másnak is tetsszen. Hidd el, hogy aki belédszeret, az nem centiméterrel együtt fekszik bew veled az ágyba, és nem fog elítélni mert nem 18 cm a férfiasságod! Fogadd el magad, mert úgy vagy jó ahogy vagy! :)

Egyik sem. Csak nem tudod elfogadni, pedig akárki akármit mond, nem a méret számít. Ne hidd azt hogy másoknak nagyobb van, mert egyátalán nem biztos hogy így van! Nagyon fontos hogy elfogadd magad, hiszen neked is kell hogy jó legyen, ha azt akarod hogy másnak is tetsszen. Hidd el, hogy aki belédszeret, az nem centiméterrel együtt fekszik bew veled az ágyba, és nem fog elítélni mert nem 18 cm a férfiasságod! Fogadd el magad, mert úgy vagy jó ahogy vagy! :)
A nõi hüvely mérete nyugalomban 4 cm. Izgalomban persze kitágul rendesen, és alkalmazkodik a férfi méreteihez. A férfi minimális méret (izgalomban - és amivel már boldogulni is lehet) - a 9 cm. Ha ez megvan, akkor már - egy szeretõ párral - nagy gond nem lehet. Egyébként tényleg a legtöbb lány utálja, ha a fiú "túlméretes". Teljesen érthetõ: nem egy lóval akarnak közösködni :-)
Tényleg számít a méret, nagyon is! De ez nem azt jelenti, hogy minél hosszabb, annál jobb, sõt... Ugyanis, amirõl mindenki megfeledkezi, pedig így van, hogy a nõi hüvely mérete is asszem 10 és 18 cm között mozog, és itt jön a lényeg... Nekem a mostani párom kicsinek gondolja, szerintem pedig maga a tökély, és szuperül is használja:) Pont belémillik, mint egy puzzle:) Volt dolgom viszont tekintélyes mérettel megáldott sráccal is, és mikor jót akart nekem - azaz tövig betolta - csillagokat láttam a fájdalomtól, és napokig terpeszben jártam. Szal. tanulság: meg kell találni a számodra kompatibilis párt...az sem jó, ha "nem érsz fel" neki, de az sem, ha fájdalmat okozol a méreteddel.
SZÁMIT A MÉRET! Nem a lényeg, de szerintem elég fontos. Azért hangsúlyozom ki megint, mert sok lány, állandóan ezzel dobálózik, hogy nem érdekes. Nekem is volt már dolgom extrán kicsivel, és nem túl jó. Az hogy kicsi, relativ. Az átlag elvileg 13 cm. (bár nem tudom, hogy jön ki) Tényleg fontos, hogy elfogadd magad, mert ezen változtatni nem lehet. Amikor én a kis farkú sráccal szakitottam, az nem elsõsorben a méret miatt volt. Hanem egyébként is rossz volt az ágyban, semmi elõjáték, meg önzõ dolgok, na mindegy... Máshogy us lehet egy lányt kényeztetni Nem kell azzal foglalkozni, hogy másnak mekkora, mert a méret MELLETT még nagyon sok dolog, meghatározza a jó szexet
az én pasimnak 17es a mérete és isteni a szex vele....
Hülyeség az a mondás hogy nem a méret a lényeg. Lányok, ti örülnétek ha a pasitoknak állva 8cm-es farka lenne??? Hát nem. Akkor meg??? Én azt mondom neked hogy amíg a bnõd nem panaszkodik rád, addig nem kicsi a farkad. Barátom is mondogattja hogy mert neki kicsi van. Amúgy nincs neki annyira kicsi. Mondtam neki hogy amíg én megvagyok vele teljes mértékig elégedve, addig nem kicsi. Ja és nem vagy meleg.
önbizalom hiánynak.
ti pasik teljesen el vagytok tévedve!! rajtatok kívül senkit sem érdekel a farkatok mérete.
ha nem fogadod el magad, h várod h a bnöd elfogadjon? nem nagyképüségböl mondom, az én páromnak kicsi de én igy szeretem ahoyg van
Miért?Mekkora neked?

Én egy 16 éves srác vok. és kb 15 cm a pénisz méretem. A barátnöm szüz volt és az aktus közbe nem tudot felálni a péniszem! Mit tegyek? Mi lehet az oka!?

Legjobb válasz: Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD

Nekünk is ugyanez volt! Csak barátom elõtte kb semmit sem evett egész nap, meg fáradt is volt, mert reggel 8 óta együtt voltunk és az aktust 12.45 körül kezdtük (éjjel). Nem lehet hogy neked is ehhez hasonló miatt volt? Ittál elõtte- alkoholra értem ? Vagy izgultál, mert a lánynak mégiscsak az elsõ volt, ez felelõsség. mellesleg a méreted nem számít.az hogy mekkora, nem fogja befolyásolni azt hogy feláll e, vagy sem. max akkora ha olyan nagy hogy nem megy elég vér bele xD
Szerintem volt benned egy félsz hogy mi lesz ha megsérted, vagy fájdalmat okozol neki.Nem hinném hogy veled vagy a barátnõddel lenne baj!Ez nem a világ vége!Bárki járhat így!A köv sokkal jobb lesz!
Ilyen elõfordul izgalmi lelki oka van .És sokszor a nõ túlságos tartózkodása is.Kettõn áll a vásár!

13 éves vok, magömlésem még nem volt, aggódjak? és a pénisz méretem 13 cm, azért aggódjak?

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod.Ez normális.A lányok már 13 éves korukban érnek míg a fiúk 14-15 éves korukban.Tehát az elsõ magömléset 14-15 éves korod között lesz.És még a méreted is nõlni fog.

Nem kell aggódnod.Ez normális.A lányok már 13 éves korukban érnek míg a fiúk 14-15 éves korukban.Tehát az elsõ magömléset 14-15 éves korod között lesz.És még a méreted is nõlni fog.
Nekem 12 éves koróm óta van most 13 és fél vok és 16 cm
állva 13 cm?
Erre ez a kis szövegrészlet ugrott be nyugtatás képpen : "A léggömböm koton, a' apucitól kaptam, Próbáltam felhúzni, de hiába vakartam a kukimat, mert kicsi Még szõrtelen a zacsi, A kocsim is csak meccsbox, de majd minden megnõ, bocsi" by Belga-Ovi XD
Tudtommal a pénisz álltában 21 éves korig nõ. ne izgulj
13 évesen ne bogarazz légyszives :) Amúgy meg ha most vagy itt elõször, akkor meg egyszerûen csak lusta vagy akár még csak azt az oldalt is megnézni, ami a szemed elõtt van.
Nem kell aggódnod. A fiúk 14-15 évesen lesznek ilyen téren "érettek", ahogy ezt az elsõ hozzászóló is írta. És a méreted miatt sem kell addógni, mert még az is nõni fog, ahogy te magad is.
És milyen kár, hogy nem tudsz visszaolvasni pár kérdést :) Vagy még az is érdekelne, h vajon ugyanaz az ember teszi föl naponta 3X ezt a kérdést? :D Na most le lehet pontozni.
HAHAHAHAHAHA CSAK 13cm?! degázz XD 23/L
Aggódhatsz, különösen ha babonás vagy.
Én is 13 éves vagyok és már 11 éves koromban volt magölmlésem!(Közel a 12höz!) És most 16-17cm közt van kb. Akkor aggódj ha pornószínész akarsz lenni mert nem találsz munkát:D és ne verd sokat!!
Nem kell aggódnod, nem maradtál le semmirõl, hamarosan megtörténik az is. A mérete pedig teljesen megfelel az életkorodnak, 18 éves korodig még nõni fog biztosan.
én 12 vok és már van magömlésem na de mind1
A kérdező hozzászólása: köszi ( am ilyenkor olyan jó h vannak még iylen emberek akik tényleg segíteni akarnak nem epdig hülyeségeket irogatnak XD )
A kérdező hozzászólása: benézted bogaram, most vok itt elõszõr, szval ennyih ^^ és am sem szoktam pontozni, na csáó
azért lkéne aggódnod mert apádnak ennyire hülye kölyke van

18 éves fiú vok. Nem egy nagy szerszámmal áldott meg az élet. Ugyebár a férfiak büszkeségét, önbizalmát a nemiszerv mérete is befolyásolja. Valakinek van vmi ötlete ami tényleg működik a pénisz vastagságának és hosszának növelésére?

Legjobb válasz: A orvosi beavatkozás is rejt némi veszélyt. 1, Itt ne várj értelmes válaszokat, 5-bõl 4 ember agyilag zokni. 2, Keress fel egy magán urológust, tanácsért illetve egyéb lehetõségek miatt.

A orvosi beavatkozás is rejt némi veszélyt. 1, Itt ne várj értelmes válaszokat, 5-bõl 4 ember agyilag zokni. 2, Keress fel egy magán urológust, tanácsért illetve egyéb lehetõségek miatt.
LOL... Azt szerintem jobb neked is, meg a kiszemelt lányoknak is, ha csak pisilésre használod :) Bocsi, ha tapintatlan voltam, de ami tény, azt ne szépítsük. 19L
Bakker menyi agybeteg ember... Figyelj, elvileg, egy csajnak 7 cm is elég, a többi meg csak ráadás. Az európai átlag, azt hiszem hogy 13 cm között mozog. Na már most elõször hidd el hogy egyik csaj sem fogja lecentizni a farkad, és mondjuk 2-3 cm se ide se oda. Az átlag csajok nem is szeretik a 17-18 cm-tõl nagyobbat, mert az már fájós. És a végére meg csak annyit, hogy én elégítettem ki csajt már újjal is meg nyelvvel is, és mind a kettõ jóval kisebb mint a farkam, de szerintem még a tiédtõl is szóval, csak bátran.
Szia! Nem akarod kipróbálni esetleg fiúkkal? Lehet, elsõre kicsit meredeken hangzik, ha eddig nem jutott eszedbe a dolog, de gondolj bele, hogy egy fiúval úgy is tudnád élvezni a szexet, hogy neked nem kell közben a péniszméreted és a teljesítményed miatt aggódni! Mit szólsz hozzá? Ha a lányokkal nem megy, szerintem gondolkozz el rajta! ;) egy bi srác
Elozo valaszolo: masoknak valahogy sokkal konnyebb tanacsokat adni, mint a sajat hazam tajan rendet rakni, de egyebkent igazad van es amikor leirom a tanacsot, olyankor kicsit magamat is gyozkodom, hogy ennek az aggodasnak semmi ertelme. Foleg ugy - es ez neked szol, kerdezo - ha van baratnod, aki elfogad es oromet tudtok szerezni egymasnak. Mas ezen kivul nem nagyon szamit!
hát akkor hajrá! egyébként azt elárulod, hogy tényleg kicsi vagy csak beképzeled?
ja, mûtét
10 cm-es az még nem olyan gáz, viszont aki 7 cm-est írta elég nagy ostobaságot állított.Az is tud kellemetlen emlékeket okozni a nõnek ha kicsi, és nem csak ha nagy...szóval, 7 cm-essel nem sok mindent lehet kezdeni, a G-pontot sem éri el, azzal max, csak döfködni lehet, és a hüvelynyílást is teljesen szétcseszi.
Oké, nem szép dolog a mérete miatt oltogatni szegényt, de azért az már a másik véglet, amikor megpróbáljátok megmagyarázni, hogy a 10 cm nem gáz, meg tulajdonképpen majdnem átlagos. Az átlagos az a 15 cm, attól a 10 cm marha messze van. Összehasonlításképpen 10 cm-es fütyijük a 10-12 éves kisfiúknak van általában.
Elozo valaszolo: azert nem "gaz" a peniszmerete, mert o maga irja, hogy van baratnoje, aki elfogadja es gondolom oromet is tudnak szerezni egymasnak. Ezert teljesen felesleges kinoznia sajat magat. Feljon erre az oldalra, feltesz egy ilyen kerdest es 100%, hogy lesznek, akik azt irjak, hogy ez a borzaszto es nagyon kicsi (elismerem, hogy valakinek tenyleg kicsi lenne, habar azt sem szabad elfelejteni, hogy egy ferfi nemcsak egy peniszbol all es lehet, hogy valaki egy 10 centissel is tok jol teljesit), o meg valoszinuleg ezekre a valaszokra fog koncentralni es tovabb ragja magat. Szoval szerintem nem kene a merettel tobbet foglalkoznia a kerdezonek, mert ez maximum akkor lenne problema, ha emiatt ismerkedni sem merne.
nem a méret számít, hisz a barátnõd elfogad így.. akkor szeresd õt hisz mindenkinek van hibája.. lehet neked ez a hibád, de õ elfogad így is, és szeretitek egymást, nem de bár?
12-es, azért még neked sincs késõ...ideje lenne megfogadnod a saját tanácsodat!
11-es vagyok. az az exem annyit görcsölt, hogy a végén fel sem állt neki. mindent próbáltam, nagyon türelmes voltam. utána jött az, hogy ronda vagyok neki. na kösz. ne görcsölj, mert hidd el nincs annál rosszabb. ha szeret így és elfogad, akkor add meg neki azt az örömöt, hogy jól érzed magad vele...
Figyelj, ha van baratnod es komoly a kapcsolatotok, akkor itt az ideje, hogy megbekelj magaddal, nincs semmi okod a penisznovelesre es az aggodasra! En annyira ragorcsoltem erre a "tul kicsi a peniszem" temara, hogy 26 evesen ott tartok, hogy nem volt meg baratnom, amikor eselyem lehetett volna kapcsolatra, mindig megfutamodtam, gatlasos vagyok es zarkozott, a kornyezetemben talalgatnak az emberek, hogy mi lehet a bajom (altalaban melegnek szoktak gondolni)... Szerintem te ne ezt az utat valaszd, inkabb oruljetek egymasnak a baratnoddel es foglalkozzatok egymassal, ne a meretekkel!
A kérdező hozzászólása: A sok agyasnak, komolyan kérdeztem, nem vagyok bu.zi és az értelmesebbeknek köszi a válaszokat. Barátnõm van õ elfogad így de én nem tudok magammal békét kötni.
figyi, van akinek ez jön be. de komolyan! igaz, hogy nagyon kevés nõnek. õket kell megtalálnod. utolsónak üzenem, hogy egy 10 cm-es farkat meg lehet különböztetni egy 15 cm-estõl kívülrõl és belülrõl is...bocsi.
hupsz, nem ide
Chicholina XDDDD õ a legszexibb. [email protected]ám szívesen.
A kérdező hozzászólása: 10 cm =/
http://www.mellplasztika.hu/mellplasztika/macrolane-mellnagy.. nem mellnagyobbítás:D hanem a 8. barna felíratnál ott van, hogy pénisz vastagítás.
Elõbb valld be szépen, hogy mekkora!
Ha ennyire zavar, egyetlen dologgal tudod kompenzálni: a helyesen megválasztott pózokkal! Bõven akad olyan, amiben a "kicsi" a jó! :) keresgéljetek :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!